Dilbert Опубліковано 10 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 10 квітня, 2018 може це варіант щі Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 11 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 11 квітня, 2018 а лапти к ним подают? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 11 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 11 квітня, 2018 на лопаті 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 11 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 11 квітня, 2018 с лопаты брюква сваливаццо может... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 11 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 11 квітня, 2018 http://www.vodoliy.com.ua/components/com_virtuemart/shop_image/product/IMG_2140_500.jpg не звалиться є спеціальні лопати для гною у селі, там по краям загнуто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість shpylka Опубліковано 11 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 11 квітня, 2018 І до ЮНЕСКО і запатентувати треба - борщ і вареники, хліб і кутю. Що там ще? Щоб усім неповадно було.тільки, плз, не згадуйте більше про зелений борщ, бо мені від однієї згадки погано робиться. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 11 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 11 квітня, 2018 І до ЮНЕСКО і запатентувати треба - борщ і вареники, хліб і кутю. Що там ще? Щоб усім неповадно було.тільки, плз, не згадуйте більше про зелений борщ, бо мені від однієї згадки погано робиться. то ви мож смачного не їли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Опубліковано 23 грудня, 2020 Автор Report Share Опубліковано 23 грудня, 2020 Посольство України у Франції заявило, що отримало вибачення від керівництва Michelin після того, як представники ресторанного гіда назвали у своєму пресрелізі борщ "російським".Про це посольство повідомило в середу у Facebook."Вчора, отримавши новину про запуск Мішленівського гастрогіда по московських ресторанах, у яких готують український борщ, ми довго спілкувались із нашими контактами у Groupe Michelin. Розмова була конструктивною. Від керівництва компанії отримали вибачення за "гастрономічну необачність з неочікувано політичною конотацією", - заявили українські дипломати.За словами посольства, первинну версію пресрелізу, у якій йшлося про "емблематичні національні перші страви російської кухні - борщ та рассольнік", після звернення посольства виправлено.Тепер у пресрелізі вказано, що "на кулінарній сцені в Росії пропонують овочеві та пряні страви, які цінують гурмани, зокрема, рассольнік, а також борщ у його можливих формах та варіаціях".Посольсвто також повідомило, що розпочало роботу над Мішленівським гастрономічним гідом по київських ресторанах. "У Groupe Michelin з ентузіазмом сприйняли цю ідею, а особливо запрошення завітати до України і скуштувати автентичного українського борщу, щоб зняти всі питання. Борщ наш!", - сказано у повідомленні посольства. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Опубліковано 23 грудня, 2020 Report Share Опубліковано 23 грудня, 2020 Коцапи - це виключно щі. Колись у Пітері у відрядженні один з наших схотів приготувати борщ. Пішли з ним на ринок по продукти і були у шоці - там не знайшлося нормального духмяного сала для зажарки, а лише якийсь солідол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts