Перейти до змісту

На НЬЮС ВАНе Онищенко выкладывает записи с порохом в кабинете


кноп

Recommended Posts

Не знаю, может я не очень внимательно слушал, но кроме "приходите завтра" (с) там ничего нет. Даже если голос пороха аутентичный. Пришел очередной ходок и что-то там выпрашивает-предлагает. Энтузиазма, выяснения деталей вторым собеседником как-то не просматривается. По-моему вообще намек на то, что типа твоя юля выделывается против меня, поэтому утром деньги - вечером стулья :)

 

Короче, если это первая серия и будет продолжение - посмотрим. А пока слабенькая бимба

Link to comment
Share on other sites

не дививсь і дивитись не буду

краще почитати шо в підсумку

а там - кола на воді...

 

Olena Ksantopulos
КРУГИ НА ВОДІ

Ну що, видно не доля нам з вами сьогодні розлучитися.
Онищенко кинув камінь і по воді пішли круги. Питання в тому, чи зможе Петя ці круги зупинити.
Питання друге - чи дамо ми Петі ці круги зупинити.
Сам Олександр Онищенко прийшов до нас з вами з повинною - так, він робив те, що йому говорив Порошенко. Онищенко був таким собі fixer (фіксером) у Порошенко, як Коен у Трампа. Передавав ліві гроші тим, кому треба. Чому так довго мовчав? Там Олексій Гончаренко рвав свій зад, чому Онищенко мовчав два роки, а зараз заговорив? Той йому відповів, що мовчав спеціально, щоб інформацію з його книги «Петро П'ятий" не злили в унітаз, щоб до виборів вона не забулася. Щоб народ почитав і все зрозумів. Все правильно.
Тепер перейду до гостей. У студії NewsOne були представники БПП, Радикалів і Батьківщини. Були там також Наливайченко, Сакварелідзе, Добродомов, Лещенко, Береза ​​той, що Борислав, і Світлана Крюкова з «Країна. UA ». Ну, і звичайно, Олександр Онищенко по скайпу. І ось, кожен раз, коли Онищенко відкривав рот, щоб розповісти чергову історію про корупцію Порошенко, Ляшко або Тимошенко, представники цих фракцій сиділи і чекали, коли відро з лайном, підвішене над їх головами, перевернеться і весь вміст виллється їм на голови. Після чого вони відпльовувались і коментували звинувачення на адресу своїх партійних босів. Причому вони не стільки захищали своїх, скільки звинувачували чужих - а твоя / твій ще гірше!
Я бачила картину, написану маслом - тупий і ще тупіший, продажний і ще продажні, брехливий і ще брехливі. А ми в цій купі гною вже майже тридцять років риємося в надії знайти алмаз.
Виявляється, у нас в Зраді практикується торгівля людьми. Мельничука Ляшко продав за мільйон доларів в «Відродження», тому що там не вистачало одного депутата. А взагалі-то РПЛ це така собі блукаюча повія, яку перекуповують олігархи для того, щоб вона грала роль ручної опозиції. При Януковичі Ляшко і його набрід утримував Льовочкін.
Юлія Володимирівна висунула від "Батьківщини" міністра екології Шевченко, тому що всі Петіни квоти закінчилися, а йому потрібен був саме Шевченко, оскільки той був готовий підписати якісь там папери, за якими в Петіну власність переходило щось там з "Укргазвидобування" . ЮВ отримала за це 4 млн. доларів. І Власенко навіть не дуже з цього приводу істерів. Ось вам і личко, і лобісти в США за круті бабки, і пасочки на фронт, і готелі в Вашингтоні. Крім того, з розмови Онищенко і Порошенко, записаного на плівку, виходить, що Юля і Петя зустрічаються і перетирають регулярно.
За голосування по звільненню Наливайченко, Петя через Онищенко пробашлял депутатам 2,5 мільйона доларів. Хто отримав? Запропонували подивитися список тих, хто голосував за це звільнення. Виявилося, що «Батьківщина» голосувала. І Лещенко голосував. А ви потім про квартиру питаєте. Причому, Лещенко теж якось сумно відповів - так, голосував, це була принципова позиція. А Петя, після цього голосування, відкрив дорогущу пляшку шампанського ...
Ну, перейдемо тепер до самого Петі, який серйозно оплачував за всі голосування по силовикам. Справа в тому, що силовики - це частина його вертикалі. Як тільки всі, хто потрібен був президенту, зайняли свої місця в його вертикалі влади, Порошенко знизив ставки, і замість великих грошей повідчиняв на більшість депутатів кримінальні справи, на які підвісив їх за їх паршиві дупи. Ще один побічний Петін бізнес полягав у тому, що він отримував відкупні від папередніков за те, щоб його генпрокурори закривали на них кримінальні справи. За кількістю засуджених та покарати ми можемо судити, що цей бізнес у Петі процвітає досі. Папередній міністр екології Ставицький заплатив Петі за свою свободу як налом (10 мільйонів доларів), так і половинною (50/50) власністю в його компаніях в Україні.
Говорилося також про корупцію в оборонній галузі та як Петя наживається, зокрема, на розпилі старих радянських БМП, які на наші з вами гроші закуповуються в Чехії через Кіпрський офшор. А взагалі, наш з вами президент Порошенко ( «жити по-новому») має 19 офшорних компаній по всьому світу.
Тому, сніданки на Мальдівах за 11 тис. доларів зрозумілі і з'ясовні. Гроші Петі дівати нікуди, ось і гуляє по курортам, а дітям-інвалідам в Україні не вистачає на ліки, щоб вижити і хоч якось продовжувати жити.
Там ще вишенька на торті була - це одкровення, звідки Сеня Яценюк взяв 40 мільйонів доларів на розкрутку свого неіснуючого проекту Народний Фронт, і як вийшло, що НФ обійшов навіть БПП? Звідки гроші взяв? З бюджету, звісно! Здобув перемогу і завів в Зраду своїх гопників на наші з вами кровні, і Онищенко пояснює як.
Те, що ми почули і дізналися сьогодні ввечері, це, насправді, не камінь в воду. А така собі маленька атомна бомбочка. Але мені чомусь здається, що нікого ударною хвилею не знесе.
Про народ говорити не буду. Прослухавши чергові одкровення, він поїде до огірочків та помідорів. Але ось хто мене дивують, так це все ті, хто сидів сьогодні в студії. Всі, включаючи Сакварелідзе, неоднозначно заявили, що зараз нічого зробити не можна, що прокуратура і суди в Україні - порошенківські і ніхто проти нього справ відкривати не буде. Петю не можуть засудити ні НАБУ, ні САП, тільки Генпрокурор, а хто у нас у нас генпрокурор? - правильно, Петін кум і алкаш Юра. Так що треба чекати до виборів. Мені так і хотілося крикнути цим борцям з корупцією і так-званим опозиціонерам «Валите його прямо зараз!» Але, хто почує? Борці з корупцією всього лише придворні викривачі, а всі "опозиціонери" з Зради у кого-то на утриманні.
Ще одне риторичне питання - як ті, які ще недавно виводили нас на марші, можуть сподіватися на вибори ?! Як можуть завіряти нас в тому, що з усіма цими гандонами в списках, Україна стане новою ?! Прийде нова команда ... Звідки вона прийде і хто її призведе до влади ?! Я б ще повірила в нову команду, якби народ зібрався з мізками і зажадав оголосити мораторій на всю цю політичну лузгу, що зараз коливається на власноїму жировому прошарку в Раді. Але з цими всіма, хто продавався і купувався протягом чверті століття, яка "нова" Україна ?! Спочатку без лобового, а потім без чистого місця, не буде ніякої "нової" України!
Так що ще цілий рік ми будемо терпіти торговця тілами і душами в якості нашого президента. А потім все забудеться. Буде ще одна зима і одкровення Онищенко замете снігом, який потім розтане. Рано він оприлюднив книгу! У нашого народу пам'ять коротка, як корінець у морквини ...
Дивилася на весь цей відстійник і, чомусь, привиділася мені та морозна ніч на Майдані і труни, що пливуть поверх натовпу, і жахлива "Плине кача" ...
Тоді здавалося, що Україна вирвалася і очистилася, аж ні, Україну утримали, а з нами зіграли жарт. Кривавий жарт, але хто заморочується цим? Ніхто ...
В тому числі, і ми самі ...

Змінено користувачем Миклован
Link to comment
Share on other sites

Таки Мельничук распиздячил ипало Линько после эфира.

 weep.gif 

 

https://1plus1.video/unian-novosti/2018-god/aprel-bijka-nardepiv-na-telekanali?utm_source=player_othervision.info&utm_medium=logo&utm_campaign=player_logo

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...