Перейти до змісту

Проголосуйте на сайті WH за визнання Росії спонсором тероризму!


Euro

Recommended Posts

Петиція про визнання Росії спонсором тероризму може провалитися, бракує ще 29 тисячі підписів

 

Петиція на сайті Білого дому із закликом до США визнати Росію «державою-спонсором тероризму» набрала дещо більше від двох третин від необхідної кількості голосів.

Петиція, яку оприлюднили 23 квітня, повинна протягом місяця, до 23 травня, зібрати не менше ніж 100 тисяч підписів, щоб адміністрація президента США Барака Обами була зобов’язана розглянути її.

За станом на ранок 17 травня під нею стояло близько 71 тисячі підписів.
Таким чином, за 6 днів залишається зібрати ще 29 тисяч підписів.
Петицію може підписати громадянин будь-якої країни, не лише США.

Автори петиції заявляють, що Росія здійснює неоголошену війну проти України і при цьому вдається до таємних операцій, які загалом підпадають під визначення «міжнародного тероризму» у кримінальному законодавстві США.

Ідеться конкретно про те, що озброєні агенти Росії, діючи під виглядом інших осіб, намагаються вплинути на політику органів влади України шляхом залякування чи примусу, мовиться в тексті петиції. Ці агенти також намагаються вплинути на дії влади шляхом убивств, викрадень людей, силових захоплень урядових будівель, відділень правоохоронних органів і військових частин в Україні. При цьому така діяльність здійснюється в широкому масштабі і протягом тривалого часу, незважаючи на те, що її засудили США, «Група семи», НАТО, ЄС і ООН.

На думку авторів петиції, це дає підстави США офіційно визначити Росію як «державу-спонсор тероризму» і внести її у відповідний перелік Державного департаменту. Нині в цьому списку перебувають Іран, Куба, Сирія і Судан.

Держави, визначені у США як спонсори тероризму, автоматично потрапляють під чотири головні категорії санкцій: обмеження на отримання закордонної допомоги від США, заборону на постачання товарів і послуг оборонного призначення, контроль за експортом до них товарів і технологій подвійного призначення, а також низку фінансових та інших обмежень. Крім того, під інші санкції США потрапляють особи і країни, які беруть участь у певних різновидах торгівлі з визначеними державами-спонсорами тероризму.

Адміністрація президента США зобов’язалася розглядати і давати відповідь на громадянські петиції, оприлюднені у спеціальному розділі сайту Білого дому, якщо вони набирають визначене число підписів за певний час. Відповідь не мусить полягати у виконанні вимог петиції.

 
Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Це під силу навіть диванній сотні. Стандартна е-мейл реєстрація. Можна ще поширити в соцмережах. Невже не зберемо 100 кіл х.йлові на радість?

Link to comment
Share on other sites

Там  не такая простая процедура...... Кто раньше в других опросах уже голосовал с этого е мейла..... оно вроде как пускает сразу.... там внимательно смотреть надо....

Link to comment
Share on other sites

Регистрация - на мыло приходит пароль- вся процедура.

Для других петиций повторная регистрация не требуется...

У зв'язку з боротьбою зі спамом, на сайті Білого Дому запровадили систему одноденних паролів. Так що наступні голосування потребують зміни паролю через ту ж поштову скриньку.

 

Панове! Голосуймо, репостимо!

х.йлу :fuck:  :Ganba:   :Ignor:  

Link to comment
Share on other sites

Це не москалі, це були нещодавно - може, пам'ятаєте? - проблеми з безпекою, ще треба було паролі міняти в ФБ і Гуглі, то на цьому сайті отак відреагували. Я сама три дні мучилась, поки зайшла. Але воно таки треба.

Link to comment
Share on other sites

ДВЕ НЕДЕЛИ ебатни!!!

но таки подписался.

но обидно, понимаешь-ли.

Вот за это вот блядство пидарасы всякие голосуют - "Legally Recognize Non-Binary Genders", уже 

102,589!!!

 

А за то что реально нужно, как то вяло :(

 

пока 88,263

Змінено користувачем YUGRED
Link to comment
Share on other sites

кстати, рекомендую на всякий подписать еще парочку:

 

Demand Russia to de-occupy territories of Moldova, Republic of Georgia, and Ukraine

 

https://petitions.whitehouse.gov/petition/demand-russia-de-occupy-territories-moldova-republic-georgia-and-ukraine/Shb8HNfL

 

Weapon for Ukraine to protect against Russian aggression

 

https://petitions.whitehouse.gov/petition/weapon-ukraine-protect-against-russian-aggression/QjSRkPHF

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...