ценительница алей Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 з німцями в основному.... бачили б ви їх вираз обличчя при поїданні всього того...нічого кращого не їли бідні люди в своєму житті... від вина(кіндзмараулі) також в захваті:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmp Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 да, у грузинов вкусно. Но вообще в хороших ресторанах вкусно Link to comment Share on other sites More sharing options...
ценительница алей Опубліковано 28 червня , 2018 Автор Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 да, у грузинов вкусно. Но вообще в хороших ресторанах вкусно Та ми періодично вибираємося десь раз на півроку цією компанією, кожен рпз по чіїйсь рекомендації, де вже не були за ці роки... але тактх ахів і охів ніколи ще було,чесно...Але це і моя найулюбленіша кухня, навіть перед середземноморською і українською стоїть, тому я з ними погодилася :-)Вино дуже смачне, сказали, але і не дешевеА в Україні його завались.... і десь приблизно по 5 євро за бутилку... ляпота :-)Хоч є різні цінові категорії, не знаю від чого і залежить... була в Україні, але всі не встигла перепробувати Link to comment Share on other sites More sharing options...
ценительница алей Опубліковано 28 червня , 2018 Автор Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 Я сказала їм, що грузинська кухня серед народів СРСР вважалася найсмачнішою....Я ж не збрехала? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 И у них нет культуры полусладких вин. Когда мне удается напоить канадцев грузинским вином, они удивляются почему в цивилизованом мире такую вкуснотень не практикуют(женщины особенно взахвати) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ценительница алей Опубліковано 28 червня , 2018 Автор Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 И у них нет культуры полусладких вин. Когда мне удается напоить канадцев грузинским вином, они удивляются почему в цивилизованом мире такую вкуснотень не практикуют(женщины особенно взахвати)Ага, не пущають їх вина чомусь і на європейські ринки... через інтернет замовляй що хочеш, а от в магазинах ніде нема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 Многое не проходит контроль качества. Осадок, камни. А с хороших виноделен все уходит во Францию, Канаду и США до последней бутылки. К тому же грузины тоже делают шмурдяк в концентрате. Выезжают на том, что концентратное грузинское вино, все равно вкуснее обычного местного украинского или молдавского. С другой стороны, сколько той Грузии. У них нет земли, и количество виноматериала ограничено размерами пригодных для виноградников территорий Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 Ми теж гуглили, але вони в такій жопі від центру що аж страшно. В Лондоні є пару штук але дорого ад! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmp Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 Да ладно, полусладкие вина производят в Германии, от разнообразных рислингов до Liebfrauenmilch А грузинское вино из украинских магазинов у меня доверия не вызывает, мне кажется оно на 100% бодяга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ценительница алей Опубліковано 28 червня , 2018 Автор Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 І що ще цікавого стосовно культури напівсололких вин в Грузії...ми коли були на екскурсії на винному заводі Кіндзмараулі,то під час проби нам розповідали про технологію їх виготовлення (багато чого розповідали, але це запам'ятала добре): що ці їхні напівсолодкі вина виготовляють практично по технології сухих вин, але із-за високого вмісту натурального цукру в деяких сортах винограду і подальшого зберігання під землею(охолодження, що б не грало більше), вино виходить напівсолодким Link to comment Share on other sites More sharing options...
ценительница алей Опубліковано 28 червня , 2018 Автор Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 (змінено) Ми теж гуглили, але вони в такій жопі від центру що аж страшно. В Лондоні є пару штук але дорого ад! Прилітайте в Штуттгарт, у нас тут в центрі:-) і ціни не дуже високі, хоча, можна сказати, що таки трохи дорожче,ніж в середньому Змінено 28 червня , 2018 користувачем ценительница алей Link to comment Share on other sites More sharing options...
ценительница алей Опубліковано 28 червня , 2018 Автор Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 Чоловіки наминали джон-джолі за моєю порадою,якщо ви в курсі...:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 Прилітайте в Штуттгарт, у нас тут в центрі:-) і ціни не дуже високі, хоча, можна сказати, що таки трохи дорожче,ніж в середньомуВ нас взяти хінкалі + хачапурі на двох буде десь під 60 євро. Трохи дофіга, як на мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 Да ладно, полусладкие вина производят в Германии, от разнообразных рислингов до Liebfrauenmilch А грузинское вино из украинских магазинов у меня доверия не вызывает, мне кажется оно на 100% бодяга. Я могу ошибаться, но кажется вы спутали полусухие вина с полусладкими. А грузинской бодяги намного больше чем хорошего вина, это правда Потому хорошее и не найти - оно везется из конкретных виноградников и его количество увы мало. Например, в Онтарио государственный алкогольный монополист имеет контракты только с двумя или тремя грузинскими винокурнями. И все. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 Да ладно, полусладкие вина производят в Германии, от разнообразных рислингов до Liebfrauenmilch В семье мы в основном пьем крепкие напитки, я вааще не понимаю запивания еды вином или пивом. А вот у жены есть любимка для обедов - Peñascal, chispeante. О кухнях - из советских однозначно узбецкая, а в целом - перуанская. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ценительница алей Опубліковано 28 червня , 2018 Автор Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 (змінено) В нас взяти хінкалі + хачапурі на двох буде десь під 60 євро. Трохи дофіга, як на мене. Ну ми на двох там також меньше 60 євро ніколи ще не залишали, але там і шашличок з картопелькою на двох беремо завжди, і асорті з всякими намазками на хліб, хачапурі звичайно,баклажанчики, салатик, ну і по бокалу вина... еспрессо іноді... як на мене, не дешево, але щоб сильно дорого, то також ні Змінено 28 червня , 2018 користувачем ценительница алей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 В нас взяти хінкалі + хачапурі на двох буде десь під 60 євро. Трохи дофіга, як на мене. А хоть вкусно? Бо хачапури, если тесто неправильное, - не еда а наказание. Таи хинкали то же самое. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmp Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 Я могу ошибаться, но кажется вы спутали полусухие вина с полусладкими. А грузинской бодяги намного больше чем хорошего вина, это правда Потому хорошее и не найти - оно везется из конкретных виноградников и его количество увы мало. Например, в Онтарио государственный алкогольный монополист имеет контракты только с двумя или тремя грузинскими винокурнями. И все. Рислинги бывают очень разными, от сухого до полусладкого, можно выбрать на свой вкус, летом самое оно. А грузинские да, очень редко попадается классное, но оно есть. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 А хоть вкусно?Мега кашер! В семье мы в основном пьем крепкие напиткиТут треба вказати з якого віку! Ну ми на двох там також меньше 60 євро ніколи ще не залишали, але там і шашличок з картопелькою на двох беремо завжди, і асорті з всякими намазками на хліб, хачапурі звичайно,баклажанчики, ну і по бокалу вина... еспрессо іноді... як на мене, не дешево, але щоб сильно дорого, то також ніЦе вже £100+ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 (змінено) Тут треба вказати з якого віку! Нууу... нам с женой точно уже есть по 21, а у детей свои семьи, пусть там сами разбираются Змінено 28 червня , 2018 користувачем Аквариус 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmp Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 В семье мы в основном пьем крепкие напитки, я вааще не понимаю запивания еды вином или пивом. А вот у жены есть любимка для обедов - Peñascal, chispeante. О кухнях - из советских однозначно узбецкая, а в целом - перуанская. Не, в Испании я вообще отучился от крепких напитков, совершенно не тянет, стоит несколько принесенных бутылок вискаря, остатки какого-то джина пошли на протирку чего-то перед склейкой 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmp Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 А хоть вкусно? Бо хачапури, если тесто неправильное, - не еда а наказание. Таи хинкали то же самое. В нашей испанской деревне в грузинском ресторане самые вкусные хачапури у украинских поваров 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ценительница алей Опубліковано 28 червня , 2018 Автор Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 Це вже £100+ Ну Лондон на те і Лондон, щоб там все дорожче було :-)А в Штутгарті про цей ресторан ще недавно і не дуже багато хто знав, але останнім часом потрібно обов'язково столик замовляти, якщо на вихідних... раніше в неділю було майже пусто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 в Испании я вообще отучился от крепких напитков, совершенно не тянет Из-за жары или испанцы научили плохому? (с) В наших ипенях холодно, вечером - 11-15 С, не больше, потому камин и стакашка граппы - самое то. В нашей испанской деревне в грузинском ресторане самые вкусные хачапури у украинских поваров Ато! Даже и не сомневаюсь Link to comment Share on other sites More sharing options...
ценительница алей Опубліковано 28 червня , 2018 Автор Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 В нашей испанской деревне в грузинском ресторане самые вкусные хачапури у украинских поваров А їх і не дуже важко готувати, якщо хтось розкаже все в деталях і покаже... наша хазяйка (мати того сімейства, яке нам організувало тур по Грузії), показала як робити хачапурі по- імеретинськи, то навіть моя дочка змогла дома повторити, а якби частенько тренувалась, то було б як в ресторані... по-імеретинськи це коли тісто-сир-тісто, мені вони смакують найбільше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumpel Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 Это шо за немцы такие, которые такой вкуснятины никогда не ели?Первый раз из дорфа в Штутгарт выбрались чи шо?Наверное в Италии никогда не были или во Франции.Ну да ладно. Я тоже тут бывал в грузинском ресторане. Мне там нравилось саперави и хачапури по аджарски.Все остальное уныло. Многое конечно зависит от повара, но хотелось бы узнать названия блюд, ну тех шо "вкуснятина"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість majesty Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 в германии вообще кухня и рестораны гавно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumpel Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 в германии вообще кухня и рестораны гавноначнем с того, что ты тут никогда не был... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmp Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 Из-за жары или испанцы научили плохому? (с) В наших ипенях холодно, вечером - 11-15 С, не больше, потому камин и стакашка граппы - самое то. Жара, тут солнце и так как сковородка, а если еще и алкоголь, то капец, ну или повзрослел Зимой да, тут аналогично. Камин, вино, "как задолбала эта романтика, что ж так холодно" как-то мне жена сказала. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmp Опубліковано 28 червня , 2018 Report Share Опубліковано 28 червня , 2018 А їх і не дуже важко готувати, якщо хтось розкаже все в деталях і покаже... наша хазяйка (мати того сімейства, яке нам організувало тур по Грузії), показала як робити хачапурі по- імеретинськи, то навіть моя дочка змогла дома повторити, а якби частенько тренувалась, то було б як в ресторані... по-імеретинськи це коли тісто-сир-тісто, мені вони смакують найбільше Хорошая идея, надо будет отправить дочку в учебу 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts