Перейти до змісту

Долю Холодницького вирішать найближчим часом


Recommended Posts

Долю Холодницького вирішать найближчим часом

 У справі керівника САП готові дати висновок. Фото: УНІАН

Висновок Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів у справі керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького вже готовий. Про це повідомляє "Українська правда".

"Висновок у дисциплінарній справі Холодницького уже готовий. Після ознайомлення самого керівника САП з висновком його мають винести на розгляд комісії прокурорів. А та у свою чергу ухвалить остаточне рішення у справі керівника САП", - заявив голова КДКП Віталій Грушковський.

Холодницький заявив, що наразі не отримував на ознайомлення цей висновок. Згідно з законом про прокуратуру, копія дисциплінарної скарги та висновок про наявність чи відсутність дисциплінарного проступку, а також повідомлення про час та місце їх розгляду надсилається прокурору не пізніше, ніж за 10 до дня проведення засідання.

На це засідання КДКП запрошують скаржників і прокурора, стосовно якого відкрито дисциплінарне провадження.

 

У розкладі липневих засідань КДКП прізвища Холодницького у порядку денному немає. Водночас, для розгляду скарги щодо керівника САП можуть "виділити окремий день і призначити окреме засідання".

У березні в кабінеті глави САП Холодницького знайшли "прослушку". Її встановили на початку лютого. Справу стосовно керівника САП веде Генпрокуратура із застосуванням обладнання НАБУ. Холодницький вважає, що записи, які приховано велися у його кабінеті, можуть використати для спекуляцій проти нього.

30 березня генпрокурор Юрій Луценко попросив Квалифікаційно-дисциплінарну комісію прокурорів розглянути зняття з посади керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

 

 

Этот красношекий мальчик так до конца и не понял что он натворил он просрал и возможно  продал  главную реформу -борьбу с коррупцией !  Этому     гандону не мешала   занять место луценко только в Менской колонии  .!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Его срок заканчивается в ноябре :) Уволиться за месяц до окончания срока контракта чтобы выглядеть пламенным борцуном - это так по-украински.

"срока не хватило - дайте два. было бы больше - уж я бы их всех..."

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...