Перейти до змісту

Війна компроматів


SvitLana

Recommended Posts

Дональд Трамп і російська мафія

Отже, Путін розпочинає війну компроматів. Дональда Трампа звинувачують у хабарництві, відмиванні коштів і співпраці з гангстерами так званої "Солнцевського угруповання". Чим відповідатиме на це Трамп?

Відео скандалу, що може розгорітися:
(

)

Маловідомий російський ресурс "The Insider" детально розписує зв'язки Дональда Трампа з кримінальним світом. (https://theins.ru/korrupciya/97595).

Свого часу колишній глава СБУ і секретар РНБО України Євген Марчук ретельно вивчав діяльність "Солнцевської братви" на території України. По відомому мафіозі Семену Могілевичу СБУ зібрало понад 70 томів, які цікавили навіть ФБР. Однак у лютому 2005 року СБУ очолив Олександр Турчинов і за його наказом усі 72 томи справи по Семену Могилевичу були спалені. А шкода, можливо там також були згадки про Дональда Трмпа.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Спецпрокурор Роберт Мюллер попросив суд засудити екс-помічника кампанії президента США Дональда Трампа Джорджа Пападопулоса до 6 місяців в'язниці через брехню федеральним агентам про втручання Росії у вибори в 2016 році.
Про це повідомляє агентство Reuters.
Зазначається, що в жовтні минулого року Пападопулос визнав себе винним у брехні агентам ФБР і повинен бути засуджений 7 вересня.
Згідно заяви Мюллера судді, колишній радник Трампа збрехав про свої контакти з людьми, які стверджували, що мають зв'язки з вищими посадовими особами Росії, включаючи його зустріч з професором, який сказав, що у РФ є "бруд" на кандидата в президенти від Демократичної партії Хілларі Клінтон.

Спецпрокурор зазначив, що злочин обвинуваченого "був серйозним і завдав шкоди розслідуванню".
"Відповідач брехав, щоб приховати свої контакти з росіянами і російськими посередниками під час кампанії і дав свої брехливі заяви слідчим 27 січня 2017 року, на ранній стадії розслідування, коли ухвалювалися ключові слідчі рішення, в тому числі, з ким проводити інтерв'ю та коли", - сказав Мюллер.
За його словами, вирок строком до шести місяців у в'язниці "доречний і виправданий" разом зі штрафом в розмірі 9500 доларів.
Мюллер також вказав, що Пападопулос не в повному обсязі співпрацював з прокурорами.

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

Могу сообщить не новость что в рф все конкурсы красоты контролировала организованная преступность.а она  под московским убопом на Шабаловке и скорей всегопод  спецслужбами рф а это значит что компры на Трампа вагон и жд тележка. 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...