Перейти до змісту

Медведчук в Даунецке?


Сашко

Recommended Posts

Taras Mykytyn

Джерела стверджують, що в Донецьку Медвечук і Шуфрич зустрічаються не тільки з сепаратистами-терористами, але й з "гостями" з Москви. Питання до Прикордонної служби і особисто до Литвина, а якого милого в Донецьку роблять "гості" з Москви? Медведчук (кум Путіна) і Шуфрич ще одні провайдери інтересів Кремля в Україні. Вони повинні згинути як політики, та засуджені як зрадники!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Минулого тижня президент Російської Федерації Володимир Путін під час візиту в окупований Крим провів закриті переговори з Віктором Медведчуком, повідомляє РБК з посиланням на власні джерела.
"Під час турне по Криму російський лідер провів закриті переговори з Віктором Медведчуком", - йдеться у повідомленні джерел, близьких до Медведчука.
Як інформує видання, ще два джерела, близькі до Кремля, підтвердили, що Медведчук під час поїздки глави РФ "точно був у Криму" і що останні 2 роки Путін регулярно зустрічається з ним під час поїздок на окупований півострів.
Повідомляється, що на зустрічі йшлося про українську політику, виконання Мінських угод та обмін полоненими. Як зазначило одне з джерел, бесіда відбулася пізно ввечері в п'ятницю, 18 серпня.
У прес-службі Кремля не прокоментували зустріч. Помічник Медведчука Олег Бабанін також не підтвердив й не спростував інформацію про зустріч.

Link to comment
Share on other sites

Наливайка озвучил информацию, что во время президентской кампании-2014 не названный представитель штаба Петрушки ездил в оккупированный Крым тереть с Сурковым. И эти доки Наливайка передал Штатах. Меня терзают смутные сомнения, что это был Мертветчук.
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...