Перейти до змісту

Тариф на електроенергію необхідно підвищити вдвічі — регулятор(глава мафии )


Recommended Posts

Тариф на електроенергію необхідно підвищити вдвічі — регулятор

ЧЕТВЕР, 20 ВЕРЕСНЯ 2018, 10:12
5 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
 

 
 

В Україні тариф для населення наразі покриває лише 50% вартості електроенергії.

Про це заявив член Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Дмитро Коваленко, повідомляє "Укрінформ".

"Болючим питанням нового ринку (електроенергії - ред.) є перехресне субсидіювання. На сьогодні 50% вартості електричної енергії відшкодовується споживачами. Це дуже низький рівень. На мій погляд, це питання може бути вирішене лише одним шляхом: одночасне прийняття рішення про підвищення тарифу для населення і запровадження дієвої системи субсидій для незахищених верств населення", - сказав Коваленко.

На його думку, це питання є складним для всієї країни, однак необхідним для впровадження нового ринку.

На виконання зобов'язань України по Третьому енергетичному пакету ЄС в квітні 2017 року парламентаріями прийнятий закон "Про ринок електричної енергії".

Закон "Про ринок електроенергії" передбачає впровадження нової моделі ринку, що включає ряд сегментів: ринок двосторонніх договорів, ринок "на добу вперед", внутрішньодобовий ринок, балансуючий ринок і ринок допоміжних послуг.

При реалізації закону передбачається дворічний перехідний період.

Як відомо, у березні 2016 року Національна комісія з регулювання енергетики і комунальних послуг затвердила нову методику визначення оптової ринкової ціни на електроенергію. Це ціна, за якою ТЕС продають електроенергію в ринок. У ній, зокрема, враховується ціна на вугілля.

Відповідно до нової методики, вартість вугілля у виробництві вугільно-теплової генерації рахується за формулою "вартість вугілля у порту Роттердам плюс вартість його доставки в Україну".

Через застосування нової формули теплові генерації, в тому числі генерації ДТЕК Ріната Ахметова і державне "Центренерго", стали продавати електроенергію дорожче.

 

  Вот лицо шоколадной мафии  , после смены власти  прокуратура всем подобным действом должна дать оценку 

 

 

Link to comment
Share on other sites

і жодного креативу

щоразу одне й те саме

раптово, як 22 червня 1941 рівно о 4-ій ранку "стає відомо", шо тариф покриває тільки якусь частину собівартості товару чи послуг

і треба підвищувати ціну...

і хоч би хто організував якийсь мітинг за прозорі розрахунки вартості ЖКГ...

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

А кобєлєв зізнається, дибіл, що облгази крадуть половину газу. І пропозиція в нього та ж сама - підвищити тарифи.

Змінено користувачем Euro
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

А в щасливої решти частину комуниздять. Половину газу одразу перепродали промисловцям - заробили, іншу частину накачали повітрям - заробили на лохах з чайниками. 

Link to comment
Share on other sites

А кобєлєв зізнається, дибіл, що облгази крадуть половину газу. І пропозиція в нього та ж сама - підвищити тарифи.

 При этих уродцах появилась новая схема  приписывать долги за газ несмотря на показания газового счетчика.   Вот схема  беспроигрышная   , им  говорю  у меня квитанции  есть есть показания счетчика а они  мы ничего не знаем платите или газ отключим , поехал разбираться к ним бесполезно не хотят слушать и слышать .Кобелев  и шайка барыг    в открытую грабят граждан  .

Змінено користувачем Юрий с ФУП
Link to comment
Share on other sites

В нас у платіжках взагалі пусте поле від фірташгазу. І ніяких персональних кабінетів для користувачів на сайті облгазу. Саме для того, щоб легше потім було найопувати лохів. Доводиться щомісяця передавати показання 20 числа електронною поштою, а контролювати баланс розрахунків через виставлені суми на Приват 24.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

 

В НКРЭКУ ЗАЯВИЛИ О НЕОБХОДИМОСТИ ВДВОЕ ПОВЫСИТЬ ТАРИФ НА ЭЛЕКТРОЭНЕРГИЮ

 ено: 20.09.2018

 Фото: Politeka

Тариф для украинцев на данный момент покрывает 50% стоимости электроэнергии. Об этом заявил член Национальной комиссии, осуществляющей государственное регулирование в сферах энергетики и коммунальных услуг Дмитрий Коваленко, сообщает Укринформ.

"Болезненным вопросом нового рынка (электроэнергии, - ред.) есть перекрестное субсидирование. На сегодня 50% стоимости электрической энергии возмещается потребителями. Это очень низкий уровень. На мой взгляд, этот вопрос может быть решен только одним путем: одновременное принятие решения о повышении тарифа для населения и введение действенной системы субсидий для незащищенных слоев населения", - сказал Коваленко.

Он также подчеркнул, что данный вопрос сложный для Украины, но является необходимым для внедрения нового рынка.

Как ранее сообщал NEWSONE, Кабмин готовится принять решение о повышении ценна газ для населения в Украине.

 

Link to comment
Share on other sites

При этих уродцах появилась новая схема приписывать долги за газ несмотря на показания газового счетчика. Вот схема беспроигрышная , им говорю у меня квитанции есть есть показания счетчика а они мы ничего не знаем платите или газ отключим , поехал разбираться к ним бесполезно не хотят слушать и слышать .Кобелев и шайка барыг в открытую грабят граждан .

Это давно не новость.
Link to comment
Share on other sites

 Сегодня появилась информация на Укрнете что  тема повышения тарифов это фейк , которую  распространил депутат  Лещенко .  Кому верить падлюкам  или журналисту ?    :D

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...