Перейти до змісту

А жиденько так "євробляхарі" обісралися...


Silentio

Recommended Posts

Первый пошел! :D 

 

Чернівецька митниця ДФС оформила перший транспортний засіб на «єврономерах» за новими пільговими умовами, повідомляє прес-служба ДФС.

Як зазначається, громадянин України розмитнив свій легковий автомобіль з дизельним двигуном Renault Laguna 2004 року випуску з німецькою реєстрацією, сплативши до державного бюджету понад 49,3 тис грн. Таким чином мито (10%) склало 4,6 тис грн, акцизний податок (пільгова ставка із застосуванням коефіцієнта 0,5) – 28,765 тис грн та ПДВ (20%) – 15,957 тис грн.

Як наголошує ДФС, до 25 листопада, коли вступив в силу Закон, що передбачає нові правила ввезення транспортних засобів з іноземною реєстрацією, імпорт цієї автівки був неможливим через заборону до митного оформлення автомобілів старше 8 років.

"Нагадаємо, що протягом 90 календарних днів з дня набрання чинності закону базова ставка акцизного податку розраховується з 50%-вою знижкою, крім електромобілів, із застосуванням коефіцієнтів в залежності від об’єму двигуна та віку ТЗ. Таким чином через три місяці митне оформлення даної Renault Laguna вартувало б резиденту 83,8 тис грн. Таким чином економія склала 34,5 тис грн.

Крім того, митне оформлення здійснюється за умови добровільної сплати до державного бюджету коштів у сумі, що дорівнює 8500 грн (500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян) у разі, якщо цей транспортний засіб знаходиться на території України з порушенням вимог Митного кодексу України. Ці гроші сплачує фізична особа, яка є власником такого транспортного засобу або особа, уповноважена розпоряджатися ним та декларує такий транспортний засіб для вільного обігу на митній території України.

При ввезенні для постійного користування транспортних засобів, що були в користуванні, підтвердження відповідності екологічним нормам ЄВРО 5 не вимагається", - йдеться в повідомленні ДФС.

Link to comment
Share on other sites

 
 
26111997_1573847245996080_68615236325255
Любомир Футорський

Нащот того, шо творять бляхери на кордонах

Гарантую, будете сміятись

Карочє, по порядку:

1. Авто Євро Сила влаштовує двіжуху і вимагає закон і розмитнення на бляхи

2. поки вона влаштовує двіжуху за легалізацію своїх тачок, пацани з Західної України, які собі поробили «карти поляка» чи «посвідчення малого прикордонного руху», і які ніколи на постійно не ввозили бляхи сюди, тільки на тимчасове - катаються туда-назад на них, що 5 днів (а паралельно возять туда сигарети, а назад хавчик контрабасом) - вони так роками робили

3. Пацанів з Західної України взагалі не гребе ані Авто Євро Сила, ані Закони, ані непотрібне їм розмитнення, ані нічо - у них всьо норм і своя тєма

4. І тут Авто Євро Сила таки добивається прийняття Закону 8488.

5. І наші браві митники врубають босса і кажуть - тепер каждий має забашляти на в’їзді розмитнення, а як будете їхати назад (ну ви ж тіпа поляки?) то ми вам його повернемо.

6. І та вся банда шо возила сігарєти, опиняється в Польщі і раптово з’ясовує, шо теперка не мож в’їхати до України на контрабас і тимчасове, а тіко все має бути за 2-3 штуки євро і по новому Закону.

7. Який, нагадую, продавила Авто Євро Сила (ніяк не повязана з тими хто возить сігарєти) 

Тепер 
- західноукраїнські пацани попередили, шо люба машина з значком АЄС - як появиться, то ціла не буде, 
- АЄС офігіває, шо по ходу вийшло з тих всіх протестів,
- а жаба і гадюка курять в ліжку 1f642.png?_nc_eui2=AeE3RJOtr0qrzjwv_qVhZ:)))))

_______________________________________________________

UPD: но це ще не вся веселуха !

Пацани ж заблокували дорогу і давай не пускати тупо всіх. А серед всіх - були польські дипломати.

І тепер поляки вимагають у наших митників списки протестуючих, після чого збираються позабирати у них всі карти поляка і посвідчення МПР (малого прикордонного руху) - і паспорти забанити, аж до депортації. І халява з катанням через кордон закінчиться нараз ващє 

Попкорну на всіх не вистачить 1f642.png?_nc_eui2=AeE3RJOtr0qrzjwv_qVhZ:)))

Link to comment
Share on other sites

до речі

бляхерів треба розстрілять

перекрили кордон

а тікать куди?

от суки!

Через тунелі Балоги. Там до речі із введенням ВС такса втричі підскочила! Так шо не баріться... Скоро і небо перекриють... Нова сєніна стіна тепер повітряна на порядку денному стоїть.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...