Перейти до змісту

План Порошенка залишитися при владі


BigOpenData

Recommended Posts

Вочевидь Порошенко за п'ять років при владі не спромігся зробити нічого, щоб виконати свої передвиборні обіцянки й дійсно змінити країну. Рівень корупції й відвертого грабунку зріс до рівня, що вже загрожує існуванню України як держави. Переважна більшість її народу, тих, хто голосував проти чинного президента, бачать це на власні очі, а не крізь призму провладних змі. Тому висновок для Порошенка невтішний - чесно й прозоро виграти ці перегони в нього жодних шансів.

Якщо немає можливості залишитися при владі демократичним шляхом і ризики врешті відповісти за скоєне зростають кожного дня, потрібний план, як уникнути відповідальності й зберегти роками вибудовану машину зі власного збагачення.

Яскравішим свідченням існування такого плану є та ненависть, що завдяки старанням штабу Порошенка вже панує поки що в медійному середовищі, соціальних мережах та на політичних форумах.

Наступний крок - перенести атмосферу страху на приватній рівень, змусити людей повірити тому, що в країні насправді існують інші вороги крім справжніх, що очолюють злочинну владу на всіх рівнях - від Свинарчуків-Порошенків до нижчих штабелів, які мають свій зиск з корупції й методичного пограбування країни та людей.

Ціла армія проплачених ботів, цинічних негідників і просто наївних ідіотів цілоспрямовано підіймає градус суспільної ненависті, штучно переводить більшість незгодних до розряду ворогів і уявних зрадників. Щоб змусити всіх пересваритися, застосовується все, що завгодно, включно з особистими образами, зневажливими зверненнями й називанням головного опонента клоуном, чимось проектом чи останнім досягненням колективної думки авторів плану - "ЗЕбілом" - тощо.

Будь яка притомна людина добре знає, до чого приводять агресивні численні образи - до справжньої сварки й подекуди до бійки.

В намаганні привести людей до стану найвищої збудженості нервової системи ймовірно й полягає план влади. Саме коли роздратовані й підготовлені безпосередньо до фізичної реакції люди стануть свідками чергових вивертів провладної банди (буде достатньо найменшої іскри), все просто вибухне. І лише в цьому випадку у Порошенка є шанс зламати 85% незгідних - ввести надзвичайний стан і остаточно поставити хрест на демократичних традиціях.

Шановні, якщо у вас є розум, не приймайте близько образи й вигадки, що мають на меті лише вивести вас з себе, не приймайте участі в керованому хаосі, який створюють гебісти й чорні піарники зі штабу владного кандидата. Якщо у вас гарно розвинене почуття гумору, смійтеся з цих жалюгідних спроб, а якщо не вдається у відповідь на намагання зіпсувати вам настрій відповісти влучно, просто шліть їх всіх подалі.

І приходьте на вибори, щоб вказати владі на її справжнє місце.

Змінено користувачем BigOpenData
  • Upvote 7
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Хуйня

В мене від горілки голова болить давайте пити ацетон.це коротка версія

Чому? Досить доступно й коротко описано те що зараз мутять. Дiйсно срач зараз пiдняли Вселенский. Треба знижувати градуси.
Link to comment
Share on other sites

Хуйня

В мене від горілки голова болить давайте пити ацетон.це коротка версія

 

Ідеально описано. А заклики

І приходьте на вибори, щоб вказати владі на її справжнє місце.

- це дешевий розводняк, бо тихо замовчується, що замість одних голодних прийдуть інші - ще голодніші, і взагалі без гальм.

Link to comment
Share on other sites

Как по мне, попробовать может, но не реально. Подозреваю запад хорошо следит, что-бы тут не давили народ танками на майдане. Даже Янык испугался этим заниматься. Дык у него хотя-бы был запасной аэродром в Ростове. А этому бежать некуда.
Link to comment
Share on other sites

06.04.19 12:19 В штабе Порошенко объяснили, почему в его программе нет "деолигархизации": "Эта дефиниция противоречиво воспринимается обществом"

В избирательном штабе Петра Порошенко отсутствие пункта о "деолигархизации" в его программе на второй срок президентства объяснили сложностью произношения этого слова и противоречивостью в общественном восприятии

:tu:

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

В избирательном штабе Петра Порошенко отсутствие пункта о "деолигархизации" в его программе на второй срок президентства объяснили сложностью произношения этого слова и противоречивостью в общественном восприятии

 

Та і Віталька ще "діджиталізацію" не осилив. А тут нова хуйня...  :D

 

зі

Ми йдемо своїм шляхом. Шпільки нєістово зігують Петру

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...