Перейти до змісту

Іранці збили американський Global Hawk


Agh

Recommended Posts

В Ормузькій протоці військово-повітряні сили Ірану збили морський патрульний безпілотний літальний апарат MQ-4C Triton Військово-морського флоту США
Про це повідомляє кореспондент FoxNews Лукас Томлінсон (Lucas Tomlinson) на своєму каналі в Twitter
Раніше іранські ЗМІ опублікували інформацію щодо збитого стратегічного розвідувального БПЛА RQ-4 Global Hawk який порушив повітряний прості Ірану.
Згодом американське командування повідомило про втрату БПЛА у міжнародному повітряному просторі.

https://mil.in.ua/iran-zbyv-amerykanskyj-bpla-v-ormuzkij-protoczi/?fbclid=IwAR3XBlBwkb0vhGTxzvAssgFSYGLEDTvo9kXWrZtYqjs9mZDvRQKQiOiqIW8

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=N1Q5VJB-N-k

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

Пишуть і кажуть що напевно томагавками вдарять по пускових ракет ПВО з яких завалили дрона.Правда деми сказали що люба військова акція потребує додаткової згоди конгресу
Link to comment
Share on other sites

Сподіваюсь, скасування удару буде тимчасовим.

Пʼятниця, 21 червня 2019, 07:36 • Денис Масліков • 12930

NYT: Трамп затвердив нанесення ударів по Ірану, але потім передумав

 

КИЇВ. 21 червня. УНН. Президент США Дональд Трамп в четвер, 20 червня, затвердив нанесення ударів по Ірану у відповідь на збитий американський дрон, але потім відкликав своє рішення. Про це повідомляє УНН з посиланням на The New York Times.

Співробітники адміністрації Білого дому на умовах анонімності розповіли The New York Times, що Трамп затвердив удар по низці цілей, включаючи радари і ракетні батареї. Коли операція перебувала на початковому етапі глава держави скасував її, заявило одне з джерел.

За даними видання, удар планувалося нанести рано вранці, щоб мінімізувати ризики жертв серед цивільних осіб. Однак незабаром військові отримали повідомлення про те, що операція скасовується, принаймні тимчасово.

У Білому домі і Пентагоні відмовилися від коментарів, в NYT відзначили, що ніхто з представників влади не просив видання не публікувати матеріал.

Link to comment
Share on other sites

Напевно останнє.

Отож бо...Додік аж трясецця, щоб та зустріч не зірвалась, спершу на НЮТ наїхав, що ті написали про посилення кібератак на Рашу, тепер це... Знаючи гнидність Вольдемара, я можу припустити, що вчинити щось подібне Іран підзужував саме він, аби протестувати, наскільки глибоко Додік зможе заковтнути на зустрічі  B-)

Змінено користувачем Silentio
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

аж трясецця, щоб та зустріч не зірвалась

Для чого намалював фантастичну кількість потенційних жертв, і скасував атаку з мотивів гуманізму. Як таких на ізраільщині звуть?

 

Субота, 22 червня 2019, 09:35 • Олексій Супрун • 4320

ЗМІ дізналися про роль ведучого Fox News у відмові Трампа від удару по Ірану

 

КИЇВ. 22 червня. УНН. Перед тим, як прийняти остаточне рішення з приводу того, чи наносити американським силам удар по Ірану чи ні, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп слухав своїх наближених, в тому числі генералів, дипломатів, законодавців і радників. Серед цих голосів був також голос ведучого Fox News Такера Карлсона, повідомляє газета The New York Times без вказівки джерела інформації. Цього журналіста видання називає “улюбленим ведучим Трампа”, пише УНН.

Саме він, за інформацією газети, в той час, коли радники з нацбезпеки закликали Трампа до військового удару, за декілька днів до того, як президент прийняв рішення, в особистій бесіді сказав політику: застосування сили у відповідь на провокації Тегерана було б божевільною реакцією, і якщо Трамп почне війну з Іраном, він може попрощатися зі своїми шансами на переобрання.

“Якою би значною не була ця порада, — пише газета, — подібний настрій, безсумнівно, посилив сумніви, які мучили Трампа і які він приховував”. Про те, що удар по Ірану може не увінчатися легкою перемогою, а перерости в повноцінну війну, президенту, за даними видання, говорив не тільки телеведучий, а й інші скептики.

За власним словами президента США, рішення відмовитися від удару він прийняв лише за десять хвилин до того, як він повинен був бути завданий. В цей час, зізнавався Трамп в своєму Twitter, він був “на взводі і завантажений”. Таке рішення він в результаті пояснив “непропорційністю” такої відповіді: в разі удару, за інформацією президента США, в Ірані загинули б 150 чоловік. Така реакція, відзначав політик, була б нерівнозначною збитому безпілотнику.

Reload Page to see tweet..Link..

Link to comment
Share on other sites

це нагадує загадку, відповідь якої - моя річ, де хочу там і поставлю, а тут - я президент, хочу даю наказ, хочу відміняю, а народові це видають за мудрість, взагалі, такі всі люди в політиці з доісторичних часів, просто зараз, в вік інтернету,  це все політичне лайно занадто добре видно, тому або найдуть спосіб керувати натовпом якимисб іншим чином або прикриють інтернет.

Link to comment
Share on other sites

Для чого намалював фантастичну кількість потенційних жертв, і скасував атаку з мотивів гуманізму. Як таких на ізраільщині звуть?

 

Я не знаю як таких звуть на ізрайлівці, але на професійному сленгу таких визначають досить чітко: агент впливу.

 

Можу лише повторити те, що казав кілька років тому, коли ще живий був Маккейн, і коли я співпрацював з двома сенатськими комітетами, у розпорядженні яких були метеріали американської, британської, ізраїльскої і перебіжчиків з російської розвідок, які недвозначно вказували на тісні зв"язки як особисто Трампа, так і членів його сім"ї а також кількох людей з його оточення з Кремлем і російськими спецслужбами. Тоді професіонали вжахалися, ХТО йшов кандидатом від РП на пост очільника країни. Я ще тоді спрогнозував, що ці дані не отримають принаймні в найближчому майбутньому відповідного розголосу і реакції, бо компрометуючі зв"язки вели до істеблішменту ОБОХ американських партій і як потягнути за ниточки, то скандал би вибунув такий, що американська політична система могла б його і не пережити... Тому всі ці ігри в імпічмент, а це саме є ігри і симулякри, гівна варті. Від американської політичної верхівки давно і сильно тхне... Це вам не добрі старі часи холодної війни, коли за сам натяк співробітництва з Кремлем політик будь якого рангу міг опинитися на електричному стільці. Це новий світ, з його пєрєстройками, пєрєзагрузками, гібридними війнами і гібридними уявленнями про честь і достоїнство...

 

Останні новини з цього скандального інценденту з Іраном. Преса звинувачує Додіка в тому, що він не тільки пустив крокодилячі сльозі з приводу потенційної кількості жертв американського удару по аятоллам, а ще й особисто(!) попередив іранське керівництво про заплановану атаку  :fp1: Шоу маст гоу он...

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

Є велика категорія людей які будуть незадовалені любим рішенням Трампа.Любим.

 

Примерно такая по количенству категория людей готова открыть с благодарностью рот, даже еси Додик захочет туда опорожниться B-)

Link to comment
Share on other sites

Ставлю 1000 баксов, что во время саммита с бьютифул Вольдемар Хуйло погладит Додика по головке за "мудрое решение" "не доводить ситуацию с Ираном до опасной эскалации" :weep:

 

А тот в ответ ввыдаст свою коронну лыбу олигофрена-гидроцефала :lol2:

Link to comment
Share on other sites

 "Или у него очень толковый теневой кабинет." - цитирую себя

 

Границы ТЕНИ этого кабинета трудно поддаются идентификации....

 

А вот профессионалам, благодаря которым Штаты еще не вляпались в несколько войн и не просрали своих очередных союзников из за идиотизма их очильныка, нужно тройную пенсию выплачивать, за сверхурочную работу в особо жестких условиях.

 

 

 

 

 

 

 

 
Link to comment
Share on other sites

Вероятно это уже делается и к профессионалам наконец-то начали прислушиваться. Потому что вляпывания Штатов в предыдущие конфликты благодаря президентам - папередникам ничего хорошего стране не принесли. Видимо военных и шпионских профессионалов не очень уважали до прихода Трампа.

Link to comment
Share on other sites

. Видимо военных и шпионских профессионалов не очень уважали до прихода Трампа.

 

 

Ага...А при нем то как уважили... Выкинуть Мэттиса в отставку в хамском стиле - белобилетника-мажора...

 

Пусть скажут спасибо, что Штаты, не Чили... Кой какие традиции все таки пока сохранились.

 

Хотя, видя какое все более дерьмовое дерьмо выбрасивает на гора вырождекнный "политический класс",

я иногда очень жалею, что армия и разведка не разобрались с ними как в свое время во дворце Ла Монеда....

Имхо пользы было бы даже больше, чем тогда в 73 году...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Link to comment
Share on other sites

Над Додіком глумляться іранці.

Можем повторіть!  :fp1: 
 

Понеділок, 24 червня 2019, 11:20 • Олексій Супрун • 2415
ЗС Ірану заявили, що "можуть повторити" атаку на американські безпілотники і надалі

8e3ab537c45b9f3a3c772eb612a8b1dff451203c
КИЇВ. 24 червня. УНН. Збройні сили Ірану здатні і готові збивати американські безпілотники, якщо вони будуть порушувати кордони країни. Про це заявив у понеділок командувач ВМС країни контр-адмірал Хосейн Ханзаде, зазначає УНН з посиланням на агентство Tasnim.
“(Всі) бачили збитий безпілотник, і ми хочемо сказати, що це наша нищівна відповідь, яку ми можемо ще не раз повторити. Наші вороги це розуміють”, — наводить його слова агентство Tasnim. За його словами, безпілотник “був найбільш сучасним і складним літальним апаратом противника, але був направлений в заборонену зону, тому був збитий”.
Іранські збройні сили збили 20 червня безпілотний розвідувальний літальний апарат ВМС США RQ-4. За версією Тегерана, літальний апарат знаходився в повітряному просторі Ірану, а його фрагменти впали в іранські територіальні води.
Сполучені Штати у відповідь, як стверджував 21 червня президент країни Дональд Трамп, підготували військову операцію, що передбачала нанесення точкових ударів по трьох об’єктах на території Ірану. Згідно викладеної американським лідером інформації, за 10 хвилин до початку цієї операції він віддав наказ не проводити її, вважаючи її непропорційною дій Тегерана.

 

Link to comment
Share on other sites

я иногда очень жалею, что армия и разведка не разобрались с ними как в свое время во дворце Ла Монеда

 

 

от якраз в такому ґіпотетичному випадку пан Х*йло радісно б потирав ласти, бо в такому випадку ЮСА зникла б з поточноі міжнародноі суєти на деякий час, достатній для тоґо шоб Х провернуло б деякі своі брудні дєлішкі. Та і Європці- діпконсьорщики теж радісно зреалізували б своі хотєлкі, поки була б наґода. Кіт із дому - миші в пляс таксказать.

Змінено користувачем uzzer
Link to comment
Share on other sites

от якраз в такому ґіпотетичному випадку пан Х*йло радісно б потирав ласти, бо в такому випадку ЮСА зникла б з поточноі міжнародноі суєти на деякий час, достатній для тоґо шоб Х провернуло б деякі своі брудні дєлішкі. Та і Європці- діпконсьорщики теж радісно зреалізували б своі хотєлкі, поки була б наґода. Кіт із дому - миші в пляс таксказать.

С чего бы???

Решения бы принимались четко, быстро, неотвратимо. Без всяких  там оон-хуен, советов европы и прочих пожирателей американского бабла. Раз и нету Вольдемара вместе с его шоблой мракобесов - надомников  :tu:

Link to comment
Share on other sites

Решения бы принимались четко, быстро, неотвратимо

 

 

да. але спочатку неділя-дві внутрішніх розборок всередині WashDC і устаканювання. достатньо для провороту брудних дєлішок. Можливо якраз у Х і розрахунок на то шо  Додік доґраєцця до такоґо сценарію.

Link to comment
Share on other sites

да. але спочатку неділя-дві внутрішніх розборок всередині WashDC і устаканювання. достатньо для провороту брудних дєлішок. Можливо якраз у Х і розрахунок на то шо  Додік доґраєцця до такоґо сценарію.

В Штатах при любых разборках Норад, Флоты, Стратегические ядерные силы, комитет начальников штабов работают в штатном режиме. Действуют согласно протоколов и уложений. Думаю, если бы что - то подобное произошло, хотя в это верится с большим трудом, армия в первую очередь озаботилась о своем главнокомандующем, вместо внезапно "заболевшего" очильныка.  :)

 

А вообще шутки шутками, но за мои 8 лет активного участия в местном политическом болоте, сложилось устойчивое впечатление, что из всех государственных институтов США лишь армия и разведовательное сообщество, с некоторой частью дипломатических структур (как правило среднего уровня) ПОЛНОСТЬЮ способны выполнять возложенные на них задачи и адекватно отвечать на вызовы времени... 

Link to comment
Share on other sites

разведовательное сообщество, с некоторой частью дипломатических структур ПОЛНОСТЬЮ способны выполнять возложенные на них задачи и адекватно отвечать на вызовы времени.

 

 

... і профукали Додіковий похід на табурєтку.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...