Перейти до змісту

Тут у Дроздова камінгаут! :)


tom_cat

Recommended Posts

Please wait.. Loading

 

і зе-фанів.
Не буду вказувати прізвищ, а дам безіменний фрагментик одного з багатьох повідомлень, які я отримую від секти дякувальників. Ключові цитати: «Петро - наш Гетьман!»… «Він пройшов свою Голгофу»… «Петро Олексійович - Брила та Великий Державний діяч!»… «З ним ми не боїмося ні агресора, ні негідників, ні Майдану, ні видуманого брехливими політиками путчу»... «Ми знаємо Капітана нашого корабля!!! І МИ ВІРИМО В НЬОГО ЯК В СЕБЕ!!!» (капслок – збережено згідно з оригіналом).
Печально читати всю цю кашу-малашу. Поміняй «Петро» на «Путін» - отримаєш ту саму пафосну риторику. У любовних зізнаннях зе-фанів те саме: поміняй «наш Вова» на «наш Владімір Владіміровіч» - і отримаєш готовий медичний діагноз. Я недарма про це кажу, бо мені смішно отримувати почергові «звання» то від одних упоротих, то від других. Обидві фан-зони перебувають у нерозривному дуалізмі, дуже взаємовигідному для обох їхніх кумирів.
Зеленський, - ніжно кажучи, взагалі несприйнятний для мене президент, це ж зрозуміло. Але коли я кажу про реванш, то маю на увазі не лише януковицький клан, але й клан Порошенка. Обидва клани йдуть через кому. У випадку з Порошенком ситуація більш загрозлива, тому що він претендує не просто на олігархат, а на МОНООЛІГАРХАТ, тобто звання одноосібного єдиного олігарха, до того ж, прикритого патріотичними, синьо-жовтими барвами (а, як на мене, набагато краще бачити відкритого ворога, ніж закамуфльованого в твої кольори).
У цьому короткому відеофрагменті я й хотів пояснити це чорно-білим людям, які перекидають тебе то з одного табору, то в другий залежно від того, кого ти нині покритикував.
Після поразки Порошенка я одразу написав, що слово «Дякую» повинно бути не авансом, а прощанням. Дякую – і до побачення. На цій позиції я стою й зараз. Усі проукраїнські сили мають величезну проблему на прізвище «Порошенко». Він собою затулив, закупорив усі проукраїнські рухи, монополізувавши синьо-жовту опозиційність. Жодне проукраїнське (чи націоналістичне, чи модерно-українське) позапарламентське середовище не має жодних шансів, допоки горловину української пляшки затикає корок на ім’я Петро.
І це дійсно проблема. Тому що Порошенко є політичною акулою, яка послідовно зачищує простір навколо себе. Перед другим туром НІХТО з політиків не підтримав його. Дивно, правда? А тому що він 5 років закатував в асфальт усіх своїх конкурентів. Він – гегемон. Генеральний власник. Моноолігарх, що вміло сховався за сакральні для українства теми й цінності. Такою є моя думка.
Питання. А хто буде після Зеленського? Просте питання. І тупикове. Раджу всім патріотам подумати над цим. Бо такий великогабаритний політик, як Порошенко, звісно, буде розігрувати карту свого повернення. Але це й буде реванш.
З усіма його схематозами, одноосібним кермуванням, потоками, держзамовленнями і саботажем антикорупційних справ.
У цьому є щось фатальне – в неспроможності укр.суспільства породжувати якісну альтернативу Petro Incognito, якому не дякувати треба, а випровадити на заслужений відпочинок, аби в політику приходила інша генерація, менш мальдівська.
Хто після Зеленського - це основна дилема на наступні кілька років. Кого виставляти від українського боку? Юля вже капут, Вакарчук - нуль. Ось чому я про Порошенка кажу як про проблему.

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Юля вже капут
Агресивно юлефобствуючий протипсіх, умом і сообразітєльностю не виділяється. Правда, от нарешті вже після капута, визнав таки Юлю "від українського боку"!   :weep:
Link to comment
Share on other sites

 

Дроздов на Зіку залишився?

 

Нє. Звалив.  Але звивався перед тим, як вуж на пательні.   :fp1:

Змінено користувачем tom_cat
Link to comment
Share on other sites

Дроздов? Типовий галицький противсіх, що почуває себе вище за хмари і зневажає опонентів. Нічого нового, він завджи таким був, у нас на форумі теж таких вистачає...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...