Перейти до змісту

Ірка Херащенко


tom_cat

Recommended Posts

Шо бу-го-го? Не посадили, чи не консенсусом?

Тут спорить бесполезно) У Хозяина "классовая неприязнь". Кушать ананас с рябчиками не может)

Бу-го-га

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Хочу щиро привітати Iryna Gerashchenko з придбанням двох маєтків під Києвом, які вона записала на свою 73-річну матір і 71-річну свекруху. На жаль Ірина не поділилась радістю зі своїми виборцями, тому треба це виправити, аби ми всі разом пораділи за неї.
500 квадратів спільної території з виходом на берег Десни - це приємний бонус до двох будинків.
Дивлюсь на це і з ностальгією згадую часи нашого сивочолого гетьмана, яку розкіш могли собі купувати навіть звичайні люди з невеликою зарплатою - такі як Ірина Геращенко. А зараз злочинна влада довела народ до зубожіння, ні маєтку нового побудувати, ні землі на березі річки хапнути. Гнати негайно таку владу, понавибирали клоунів!

https://www.youtube.com/watch?v=i9PI5BbFVxk

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Пля, що воно несе? :)

 

https://www.youtube.com/watch?v=fl3QbEtUl0g

Канал "1+1" заявив, що не планує вибачатися перед фракцією "Европейської солідарності" і Іриною Геращенко через конфлікт під час передачі "Право на владу" 10 червня.
Заява каналу "1+1": "Телеканал 1+1 не має наміру приносити вибачення за чесне та об’єктивне викладення подій і неупереджену позицію, яка пролунала в ефірі програми. Натомість вимагаємо вибачень від членів "Європейської Солідарності", які образили присутніх на ефірі гостей – воїнів АТО та волонтерів – назвавши їх "чорними політтехнологами".
На каналі заявили, що "Європейська солідарність" знайшла привід оголосити бойкот телеканалу після аналогічного рішення партії ОПЗЖ, яка "наразі ігнорує всі ефіри, де йдеться про "плівки Медведчука". Канал заявив, що "дії "ЄС" й ОПЗЖ чимдалі стають схожими".
Канал відкинув звинувачення у медіакілерстві та наявність проявів "сексизму" під час телеефіру.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...