Перейти до змісту

СБУ працює


Agh

Recommended Posts

У КИЄВІ ЗГРАЯ МОЛОДИХ СПОРТСМЕНІВ ЛЕДВЕ НЕ ЗАБИЛА ДО СМЕРТІ ПРАЦІВНИКА СБУ
У грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчиненому групою осіб підозрюється семеро молодих професійних спортсменів, майстрів спорту з бойового самбо, неодноразових переможців національних чемпіонатів і міжнародних змагань. Слідчий Управління поліції в метрополітені ГУНП у Києві, розглянувши матеріали кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за ознаками  ч.2 ст. 296 ККУ,  повідомив про їм про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.
Як встановлено досудовим розслідуванням, 12 лютого о 20:36 до станції метро «Університет» увірвалася група молодиків (а саме -  Максим Станілога, Артем Станілога, Данило Дембовський, Владислав Казіміров, Іван Казіміров, Дмитро Жебчук та Олексій Болдирєв. Спортсмени перестрибнули через турнікет та почали спускатися на платформу станції метро, за допомогою ескалатора.
"Зловмисники влаштували ледве не квест із акробатичного подолання турнікету без сплати за проїзд, а на зауваження двох працівників СБУ, які їхали поруч на ескалаторі, вони вирішили покарати їх вже на платформі метрополітену. Обидва співробітники отримали важкі травми, один із них і досі перебуває в реанімації з відкритою черепно-мозковою травмою", - розповів Резонансу поінформований співрозмовник.
Згідно довідки Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, потерпілий отримав перелом кісток носу, перелом носової перегородки, відкриту черепно-мозкову травма, множинні забійні рани.
"Постраждалий - офіцер військової контррозвідки, який разом із "Правим сектором" пройшов через жорна війни, брав учась у бойових діях у Широкиному та Авдіївці", - твердить компетентний співрозмовник.
Відео цього злочину вже поширено соцмережами: https://resonance.ua/u-kiievi-zgraya-molodikh-sportsmeniv-led/
Крім того, джерело Резонансу заявляє, що замість допомоги та вибачень перед постраждалим ветеранам АТО, батьки спорстменів намагаються пом‘якшити покарання за скоєне "олімпійської надії України з самбо". За їхньої ініціативи розпочато кампанію з дискредитації постраждалих працівників СБУ.
Тим часом, за даними Резонансу, 18 лютого суд обрав міру запобіжного заходу затриманим: двох неповнолітніх - передали під нагляд батькам, а решті обрали санкцією особисте зобов'язання :fp1: 
Підтримку діям правоохоронців висловив і екс-перший заступник Генпрокурора України, голова Наглядової Ради Всеєвразійської Федерації контактних єдиноборств Микола Голомша. Він назвав "ганебним випадком" дії молодих спортсменів, акцентувавши, що це "має отримати не лише адекватну правову оцінку, а й відповідну реакцію керівництва Міністерства спорту".

Link to comment
Share on other sites

Лерос, судя по всему. зубастый чувак. А с этими перцами непонятно. СБУ говорит, что чувака уволили еще в 2014м. Удостоверение просрочено и даже водительские права - фальшивка. 

Интересный зашквар власти. наблюдаем за развитием

Link to comment
Share on other sites

Лєрос зайшов до Єрмака у приймальню  :lol2:

Єрмак дослухався до Лєроса! :lol2: 

 

Borislav Bereza

10 хв  ·

Ой! Тут злые языки из Офиса президента принесли хорошую информацию о том, что готовится замена и Главой вместо Ермака будет Валерий Кондратюк. И вот это очень хорошая новость одновременно и плохая  новость для всех любителей "рузького мира". В ближайшее время увидим насколько эта информация обоснована.

Link to comment
Share on other sites

Єрмак дослухався до Лєроса! :lol2: 

 

Borislav Bereza[/size]

10 хв  ·[/size]Ой! Тут злые языки из Офиса президента принесли хорошую информацию о том, что готовится замена и Главой вместо Ермака будет Валерий Кондратюк. И вот это очень хорошая новость одновременно и плохая  новость для всех любителей "рузького мира". В ближайшее время увидим насколько эта информация обоснована.[/size]

Швидше Зебанько після пєндаля животворящого від Госдєпа :gigi:

Link to comment
Share on other sites

Очень сомневаюсь что сейчас есть "смотрящий по Украине", еще не назначили. Не до того :) Был бы "смотрящий" - хер бы позволили каналы закрывать. Не забыли как удерживали от активных действия в 13-14 году? Ибо потом им разгребать все что понапринимают тут. Им нужна хотя бы на первое время становления администрации нового Президента тут тишина и спокойствие - чтобы еще и сюда не отвлекать силы и внимание

Ну мне так кажется

Link to comment
Share on other sites

Ну то что наши "рулевые" в тот момент не особо рвались в бой - это второй вопрос. факт то что эскалация конфликта ни Европе ни Штатам тут ни к чему. А закрытие каналов - это по сути эскалация, и еще два месяца назад все на полном серьезе заявляли что любое давление на мертвечюка приведет к ответкам от хуйла - а поэтому ничего делать не надо - пусть само рассасывается как-нибудь. Так что все эти санкции от РНБО это скорее аз-за недосмотра госдепа чем из-за их (госдепа) желания обострить и поднять ставки (тем более что этого самого желания у госдепа по сути нет)

Link to comment
Share on other sites

Да ладно байки травить про "Путин нападет". После Боинга можно было пороть медведчуков с чувством с толком и с расстановкой. Москва,это не тот зверь с которым можно договариться. Если Минск пошел,значит он был им выгоден в первую очередь. Нам соответственно не выгоден.Москва заболтала расследование и избежала возможно очень жёстких санкций. А мы взамен не получили ничего.
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

при чем тут "можно" или "нельзя"? я к тому что госдеп - это не та структура которой выгодны резкие телодвижения. им нужно прогнозируемость и порядок.

вы не знаете примеров когда США поддерживали откровенно людоедские режимы в обмен на влияние в регионе и отсутствие горячего конфликта?

им откровенно положить большой и толстый на то что думает себе рядовой украинец - ибо рядовой украинец - это не субъект

тут не про "путин нападет", тут про "не делайте резких движений. пусть все будет как есть"

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Хуяссє карамболь! Семенченка і "агента НАБУ" Шевченка затримали за створення приватної військової компанії
 

Cлужба безпеки України затримала колишнього народного депутата Семена Семенченка і «агента НАБУ» Євгена Шевченка. Їх підозрюють у створенні незаконного збройного формування - «приватної військової компанії» (стаття 260 Кримінального кодексу), повідомляється на сайті відомства.

 

Згідно з повідомленням пресслужби СБУ, правоохоронці викрили та припинили діяльність воєнізованого збройного формування, так званої "приватної військової компанії", діяльність якої була спрямована на підготовку до вчинення тяжких злочинів, зокрема проти основ національної безпеки.

 

За даними служби, до складу компанії входило понад 150 осіб, а сама організація діяла під прикриттям охоронних фірм і громадських організацій. Підготовка членів "ПВК" проходила на спеціально облаштованій тренувальній базі на Київщині – там проходили бойові вишколи, тренування поводження зі зброєю, відточення навичок військових бойових дій. Також частина членів військової компанії навчалася у центрах підготовки за кордоном.

 

Матеріали справи свідчать, що координували організацію 15 громадян України. Вони, зокрема, вербували її потенційних учасників, надаючи перевагу ексвійськовим і правоохоронцям з досвідом участі у бойових діях. Крім того, слідчі зафіксували укладання контрактів між "ПВК" та представниками різноманітних організацій країн Близького Сходу, а також пропозиції організувати постачання зброї до цих країн.
 

"За даними слідства Головного управління СБУ у Києві та Київській області, організаторами такої діяльності були колишній народний депутат України Семен Семенченко та Євген Шевченко, відомий широкому загалу, як "позаштатний агент НАБУ", — йдеться у повідомленні.

 

Крім цього, за версією слідства, Семенченко та Шевченко є можливими організаторами та учасниками схеми із ввезення поза митним контролем військових запчастин і товарів подвійного призначення з hосії, які згодом продавали держпідприємствам оборонної сфери за завищеними цінами. Їм та іншим організаторам повідомили про підозру за статтею 260 КК.

 

У СБУ повідомили, що правоохоронці провели близько 80 обшуків за адресами офісного приміщення, місць проживання, тимчасового перебування та тренування фігурантів справи у столиці, Київській і Донецькій областях. Вони вилучили:

  • майже 5,5 тисяч набоїв різного калібру;
  • 7 реактивних протитанкових гранат РПГ-26;
  • 4 підствольних гранатомети;
  • ручний кулемет Калашнікова;
  • 2 автоматичні гвинтівки;
  • 3 пістолети та 3 автомати Калашнікова АКС та АКС-74;
  • 7 помпових рушниць;
  • 38 гранатометних пострілів ВОГ-25, 21 гранату (зокрема, Ф-1 та РГД-5);
  • 16 запалів УЗРГМ та 6 тротилових шашок, пластид;
  • пристрій для забезпечення конфіденційних перемовин/
Також вилучено фінансову документацію та чорнові записи щодо організаційної структури збройного формування, особові справи учасників
Link to comment
Share on other sites

Хуяссє карамболь! Семенченка і "агента НАБУ" Шевченка затримали за створення приватної військової компанії

 

 

Якби ще вірити нашим доблєсним кривоохоронцям після Антоненка і Дугарь...

Link to comment
Share on other sites

Не здивуюся, якщо це якісь чергові розборки

 

Це чергова одноходовочка від Єрмака.

Шевченко брав участь у зйомках фільму про вагнерівців Беллінгкета. Таким "елегантним" способом його дискредитують, щоб підірвати довіру до фільму - мовляв у вас там учасники фільму - злочинці, а значить не рахується!

 

Формулювання про продаж російських з/ч для армії "за завищеними цінами" - це взагалі геніально!

Поставками з/ч з країни противника для армії взагалі-то має займатись розвідка, і за це медалі дають, якщо вже у таких з/ч взагалі є необхідність. А судити треба тих, хто на сьомому році війни не налагодив виробництва/альтернативних каналів поставок всього необхідного для армії.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Україні не варто відкладати реформу СБУ, оскільки це може підірвати довіру її союзників.
Про це заявила заступник глави Представництва НАТО в Україні Шерон Ірон на "круглому столі" в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
"Реформа СБУ була підкреслена, як ключовий пріоритет, як в комплексному пакеті допомоги Україні, який був узгоджений на Варшавському саміті НАТО в 2016 році, так і в річній національній програмі України. Недоцільно продовжувати відкладати цю критично важливу реформу, тому що це серйозно підірве довіру союзників", - сказала вона.
Ірон нагадала, що реформа СБУ є однією з основних в реформуванні нацбезпеки України.
За її словами, реформа повинна зробити з СБУ демілітаризовану, деполітизовану, ефективну структуру з забезпечення внутрішньої безпеки з розвідувальними функціями і запобігання злочинності.
Ірон також зазначила, що партнери України в НАТО брали участь в розробці концепції реформування СБУ і продовжать допомагати Україні на цьому шляху

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...