Перейти до змісту

Волл стріт револт


Ali(UA)

Recommended Posts

AOC Тоже в акциях сидит, вместе с Пелози и высшей полит пистотой. Еще одно подтверждение - респы и демы - давным давно играют борьбу нанайских мальчиков для дебильного населения, а на самом деле сидят на одной стороне, а тут пришел Трамп и поломал весь фокус.

Вот педрилы сейчас с треском и вскрываются.

там другое имхо... она ищет нишу. сильно тесно стало на левом фронте... но выглядит смешно Змінено користувачем Ali(UA)
Link to comment
Share on other sites

Я не проти якщо АОС включиться в боротьбу за підтримку демократичності фінансового ринку........  :D

 

Це набагато більш шляхетна справа чим ефемерний green new deal.......

это называется либерстарианство. прямая противоположность левым идеям за которые она выступала. но по ходу ей все равно на чем пиарится принципов там нет.

Розблокували вроді, але поставили якісь обмеження.....

где поставили в робин гуде? так на них мир клином не сошелся.

Link to comment
Share on other sites

Зараз інвестори Reddit говорять про націлювання на срібло, і це може змінити ВСЕ

 

Протягом десятиліть великі риби на Уолл-стріт могли робити практично все, що завгодно, але зараз маленькі риби відбиваються, і це було прекрасно спостерігати. Нарешті, час окупності, і втрати були абсолютно приголомшливі. Насправді Reuters повідомляє, що продавці коротких продажів на сьогодні втратили понад 70 МІЛЯРДІВ доларів. Але ніхто не повинен плакати за короткими продавцями. Як зазначив Чарльз Пейн під час епічної бесіди на Fox Business , продавці, що продають кошти, безжально розтрощили незліченну кількість бізнесу протягом багатьох років, і робили це, не виявляючи ніякої милості.

Тож тепер великі хедж-фонди самі хочуть милосердя?

Це навряд чи станеться.

Після відправки GameStop, AMC та інших виснажених акцій у стратосферу, тепер інвестори Reddit говорять про те, щоб переслідувати справді величезного кита.

Ринок срібла ідеально підготовлений для епічного короткого стиску, і скоординований напад роздрібних інвесторів може зробити це.

 

Далі подано уривок із допису про підгрупу Reddit “WallStreetBets”, про яку всі говорять ...

 

Ринок ф'ючерсних контрактів на срібло коливався між співвідношенням приблизно 100-1 і 500-1 паперу, яким торгували сріблом, до фізичного срібла, але наразі його можна назвати 250-1. Це означає, що на кожні 250 унцій відкритого інтересу на ф’ючерсному ринку фактично доставляється лише 1. Більшість торговців воліють розрахуватися з готівкою, а не брати тисячі унцій срібла, і їм доводиться роздумувати про її зберігання та транспортування в майбутньому.

 

Оголене коротке срібло на ф'ючерсних ринках - це пара великих банків, і змусити їх дорого платити за свої голі шорти з великим вантажем було б неймовірно. Це не столиця Мельвіна з іншого боку цієї торгівлі, його JP Morgan. Час трохи окупити допомогу та маніпуляції, які вони робили десятиліттями (шукайте штрафи за маніпуляції сріблом, які JPM сплачував протягом багатьох років).

 

Спосіб стиснення може відбутися шляхом примушування набагато вищого відсотка ф’ючерсних контрактів фактично поставляти фізичне срібло. У сховищах COMEX дуже мало срібла або його можна використовувати для доставки, і якщо їм доведеться масово купувати на відкритому ринку, вони значно підвищать ціну. У світі неможливо чарівним чином створити більше фізичного срібла, яке готове до доставки. З акцією ви можете просто випустити більше акцій, якщо ціна зросте занадто сильно, але це просто не так. Ф'ючерсний ринок - це свого роду дикий захід фінансового світу. Торгуються справжніми товарами, і якщо вам не вистачає, вам буквально доведеться доставити тисячі унцій срібла за контракт, якщо власник з іншого боку цього вимагає. Якщо ви пам’ятаєте, що нафта в травні знизилася, це було можливо, тому що ф’ючерси дозволяють торгувати до їх справжньої вартості. Вони не зупиняються, і саме це зробить це настільки веселим, коли відбудеться справжнє стискання.

 

Цю посаду вже проголосували понад 9 400 разів, і, схоже, консенсус формує думку, що це стане наступною великою справою після того, як буде здійснено рейд на коротких продавців GameStop.

 

У четвер ціна золота подорожчала на 4,5 відсотка в очікуванні, що щось може статися, і більша частина цього руху цін, мабуть, була спричинена короткими продавцями, які гарячково поспішали закрити свої позиції ...

 

"Після перегляду GameStop (NYSE: GME) та інших шортів, які отримують вибух, чутки про те, що срібло може бути націлене, мають торговців превентивно накривати шорти про всяк випадок", - сказала Тай Вонг, торговець інвестиційного банку BMO в Нью-Йорку.

 

Як зазначав Ерік Кінг , якщо інвестори Reddit дійсно вирішать взяти олл-ін на срібло, вони можуть нанести серйозну шкоду ...

 

“Крісе, я щойно розрахував останні 4 торгові дні в GameStop (GME) у доларовому еквіваленті, і він становить 82,3 млрд доларів. Я думаю, щорічне виробництво срібла становить приблизно 1 мільярд унцій, а за поточними цінами це може становити близько 25 мільярдів доларів. Це означає, що вчорашній обсяг торгів GameStop у $ 29,9 млрд придбав би більше, ніж весь річний видобуток срібних копалин! І останні 4 торгові дні в GameStop (82,3 млрд. Доларів у доларовому еквіваленті) придбали б більше ніж приголомшливе втричі більше загального щорічного світового видобутку срібних копалень! Цей тип покупок, очевидно, створить пекельний жорстокий короткий витиск на ринку срібла ".

 

Звичайно, інша сторона точно не грає чесно.

 

У четвер Robinhood та інші торгові платформи раптово обмежили торгівлю деякими ключовими акціями, на які націлювались роздрібні інвестори ...

 

Акції AMC Entertainment Holdings, BlackBerry Ltd., Bed Bath & Beyond Inc., Express Inc., GameStop Corp., Koss Corp., Naked Brand Group та Nokia Corp. були обмежені лише "закриттям позиції", заявив Робінхуд в допис у блозі.

 

Рішення означає, що торговці не можуть ініціювати нові позиції в акціях цих компаній і можуть продавати лише наявні пакети. Компанія також підвищила вимоги до націнки на певні цінні папери.

 

Є твердження, що Robinhood та інші торгові платформи були переконані припинити торгівлю цими акціями великої риби на Уолл-стріт, але Robinhood та інші торгові платформи заперечують це.

 

І Robinhood також заперечує, що змусив деяких користувачів раптово скинути свої акції в GameStop та інших ключових акціях ...

 

Ні, Robinhood каже The Verge , що він не розпродав повні акції GameStop, AMC та інших галасливих акцій без дозволу трейдерів.

 

Це суперечить історіям дванадцяти людей, які говорили з The Verge, заявляючи, що програма несподівано розпродала свої пакети в деяких з цих компаній. Сьогодні чимало користувачів Robinhood висловили своє здивування в соціальних мережах тим, що додаток розпродає їхню частку, і ми відшукали десяток з них. Ці торговці не вірили, що вони спонукали до продажу, і вони сказали, що не знають нічого на своєму рахунку, що могло б автоматично викликати їх.

 

Будемо сподіватися, що влада проведе розслідування та довідається про те, що насправді сталося.

 

На даний момент Робінхуд вже вдарив двома позовами через те, що відбулося в четвер ...

 

Два користувачі Robinhood подали окремі позови проти брокерської програми в четвер після того, як вона та інші додатки обмежили торгівлю певними цінними паперами.

 

Перший позов, поданий до суду південного округу Нью-Йорка, стверджує, що Робінхуд "цілеспрямовано, охоче та свідомо" обмежив певні операції з цінними паперами, зокрема GameStop. Інша справа, подана до суду Північного округу штату Іллінойс, стверджує, що програма маніпулювала своєю платформою.

 

І повідомляється, що Палата і Сенат будуть проводити слухання з цього приводу ...

 

Комітети з фінансових послуг і сенатських банків у Палаті заявили в четвер, що вони проведуть слухання на фондовому ринку після того, як користувачі інвестиційних програм зіткнуться з торговими обмеженнями після "акції Reddit", яка покладе звинувачення в GameStop та інші нестабільні акції, які рекламували на онлайн-форумах. .

 

"Ми повинні мати справу з хедж-фондами, чия неетична поведінка безпосередньо призвела до недавньої волатильності ринку, і ми повинні вивчити ринок загалом і те, як ним маніпулювали хедж-фонди та їхні фінансові партнери, щоб виграти собі, поки інші платять ціну", - сказав Представник Максин Уотерс, демократ, який очолює панель Палати.

 

Після всього, що щойно спало, я не знаю, як Робінхуд виживе.

 

Також в Robinhood ходять чутки про "кризу ліквідності", але компанія наполягає, що ці чутки просто не відповідають дійсності.

 

Тим часом, фірма за останні дні “використала принаймні кілька сотень мільйонів доларів” як надзвичайний кредит ...

 

Robinhood Markets, торговий додаток, який популярний серед інвесторів за найдивніші коливання акцій цього місяця, використав деякі свої банківські кредитні лінії, щоб переконатися, що у нього є достатньо грошей для здійснення торгів, вважають люди, які знають цю справу.

 

За словами одного з людей, фірма використала щонайменше кілька сотень мільйонів доларів - значну суму грошей для фірми, яка кілька місяців тому оцінювалася приблизно в 12 мільярдів доларів. Серед кредиторів Robinhood є JPMorgan Chase & Co. та Goldman Sachs Group Inc., згідно з даними, зібраними Bloomberg. Представники Robinhood та цих банків відмовились коментувати.

 

У мене відчуття, що ця історія для Робінхуд не закінчиться добре.

 

Але для роздрібних інвесторів, які змінюють хід історії, це справді дивовижний час.

 

Нарешті, дрібна риба виступає за себе і бореться з великою рибою, і у великої риби є поважна причина, щоб злякатися.

 

https://translate.google.com.ua/translate?hl=uk&tab=wT&sl=en&tl=uk&u=http%3A%2F%2Ftheeconomiccollapseblog.com

Link to comment
Share on other sites

то есть например оценивается история стока и применяются метрики - индексы, например стохастический индекс, индекс волатильности. причем индексы могут применятся по разным временным интервалам - 5 минутки, часовики, месячные. при стечении обстоятельств - система говорит тебе покупай или продавай.

 

у меня был софт писал под заказ который эти системы просчитывал по истории разных рынков - насколько система прибыльная или нет.

 

в принципе все лучше чем играть без системы...

 

если бы еще новости автоматизировать и наложить как то .... 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...