Перейти до змісту

німецький підарас (фігурально і буквально) РОЗЧАРОВАНИЙ


ladzio

Recommended Posts

Німеччина, Франція, Росія та Україна під час телефонних переговорів у понеділок "дуже близько" підійшли до спільної домовленості щодо деескалації кризи в Україні, проте в останню мить досягти її таки не вдалося.

Про це у вівторок заявив міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр на "Глобальному медіафорумі" у Бонні, передає  "Укрінформ".

"Вчора близько десятої години вечора ми були дуже близькі до домовленості, яку потім таки не було дотримано, щоб зробити рішучі кроки вперед", - сказав міністр.

За його словами, ця домовленість "не врегулювала б остаточно кризу в Україні, але вона б стала більше, ніж просто перепочинком".

"Тому я трохи розчарований, що наслідком цього провалу (домовленості) стало заявлене президентом Порошенком закінчення дії режиму припинення вогню", - додав дипломат.

Він наголосив, що впродовж наступних днів сторони продовжать докладати зусиль, аби таки досягти спільної домовленості.

Міністр також висловив сподівання, що задекларований Києвом та Москвою спільний прикордонний контроль допоможе зупинити потік зброї та бойовиків на схід України.

Як повідомлялося, глави МЗС країн-членів ЄС у вівторок ухвалили рішення, що Євросоюз не готовий негайно запроваджувати нові жорсткі санкції проти Росії.

Все про: Україна, тероризм, ЄС

Link to comment
Share on other sites

 

 


Він наголосив, що впродовж наступних днів сторони продовжать докладати зусиль, аби таки досягти спільної домовленості.

пусть теперь едет договариваться в Кремле!

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

та пішли вони ...

Майдан а потім Крим і ДНР ЛНР показали що у питаннях безпеки сподіватись на ЄС марно. Вони наразі в росіян газ ліс і нафту купують занадто потужно. і продають московії товарів на 100 мільярдів Євро у рік. Тому вони нам не допомога у розмові із кремлінами.

ЄС є по суті - спонсор міжнародного російського тероризму. Вони дали путі заробити грошей а потім ще й зброєю підтримують карліка спихопада (Франція для прикладу).

Змінено користувачем Goodman
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Класти на них болт, і робити своє за підтримки штатів. Он Польща так робила (був шкандаль через ПРО кілька років тому), європідораси прохавали і далі ім касують.

Израиль так постійно робить. Если б они постоянно договаривались со всякой терросволочью, никакого б Израиля уже лет сорок как не было бы.

Точно, що нам своє робить.

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Так це він так завуальовано задоволення висловив.

якби він був засмучений то "глибоко стурбований"

злий "глибоко і всебічно стурбовані". Двічі.

Ви просто не шарите в євродипломатії ))

Link to comment
Share on other sites

Путін провів засідання Радбезу у вівторок, передає ИТАР-ТАСС.

Як повідомив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, президент РФ провів оперативну нараду з постійними членами Ради безпеки Росії, на зустрічі обговорювалася ситуація в Україні і подготовка "каспійського саміту".

За словами Пєскова, в нараді взяли участь спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко, голова Держдуми Сергій Наришкін, секретар Радбезу Микола Патрушев, глава адміністрації президента Сергій Іванов, глава МЗС Сергій Лавров, глава МВС Володимир Колокольцев.

Також там були міністр оборони Сергій Шойгу, директор ФСБ Олександр Бортніков, глава СЗР Михайло Фрадков, заступник секретаря Радбезу Рашид Нургалієв, член Радбезу Борис Гризлов.

"У ході наради обговорювалися різні аспекти підготовки четвертого саміту прикаспійських держав, який запланований на осінь цього року. Крім того, відбулося детальне обговорення ситуації на Україні, яка стрімко погіршується після того, як президент Порошенко віддав наказ про вихід з режиму припинення вогню", - сказав Пєсков.

Link to comment
Share on other sites

как люди умудряются читать одно, а понимать другое?

хз, нет ответа...

 

Скоріше,напевно,перекладом. Мене також дещо дивують слова цього чувака, я його за ці місяці в особливій русофілії не помітив.

Link to comment
Share on other sites

Розчарований чим? Що хуйло на танку не приїде до Берліну?

Что пришлось палиться, что санкции они вводить не хотят.

 

Оцените глубину цинизма. Они готовы были оторвать часть территории Украины и отдать Х-лу, лишь бы - нет, не терять деньги от санкций, - лишь бы даже не признаваться, что санции они вводить НЕ ХОТЯТ! Т.е. они хотели чтобы мы своими территориями и государством, расплачивались за их лицемерие. :X

Змінено користувачем Abamenkov
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

 

 


Пан Ги Мун озабочен возобновлением боев на востоке Украины

 

Мы тоже можем выразить озабоченность тем, что господин Пан Ги Мун озабочен.

 

А ОБСЕ может померить глубину нашей озабоченности и  озабоченности господина Пан Ги Муна, и сравнить, чья озабоченность глубже.

 

А потом собрать совбез ООН и принять резолюцию по этому поводу. 

 

С рекомендациями расширять и углублять степень озабоченности всех заинтересованных сторон.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

в общем, позорное дело чемберлена-даладье живет и процветает  :X

какие они после этого еврогеи, обыкновенные европидарасы! :X  :X  :X

Змінено користувачем YUGRED
Link to comment
Share on other sites

Главы МИД РФ и ФРГ выразили озабоченность в связи с активизацией боевых действий на Украине

 

РБК 01.07.2014, Москва 22:08:39 Министры иностранных дел РФ и Германии Сергей Лавров и Франк-Вальтер Штайнмайер выразили озабоченность в связи с активизацией боевых действий на Юго-Востоке Украины. Об этом сообщает департамент информации и печати МИД России по итогам состоявшегося сегодня телефонного разговора глав внешнеполитических ведомств двух стран, в ходе которого состоялся обмен мнениями по ситуации на Украине в свете решения украинского президента Петра Порошенко о непродлении режима перемирия.

Как сообщается, министры призвали положить конец кровопролитию и высказались за срочное возобновление деятельности Контактной группы с целью согласования сторонами вопросов о прекращении огня и создании условий для начала переговоров.

В продолжение усилий по возвращению ситуации в переговорное русло было поддержано предложение Штайнмайера о проведении в Берлине 2 июля встречи мининдел России, Германии, Франции и Украины с учетом тех пониманий, которые были достигнуты в ходе их телеконференции 30 июня по поручению руководителей четырех государств.

2 липня терміново зустрінуться глави МЗС України, Франції, Німеччини та Росії.

З такою пропозицією виступив глава німецької дипломатії Франк-Вальтер Штайнмайєр, повідомляє прес-служба МЗС РФ.

Штайнмайєр висловив свою пропозицію у телефнній розмові з главою МЗС Росії Сергієм Лавровим, і той її підтримав.

Зустрі заплановано провести у Берліні уже в середу, 2 липня.

Штайнмайєр та Лавров також виступили за продовження роботи тристоронньої контакної групи з урегулювання кризи на Донбасі.

Як відомо, у вівторок Штайнмайєр заявляв, що 30 червня лідери Німеччини, Франції, Росії та України під час телефонних переговорів"дуже близько" підійшли до спільної домовленості щодо деескалації кризи в Україні, проте в останню мить досягти її таки не вдалося.

Після цього, ввечері 30 червня Порошенко прийняв рішення не продовжувати режим одностороннього припинення вогню і вже 1 червня сили АТО почали масований наступ на терористів на Донбасі.

Україна готова зупинити проведення АТО, якщо терористи відмовляться від застосування зброї, віддадуть кордон під контроль Києва і відпустять заручників.

Українська правда

Link to comment
Share on other sites

На самом деле все эти переговоры гарантия ненападения Х-ла открытой войной. Надо просто с умом пользоваться. Т.е. переговоры вести, требования всякие бесконечные ставить, меморагдумы, бумажки то да се, и при этом не забывать мочить колорадов.

Змінено користувачем Abamenkov
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

МИНИСТР ИНОСТРАННЫХ ДЕЛ РОССИИ СЕРГЕЙ ЛАВРОВ ПОДДЕРЖАЛ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ГЕРМАНСКОГО КОЛЛЕГИ ФРАНКА-ВАЛЬТЕРА ШТАЙНМАЙЕРА ПРОВЕСТИ ЗАВТРА В БЕРЛИНЕ ВСТРЕЧИ ГЛАВ МИД РОССИИ, ГЕРМАНИИ, ФРАНЦИИ И УКРАИНЫ

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...