Перейти до змісту

Recommended Posts

http://i57.tinypic.com/2v9qlq0.jpg

Ну шо вам сказати, пока вчоний кіт боровся з вірусом назбиралася нєхуйова кучка новостєй, но про всьо по порядку.

Тиждень начався з епічних висєрів мастєра оральной дєфєкації Сірожи Лаврова, як то обично случаєцця після епічних пройобів Хуйла на сцену викатуєцця кремльовське зомбі з мордою пічальної лошаді і цілим мішком заявлєній по поводу того, шо хотіло сказать Хуйло своїми ужимками хтивого павіана на австралійському самміті большої двадцятки. Вчоний кіт канєшно не буде повторювать всі ту хуйню шо історгала із себе пічальна лошадь Лавров, но тезісно зупиницця на нєкоторих пунктах. Вопервих Хуйлостан протів переговорів в женевському форматі, вовторих Хуйлостан за переговори в Менському форматі і втретіх кієвська хунта хоче економічєські задушить новосоздані субєкти государствєнності домбабве і луганди. Якшо відкинути весь сопроводітєльний кал в сухому осадку получаємо, шо несмотря на якіто предидущі прімірітєльні заявлєнія хуйлостанських продавцов руского міра, Москвабад всьо таки признав лєгітімность виборів у новохуйлососії і питаєцця втюхать її руководство в качєствє партньорів на переговорах, а шоби квазігосударство преждєврємєнно не роздерли із середини економічєскіє протіворєчія питаєцця повісить нам на шию 5-6 мільйонів іждєвєнцев домбабве і луганди в тому числі і свої окупаціонні войска. По цьому поводу вчоний кіт разом з небайдужими громадянами заявляє- а гамна вам на лопаті жебракам, ну тоїсть хуй вам розходіцця по домам, в своїй хаті своя правда і сила і воля.

Шо інтересно, якби предугадувая реакцію небайдужих громадян на свою внутрішню політіку з подачі ПеПе посипалися заявлєнія про окончатєльне розслідування злочинів проти майдану з називанієм імен організаторів і виконавців, які по странному стєчєнію обстоятєльств оказалися недосяжними для загребущих рук нашого кривосуддя. Вчоний кіт думає, шо якшо наше руководство щитає шо якимто образом відмажецця від актівних дєйствій по покаранню причетних до розстрілів майдану простим пусканням інформаціонной пилі в глаза, то воно жестоко ошибаєцця, небайдужі громадяни пильно слідкують за владою і тримають напоготові не тільки автопокришки но і волшебного лома, а 21 листопада не за горами. Начувайтеся дармоїди.

Кстаті нащот називання винних, якто неожиданно встрепенувся синок Лєгитімича Саша- стоматолог, який даже пригрозив подати в суд за клєвєту на нього по цьому поводу. Вчоного кота інтересує дві позіції, вопервих в який іменно суд Сашок собираєцця нести заявлєніє, басманний чи печерський, чи може зразу всьотаки в гаазький? А вовторих почіму іменно зараз його пробило на защіту свого чесного імені га? Вчоному коту кажецця шо Сашок якраз два тижні тому став повноправним руководітєлєм клана Лєгитімичєй шо може означать а) смерть папаші от алкогольного передоза б) прізнаніє папаші нєвмєняємим далбайбом по той же причині. Як каже дєдушка Свирид- наблюдаєм.

Продовжуєцця дічайша післявиборча клоунада під названієм коаліціада, несмотря на всі радужні надєжди віз і нині там, знающі люді подейкують шо камінь незгоди закопаний акурат під кріслом міністра воровскіх дєл (МВД), тоїсть блок ПеПе і народний фронт ніяк не можуть дойти до компромісу в цьому вопросі. Вчоного кота вже порядком заїбала ця політічєська тяганина з дальнім коррупціонним прицілом тому він предлагає свій варіант рішення. Так от беремо міністерство і ділимо його на два і міліцію тоже ділимо на два, частина міліції стає муніципальною а частина остаєцця централізованою, ну як приміром в штатах, от вам і два крісла і садіть в них дві жопи, це канєшно всьо спрощено но якшо подивицця уважно на повноваження міністра МВС то видно неозброєним оком, шо в нього них задохуя, а цо задуже то нєздраво як той казав. Кстаті внаслідок цієї тяганини дата отримання траншу МВФ переносицця на 2015 рік шо ше раз недвусмислєнно показує шо нашим можновладцям похуй економіка а главне правильно поділити коррупціонні потоки в державі, шо з того буде нетрудно догадацця, но як той казав пяний пртверезіє а дурний ніколи (народна мудрість)

Ну і сьогодні вчоний кіт присуждає гран прі зразу в двух катєгоріях "Сказочний далбайоб" і "Лєгєндарний далбайоб", в першій категорії побєждає бєгла генномодіфіцирована обіззяна Царьов зі своїм прєдновогоднім посланієм Дєдушкє Морозу, а в другій просто обіззяна Плотніцкій за попитку визвати на дуель президента ПеПе. Вчоному коту кажецця шо сама прічасность цих персонажів до міфічєського проекту Новохуйлососія якби виводить їх за рамки нашої реальності і вони на повному серйозі щитають, шо попали в сказку де Дєдушка Мороз вмєсто холодних піздюлін роздає подарки, а глобальні геополітічєські тьорки рішаються путьом дуелі на боєвих єдінорогах. Так і хочецця вигукнути "ета піздєц таваріщі", но вчоний кіт естет тому скаже просто - дурний піп їх хрестив.

Віна іде, майдан гряде.

Будьмо уважні.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

http://i59.tinypic.com/2myw6sw.jpg

Доброго ранку, малята, любі хлопчики й дівчата! Сьогодні в діда немає возможності видати в ефір обичний утренній обзор міжнародних новин, прошу поніманія. Огранічімся нєкоторими собитіями і то в тєлєграфному стилі.

Учора Надя Савченко офіціально получила статус народного діпутата. Це харашо. Но вона находиться в Москві, в камері СІЗО-6 і це плохо. Шо дєлать? Бороться за її звільнення. А также бороться за звільнення Олега Сенцова і решти українських громадян з московського плєна.

Хуйло учора провів сеанс групового аутотренінга і самогіпноза, який називався "совещаніє із членами правітєльства". Тема сєанса: "С бюджетом всьо харашо, дєнєг у нас много". Рішили увелічіть ассигнації на воєнку, зокрема на строітєльство навих баз в Криму і в Арктіке. Це прекрасно. Побольше всяких баз і укрепрайонов. Енвер Ходжа з того світу шле Хуйлу пламенний прівет.

Інтєресно, шо в каждом проблємном случає, Хуйло советує прівлєкать прокуратуру. Таке ощущеніє, шо в Росії із реальних ричагов управлєнія страной осталися лише репресивні органи во главе з Слєдственним Комітєтом. Госдура печатає ісключітєльно запретітєльні закони і вже даже юристи з трудом понімають, шо можна, а шо нільзя. Зато єсть один і разрешітєльний закон. Учора госдура розрішила гражданам носити огнєстрельне оружіє. Хуйло сознатєльно толкає страну к гражданской войнє?

Американці заговорили про позбавлення Росії і Катара права проведення футбольного мундіаля у, соответственно, 2018 і 2022 годах. Бо получені ті права путьом взяток. Не знаю шо там нащот Катара, но по поводу ЧМ-18 в Росії дід заявляє решітєльний протєст - нільзя січас позбавлять їх такого права. Сперва нехай Хуйло вбухає мільярди в подготовку до мундіаля, а потом можна буде і переносити чемпіонат у прілічну страну.

Требуванія Діми Пескова про надання Росії "стопроцентних гарантій" невступлєнія України в НАТО визвало шквал коментаріїв в Україні, в НАТО і в самій Росії. Цю тему тут же начали тягать в зубах разнообразні політіки і політологи. В діда в связі з цим виник ворох мислєй і чисто гіпотетичних припущень. Єслі вопрос про вступ України в НАТО розглядати в качестве товара, то січас ми возможно наблюдаєм іскуственне нагнітання вартості цього товару і максимальне підвищення його ціни. Для будущих торгів? Наблюдаєм.

Ціна на нафту веде себе прілічно - 78,06. Но в США заговорили про возможне падіння ціни до 50 долларов. Сєчін тяжко вздохнув і попросив у Хуйла для Роснєфті 2,4 триліона рублів із Фонда національного благосостоянія. - А какже ми? - питає народішко. - А вам гречка - отвічає Хуйло і дав приказ розпечатать госрезєрв гречки. Народішко потроху охуєває.

Ну а ми зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю, помагаєм Армії і читаєм repka.club.

Та слєдім, шоб віздє парядок був, на! А не те, шо січас.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Требуванія Діми Пескова про надання Росії "стопроцентних гарантій" невступлєнія України в НАТО визвало шквал коментаріїв в Україні, в НАТО і в самій Росії. Цю тему тут же начали тягать в зубах разнообразні політіки і політологи. В діда в связі з цим виник ворох мислєй і чисто гіпотетичних припущень. Єслі вопрос про вступ України в НАТО розглядати в качестве товара, то січас ми возможно наблюдаєм іскуственне нагнітання вартості цього товару і максимальне підвищення його ціни. Для будущих торгів? Наблюдаєм.

Я так понимаю, шо дедушко несказанно рад очередному хитрому плану Пэдро? В таком случае, не пошел бы он нахуй, вослед за Пэдро, аналитик хренов

Link to comment
Share on other sites

Я так понимаю, шо дедушко несказанно рад очередному хитрому плану Пэдро? В таком случае, не пошел бы он нахуй, вослед за Пэдро, аналитик хренов

"всьопропальо :weep:  :weep:  :weep:  детектед? Ганьба!

 

Умнее надо быть, а не вести себя как школьнег или нервная девица :Ganba:

 

 

 

Дохтур ощущає себе бесполєзним...

 

Откриваю сьогодні лєнту, а там каждий второй пост в стілє "піздєц!! Буде война!! Попруть по всєм направлєніям, даже із Пріднєстров'я. Полєзут з Чорного моря!! Всьо пропало! Хватіт бєздєйствовать! Всєх слілі! Хєрачить, хєрачить.... Боєвіков, Пороха, а лучче друг друга. Ілі ап стєну убєйтєсь, українскіє ідіоти. Бо Путін вас ісстрєбіт, он обіжен, он смотріт на Донбасс і відіт побєду..."

Ето реальний піздєц, господа!

...

Почитайте для разнообразія російську пресу. І увідітє, шо Путін щас смотріт на цену на нєфть, заглядує в стабфонд. Повишає налоги, увольняє бюджетніков, хєрачить подхалімов, які не виполнили його прєдвиборні обіщанія устроїть в заМКАДьє рай.

І отчаянно питається закріпить статус своїх НР хоть на мінімальном лєгітімном уровнє, а также расшатать ситуацію в Україні, провоцируя внутрєнній раскол.

Начньотся война? Так вона уже началась. Щодня гинуть люди. І то, шо Путін не лізе дальше - не заслуга його мілосєрдія чи хотєлки, а невозможность побідить бистро і без послєдствій. А послєдствія помімо ешелонов з гробами на родіну включають в себе і мєждународні санкції, які окончатєльно уб'ють фашистську Росію. Путіну уже хєрово, він мотається по міру в поісках друзєй і дєнєг. І нічого не може найти. Його вже бацька троллить, только ми бздим і репостим всяку хєрню от російських "доброжелатєлєй".

Но каждий, хто робить такі репости, хто повторює за крємльом нав'язуємі тезіси, являється пособніком оккупанта, а значить врагом.

Наша власть, конєшно, далєко не свята і єсть много вопросов. Но елємєнтарна логіка подсказує, шо єслі якесь прєдложеніє чи аналітіка ісходить із Росії, то вона полєзна крємлю. А значить, ми должни її як мінімум ігнорірувать, а як максімум - опровєргать.

Цим і занімається дохтур в мєру своїх скромних возможностєй. Вскриває то, на шо у нас мало обращають вніманіє: ознаки приближающегося піздєца кровавой імпєрії.

Но каждий день, откривая лєнту новин, дохтур убєждається, шо усілія його марні...

Крємль потихеньку побєждає в наших мозгах. А це главне условіє для побєди Путіна на полі боя, главне условіє кровавого продолженія войни. Бо саме наша єдність і титанічні самопожертви є основною стримуючою силою для хєрачлівого недомєрка. І саме це вони намагаються зруйнувати.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

 

"всьопропальо :weep:  :weep:  :weep:  детектед? Ганьба!

 

Умнее надо быть, а не вести себя как школьнег или нервная девица :Ganba:

Свои мозги не пробовал включить?

 

1 Любые договоренности с Хуйлом не стоят бумаги, на которой они написаны. Доказано неоднократно.

 

2 Любые уступки со стороны Украины давлению Хуйла, вопреки ожиданиям сельских аналитиков, с его стороны воспринимаются, как слабость и приглашение к дальнейшему прессингу.

 

3 Просто интересно, на какие ништяки от Хуйла ты готов поменять курс Украины на НАТО и отказ от внеблоковости                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

@Citizen UA, всё даже хуже, чем всьопропало. Вот полюбуйся ищщо:

 

 


Тєм временєм, Діма Песков, стісняясь і затинаясь, як би не ляпнуть чого-то лишнього і не вигребти від Хуйла чергові порції оплєух, заявив, шо Росія нуждається в твьордих стопроцентних гарантіях, шо Україна нікагда не буде членом НАТО. - І всьо? - удівльонно перепитує дід? - Єслі це главне условіє Хуйла, то нема нічого проще. Нада срочно созвать самміт НАТО, позвать туда Хуйла і видать йому велику грамоту на пергаменті, де золотим готічним шрифтом було б написано: "Видана сія грамота Хуйлу в качетсве гарантії, шо Україна нікагда не буде членом НАТО". А внизу великими золотими цифрами - "100%!" І скріпить ту грамоту 28 подписями з гербовими печатками. Для пущей убедітєльності провести отой самміт в Будапешті. Но взамен потребувать от Хуйла мелку услугу - убраться із Крима і східної України, прибрать за собою мусор і оплатить Україні іздєржки. В протівном случаї об'явить про поширення дії на Україну статті 5 і розмістить на території України оборонітєльне, а также наступатєльне вооруженіє стран НАТО. Безо всякого формального членства України в Альянсі, єслі Хуйлу це так важно. І нехай потом Хуйло показує оту грамоту по тєлєвізору і громко сєтує на вероломство Запада. Єслі формалісту Хуйлу нужні бумажки - дайте йому ті бумажки, нехай грається.

 

 "Есть у нас подозрения, что ты, дедушка Свирид, на самом деле Президент ПэПэ!"

Link to comment
Share on other sites

@Citizen UA, всё даже хуже, чем всьопропало. Вот полюбуйся ищщо:

 

 "Есть у нас подозрения, что ты, дедушка Свирид, на самом деле Президент ПэПэ!"

Та да, йопт, кадет Биглер нервно курит, при виде такой диспозиции  :fp1:

Link to comment
Share on other sites

@Citizen UA, всё даже хуже, чем всьопропало. Вот полюбуйся ищщо:

 

 

 

 "Есть у нас подозрения, что ты, дедушка Свирид, на самом деле Президент ПэПэ!"

Нє. в нас нема такого подозрєнія :nose3:

Link to comment
Share on other sites

Свои мозги не пробовал включить?

 

1 Любые договоренности с Хуйлом не стоят бумаги, на которой они написаны. Доказано неоднократно.

 

2 Любые уступки со стороны Украины давлению Хуйла, вопреки ожиданиям сельских аналитиков, с его стороны воспринимаются, как слабость и приглашение к дальнейшему прессингу.

 

3 Просто интересно, на какие ништяки от Хуйла ты готов поменять курс Украины на НАТО и отказ от внеблоковости                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

 

И все-таки нужно быть умнее, мыслить имено что политическими категориями.

хуйло показало себя абсолютно недоговороспособным хуйлом, поэтому с ним и нужно поступать как с хуйлом - никакие бумажки. с ним подписанные, априори не стоят ничего и ни для кого, а посему бумажки (только бумажки) как объект для торга - почему бы и нет? Нам cвоє робить!

То, что для хуйла они ничего не значат - это вполне прогнозируемо, но цена этих бумажек именно в том, что хуйло окончательно их невыполнением превратится в полное говно для своих еврогейских корешей, всяких орбанов и италомакаронников.

Но тут вопрос даже не в желании (нежелании) Пороха что-то там подписывать или нет. Еврогеи и Обамо могут под эту тему Пороха нагнуть, а проявит типа несгибаемость - останется страна без денег. Расклад со всех сторон хуйовый, не до выделываний. Поэтому в такой ситуации самое главное - сохранять спокойствие. И правильно дід каже - хорваты с сербскими ватниками 15(!) перемирий подписали, а закончилось все "Блискавкою".

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Но тут вопрос даже не в желании (нежелании) Пороха что-то там подписывать или нет. Еврогеи и Обамо могут под эту тему Пороха нагнуть, а проявит типа несгибаемость - останется страна без денег. Расклад со всех сторон хуйовый, не до выделываний. Поэтому в такой ситуации самое главное - сохранять спокойствие. И правильно дід каже - хорваты с сербскими ватниками 15(!) перемирий подписали, а закончилось все "Блискавкою".

Во-первых, сербы и какцапы - две большие разницы. А Пэдро никто на сдачу суверенитета не нагибает. Наоборот, и Европа и Штаты в один голос сказали, что вопрос вступления в НАТО - внутреннее дело Украины. Как говорится, торг здесь неуместен.

Link to comment
Share on other sites

http://i60.tinypic.com/2iurka0.jpg

Доброго ранку, друзі. Дід виїжджає в далеку дорогу, тому обзор сьогодні оп'ять сокращонний і в тєлєграфному стилі. Прошу поніманія. День сьогодні знаковий, рівно рік тому всьо началось. Хотя по мнєнію діда всьо началось гораздо раньше, бо ще 14 серпня 2013 року російські таможенніки вдруг резко перестали брати взятки і заблокували рух українських товарів у РФ. Дід тагда сразу сказав - ми на пороге грандіозних собитій. Но то такоє. Для більшості з нас всьо началося 21 листопада. Ітак, главні международні новості сьогодні такі.

Надя Савченко в статусі діпутата, но це не міняє її статуса обвіняємой в РФ. Її наверняка делегують до ПА РЄ, но це тоже ніяк не скажеться на її статусі в РФ. Чому? Всьо просто - Хуйло. А 3 грудня состоїться очередне засідання Басманного суда, який розгляне скаргу про законність продовження сроку її арешту до 13 лютого 2015 року. Рассмотрить і признає "законним", в етом нікакіх сомнєній. Таке ощущеніє, шо Хуйло сознатєльно задався ціллю якомога бистреє довести вверенну йому РФ до пропасті і не збирається сворачувать з ізбранного путі даже в мелочах. Діло Саченко - прекрасна ілюстрація тупої неуступчивості Хуйла.

Таке ощущеніє, шо Хуйло давно мечтає затолкать Украіну в НАТО і робить для цього все возможне і невозможне. Ще рік тому ніхто всерйоз цей вопрос не розглядав, бо це було нереально. Січас же благодаря дєйствіям Хуйла, вопрос членства в НАТО обсуждається вполнє даже серйозно. Як тільки в средє парламентських партій намітилися разброд і шатанія по цьому поводу, як вискочив Діма Песков із требуванієм "стопроцентних гарантій" невступу України в НАТО і всі сомнєнія ісчезли - в текст коаліціонного соглашенія включон пункт про відміну позаблокового статусу і вступ до НАТО як мету коаліції. От інтєресно, а єслі вдруг Хуйло виступить із жостким требуванієм, шоб в Україні не будували нові дороги, може хоть тоді в нас появляться автобани?

Американські дохтора, оцінивши состояніє душевнобольного Хуйла, вирішили дать йому успокоїтєльну пілюлю - громогласно об'явлено, шо нікакіх поставок оружія Україні не здійснюється. І заявив це лічно товаріщ Маккейн. Одновременно з цим у Київ прилетів товаріщ Байден і про шо вони там із Порохом говоритимуть нам неізвесно. Но єслі вдруг потом в зоні АТО обнаружиться американське оружіє, всігда можна сказать, шо його солдати в гастрономі купили. А шо?

Дальше товаріщ Байден летить в Анкару до товаріща Ердогана. Бо нада порішать вопроси по Сірії та Ісламському государству. Ці два чинники нєсколько заважають святій справі пониження ціни на нафту, нада привести тих дєятєлєй в чуство. США з Туреччиною коордінірують свої действія. Наблюдаєм.

Ціна на нафту нєсколько подросла, експерти щитають шо якраз із-за ізлішнєй актівності ісламських боєвіков в Іраку. Там Хуйло случайно нє замешан? Зранку барель БРЕНТа коштує 79,58 доллара. Тоже спокойно наблюдаєм.

Нечаянно прігретий славой, плєшівий щоголь, враг труда Хуйло учора открив пам'ятник царю Алєксандру І. А послє того оддав дань пам'яті Царю Ніколаю Палкіну - поїхав у Совбез прінімать стратєгію по боротьбі з екстремізмом. Р'яні усілія Хуйла по завінчіванію гаєк не можуть не радувать. Всігда лучше, коли Хуйло занімається внутренніми питаннями і не лізе до сусідів. Дід лише виражає співчуття 10-15% вменяємих граждан РФ, на яких ждуть трудні времена.

Все, поїхав. А ви будьте здорові і красіві, панікйорів пиздіть ломом.

Зберігаємо бадьорий дух, держим кулаки за Надю, помагаєм Армії і читаєм repka.club.

Та слєдім, шоб віздє парядок був, нах..й! А не то, шо січас.
Редаговано в П'ятниця, 21 листопада 2014 10:28

http://repka.club/blogs/svirid-opanasovich-na-strazhi-mirovogo-poryadku/item/1282-obzor-21-lystopada

Змінено користувачем YUGRED
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

http://i60.tinypic.com/esq36b.jpg

Доброго ранку друзі. Робочий тиждень в разгаре, тому без розкачки заварюєм кохве ілі чай та всідаємся читать очередну дідову писанину на тєму актуальних мірових собитій.

Київська хунта ізвернулася, но найшла возможності процедурно оформить статус народного діпутата для Наді Савченко і по всьому відать з цього буде зрблено ціле шоу. Звільнення Наді з московського полону постєпенно становиться одним із проявів консолідуючої наш народ національної ідеїі і це в принципі неплохо.

Було б ще лучше, єслі би Надя була вже вдома, у кріслі парламентера, а хунта займалася благородною справою отлова всіх причасних до її полону та примерним їхнім покаранням. Рано чи пізно це случиться, дід веде детальний список дєятєлєй, замішаних у справі полонення Наді, готов з ким нада поділиться. Очолює список знаменітий туалєтний Путьонок, но він у нас звізда і номер один всіх остальних списків, тому давно заслужив гран-прі - два метра іржавого лома.

Учора Хуйло провів шоу под названієм "Совещаніє по вопросам развітія вооружонних сіл Россії", на котором бариню вприсядку сплясал Сєргей Кужугетовіч Шойгу. Шоу по всій відімості було організовано для двох цілей: а) показать, шо армія в Росії существує і вона боєспособна; б) армія ученія в етом году закончила і отводиться на зімніє квартіри. Одновременно ми бачимо сообщенія в новостях, шо російські військовослужбовці поетапно виводяться з окупованих територій Донбасу. Вся ця пропагандистська мулька діда не інтєресувала, діда інтєресувало другоє - чи попросить Кужугетович дополнітєльних дєнєг на армію. Всьо нормально - попросив. Скіки - не сообщається, но явно не три рублі на опохмел. Совершенно ясно, шо тепер при фінансових затруднєніях народішко буде знати, шо дєньгі уходять на укреплєніє обороноспособності страни. Так всігда буває, коли гроші розкрадаються в особо крупних размерах.

Коли совещаніє закончилося, а потний Шойгу витирав платочком ліцо, шию і грудь та надягав свій генєральський кітєль, Хуйлу доложили про провал переговоров у Відні по іранській ядєрній програмі. В цю мить на столі у Хуйла зазвонив тєлєфон з двоглавой золотой куріцей. У трубці раздався хриплий голос презідєнта Рухані, которий поінтєресувався: "Как же так, Вова? Ти мені шо на Каспійськом саммітє обіщав?". Хуйло у відповідь шото мямліл, шо путі Аллаха неісповедіми і всьо такоє. Рухані бросіл трубку не дослушавши, бо сам про Аллаха розказує своїм подданим з гораздо більшою фантазією та майстерністю. В общем так: американці рішили з нафтою розбираться без Тєгерана, а в Тєгеранє удівльонно дивляться на календар - 1393 год на дворі, а еті американці ведуть себе безбожно і ембарго не отміняють. Москва продовжує робити вигляд, шо від неї шось залежить, Ізраїль же напротів - притворяється, шо вони там вообще ні при чом. Іран остався в дураках, но ще в більших дураках осталися умніки, які глубокомислєнно намекали, шо всьо - Україну слілі в обмін на Іран. Шото січас оті умніки мовчать і не коментірують результати переговорів у Відні. Самі переговори перенесено на літо, діпломати довольні, бо кава особенно смакує на відкритих терасах віденських кав'ярень у літню пору.

Нафтоаферісти прийшли в чуство і знову понизили ціну на нафту нижче 80 долларів за барель. Сьогодні з утра ціна составляє 79,59. Таке ощущеніє, шо дідовий лом відіграє существенну роль в біржовому ценообразованії, бо без лома аферісти розслабляються. Но варто лише намекнути на налічіє лома, як ціна послушно двигається вниз. Це конєшно совпадєніє, но тєм нє менєє. Наблюдаєм.

Все, друзі, писати є про шо ще багато, но діда тут смикають по роботі, буду заокруглятися. Ізвінітє, якшо мало написав і обзор не повний. Дід продовжує вніматєльно спостерігати за собитіями і постарається докладно обо всьом розказувать.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, тримаєм кулаки за Надю, помагаєм Армії і читаєм repka.club.

Та слєдім, шоб віздє парядок був, на! https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yh/r/b9OW2mqSLBa.png); background-size: 28px 8724px; background-position: 0px -8474px; background-repeat: no-repeat;"> А не те, шо січас.

P.S. Дід напоминає, шо по буднях щодня на Радіо Рокс виходить програма "Суть собитій із Свиридом Опанасовичем" і поскільки тєкст для неї готується нєсколько позже ранкового ефіру на фейсбуці, туди часто попадають свіжіші новини.

http://repka.club/blogs/svirid-opanasovich-na-strazhi-mirovogo-poryadku/item/1314-obzor-mirovykh-novyn-25-11-2014

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

СЛУШАЙ, ХАСАН, А ДАВАЙ...

НАПИСАВ  ДОХТУР ЛІВСІ ОПУБЛІКОВАНО В ВСЯКЕ РАЗНЕ ДРУК E-MAIL 26

ЛИСТ.

"У России нет возможностей для освоения человеком Луны. Об этом в интервью «Российской газете» сказал вице-президент Объединенной ракетно-космической корпорации (ОРКК) Виталий Лопота." - Лєнта.ру

 

- Слушай, Хасан, а давай я тєбє ядєрную ракєту подгоню контрабандой? А ти расхєрачиш Ізраїль і станєш національним гєроєм, - вкрадчиво прєдложив Путін прєзідєнту Ірана Хасану Рухані.

 

 

- Ти шо, ішачій кізяк, охрєнєл? - поінтєрєсувалась в отвєт тєлєфонна трубка. - Нахрєна мнє хєрачить Ізраїль, єслі я скоро заработаю кучу бабла на продаже нєфті? А потом раздам большую часть заработаних дєнєг народу і стану прославлєнним національним лідєром на многіє тисячєлєтія.

- Хасанчик, ти нє прав, - нєрвно сокрушався Путін. - Людям нужни нє дєньги, а побєди і собіратєльство. Когда у нас билі дєньги, мой рейтінг катілся вніз...

- А когда у вас билі дєньги? - удівілся Рухані. -Ти в заМКАДьє бивал хоть раз? Там же шо ні город, то депресівний рєгіон. Шо ні дєрєвня, то бомжатня. Ти же крисіл по чорному.

- Я нє крисіл, я економіл, - не здавався Путін. - Зато сєйчас єсть возможность протянуть пару лєт...

- А у мєня єсть возможность подаріть Ірану будущєє, - парірував Рухані. - Так шо іді давай і нє тошні, бо задовбав. Мнє Обама і Мєркєль із-за твого нитья дозвониться нє могут.

Трубка щолкнула і протівно запищала.

- І он туда же, козьол... - гаркнув Путін, запльовуя столєшніцу. - Всє мєня кінулі, всє! Назначіть, шо лі, пресс-конфєрєнцію, народу поплакаться?

- Владімір Владіміровіч, бєда... - послишалось в корідорє і в полутьомну комнату вбєжав заплаканий Рогозін. - Грьобані амєрікоси, опять нас удєлалі.

- Шо таке, шо случілось? - не поняв Путін, хіщно просматрюя новостні сводки. - Кітай отказався покупать нас частями? Сєвєрная Корєя разорвала діпломатічєскі отношенія? Лукашенко оборзєл і об'явив нєзавісімость Бєларусі?

- Хуже, значітєльно, - зловєщє сказав Рогозін. - Піндоси висаділісь на Лунє.

- Тю, - ругнувся Путін. - Ти шо, ідіот? Ето ж било хрєн зна когда.

- Ви нє понялі, Владімір Владіміровіч, - обідився Рогозін. - Я мілліарди рублєй істратіл на проект лунной бази, а тут оказується, шо у нас до сіх пор нєт возможності туда долєтєть. Ето шо за піздєц, шо вєдущая міровая дєржава нє способна догнать загнівающеє США врємьон окончанія вєлікой депресії?

- Зато ми лучше хєрачим, - пожав плечами Путін. - І рейтінг у мене в три раза больше, чем у Обами.

- Только Обаму с єго опущенним рейтінгом почемусь нє волнуєт, поздороваєтєсь ви с нім ілі нєт, - намєкнув Рогозін. - А всьо потому, шо піндоси були на Лунє і за ето їх уважають. А у нас народ сомнєваєтся, достаточно лі ви хєрачліви для своєй должності. Бо зіма на носу, а укропи нікак нє нагнутся.

- Це потому, шо нєкоториє разбазарілі мілліарди на нахрєн не нужную лунную базу, - угрожающе замєтіл Путін. - І шоб такоє нє повторілось, надо срочно вводіть расстрєли. І лагєря. І трудовую повінность. Шо стоїш, бери лістік і ручку і пиши чістосєрдєчноє.

- Не поняв? - удівілся Рогозін. - Ви же самі больше всєх распілілі, а отдуваться, получаєтся, мнє?

- А шо нє ясно? - уточнив Путін. - Хочеш хєрачлівості? Будєт тєбє хєрачлівость. Пиши давай.

- Я на Луну хочу, - всхлипнув Рогозін. - А хєрачить слєдуєт тєх, хто подриваєт наш мєждународний авторітєт, заявляя, шо русскіє нє способни...

В комнатє прозвучал вистрєл. Рогозін удівльонно ойкнув і плавно осєл на пол.

- Задолбалі, - мрачно признався Путін, пряча за пазуху фамільний маузєр. - Кажде чмо жизні тут буде учить...

Путін любовно погладив рейтінг і вздохнув на цену на нєфть.

- Укропи фейсбук заспамили, шо у мєня нєт вибора, только їх расхєрачить. А Обама в Австралії намєкав, шо не поздно вєрнуть всьо взад. Кому вєріть?..

Путін брєзгліво пнув ногою Рогозіна. Тот жалобно застонав.

- Вставай, трусліва скотіна. Я в потолок стрєляв.

Рогозін с трудом закряхтєл і поднялся, бєшенно випучівая глаза і пуская слину.

- Хєрачлівость йому подавай... Всє у мєня в політіку пойдьотє через Ростов. Вот Макарєвіч - мужик, не бздить. А ти?

- А я - покємон, - неожиданно признався Рогозін і нєрвно хіхікнув. 

- Пікачууууу!

Він широко розставив руки, разогнався і довбанувся об броніроване оконне стєкло.

- Піздєц, - проізньос Рогозін і снова упал.

- Прічом полний, - вздохнув Путін. Затєм включив портатівний пєчатний станок, напєчатав трохи рублєй, скрутив з них сігару-самокрутку і з наслаждєнієм затянувся.

- Нужно питаться дальше... - пробормотав він, поднімая тєлєфонну трубку і набирая номер. - Альо, Хасан? Ето снова я. Слушай, а єслі двє, двє ядєрні бомби? Ти подумай, це ж как можно хєронуть... Альо? Альо!..

За вікном плавно опускалося сонце, заглядуя в окна крємля і брєзгліво морщась. Жалкій і одінокій ботоксний карлік сидів на кушетці і плакав, разглядуя стариє фотографії і виписку з лічних банковських счетов. А в ето врємя агресівна толпа за окном істєрічно волала "Слава Росії", шагала строєм крьостним ходом вокруг Крима і попутно ізбівала всяческих чурок хоругвямі і іконами. Желєзний занавєс плавно кружляв над толпой, опускаясь всьо ніже і ніже. Радостні воплі толпи отражались от нього, многократно усіліваясь і вводя насєлєніє в состояніє патріотічєского оргазма. Огромна, но з'їхавшая з катушок страна погружалася в ночь...

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

СКАЖИ, ВОЛОДЄНЬКА, ПРО ШО ТИ ДУМАЄШ...

НАПИСАВ  ДОХТУР ЛІВСІ ОПУБЛІКОВАНО В ВСЯКЕ РАЗНЕ ДРУК E-MAIL 27

ЛИСТ.

- Скажи, Володєнька, про шо ти думаєш, глядя на ету картіну? - інтєрєсувався Путін, разглядуя портрєт Наполєона.

- Про отрєчєніє, ссилку і смерть, - грустно отвєтіл Путін, обрєчонно глядя на карліка в смішній трєуголці.

- А я думаю про то, шо русскіє вдрєбєзгі расхєрачили сцикливу і ентєлігєнтну Європу, - гордо похвастався Путін.

- А мєня вот інтєрєсуєт, почєму каждий раз, когда я обєщаю Пороху єго расхєрачіть, тут же валяться цени на нєфть, - пожалувався Путін. - Просто містіческа взаємосвязь.

 

 

- Да насрать! Главноє, шо у нас її много, - гордо отвєтіл Путін. - Можна годами хєрачить і бєнзін з мазутом ніколи не кончаться. 

- Одной нєфтью сит нє будєш, - вздохнув Путін, чоркая красним карандашом бюджет, зверстаний под цену 100 за баррель. - Єслі дєнєг вдруг стане мало, люді нас нє поймут.

- Значить, об'являєм войну! - рєшитєльно заявив Путін. - Мужиков под ружжо, баб - на заводи, снаряди клєпать. І нєкогда буде думать про дєньги.

- А це вообще інтєрєсний вопрос, куда і в кого снаряди тє полєтят, - рассудітєльно замєтіл Путін. - Я би нє рісковал...

- Разрєшим огнєстрєльне, - бодро продолжав Путін. - Пусть друг на другє потрінєруються, руку наб'ють. А когда нитіков і бєлоручек пєрєстрєляют, создадім із остатков ударні загони...

- Которі просуществуют до взятія пєрвого лікьоро-водочного. Ілі ти про "Ашан" в Донєцкє забил? - з'язвив Путін.

- Хєрачить! Хєрачить! Хєрачить! - бився Путін в припадкє, ісходя пєной.

- Отрєчєніє, ссилка, смєрть... - тупо повторяв він, раскачуясь в разні сторони...

 

В пасмурном нєбє трєвожно каркали стєрхи, кружась над крємльом. 

- Шо за хрєнь? Ше насруть на піджак і спортять удачноє селфі, - бєспокоївся Мєдвєдєв, нєдоумьонно вращая йотафон. - Сзаді екран, спєрєді екран... А гдє яблочко?

- Зєніткой пальнуть ілі поднять ісстрєбітєлі? - задумчиво спросив Шойгу. - Можно, конєшно, "тополєм" ілі "точкой-у" для надьожності, но єслі вдруг снєсьот Мавзолєй, то гдє ж мєня потом похоронят?

- Под Луганском. І таблічку торжествєнную повєсят, с номєрком, - отвєтіл Мєдвєдєв, злобно ухмиляясь. - Понаєхалі, чуркі, одно хєрачить у них на умє.

- Ти вообщє молчі, нацюцюнник, - парірував Шойгу. - Трєтьєсрочна затичка з сенсорним екраном і камєрой. Ми с Володєй самі разбєрьомся, как страной управлять.

- Єслі ви шото ше умудрились не до конца просрать, - обращайтесь, вмєстє попробуєм, - язвітєльно прєдложив Мєдвєдєв, протягуя Шойгу йотафон. - На вот, дарю. Орєхокол з подсвєткой, шоб ночью прощє било найті. Только поаккуратнєє с нім, бо його собирали з остатков кітайського говна і склєювали отєчєствєнними соплями...

 

- С намі Бог! - важно проізньос Гундяєв у тєлєкамєру, поднімая в нєбо указатєльний палець. Десь високо каркнув стєрх, шото бєлоє чвиркнуло і розповзлося по маліновой рясє.

- К богатству, к богатству, - засуєтілісь опєратори і журналісти, наперебой протягуя носовички.

- Ви шо, дибіли? Прі чом тут богатство? - нєгодовав Гундяєв, питаясь ростєрєть пятно влажной салфеткой, от чого воно стало сильно вонять. - Ше скажитє, шо в Бога вєрітє!

- А как же? Конєшно вєрім, - завєріли його опєратори і журналісти.

- А вот правільно, шо вєрітє! - похвалив Гундяєв, одтерши пятно і слєгка успокоївшись. - Потому шо нинєшні трудності - це іспитаніє от Бога і дьявольські козні запада. Путін тут ні прі чом совєршенно, а на Донбасє ми єжелі і хєрачим, то ісключітєльно попостівшись, помолівшись і ісповєдавшись. І окропів оружіє святою водой.

- Істінно, істінно! - поддакнули Порєчєнков з Охлобистіним, ряжені в камуфляж, і стали долбіться об землю башкой, отвєшуя поклони. Журналісти і опєратори увлєчонно снімали проісходяще.

- А шоби Господь попустив цену на нєфть, нужно отрєчься от доллара, бо це пєчать 666 сатаністов і жидомасонов, - продолжав Гундяєв, войдя в раж. - Потому каждий вєрующий должен принести всі доллари в бліжайшую церковь, там їх правильно отпоють і утілізірують. Кстаті, сєйчас как раз поводиться акція: каждому, кто прінєсьот больше тисячі долларов, молітвослов і частічка плоті святого в подарок. Жевать частічку плоті нє сдєдуєт, бо це не жвачка. Її нужно повєсіть на відноє мєсто і лобизать. Буклєтік о том, как правільно лобизать, можна купити в церковной лавкє. Бо там нада і язик правильной трубкой свернуть, і на колєні встать под опрєдєльонним углом к осі вращенія планєти...

 

- Ну шо, шо скажеш? - поінтєрєсувався Гєббєльс у Гєрінга.

- Нє, я, конєшно, подозрєвав, шо потомкі оценят нас і признають вєлікімі. Но, блядь, шоб ето сдєлалі русскіє, которих ми самі хєрачили...

- А я говоріл, шо ето такая нація: хто їх сільнєє б'є, того больше уважают, - замєтіл Гєббєльс. - Ех, єслі б ми не жидов, а русскіх масово сгонялі в гєтто і лагєря, то щас би нам пам'ятнікі стоялі в каждом городє і посьолкє.

- А та чурка, то тіпа я? - брєзгліво скривився Гєрінг, показуя на Шойгу.

- Єщо спасібо скажи, бо вмєсто мене у ніх вообщє лисий дурак Кісєльов, - пожалувався Гєрінг.

- А шо то стєрхи розкаркалися, к дождю? - спросив Гєрінг.

- Прощаються з альфа-самцом, - байдуже махнув рукою Гєббєльс. - Которий тіпа фюрера. Ждут, шоби отдать єму послєдню честь і улєтєть с етой проклятой страни туда, гдє тєпло і нє хєрачат.

- А ко мнє стєрхи не прилєтали, - обідився Гєрінг.

- Билі би у тєбя куріні мозги, прілєтєлі би, - сказав Гєббєльс. - Умних оні опасаются, а ідіота, вон, прінялі за своєго. І даже жалєют, шо нє роділся птіцей. Куковав би ото десь в лєсу і даріл людям счастьє і положітєльниє емоції. А так...

Гєббєльс тяжко вздохнув і оні с Гєрінгом мєдлєнно растворились в холодном осєннєм воздухє...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

- А шо то стєрхи розкаркалися, к дождю? - спросив Гєрінг.

- Прощаються з альфа-самцом, - байдуже махнув рукою Гєббєльс. - Которий тіпа фюрера. Ждут, шоби отдать єму послєдню честь і улєтєть с етой проклятой страни туда, гдє тєпло і нє хєрачат.

 

:tu:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

НУ ШО, КОЗЛИ, ДОКАТІЛІСЬ? - УТОЧНИВ ПУТІН...

НАПИСАВ  ДОХТУР ЛІВСІ ОПУБЛІКОВАНО В ВСЯКЕ РАЗНЕ ДРУК E-MAIL 4

ГРУД.

"Считаю, что у нас есть все основания уже в ближайшей перспективе увеличить среднюю продолжительность жизни до 74 лет, добиться новой, качественной динамики в снижении смертности" (із фєдєрального посланія Путіна)

 

- Ну шо, козли, докатілісь? - уточнив Путін, хіщно оглядуя собравшихся. - Курс доллара практічєскі догнав цену на нєфть, бабла ніхто не дайот, і к тому же вдруг оказалось, шо ми очень много должни Кітаю. В частності, нєфть, дрєвєсіну і газ. Шо ето за хєрня, я вас спрашую?

Зал молча сопєл, опустив голови.

 

 

- Не знаєтє? Так я вам скажу, - пообєщав Путін, нахально пуская слину на камєру. - Крим - наш!

Путін громко закашлявся, зал взорвався отчаянними аплодісмєнтами.

- А шо такоє Крим для Росії, кромє воєнной бази, государствєнних дач і отжатого у хохлов флота і бронєтєхнікі? - продолжав Путін. Зал актівно внімав і не шевелився.

- Крим - це духовний істок, формірующій монолітну і многоліку російську націю. Я би даже сказал, цемєнтірующій. Потому шо відєлі, як подскочил мой рейтінг, когда я його аннексіровал? - восхіщонно запитав Путін. - Ето же просто празднік! Нація тут же в мєня влюбилась і я сразу став її отцом і духовним лідєром. Прічом ми оттяпали Крим ше весной, а благодарят до сіх пор. Каждий дєнь смскі, пісьма, дєтскі і взрослі рісунки. І вєздє одно і то же посланіє: СПАСІБО за Крим! "Спасібо" огромними буквами. І тєпєрь только так ми і будєм к нєму относітся, как к істочніку високого рейтінга. І нікак нє іначє.

Путін снова закашлявся. Толпа захлопала в ладоші.

- А Обама, козьол, завідуєт, - признався Путін. - Бо откуда у нєго взяться рейтінгу, єслі он даже Мєксіку аннексіровать не способєн, не говоря уже о Канадє? Потому він єздіт по міру, розвозить по разним странам свєженапєчатані доллари і подговарює їх трєбовать от Росії вернуть Крим і перестать хєрачить хохлов. Потому шо, паскуда, знаєт, шо без Крима і санкцій ми с вамі - політічєскі трупи. 

Путін громко кашлянув. Толпа недоумьонно попиталась виразить восхіщєніє аплодісмєнтами, удівльонно переглядуясь.

- Но ми нє намєрєни втягуваться в дорогостоящу гонку вооруженій! - заявив Путін. - Потому шо Запад довьол нас практічєскі до ніщєти. За какіє, спрашиваю, шиши нам тягаться воєнним бюджетом з піндосами і Кітаєм? Но хочу сразу прєдупрєдіть: у мєня дохрєна нєстандартних рєшеній і болєє 140 мілліонов єдініц расходного матєріала. Єслі хто-то к нам сунєтся, завалю нахрєн трупамі і пріпєчатаю свєрху ядєрной бомбой. Я дурак, я могу… Та шо ж такоє!

Путін зайшовся в кашлє, непроізвольно запльовуя перві ряди. Перві ряди тут же вскочілі на ногі і увлєчонно зааплодіровалі.

- В связі с отсутствієм дєнєг для того, шоб нормально хєрачить, прєдлагаю провести повну амністію капіталов, возвращающихся в Росію, - прєдложив Путін. - Шо таке повна амністія? Це ніхто нікогда не спросить, де бабло взяв, как заработав, кого раді нього вбив. Просто лєгалізуй - і всьо, живи свободно. А для правильной лєгалізації Сірьожа Глазьєв прєдложив офігітєльну вєщь: всє поступающі срєдства конвєртірувать в облігації безсрочного государствєнного займа. Ну как мінімум, пока западна економіка не загньотся, а ми не станєм супєрдєржавой і не завоюєм мір…

Лице Путіна вдруг посиніло і він захлєбнувся кашлєм. Зал в отвєт разразився аплодісмєнтами.

- Я тут єщо начоркав про сувєрєнітєт, - сказав Путін, переворачуя листок. - Короче, сувєрєнітєт - ето круто! Газа у нас дохєра, нєфті ше больше. Чермєта, драгмєта полно, угля у хохлов напиздим… Вобщєм, хєрач сколько хочєш і шли всєх нахєр. Вот яка європєйська страна может етім похвастаться? Да ніхто, только піндоси і араби. Ну і Кітай, бо у нього тоже нашей нєфті і газа полно. Так шо живьом, всьо будєт зає…

Путін вдруг согнувся пополам і став громко кашлять, дико вип'ячуя глаза. Толпа встрєвженно похлопала, про шото шушукаясь.

- Шо, козли, - криво усмєхнувся Путін. - Думаєтє, прихватило? Нє дождьотєсь, сучі стєрвятніки. Потому шо ми уже добились того, шо у нас срєдня продолжитєльность жизні возросла до 70 лєт. І я вже отдав приказ, шоб поднялі до 74. А хотіте знать, как в странє повального потрєблєнія стєкломоя удалось достічь такіх рєзультатов?

Толпа осторожно закивала.

- Вот потому я у вас прєзідєнт, шо ви ніхрєна не знаєтє, как надо дєлать дєла!

Путін гордо викатив грудь і високомєрно оглядєл присутствующіх.

- А сєкрєт очєнь прост: тепер всєх, хто подох до 70, будуть хоронить тайно і добавлять в рєєстр бєзвєсті пропавших. Ми цю тєхнологію обкатали на псковскіх дєсантніках і спєцназє, расхєраченом в Донбассє. Работаєт, шо часи…

Путін вдруг захлєбнувся мокротой і прийнявся усілєнно откашлювать, раскраснєвшись, як варений рак.

- Шо вилупились? Я сільон, я увєрєн в сєбє! - заявив він в переривах мєжду кашлєм.

Толпа поднялась на ноги і громко зааплодіровала, питаясь заглушить болєзнєнний свист і хріпєніє лідєра. Тєлєкамєри срочно прийнялися снімать толпу крупним планом. В етот момєнт огромні санітари подбєжали до Путіна, накинули на нього смірітєльную рубашку, втовкли на кушетку і, імітіруя вой сірєни, скоренько унєслі прочь...

Link to comment
Share on other sites

СТЄРХІ, СТЄРХІ! - ВОЛАВ ПУТІН

НАПИСАВ  ДОХТУР ЛІВСІ ОПУБЛІКОВАНО В ВСЯКЕ РАЗНЕ ДРУК E-MAIL 9

ГРУД.

Іногда дохтур улавлює нєвєдомі ультразвуки і, слєдуя ним, записує входящий поток сознанія, не утруждая себе поісками в ньому логіки ілі здравого смисла. Так случилось і в етот раз...

 

- Стєрхі, стєрхі! - Волав Путін, отчаянно питаясь вирваться. - Пустітє мєня домой!

Угрюмі санітари удержували його за ноги, мішая взлєтєть.

 

 

- Козли! - лементував Путін, ізгібаясь, шоб когось укусить. Но вдруг застив і рєзко закашлявся.

- О, от ето уже піздєц, чи ше нє? - увлєчонно спросив мєлкий санітар.

- Нє ше, - грустно отвєтіл крупний. - Ботокс только начав пронікать у слізісту оболочку сєрого вєщєства, визивая нєобратімі мутації. Пацієнт от етого іспитує давлєніє ізнутрі на черепну коробку і начинає щитать себе гєніальним інтєллєктуалом з аномально великими мозгами, як у дєльфіна.

- Вам, козлам, мєня нє понять! Пустітє! - трєбував Путін, з тоской гамселясь башкой об рєзінову стєну.

- Смотрі, щас потече слина - признак пораженія центральной нєрвной сістєми озвєрєвшими от ізбитка ботокса в крові лєйкоцитами, - сказав крупний санітар мєлкому і вони оба уставілісь на тонєньку струйку слини, прєдатєльскі виповзаючу у Путіна ізо рта.

- Ніхрєна сєбє, ти такой умний! - восхітілся мєлкий санітар. - Чого до сіх пор не врач?

- Врачом скучно, - ліниво махнув рукою крупний. - Врачом такоє не увідіш. Тєм болєє, докторов к пацієнту уже вєлєно не пускать, шоб бистріше дойшов.

- Стєрхі, стєрхі... - жалобно занив Путін і заплакав. - Поднімать новиє тєхнології... Ми ізобрєтьом свой компьютєр, своє новєйше інтєллєктуальне оружіє... І Дімкє русскій айфон... Всєм піздєц... Вєлікая нація... Духовні скрєпи... Пустітє мєня в затвор, я святой! - вдруг заричав он і бросився под кушетку.

- Шото он послє візіта Олланда совсєм на сєбя не похож, - пожалувався мєлкий, доставая Путіна за комірець.

- Понятноє дєло, - хмикнув крупний. - Олланд єму рєзультати аналізов прівьоз, які тайно взяли в Австралії. Нємєцкі мєдіки з льогкостью опрєділили хронічєску форму бєшенства, бацилли якого невтомно питаються поразить мозг, а находять там ліш остатки смоченной ботоксом вати. Но йому в любом случає мало осталось. Гляді, нажимаєм сюда...

Санітар осторожно нажав Путіну на вісок. З протівоположной сторони тут же вилізла шишка, Путін агресівно закашлявся.

- Откупорюється стіхійна пробка, сформірованна упавшей в ценє нєфтью, яку він от злості п'є по утрам вмєсто кохве, шоб не досталась западу за копєйкі, - і нємєдлєнно ізлішки рухнувшого рубля вмєстє с мокротами протікають в бронхи, а затєм в льогкі.

- Садісти! Нємєдлєнно Шойгу ко мнє, і Кадирова, - потрєбував Путін, закатуя глаза і дємонстріруя нездорові жовті бєлки.

 

- Ну шо, єщо дишит? - поінтєрєсувався Пєсков, вбігая в палату. - Накачайтє його, нужно в ермітаже виступить і в Австрію позвоніть, поумолять по поводу "Южного потока".

- А почєму в Австрію? - не поняв мєлкий, доставая вєлосіпєдний насос.

- Остальниє уже послалі. Шевелітєсь! - злобно приказав Пєсков і вибєжал в корідор.

 

- Інтєрєсно, зачем ми його накачуєм? - поінтєрєсувався мєлкий, вставляя насос Путіну в задніцу. Тот крякнув і томно застонав от удовольствія.

- Потому шо такім образом остатки сєрого вєщєства, мігрірувавші по носоглоткє в безопасноє мєсто, де брєзгують рискать ботокс і бєшенство, напряму снабжаються кіслородом і пацієнт способєн пару часов шото соображать, - тєрпєліво пояснив крупний. - Потому, кстаті, і рєчі толкає в послєднє врємя не сідя, а стоя, шоби не задохнуться.

- Гдє я? - удівльонно подав признаки разума Путін. - Как я сюда попал? А гдє Боріс Ніколаєвіч?

- Многіх інтєрєсуєт, как такой чмошнік, як ти, сюда попал, - насмєшліво отвєтіл крупний. - А Єльцина травонули пальонкой, когда он начал жалєть про свой вибор прєємніка. А тєпєрь мой вопрос: 66,88. Продолжи логічєский ряд. 

- Відімо, 110? - не поняв Путін.

- Правильний отвєт: рублю піздєц, бо ето сєгодняшній курс євро. Ну шо, дохєрачився? - спросив крупний, винімая насос.

- Шото не понял, - смутився Путін.

- А шо тут понімать? Іди давай, толкай свою рєчь, потом в процедурну на смєну пампєрса і снова к нам, - сказав мєлкий, разворачуя Путіна к двєрі і подгоняя подсрачніком.

- Ви охрєнєлі? - розізлився Путін. Крупний витолкав його наружу і прочно запєр входную двєрь.

- Сколько раз повторять, лоботомія тут не поможе, хватить питаться, - наставітєльно проізньос крупний.

- Мало лі, а вдруг?

Мєлкий достав кітайський кіп'ятільнік і два пакєтіка чаю.

- Дьорнєм?

- Давай, - согласився крупний.

В нєбє трєвожно закаркали стєрхи. Десь в корідорах крємля хто-то громко завив. 

- І за ето нам собираються видавать прєміальні газом чи нєфтью на вибор, бо бюджет уже прохєрачили, - посєтував мєлкий. - Я вот уже рішив: полью тут все своєй прємієй і сожгу нахрєн. Войду в історію как Пожарскій, а ти будєш Мініним.

- А я буду чай з тортіком, - смєнив тєму крупний. - "Кієвскій", контрабандой прислали. Будєш?

- Буду, - обрадувався мєлкий.

В корідорє скрипнули половіци. Гдє-то почувся вистрєл. Стєрхи закаркали ше трєвожнєє. І на Красную площадь з неба посипався густой і лапатий снєг...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

http://i62.tinypic.com/2ryt3iv.jpg

Доброго здоров'я, друзі! Хто з вас ранком не лінується і виходить на пробіжку давно помітив, шо в таке врем'я з будинків виповзають нещасні заспані люди, яких на поводку тягнуть їхні собаки. Оті собаки в большінстве свойом воплощеніє бадьорості і жізнєрадосної сили. Чого не можна сказати про їхніх хазяїв, на постних обличчях яких написана така мука і безисходность, шо даже їхнім собакам за них стидно. Потом оті собачніки приходять додому, спати вже їм лягати пізно, то вони постять у фейсбуці якуто пургу в жанрі "жізнь хуйова".

В послєднє врем'я наблюдається інтєресна метаморфоза - на зміну верескливому оркестру істєрічок і панікйорів на сцену вийшов дружний хор нитіків. Які на разні голоса, хто басом, а хто колоратурним сопрано виводять заунивні арії на тему "ми всє умрьом і ви вместє с намі". Хотя, возможно, це одні й ті ж люди, тоїсть панікйори перекваліфіцірувалися у нитіків. От інтєресно, в них і секс такий унилий та безисходний? Бідні їхні супруги. Дід би на місці їхніх собак покусав би їх, ілі в крайньому случаї єжеднєвно дзюрив би їм у тапки. Шоб знали.

Но дід не собака, а сільський обозреватєль мірових собитій і його задача смотреть широко і глядєть далєко. Дєдушка также опирається на стрункі й логічні закони сільської аналітіки, які доказують, шо все буде харашо. Саме лучше в подобних ситуаціях досконально розібратися з об'єктивним ходом подій, учитувать розстановку ігроків на полі, уровень майстерності кожного з них, сигранность команд, стєпень усталості, ситуацію на скамейках запасних і ще множество разних факторів. В отлічії від футболу, однако, на полі не 22 ігрока, а сотні, матч не 90 хвилин, а намного довше, а голи не такі очевидні, як коли м'яч явно влітає у ворота протівніка. Тому міжнародна політіка намного болєє інтєресе і захватующе дєйство, чим футбол. Дід сподівається, шо пока ви читали оцю преамбулу, ваш кохве ілі чай заварилися і ви вже вмостилися зручненько коло екранів ваших комп'ютерів. Всі готові? Приступаєм.

Якийто глупий охраннік у московському СІЗО-6 на Печатніках учора помимо свого желанія получив шанс прославиться на весь світ, єслі ми коли-небудь узнаємо його ім'я. Оте дурило принесло в камеру Наді Савченко баланду і по професіональній привичці вело себе хамськи. За шо в ответ Надя облила хама отою баландою. Подєлом. Шоб знав - з украінськими дівчатами вести себе треба ввічливо і предупредітєльно. А то привикли, як із своїми.

Надя продовжує голодування, хотя адвокат Ілья Новіков учора намагався її переконати, щоб не робила того, бо зараз особливо важливо бути сильною і здоровою. По словам Ільї Новікова, до Наді на ії вимогу все ж допустили отоларінголога з місцевої поліклініки. Це случилося по всій відімості після того, як міжнародна громадськість підняла гвалт.

Кстаті, вчора в українській "Юридичній газеті" вийшло інтерв'ю Новікова, з якого бажаючі можуть детальніше довідатися про ситуацію в ділі Наді Савченко, дії слідства, а також дєйствія і плани адвокатів. Дід в нєкоторой стєпені сприяв цьму інтерв'ю, тому даю посилання. Почитайте, кому інтєресно.

http://yur-gazeta.com/…/osnovni-figuranti-u-spravi-savchenk…

Сьогодні адвокати скликають в Москві прес-конференцію, на якій обіцяють оприлюднити матеріали, котрі є в їхньому розпорядженні і котрі доказують непричетність Наді до загибелі "журналістів" ВГТРК. Прімечатєльно, шо прес-конференція захисників Наді Савченко состоїться накануні епохальной встречі Хуйла з журналістами. Адвокати сподіваються, шо среді журналістов найдуться сміливці, які зададуть миршавому неприятні запитання по ділу Савченко. Наблюдаєм.

Но, кажеться, завтра Хуйлу прийдеться відповідати на масу других неприятних вопросов, які сильно волнують російську общественность. Їхня общественность учора масово охренєла від стремітєльного обвалу рубля, шо нєпосредственним образом скажеться на содєржімом їхніх холодільніків. А те, шо подобний пердімонокль случився накануні новогодніх праздніков, добавляє в проісходяще драматичного надриву. Хуйло нєсомнєнно шото там варнякатиме і сьогодні цілий день наверняка придумуватиме красіві і успокоїтєльні об'яснєнія случившомуся. Но народішко же після любованія своїм презідєнтом по тєлєвізору, потягнеться до холодильників. А ми же знаєм непреложний закон сільської аналітіки, шо в борьбі тєлєвізора з холодильником всігда побеждає холодільнік.

Друзі, дід прекрасно знає, яка сітуація в нашій економіці і шо курс гривні тоже не радує. Коли я пишу про економічну сітуацію в Росії, мова не йде про мелке злорадство з приводу іхніх проблем. Дід дальок від злорадства, тут всьо намного сложнєє. Іде війна. На ослаблену і вщент обкрадену Україну підло напав багатий і зарозумілий ворог. Який думав, шо поживиться за рахунок українських територій, поставить нас на коліна і ми приповземо умолять його о прощенії. Но враг прощитався. Україна чогось іще держиться, не обвалюється, зато російська банковська система стремітєльно рушиться. Путінська Росія - наш ворог, но не по нашій волі. Нам ця війна була нав'язана. І інтерес діда до проісходящого в Хуйлостані продиктований простим і об'єктивним мотивом - нада знать, шо відбувається в станє врага. І любі його невдачі нам на руку.

Розмови про те, шо в нас ситуація не лучше, попитки сравнєнія положення України і Росії нєумесні і антинаукові. Ми ізначально були в різних вагових категоріях. А коли Росія на нас напала, в Україні ситуація в економіці вже була ахова. У Росії же всьо було пучком, казна тріщала від нетрудових доходов, а ізлішек дєнєг порождав у Хуйла іллюзію всесильності. Ну Бога за бороду схопили і всьо їм по силам, непонятно лише чаво еті хохли єщо трепихаються. Зараз же ситуація міняється кардинальним образом. Іллюзія нєсокрушімого благополучія розвіялася як утренній туман, начинається масове протрезвлєніє умов з усіма похмільними симптомами.

Дуже важно ще й те, шо самовпевненість Хуйла получила жесточайший удар. Він вдруг засумнівався у своій всємогутності. Ринкових законів він, дуралєй, ніколи не розумів, тому просто не понімає, шо на самом дєлє проісходить. Це тобі нє стрелкой часов повелєвать, командуя сменой лєтнєго времені на зимнє. А ми же знаємо, шо хуже за все нєізвесность, поетому - побольше нашим врагам непонятного. Убога уява Хуйла находить лише одне об'яснєніє случившомуся обвалу рубля - міровой заговор і внутренні спекулянти. Тому і рішення проблеми отой дурачок буде шукати в адміністративних і силових методах. І це прекрасно - це самий прямий шлях до економічного коллапсу, який буде сопровождаться жесточайшим закручуванням гайок. Єслі би це случилося в мирне врем'я, Хуйло нєсомнєнно получив би дружеську помощ мірових государств, які і помогли б матеріально і посоветували шось розумне. Но січас цього не буде. Скоріше навпаки. Тобто шансів на врятування економіки Росії дід вообще не бачить.

Українська ж ситуація у стратегічному вимірі принципово інша. Можна безкінечно йорнічать по поводу синхронності падіння рубля і гривні, но дід з прищуром спитає таке - а ви би предпочли, щоб при падающій гривні рубль оставався нєізменним? Про синхронність коллапсу двох економік можна було б говорити, якби на планеті були лише дві країни - Україна і Росія. Но країн, набагато сильніших за Росію, на планеті на щастя більше. І всі вони, благодаря самопожертві людей на Майдані щиро симпатизують Україні. А Росії, благодаря дипломатичному генію всєх времйон і народов Хуйлу, не симпатизують. Неблагодарна робота бути генієм. Вночі 29 квітня 1945 року Гітлєр у свойом завещанії писав, шо німецький народ оказався недостоїн його генія, тому заслуговує на загибель.

Но вертаємся у 17 грудня 2014 року і єслі подивимся на ситуацію об'єктивно, то зрозуміємо, шо в це трудне врем'я ми всігда можемо розраховувати на сочуственну допомогу, а Хуйло на таку допомогу розчитувать не може. Дід не хоче лізти зараз у деталі разних траншів МВФ, прямих фінансових вливань з боку США і ЄС, но звертає увагу на таку деталь - Украіні будуть допомагати даже в пошуку альтернативних ринків збуту нашої продукції. Вчора нєкоторі російські політіки, які замість того, шоб займатися внутрішніми проблемами, по інерції переймалися ісключітєльно Україною, злорадно шутілі на тему "пасмотрім, как американци будут іскать рынки сбыта для украинской оборонной промышленности. Никому, кроме России, эта продукция не нужна". Дід сходу обзиває отих політіков тупими дебілами і напоминає, шо продукція оборонного комплексу нужна преждє всєго нашій Армії, яка зараз виступає крупнєйшим замовником. А гроші на це в Армії є в тому числі благодаря нашим союзнікам. Не случайно предпріятія оборонной промишлєнності зараз работають у три зміни. А те шо проізводиться сверх наших потреб всігда можна продати. Не забуваймо, шо Україна довгий час була в десятке крупнєйших експортьоров воєнной продукції. Є ринки збуту і на Росії світ клином нє сошолся.

Міф про неуступчивость Хуйла і його психологічну неспособность отступать поширюється самим Хуйлом, шоб запугать протівніков. Но це являється херньою на постном маслє. Перед реальною опасностью він всігда отступає і прогибається как мілєнькій. Визваний госсєкретарьом США Керрі в Рим Лавров доложив Хуйлу явно шото очень неприятноє, бо Хуйло реально забеспокоїлося і забздєло. Угрози розмістить в Криму ядєрне оружіє і переброску Іскандеров в Калінінградську область ми віднесемо до безсилих погроз хулігана, який оказався перед перспективой получить по морді.

Печальна лошадь Лавров, по указанію Хуйла, шото там учора варнякав, шо Росія нєсомнєнно адекватно зреагірує на "Акт про підтримку свободи в Украіні", єслі Обама його підпише. Тіпа бросіл перчатку, бо Хуйло все ще самонадєянно щитає, шо Обама слабак. На шо Обама зреагував молнієносно - устами його прес-секретаря було тут же заявлено, шо презідєнт США отой Акт підпише. Таким образом він набуде законної сили, часть об'язатєльних статєй буде виплоняться нємедлєнно, а та часть, яка дає президенту право застосовувати разні важелі впливу на ситуацію, виполнятиметься в завісімості від поведінки Хуйла.

І шо ви думаєте? Хуйло стало якесь таке покладисте, вчора даже прийняло учать у телефонній конференції за участю лідеров України, ФРГ і Німеччини. Обіщало всячеськи содєйствувать зустрічі контактної групи в Мінську і обеспечувать виконання мінських договорьонностєй. І признало, шо освобождєніє насільственно удєржіваємих ліц пріоритетна задача. При цьому Порох строго напомнив Хуйлу про Надю Савченко, стан здоров'я якої в московській тюрмі погіршився.

В общем, вимальовується алгоритм дєйствій Запада в лєченії Хуйла - Америка грозно рикає, Хуйло стає покладистим і дальше з ним ведуть спокойний разговор європейські лідєри в "нормандському форматі". Єслі Хуйло начинає тупить, до цього формату підключається Велика Британія. Не помагає - знову рикають США і Хуйло оп'ять на нєкоторе врем'я приходить в чуство. А врем'я ж ідьот, часікі тікают, рубль обвалюється, нафта дешевшає. Зранку нафта, кстаті помолодшала і січас в самом расцвете лєт - 59,59 долларов за барель. Сидить собі Хуйло січас в Кремлі, дивиться з грустью на цифри і думає: "Во обложілі, сукі".

В ситуації втрати ініціативи і винуждєнного слєдованія рекомендаціям врачей Хуйло нєсомнєнно обдумовує зараз варіанти кардинальної зміни розкладу сил в свою пользу. Розуміє, падла, шо длітєльного протівостоянія з усім світом він не видержить. Тому шукає зараз прості рішення, які б дозволили йому пройти "раз і в дамки". Не обов'язково такий хід може бути зроблений на українському напрямку - тєлодвіженія Хуйла в Украіні достаточно надьожно контролюються і в принципі воно йому нічого не дасть. Тільки усугубить його положення. Но Хуйло віздє хвалиться, шо він мастєр нестандартних решеній. Тому обдумовує як би отвлєч вніманіє США від себе, шоб од нього одстали і тагда він получить шанс дожать ситуацію в нужном собі направлєнії. Дід заздалегідь каже, шо ніхрена в Хуйла не получиться, хоть би даже завтра на США напали марсіани. З Хуйла така ж дамка, як із Рогозіна балєріна, а з Медведєва культурист.

Поетому спокойно наблюдаєм, зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю і за всіх наших полонених, всіляко допомагаємо Арміі та читаємо repka.club,

І слєдім, шоб віздє був парядок! А не те, шо січас.

P.S. Друзі, в діда січас особливо багато роботи, на фейсбук хватає дуже мало часу, єлє встигаю продивлятися ваші коментарі, но времені відповідати фізично немає. Прошу у всіх пробачення і розуміння. За подяки і добрі слова дуже-дуже дякую. Дід жива людина і мені по-людськи дуже приємно читати ваші щирі побажання. Но дід жизнь прожив, ніколи не страдав зазнайством тому не схильний перебільшувати своє значення. Дід в житті дуже проста людина і йому даже неловко читати всякі припущення, шо Свирид якийсь пісатєль ілі журналіст. Зовсім ні. Дід завжди був простим чітатєлєм, но коли твоя країна переживає трудне врем'я, приходиться братися за роботу, якої ніколи раньше не робив. Пригадую, як на Майдані один знайомий інженер казав: "Ніколи не думав, що доведеться сотнями нарізати бутерброди. Оказується, я був рождьон для бутербродов". :)))

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

- А СЄЙЧАС ПЄРЄД ВАМІ ПОЯВІТСЯ САМИЙ ВЄРХОВНИЙ СТЄР

НАПИСАВ  ДОХТУР ЛІВСІ ОПУБЛІКОВАНО В ВСЯКЕ РАЗНЕ ДРУК E-MAIL 13

ГРУД.

- А сєйчас пєрєд вамі появітся самий вєрховний стєрх, ізвєстний ценітєль амфор, вєдущий міровой лідєр і просто чєловєк тисячелетія по вєрсії Дмітрія Кісєльова, красівий, скромний і обаятєльний Владімір "Хєрррррачить" Путін! - торжествєнно об'явив Лавров і громко заржав, граціозно спускаясь пассажем по трапу. Чумазий індус внизу радостно зааплодірував.

 

 

- Е, я нє понял? А гдє оркєстри, гдє красний ковьор і ваше правітєльство в полном составє? - істєрічно уточнив Путін, випригуя слєдом із самольота.

- А зачема? - удівілся індус. - Нєфтя і газа сюда кладі, я подпішу накладной.

- Нє понял? - не поняв Путін.

- Ціво нє поняль? - нетерпляче переспросив індус. - Цзіньпіня сказала, что от нєго прієдєт мєлке пуйло, прівєзьот нам нєфтя і газа. Нєфтя сюда кладі, газа туда. Гдє подпісать?

- А бабло? - угрожающе поінтєрєсувався Путін. - А золото і алмази? Ілі вас расхєрачить в ядєрну пиль?

- Хєлаціть... - задумався індус і улибнувся. - Цзіньпіня ніцєго нє говоріла про хєлаціть. Только нєфтя і газа.

- Слушай, друг, - вкрадчиво проізньос Лавров, удержуя за воротнік возмущонного Путіна, рвущегося з кулаками в бой. - Пойми правільно: вєдущій міровой лідєр целую нєдєлю расказуєт нації про судьбоносний візіт в Індію, страну економічєского гігантізма і високодуховних скрєп. А ти прєдлагаєш йому возвращаться домой даже без фотографії рукопожатія с вашим міровим лідєром. Развє ето прілічно, развє же хорошо?

- Фотоглафія, говоліс? - снова задумався індус. - Наша любіт фотоглафія с абізянка, асобєнна влодє вашей. Толко пло ядєлну пиль ніззя, і пло хелаціть тоже.

- Ну дорогой, чего би ми вас хєрачілі? - дєланно удівілся Лавров. - Хінді русі пхай пхай, дєдивоєвалі...

- Ну і цьто? Уклаінцев, вон, братьями називалі, і хєлацітє тєм нє мєнєє, - замєтіл індус. - І вообсцє, вам повєріт только полний дулак. А дулакі осталісь на родінє. Так, ційцяса бистро ловім тук-тук, єдєм к лідєру, дєлаєм фото і бистло назад. А за ето ви нам в два раза больсе нєфтя і газа, каласо?

- Ти охрє... - вирячив очі Путін, но Лавров прєдусмотрітєльно сунув йому в рот галстук і, вєжліво улибаясь, согласно закивав головой.

 

Путін стояв у закритой двєрі особняка прєм'єр-міністра Індії і злобно йожився от ночного холода, задумчиво пожовуя галстук. Індус со всєй сіли тарабанив у двері і нєрвно смотрєл на часи. Наконєц за дверима почулись чьї-то шаги:

- Кто тама? - недовольно поінтєрєсувався заспаний голос.

- Я тама, - признався індус. - Нарендр, откривай.

- А шо случілось? - іспуганно уточнив голос, скріпя засовом. - Пуйло нас цьто, хєлаціть рєшіл?

- Да, рєшил, - гнєвно заявив Путін, поспєшно випльовуя галстук і вип'ячуя грудь колєсом. - Потому шо как ви сєбє позволяєтє встрєчать мірового лідєра?

- Обамє звоніть, ілі сразу Цзіньпіна? - поінтєрєсувався голос, доставая мобілку.

- Ніхрєна сєбє, - завістліво обідився Путін. - С етім чуркой общається сам Обама...

- Нікуда нє надо звоніть, ето шутка! - прокричав Лавров, засовуя Путіну галстук обратно в рот і заклєюя скотчем. - Нам би сфотографіруватся да подпісать пару бомажек, і всьо.

- Ти шо, етіх придурков ко мнє домой прітащіл? - раздражонно поінтєрєсувався голос. - Как мнє послє такого позора міровим лідєрам в глаза смотрєть?

- Ну нам ооочень надо, - жалобно проблєял Лавров. - Для Россії, для нації, для многополярного міра...

- Оні в два раза больсе нєфтя і газа дадут, - намєкнув індус.

- Ну тогда ладно...

Двєрь открилась і оттуда виглянув недовольний мужик в очках і з короткой сєдой бородой. - Только давайтє бистро. 

Лавров подтолкнув Путіна до мужика, достав тєлєфон і сдєлав нєсколько снімков. Затєм оттолкнув Путіна і сунув мужику якую-то бумагу.

- Внізу подпішітє, - заісківающе прєдложив он.

- Зачем? - не поняв мужик, удівльонно рассматрюя красочниє листки. - Ето ж обична обьорточная бумага для подарков?

- А нації скажем, шо двадцать важних договоров, - об'яснив Лавров. - Ви же поймітє, нам надо как-то імідж поддєржувать.

- Перестать хєлаціть нє пробовалі? - скєптічєскі замітив мужик, бєгло ставя подпісь огризком карандаша.

- Мммм мммм ммм м мм! - злобно промичав Путін. Мужик ізумльонно уставився на його заклєєний рот.

- Владімір Владіміровіч сказал, шо Росія не станєт пєрєд западом на колєні, - расшифрував Лавров.

- Ідіоти...

Мужик отдав їм подписану бумагу і покрутив пальцем у віска.

- А хотітє, я перед вами галопом побєгаю і через горящій обруч попригаю? А ви нам за ето чуть-чуть алмазов отсипєтє, - прєдложив Лавров. - А то самольот на обратний путь заправить нє за шо. Нєфть же вон вообщє упала в ценє прімєрно до рейтінга Жиріновского...

- Убєрі етіх клоунов, пока папарацці нє засєклі, бо мєня потом засмєют, - потрєбував мужик у індуса і громко захлопнув двєрь.

- Ну что, пошлі в тук-тук? - прєдложив індус. - Заодно і покажетє, гдє за нєфтя і газа в накладная распісаться.

- Пошлі... - вздохнув Лавров і, взявши істєкающего слюной от нєгодованія Путіна под руку, повів за собой.


ПУТІН СІДЄЛ В НЄФТЯНОЙ ВАННЄ

НАПИСАВ  ДОХТУР ЛІВСІ ОПУБЛІКОВАНО В ВСЯКЕ РАЗНЕ ДРУК E-MAIL 15

ГРУД.

"Российские ученые рассказали о планах добывать полезные ископаемые на Луне." - Лєнта.ру

 

Путін сідєл в нєфтяной ваннє з целлофановим пакєтом на головє і нюхав газ, блаженно похрюкуя раздувшимся от теплого пара і влажності ботоксом.

- Віжу... Віжу завістліві ліца хохлов, которим нікогда не понять, какой ето кайф, когда у тєбя дохрєна нєфті і газа, - розморено проізньос він. Затєм достав мобільнік і подньос к уху.

 

 

- Альо, Порох? - протівним фальцетом уточнив Путін. - Корєнная одєссітка на проводє. Слиш, гдє воєнноє положеніє? Почєму до сіх пор називаєтє войну АТО? Ілі Путін вас плохо хєрачіт?

- В смислє? - не поняла трубка.

- Вот у мєня сосєдка вивішує русскій флаг і каждоє полнолуніє отчаянно прізива Новороссію, - пожалувався Путін, давясь от смєха. - Говорю єй: снімі. А она: у нас что, война? Отношенія с Россієй разорвани? Граніца закрита?..

- Слушай, Владіміровіч, я нє собіраюсь давать тєбє повод для наступлєнія, об'являя войну, - устало перебила трубка.

- Шо значіт нє будєш? - вспиліл Путін. - Моя армія, шо лі, зря марінуєтся на граніце? І вообще, ти обіщав закончіть войну за трі нєдєлі. Уже прошло восємь мєсяцев, почєму до сіх пор нє капітуліровал? Ілі мнє собірать майдан, потому шо ти балабол?

Трубка щолкнула і отвєтіла короткими гудками.

- Сволочь, скотіна, - нєгодовав Путін, нєрвно хлопая в ладоші. В комнату тут же вскочив переляканий Лавров, витягуясь по стойкє смірно.

- Сколько поводов я просіл найті для хєрачить? - угрожающе спросив Путін.

- Хотя би одін, - проблєяв Лавров, іспуганно пялясь на целлофановий пакєт на Путінской головє.

- А ти сколько найшов?

- Ми над етім работаєм... - жалобно признався Лавров. - Но поймітє...

- А курс рубля тєм врємєнєм падаєт, потому шо золото, которим он подкрєпльон, давно ушло в том чіслє і тєбє на овьос, - замєтіл Путін. - А вмєстє с курсом і рейтінг. А чєм ніже рейтінг - тєм больше бабла трєбуєт Колокольцев на содєржаніє поліцаєв. А гдє взять бабло, єслі бумага і краска щас стоят дороже рублєй, на нєй напєчатанних? Послєдній раз спрашую, козьол: как расхєрачить укров, не нариваясь на дополнітєльні санкції?

- Учітувая сітуацію... Многополярний мір... Однополярні заряди отталкуються... Мінус на мінус... Плюс... - залєпєтав покраснєвший Лавров, стидливо втупившись в пол.

- Ясно, - скрипнув зубами Путін. -Вокруг дармоєди і пріспособлєнци. Прігрєл, откормив...

- А шо я могу, ну вот шо? - отчаянно крикнув Лавров. - Шо прєдложить міру за хохлов, кромє Толстого, Достоєвского, нєфті і газа? Чєм убєждать?

- Ядєрну пиль прєдлагать не пробував? - сердито поінтєрєсувався Путін, накачуя в пакєт нову порцію газа. Лавров жадно сглотнув слюну, завістліво наблюдая, як целлофан мєдлєнно раздуваєтся, істочая протівний запах.

- Пробовал. Тєпєрь всє ядєрні боєголовки міра направлені строго на нас і вніматєльно наблюдають. Даже кітайські.

- Ото далісь Обамє еті хохли... - проворчал Путін, напялюя пакєт з газом обратно на голову. - Сколько хєрачив і горя не знав... І вєдь за грузінамі так нє бєгалі.

- Ето всємірний заговор, - поддєржав Лавров. - І мнє іногда даже кажется, шо Цзіньпінь в ньом совсєм не на нашей сторонє.

- Цзіньпінь... - фиркнув Путін. - Посмотріш, шо Лукашенко запойот, когда у нас кончатся дєньги його содєржать.

- Хєрачить, хєрачить, - поддакнув Лавров, чувствуя льогке недомоганіє. Запах газа замєтно усілілся, а нєфть начала переливаться через края ванной і капать на пол.

- Да, я могу сєбє ето позволіть, - гордо проізньос Путін, зачерпуя нєфть і випльоскуя прямо на пол. - Шестьдєсят за баррель... Так не доставайся же ти нікому!

Гдє-то вдалі задзвонив колокол. Лавров замєтно напрягся.

- Шо, страшно? - замєтіл Путін. - Думаєш, он по тєбє звоніт? Думаєш, тєбя будут обвінять в той жопє, в которую ми попалі? А слєдовало би... Почєму не прєдотвратіл санкції?

- Владімір Владіміровіч... - винувато начав Лавров.

- Да поздно уже оправдуваться, - махнув рукою Путін. - Іді, анонсіруй проект добичі полєзних іскопаємих на Лунє.

- Не понял, какая Луна? - удівілся Лавров. - А как ви собралісь дотянуть туда трубопровод?

- А шо тут непонятного? Економіка гібнєт, Россія трєщіт по швам. Пора забірать бабло і свалювать, - грустно сказав Путін. - Вложим послєдні дєньги в дутий, но пафосний, мєгапроект, прівлєчом інвєстіції насєлєнія - і в Пхєньян. Я с Кім Чен Ином давно вже договорілся, он даже візи для нас отмєніл. 

- Ви шо, он же нєвмєняємий! - іспугався Лавров. - Бабло отнімєт, а намі покорміт псов.

- Нє отнімєт, - завєріл Путін. - Я єму обєщал, помочь США расхєрачить. Будєм вводіть войска в Южну Корєю, обєщать міру ядєрну пиль... Вобщем, заніматься любімим дєлом, но нє опасаясь санкцій. Бо там і так жопа такая, шо хуже нєкуда.

- А Россія, шо будєт с нєй? - скорбно поінтєрєсувався Лавров.

- Да насрать, - махнув рукою Путін. - Нація, которая раді хєрачіть брєзгуєт жрать варьоні опілки і собачьє м'ясо по празднікам, не достойна мого вєлічія. Всьо, іді. А я ше чуть-чуть газком подишу, от нєго очєнь пріятно расслабляєт і клоніт в сон...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ПОЙМІТЄ, НЄЛЬЗЯ ТАК С НАМІ, - БЛЄЯЛ ЛАВРОВ

НАПИСАВ  ДОХТУР ЛІВСІ ОПУБЛІКОВАНО В ВСЯКЕ РАЗНЕ ДРУК E-MAIL 15

ГРУД.

"Министр иностранных дел РФ Сергей Лавров во время встречи в Риме с государственным секретарем США Джоном Керри заявил, что попытки давления на Россию бесперспективны."

 

- Поймітє, нєльзя так с намі, - блєял Лавров. - Ми же тоже хотім бить міровим лідєром. А ви нам за ето санкції.

- Та раді Бога, будьтє кєм хотітє, - пожав плєчами Керрі. - Хоть міровим лідєром, хоть трєтьїми рімлянами, хоть народом-богоносцем. Только убєрітєсь с Донбаса і Крима, тогда поговорім про санкції. 

 

 

- Попиткі давлєнія на Росію безпєрспєктівно, - признався Лавров. - Нужно поддєржувать наші інтєрєси. Тєм болєє, ми же нє вас хєрачим, а бивші колонії.

- Учитуя стоїмость нєфті і стрємітєльний обвал рубля, убраться с Донбаса і Крима вполнє в вашіх інтєрєсах, - замєтіл Керрі. - І ми вас в етом поддєржуєм.

- Ну как ви не понімаєтє... Какая ж ми супєрдєржава, єслі даже хохлов расхєрачить как слєдуєт нє способни? - монотонно чеканив Лавров. - С нас же смєяться будут.

- Ех, Лавруша... - Керрі ласково потрєпал Лаврова по загрівку і протянув яблучко. - Шо ж ти дожився до такого позора на старості лєт? А хозяїн-то, нєбось, горстку овса в кормушку сипне, і даже сахарку не прєдложить. 

- Не прєдложить, - жалобно согласився Лавров, жадно кушая яблучко. - А за шо нам кушати сахар? Мотаємся вон по міру, как ідіоти. А бабла ніхто нє дайот...

- І нє даст, - завєріл Керрі. - У вас же ліца скучниє, не говоря вже об расхєраченом імідже.

- А шо дєлать? - пєчально сказав Лавров. - Ми же нє віновати, шо у нас наплоділось так много вати...

- Вати? - нє понял Керрі. - Ну да ладно... Вот візітка одного іміджмейкєра. Отлічний спєціаліст, Хусейну перед судєбними засєданіями лічно расчосував бороду і укладував волоси, Каддафі правільниє костюми подбірал. І вам поможет правільно виглядєть, когда клянчітє дєньги.

- Вот спасібо! - обрадувався Лавров, пряча візітку. - А то ми за етім хєрачить отсталі от моди і етікєта. Бо уже, оказується, і руку не прийнято пожимать, і встрєчать мірового лідєра полним составом правітєльства в аеропорту...

- Вот-вот, - подмигнув Керрі. - Многоє ізмєнілось, пока ви увлєкалісь хєрачить. Тепер надо соотвєтствувать.

- Но за санкції всьо же подумайте, бо ето безпєрспєктівно, - строго потрєбував Лавров. - І, єслі можно, бистрєє, бо долго ми не протянєм.

- І ви там поразмишляйтє про Крим і Донбас, - посовєтував Керрі. - Руку, простітє, на прощаніє не пожму - етікєт...

 

- Ну наконєц-то! - радувався Путін, вніматєльно обнюхуя візітку. - Начінают капітуліровать, не видержують давлєнія отвєтних санкцій... Нємєдлєнно скажіть Кісєльову, шоб сообщив нації, шо США поддєржуют Росію в стрємлєнії к міровому господству, пусть хохли понєрвнічают... У-у-у, укропи. Страх потєрялі, забилі Голодомор... А іміджмейкєру позвоніть нємєдлєнно!

- Нє надо звоніть, я уже тут!

В комнату вбєжав полний коротишка з большим саквояжем і діловито оглядєлся вокруг.

- Хароший кіч, качєствєнний, - замєтіл коротишка. - Жлобскаяюб., позолота, малахітовий настольний набор в стілє соцрєалізма... А гдє пацієнт? Хто будєт клянчіть бабло?

- Вот, он, - сказав Лавров, показуя пальцем на Путіна.

- Мда, - скєптічєскі замєтіл коротишка. - Не улівітєльно, шо бабла вам ніхто нє дає.

Коротишка достав штангєнциркуль і ізмєріл путінську голову.

- Я так і прєдполагал: об'єм чєрєпной коробкі недостаточен для того, шоби понять безпєрспєктівность ідєї хєрачить. Інтєллєкт задавлєн битовими інстінктами пєщєрного чєловєка: шаманізмом, охотой і собіратєльством. А тєм врємєнєм в мірє щас такая тенденція, шо дєньги дають лібо умним, лібо прикольним.

- Е, я нє понял, - угрожающе сказав Путін Лаврову. - Он мєня шо, дураком назвал?

- Шо ви, как можно! - обідєлся коротишка. - Какой же ви, простітє, дурак? Ви - альтернатівно мисляча лічность, котора, в отлічіє от прочіх мірових лідєров, прєдпочітає дєйствовать прямолінєйно, не заморачуясь долгими поіскамі компроміса. Покойний Хусейн, помниться, тоже ото любив бросіть оппонєнта в чан с кіслотой і не напрягать мозги.

Коротишка достав гібкій кітайський мєтр і бистро ізмєріл рост. Путіна.

- Ого! А ви нічо так сєбє накинули сантімєтров на вікіпєдії, - восхітілся он. - Ну шо, віжу два варіанта іміджа, прі котором вам будуть давать бабло. Варіант пєрвий: прєкратіть, наконєц, хєрачіть, і второй - полний ребрендінг.

- Ребре... Шо? - не поняв Путін.

- Да практічєскі всьо, - завєріл коротишка. - От внєшності до жестов і інтонації. Лічно я би, конєшно, остановілся на пєрвом варіантє...

- Слиш, піндос, - зашипів Путін. - Тєбя Кєррі прислав, шоб уболтать нас прогнуться? Нє вийдєт...

- Понял, понял, - замахал руками коротишка. - Значіт, такі ребрендінг.

Коротишка открив саквояж і достав огромний рижий парік і красний набалдашнік.

- Так, ето - сюда...

Коротишка натянув парік на голову Путіна.

- А ето - туда.

Він одів набалдашнік Путіну на нос і прижав рєзінкой.

- Вот гляжу щас на вас - і уже не хочеться сразу послать, - одобрітєльно сказав коротишка. - Тепер разучим пару безпроігришних номєров із "Вєлікого діктатора" Чапліна і мана-мана на случай, єслі тє нє сработают. А ето - вам!

Коротишка достав із саквояжа затаскану шляпу і вручив офігєвшему Лаврову.

- Держать йомкость для сбора срєдств надо так, шоб публіка відєла диркі і от жалості клала больше монєт, - посовєтував коротишка. - І запомнітє вот ето вот вираженіє вашого ліца: смотріш і понімаєш, шо чєловєк в пєчалі. Хотя... У вас же, вродє, всєгда таке вираженіє?

- Слиш, совсєм охрєнєл? - розізлився Путін, сривая парік. - Із мірового лідєра клоуна сдєлать рєшил?

- Шо ви, дєлать уже поздно, - улибнувся коротишка. - Тєм болєє, у вас ето вишло гораздо лучше. Я только подчеркнул внєшніє атрібути...

- Посадіть тєбя в лагєря как шпіона ілі отправіть в Ростов? - задумався Путін.

- Да ви попробуйтє, а єжелі нє сработаєт - тогда уже лагєря, - настаював коротишка. - Кстаті, в етом же парікє сам Обама когда-то єзділ к Цзіньпіню просить нє обвалювать доллар.

- Говоріш, сам Обама?..

Путін задумчиво повєртєл парік і нап'ялив на голову. - Пожалуй, ріскньом попробувать...

Путін нєбрєжно махнув рукой і в комнату втолкнули вз'єрошеного Лукашенка.

- Владімір Владіміровіч, шо такоє? Я же просто прішол напомніть про дєньги, бо ви задєржалі ноябрський платьож... Ой, а шо ето? - удівілся Лукашенко, пялясь на красний нос.

- Мана мана, - злобно проізньос Путін.

- Шо мана мана? - офігєв Лукашенко, рассматрюя парік.

- Тиць тиць тириць, - добавив Путін, сердито хмурясь.

- Же не манж па сис жур! - жалобно завив Лавров, протягуя шляпу прямо под нос Лукашенкє.

- Та ладно, я шо... Мнє не жалко, - смутився тот, вигрібая з карманов мєлочь. - Я же всьо понімаю: бабло прохєрачили, санкції нахєрачили...

Путін щолкнув пальцями. В комнату вошли два хмурих жлоба в кожаних плащах, взяли Лукашенка под руки і вивели вон.

- Піздєц... Работаєт! - радостно признався Путін. - Впєрвиє за всю історію Бєларусь дала дєньги Росії, а нє наоборот.

- А я шо говоріл! - пихато проізньос коротишка. - Ладно, буду бєжать. Бо ше к Асаду і Кім Чен Ину заглянуть надо. А Чапліна посмотрітє, там много свєжих ідєй для прібильних номєров.

- Так, пора начинать зарабатувать, - увлєчонно потер руками Путін. - Лавров, бистро обзванюй лідєров і договорись о встрєчє с каждим, хто нє пошльот. Ми єщо покажем піндосам, как імєть дєньги нєвзірая на санкції.

Обрадуваний Лавров громко заржав і галопом кинувся к тєлєфону, на ходу стряхуя пиль с дрєвнєго блокнота, в якому були записані ставші уже нєнужними номєра...

Link to comment
Share on other sites

ХЄРАЧИТЬ, ХЄРАЧИТЬ, - ЗЛОБНО ШИПІВ ПУТІН ПЕРЕД НЕДОУМЄВАЮЩИМИ ЖУРНАЛІСТАМИ

НАПИСАВ  ДОХТУР ЛІВСІ ОПУБЛІКОВАНО В ВСЯКЕ РАЗНЕ ДРУК E-MAIL 18

ГРУД.

- Хєрачить, хєрачить, - злобно шипів Путін перед недоумєвающими журналістами.

- Владімір Владіміровіч, у нас же сєйчас ефір, - шопотом прєдупрєдив хтось. - Люді вас нє поймут.

- Хєрачить, сволочь, хєрачить, - огризнувся Путін, кидая в шептавшего туфлю.

- Ну шо, всьо готово, всє собралісь? - бодро поінтєрєсувався Мєдвєдєв, вбєгая в студію. - Тогда щас укольчік і начньом.

 

 

Мєдвєдєв достав вєтєрінарний шпріц і всадив Путіну в дупу. Путін ойкнув і замолчав, обводя присутствующих бєшенним взглядом.

- Так, хто пєрвий? Давай вопрос, - потрєбував він.

- Владімір Владіміровіч, шо с рубльом? - трєпєтно спросив зал.

- Я нє понял, ви шо, хотєлі хєрачить і без послєдствій? - злобно уточнив Путін. - Так нє биваєт. Восстановлєніє вєлікой імпєрії будєм оплачувать кров'ю, потом і мілліонами жизнєй. Дальше?

- Так а всьо же, ето плата за Крим, ілі как? - настаював зал.

- Поясняю для особо тупих, - визвірився Путін. - Росія - ето п'яний мєдвєдь, який шатається по тайгє в поісках, чєго б расхєрачить. А тупиє піндоси і гєйропєйци мішку бздять і мєчтають йому вирвать когті і посадить на цепь. Но нє вийдєт, бо по п'яні мєдвєдь болі не чувствуєт, а когда у нєго бодун, затаїтся в тайгє і сосьот потіхоньку нєфть. А Цзіньпінь мєж тєм намєкаєт, шо Сібірь нєплохо би било отдать і мішкє там дєлать нєчєго. Так шо только хєрачить, до посінєнія, не смотря на бодун.

- То єсть будєт гораздо хуже? - ахнула толпа.

- Зато украм тоже хрєново, - гордо похвастався Путін. - Європи їм захотєлось... Я їм покажу Європу... Хєрачить, хєрачить!

Мєдвєдєв снова достав огромний шпріц. Десь громко заклацали ножниці, вирізая внєзапний приступ бєшенства з прямого ефіра.

- Я нормальний, нормальний, - іспуганно завєріл Путін, таращась на шпріц. Щас даже хохлу позволю вопрос какой-то задать.

- Во-пєрвих, нє хохлу, а укропу, - поправив мужик в одноімьонной футболкє. - А во-вторих, расскажи русскім матєрям, за шо ти угробив їхніх дітей на Донбасє? І Савченко когда отпускать собіраєшся, ідіот?

- Отвєчу по пунктам, - нєрвно дьорнувся Путін. - Хєрачить, хєрачить... То єсть, нє я убіл наших солдат на Донбасє, а ви самі їх расхєрачілі. І журналістов, убітих ополчєнцами, тоже на вас запишем под шумок. А Савченко била наводчіцей. Потому суд в скором врємєні разбєрьотся, за шо єй впаять пятнадцать лєт лагєрєй. 

Два жлоба в кожаних плащах схватили мужика в футболкє с укропом под руки і под одобрітєльні аплодісмєнти толпи вивели прочь.

- Совсєм оборзєлі, мало ми їх хєрачим, - замєтіл Путін. Гдє-то снова заклацали ножниці.

- Владімір Владіміровіч, пора закругляться, - нєрвно сказав Мєдвєдєв, пялясь в айфон. - Бо чем дольше ви говорітє - тим бистрєє падаєт рубль.

Аплодісмєнти внєзапно стихли. Над залом повисло мрачне прєдчувствіє піздєца. Жлоби в кожанках вернулись в зал і прийнялись стрєлять в воздух, разгоняя переляканих журналістов. В помєщєніє ворвались стєрхи і прийнялись кружить под потолком, тревожно каркая. 

- Хєрачить, хєрачить, - снова перемкнуло Путіна. Ножниці актівно щолкали. Рубль невпинно падав. Рєклама рісовала росіянам свєтлоє будущєє. П'яний мєдвєдь-шатун судорожно схватився за голову і громко й отчаянно рєвєл, мєчтая как можно скорєє залєчь в тайгє і жадно присосаться к нєфті...


ВЛАДІМІР ВЛАДІМІРОВІЧ! ВАМ САМ ОБАМА ЗВОНІТ!

НАПИСАВ  ДОХТУР ЛІВСІ ОПУБЛІКОВАНО В ВСЯКЕ РАЗНЕ ДРУК E-MAIL 19

ГРУД.

"К реформе местного самоуправления приступил Краснодарский край, повсеместно отменив выборы глав муниципальных образований. Глава региона Александр Ткачев заявил, что люди устали от выборов".

 

- Владімір Владіміровіч! Вам сам Обама звоніт! - кричав Пєсков, стрімголов нєсясь по длінному корідору Крємля і врємя от врємєні перечіпаючись через беспопядочно разбросані стопки пухлих конвєртов з гєрбовой помєткой "прєзідєнтская зарплата-сюрпріз".

- Не сам Обама, а черномаза обізяна, - радостно поправив Путін, нєтєрпєліво хватая трубку. - Альо, міровой лідєр на проводє.

- Прівєт, лисий заправщік, - бодро поздоровалась трубка. - А ти, как я погляжу, ізрядно потрєпався, мєстами обвис. Єщо больше впал в маразм.

 

 

- Ядєрна пиль, кхе-кхе? - напомнив Путін, по-старчєскі кашлянувши в кулачок.

- І шуткі твої всьо так же дурацкіє, - розсміявся Обама. - В любом случає, сєгодня вєдь дєнь святого Миколая, нужно дарить подаркі дєтям і впавшим в маразм старпьорам. Вот скажи, сколько вам надо зєльоних загнівающіх фантіков, шоб обєспєчить стабільность рубля?

- Мільярдов так двадцать-трідцать, - жадно проізньос Путін. - Хотя лучше сорок, шоб уж навєрняка.

- Давай тогда п'ятьдєсят, чєго уж, - поправив Обама. - Дам. В два транша пєрєвєду.

- Только у нас рєквізіти смєнілісь, бо прийшлось пару банков закрить за валютниє спєкуляції... - обрадованно тараторив Путін. - Щас продіктую новиє рєквізіти...

- Так вот, - продолжав Обама. - Пєрвим траншем пойдьот одін доллар, а вторим - остальная сумма. Которую ми отправім, когда ти убєрьошся с Донбаса і вєрньош Крим.

- Ну ти і скотіна, - процідив Путін сквозь зуби. - Запромні: нікто, нікогда нє ставіл нас на колєні.

- А слєдовало би, - замєтіл Обама. - Бо от всєдозволєнності і безнаказанності виросло чорті-шо. Кстаті, говорят, рублі подкрєплєни золотом. Сколько кілограм золота можна купіть за одін раздутий госдолгом зєльоний фантік по сєгодняшнєму курсу? Ілі лучше ввєсті дополнітєльні санкції і потом брать сразу центнєрамі?

- Сволочь, - заключив Путін і отбив звонок. Тєлєфон тут же задзвонив снова.

- Обама, іді в жопу, - заорав Путін, прінімая звонок. 

- Обама? - удівілась трубка. - Нє, ето Цзіньпіня. Моя слихала, что у вас сьодня празднік с подаркамі. Что Росія собіраєтся нам подаріть?

- Тєбє шо, мало нєфті і газа? - офігєв Путін.

- Било вродє достаточно, - призналась трубка. - Но вчєра твоя на прєсс-конфєрєнції упомянула Сібірь, і как-то так її захотєлось. Тєм болєє, там щас крізіс, нужно людям помочь, а твоя на ніх глубоко насрать. Вон даже вибори питаєшся запрєщать, понімая, шо люді от вас усталі. А ми тут с Обама посовєщаліся...

- Снова етот Обама... - Прошипів Путін.

- І рєшилі, шо садіть вас на цепь і тєм болєє рвати когті вєсьма нєгуманно, - нєвозмутімо продолжала трубка. - Лучше отобрать у вас мед і видавать порціонно, шоби мішка не перекушал і не пучився ядєрной пилью і желанієм шото хєрачить.

- Только сунься, - мрачно прєдупрєділ Путін. - Відал наші масштабні учєнія на Дальнєм Востокє?

- Ага, спасібо, моя поржала, - рассмєялась трубка. - Какая-то жалкая сотня тисяч солдат і пара надувних танков, бо остальноє на западє, вдоль украінской граніци. Твоя хорошенько подумай, до вєчєра потєрплю...

- Шойгу ко мнє, нємєдлєнно! - панічєскі потрєбував Путін, отбивая звонок.

- Шо, хєрачить?

Сіяющий от радості і жирной красной ікри Шойгу вбєжал в кабінєт.

- Цзіньпінь хочєт Сібірь, - пожалівся Путін.

- Прікажетє снова надувать танкі ілі слоніков поганять вдоль граніци? - разочаровано уточнив Шойгу.

- Нє поможет, он в курсє... Та шо ж такоє! - сердито восклікнул Путін, подпригнув от нєожиданного трєзвона трубки.

- Шо случілось? Я занят, - проорав він у тєлєфон. - Мнє Цзіньпінь тут снова мєшаєт завойовувать міровоє господство.

- От же ж козьол! - поддєржала трубка голосом Лукашенкі. - А я от ето проснувся, думаю, сьодня же Ніколая. Под подушку смотрю - а там ніхрєна. Вот, звоню інтєрєсоваться, мнє на шото надєяться ілі можно уже до Обами в прийми?...

- Вєсті сєбя хорошо надо, понял? - розізлився Путін. - А сунєшся до Обами - ядєрна пиль.

- Володєнька, ну какая ядєрна пиль? - розсміялася трубка. - У тєбя же Цзіньпінь.

- Піздєц...

Путін обіжено положив тєлєфон і жалобно посмотрєл на Шойгу.

- Вот за шо нєнавідят Росію? Почєму нє дают спокойно собрать прєжні зємлі і расхєрачить мір?

- Нє знаю, Владімір Владіміровіч, - пожав плєчами тот. - Только вот дєнєг всьо мєньше, і хєрачить становітся всьо труднєє. Нужно шото рєшать.

- Давай тогда шось рєшать, Цзіньпінь дал врємя до вєчєра, - вздохнув Путін і достав два граньоних стакана й бутилку водкі...

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

НУ ПРОХОДІ, ПРИСАЖУЙСЯ, - ПО-ХОЗЯЙСЬКІ ПРЄДЛОЖИВ ПОРОШЕНКО

НАПИСАВ  ДОХТУР ЛІВСІ ОПУБЛІКОВАНО В ВСЯКЕ РАЗНЕ ДРУК E-MAIL 22

ГРУД.

"В Адміністрації президента України в Києві проходять переговори президента Петра Порошенка і президента Білорусі Олександра Лукашенка."

 

- Ну проході, присажуйся, - по-хозяйські прєдложив Порошенко, указуя рукою на свободний стул.

- Ох ніфіга сєбє! - присвистнув Лукашенко, замєтів на столє нєбрєжно разбросані пачки євробанкнот. - Ти шо, обнаружил у сєбя залєжі нєфті?

- Нє, це подарок, - сказав Порошенко. - Європа нам щас закачує много бабла в связі с войной.

 

 

- Вєзьот вам... - завістліво заключив Лукашенко. - А мнє з Москви оце пару вагонов рублєй пригнали і сказали: хотітє - людям раздайтє, а хотітє - утілізіруйтє. Только назад не вздумайтє отправлять, бо столько уже напєчаталі, шо нєкуда класть.

- Ну а шо ти хотєл? - удівілся Порошенко. - Буть уважаємим Європою прєзідєнтом гораздо прібильнєє, чим діктатором Путіна на побєгушках. Возьми, к прімєру, Данілича. Ви же вмєстє, кажеться, начинали? Уважаємий, состоятєльний чєловєк, практіческі олігарх. Юра Луценко за нєго пасть любому порвьот.

- Ох, Пєця, Пєця... Єслі би в моєй оппозіції бил хоть какой-то Луценко, не говоря уже о Ющенко, - тоскліво вздохнул Лукашенко. - А так всьо самому, ні минутки отдиха. Слухай, як би ото і мнє подружиться с Європой, шоб давали бабло і не парили мозг тюрємними сроками лідєров опозіції і цензурой?

- Сєйчас всьо очєнь просто, - сказав Порошенко. - Лібо ти поддєржуєш Путіна, лібо дають бабло і не парять особо мозг. Ми он на целий год на рєформи забілі, пока своїх пацанов пристраювали і подчищали вєщдоки за прєжнєй прєступной властью. Мєркєль бува позвонить: а гдє рєформи? А ми: какіє рєформи? У нас же сєйчас война. Ну вона брови насупить, пальчиком погрозить і шле очєрєдную дозу бабла...

- Слушай, а я, кстаті, оце не могу понять: у вас же всєгда елєктрікі було дохрєна, ви її експортірували. Шо за вєєрні отключєнія, в чом кидалово? - поінтєрєсувався Лукашенко.

- Та какоє кидалово? - махнув рукой Порошенко. - У нас же всю енергетіку подарили Ахмєткє, а он под Путіним. А Путіна разозлило, шо з газом нас кинуть не получилось. Рішив елєктрічєство отрубить. Пацани ото било хотєлі попробувать разрулить, закупили уголь в ЮАР. Но прийшла отмашка нємєдлєнно прєкратіть і їх чуть не посадили за корупцію. А без угля прийшлось начать отключенія.

- Тю, - разочарованно протянув Лукашенко. - У мєня би такой Ахмєтка вже баланду в тюрьмє хлєбтал.

- А у нас половіна парламєнта под ним ходе, - вздохнул Порошенко. - І суди з гєнпрокуратурой тоже очєнь люблять бабло. І воєнниє гєнєрали зарабатували погони ше в СССР. Росія для них не враг, а большая родіна. Короче, в странє піздєц. Ше і експорт практічєскі вєсь в Росію, утащив гривню за рубльом. Знаєш, сколько щас ходоков уговарюють капітуліровать? Бо привикли мутить на російськом ринкє, а в Європє нада напрячься і за качєством харашо слідить...

- Та ваще! - нетерпляче перебив Лукашенко. - І всьо же, насчот бабла. Єслі я такой вийду на бєлом конє, мол, осуждаю хєрачить, Путін нєправ, Українє ми братья навєк і прочая чушь, ти за мене Мєркєль ілі Обамє словєчко замолвиш? Шоби може і нам какоє бабло перепало.

- Ето ви с Назарбаєвим сговорілісь? - спросив Порошенко. - Он всєго час назад звонив з такой же ідєєй. 

- Так ми же нє дуракі, - запевнив Лукашенко. - Понімаєм, шо Росії кранти і бабла там больше не буде. Бо Кітай єслі шото і даст, то в юанях і под залог тєрріторії. Путін точно цим не подєлітся.

- Ну а мой інтєрєс тут в чом? - уточнив Порошенко.

-Інтєрєс у нас общій - дєньги, - подмигнув Лукашенко. - Пацієнт в Крємлє нєвмєняєм, хєрачить - ето надолго, так шо будемо пріспосабліваться к новому міровому порядку. Кстаті, хочєш, я на Ахмєтку уголовне дєло открою і потрєбую екстрадіції? Сразу получиш і суди, і прокуратуру. І вєрньош енергєтіку.

- Друг друга не прєдайот, - твьордо сказав Порошенко. - А в вопросах бабла і власті ми самі разбєрьомся. Ти лучше подумай, чи не стане Путін тебе хєрачить, єслі до Європи у прийми пойдьош?

- Не потянєт, сам как-то по п'яні плакався, шо всє рєсурси кинув на Україну і тепер даже борзу Літву расхєрачить нє может, - хмикнув Лукашенко.

- Ну, тогда в добрий путь, - поддєржав Порошенко. - Пошлі к журналістам...


ПУТІН С ТРУДОМ ПРОБИРАВСЯ ЧЕРЕЗ ГУСТОЙ ЧОРНИЙ ЛЄС

НАПИСАВ  ДОХТУР ЛІВСІ ОПУБЛІКОВАНО В ВСЯКЕ РАЗНЕ ДРУК E-MAIL 26

ГРУД.

"У нас год был непростой, но, как мы уже привыкли говорить, простых мы уже и не припомним. Но в целом Правительство, безусловно, достойно справляется с теми трудностями, которые возникают перед экономикой, перед страной в целом." - Путін

 

Путін с трудом пробирався через густой чорний лєс, розштовхуя обільні зарослі кропиви і терновніка.

- Сволочі, ядєрна пиль, - недовольно бурмотів він. - Я їм про то, шо расширєніє НАТО сужаєт нашу возможность хєрачить, а оні, гади, послалі лєсом в отвєт.

Впєрєді замаячив покосившийся указатєль. Путін заінтєрєсованно подойшов бліже.

- Ростов туда - Луганск сюда, - прочитав він вслух. - Блін, хоть би стрєлочки нарисували, чи шо. Тут главноє не заблудіться. 

- А ти нікуда нє іді і нікогда не заблудишся, - посовєтував напомажений і припудрений єврєй, вилєзая с кустов.

 

 

- Гєйропєєц? - сердито насупився Путін.

- Шо ти, сладкій? - обідився єврєй. - Я Крізіс. Таким мєня відят твої соотєчєствєнніки.

- Крізіс? - прищурився Путін. - Ну так валі отсюда в Європу, ілі піндосов накрой.

- Нєвозможно, мілий коллєга, - винувато улибнувся Крізіс, обнімая Путіна за плече. - Ти же сам накрив всю страну огромним і прочним желєзним занавєсом, так шо я тепер, відімо, надолго у вас задєржусь.

- Тогда пойдьош в лагєря, - пригрозив Путін.

- І туда добєрусь обязатєльно, - пообіщав Крізіс, хитро подморгуя. - Может даже удвох там посєлімся. Я тєбє покажу, як правильно нада мило в душевой поднімать, єслі вдруг упадьот.

- Ой! - Завізжав вдруг хто-то пісклявим голосом і громко шмякнувся.

- Хто там? - іспуганно обернувся Путін.

- Опять упала, - пожалувалась тоща дєвушка в паранжі. - А всьо із-за вас...

- А-а-а, сексуальна шахідка! - злякався Путін, питаясь видертися на бліжайшу йолку.

- Козьол, я - Цена ібн нєфть, - прєдставилась дєвушка. - Вже на дупі шишки набила, сколько можно хєрачить?

- Прі чом тут хєрачить? - не поняв Путін, осторожно слєзая вниз.

- А при том, - грозно отвєтіла дєвушка. - Шо одні страдають аннорексієй, а у других - ожирєніє.

- Я нє жирний, мєня спєкулянти раздулі, - прогундосив хтось і із чащі вийшов громадний мужик в пампєрсє.

- Дай угадаю... Курс доллара? - прєдположив Путін.

- Інфляцій, - прєдставився мужик, подбирая з землі пухлу пачку рублєй. - О, опять хто-то вибросив накоплєнія. Будєш?

Мужик протянув пачку дєвушкє в паранже. Та брєзгливо махнула рукой і отвернулась.

- Я буду, - жадно сказав Крізіс, протягуя руки к пачкє.

- Тєбє шо, золотовалютного запаса мало? - поінтєрєсувався Інфляцій, запихуя пачку в рот. - І стабфонда, і пєнсіонного, і прєзідєнтского...

- Там уже давно пусто, - пожалувався Крізіс. - Послєдня надєжда на Кітай...

- Тіхо! - зашипів інфляцій, прикладуя палець до губ. - Бо накаркаєш ше оттуда вєжлівих чєловєчков. 

- Та конєшно! - розсміявся Путін. - Цзіньпінь наш надьожний партньор, ми з ним скоро об'єдінімся і устроїм міру ядєрну пиль...

- Ай! - крикнула дєвушка в паранже, снова шмякнувшись на землю. - Шо ж такоє, только встала на ноги...

- Ну вот, опять он заговорив. Тепер нада пампєрс мінять, - пожалувався Інфляцій і ушол обратно в чащу.

- Ти би, коллєга, базар фільтрував, чи шо, - обратився к Путіну Крізіс. - Нє, мнє, конєшно, пріятно, шо хто-то старатєльно ісполняє мою работу. Но Цену ібн нєфть хоть чуть-чуть пожалєй, бо шото ше собі поламає.

- А пусть не падаєт на ровном мєстє, - язвітєльно замєтіл Путін.

- Ровне мєсто вже давно расхєрачене твоїми ублюдками, - парірувала дєвушка в паранже. - Вєздє сплошні воронки і безимянні могили. А йому всьо мало... Какого хєра хєрачиш?

- А чєго укри в НАТО і Європу пошлі? - возмутився Путін. - Ето ісконно-русская, мєжду прочім, зємля. Там князь Владімір Москву в Хєрсонесє хрестив.

- Ой! - звонко гепнулась дєвушка в паранже. - Ну вот, тепер буде синяк... 

- Засуньтє етому мудаку шото в рот, дайте хоть часок отдохнуть, - послишалось із чащі. - Бо подтираться вже нєчєм, нові рублі только к вєчєру напєчатают.

- Шишками подтірайся! - Злобно прєдложив Путін. - Мєня, мірового лідєра, назвать мудаком... Ядєрна пиль?

Гдє-то нєподальоку хтось громко і нєрвно заржав, лязгая ржавим мєталлом.

- Укропи! - запанікував Путін і нємєдлєнно викопав спічкой окоп в полний рост.

- Сам ти укроп, - засміявся Крізіс. - Ето "іскандери" і "тополя", на них в послєднєє врємя находить.

- Шо сідім бєздєльнічаєм? - грозно поінтєрєсувався голос откуда-то сверху і над лєсом повисла малєнька грозовая тучка.

- Твою ж мать, - кисло скривився Крізіс. - Снова санкції прілєтєлі провірять, как ми тут справляємся. По крайнєй мєрє, тепер понятно, чєго "іскандери" ржалі...

- Нє звєздєть била команда, - грозно замітила тучка. - Бистрєє шуршим, і так всє срокі горят.

- Куда уж бистрєє, - замітив Інфляцій із чащі, громко чавкая. - Оні пєчатают дєньгі бистрєє, чим я успєваю сожрать.

- Значить найді помошніка, - посовєтували санкції. - Вон хотя би етого, воблоглазого. Слоняєтся тут без дєла... Кстаті, ти хто?

- Я Путін, - гордо признався Путін. - І на вас, санкції, мєжду прочім, я давно срать хотєл...

Тучка сердито гримнула й мєтнула молнію. Путін почєрнєл і розвіявся пєплом.

- Єму всєгда нравилось вспоминать про пиль, - грустно замєтіл Крізіс. - Вот он в неї і прєвратився.

- Так, не болтаєм, работаєм, - приказали санкції і взлєтєлі обратно в небо. Крізіс вздохнув і продолжив касаться всєго вокруг. Інфляцій зачавкав ше громче. А дєвушка в паранже смотрєла на них і плакала, не рєшаясь подняться...

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

ЗНАЧИТЬ ТАК, - СКАЗАВ ЯЦЕНЮК,

НАПИСАВ  ДОХТУР ЛІВСІ ОПУБЛІКОВАНО В ВСЯКЕ РАЗНЕ ДРУК E-MAIL 28

ГРУД.

Колись дохтур був написав памфлєт на Яценюка. В рєзультатє його до сіх пор питаються тролить нєкоторі не простівші його читатєлі, як только він сунеться на старий ресурс з яким-то тєкстом.

І вот, ви просите написати про нас.

Для дохтура це рівносильно самоубійству образа. Тому він довго вагався... Но Путінська тєма все одно вже практічєскі умєрла, а наше майбутнє непрєдсказуєме і в ньому скоро може не стати місця старому крівлякє з Брістоля. Так стоїть лі бояться?..

В общем, тєкущий момєнт дохтур по обривкам слухов, впєчатлєній та невеличкого опита бачить прімєрно так...

 

---

- Значить так, - сказав Яценюк, обводя строгим взглядом присутствующіх. - Бабла у бюджетє нєт, потому шо война, обвал гривні і назначєні нами люди у рєгіонах раді забави і утвєрждєнія авторітєта унічтожають малий і срєдній бізнес. Как будєм рєшать цю проблему?

- Прійдьотся, відімо, затягувать пояса... - вздохнув хто-то. - Сократіть государствєнний аппарат, создать для мєлких прєдпрініматєлєй дополнітєльні условія і гарантії, шоб оні смогли пережить сложне врємя, сохранів рабочі мєста. Жорстко присікати коррупцію і ввєсті прогресівну шкалу налогов, как в Гєрманії, шоб багаті платили больше...

- Патерналіста і дурака узнаєш іздалєка, - з'язвив Яценюк. - Напомнить, шо било во Франції, когда багатих заставили платити больше? Жерар Депардьє з перепугу став русскім. А наші і подавно імєют на вибор запасной паспорт, счєта і нєдвіжимость зарубєжом. 

- Развє двойне гражданство у вас не запрєщєно? - удівілся хтось із заєзжіх.

- Мало лі, шо на бумагє запрєщєно, - хмикнув Яценюк. - Єсть об'єктивна рєальность, її надо уважать.

- А закон уважать не надо? - скєптічєскі уточнив заєзжий. 

- Вот об етом і поговорім, - кивнув Яценюк. - Ви в курсє, шо за двадцать лєт нєзавісімості наше общєство прєвратілось в обманщиков і кидал? Вот как получається, шо люди офіціально пожертвували мільярди гривень на армію, но несмотря на ето все ше могуть позволить собі снабжать солдат на пєрєдовой? Так откуда у насєлєнія столько бабла, гдє уплачені з нього падатки?

Яценюк гнєвно видержав драматічєску паузу і продолжив:

- Но самоє поразітєльне, шо еті тварюки хочуть розкуркулення чєсних мільярдеров. Которі не постєснялись показать своє состояніє і даже шото с нєго заплатить в бюджет. А їм сєйчас, бєднєньким, тяжело: у когось прєдпріятія расхєрачєні, кого-то Путін прогнав з російського ринка...

- Простітє, ви людей щас назвали тварюками? - не поняв хтось.

- Ну да! - ощетинився Яценюк. - Мєлочних інтернетних нікудишок, шо всє лєнти і коммєнтарії засирають своїми совєтами. Обзивають мене кулявлобом, баснословні рєформи трєбують. Тіпа кажда фейсбучна сволочь лучше всєх розбирається, как управлять государством. І нікому нічимм нєльзя угодить. Дєті кухарок...

- Шо конкрєтно ви прєдлагаєтє? - нетерпляче перебили присутствующі.

- Нужно срочно розробить мєханізми, шоби лішні дєньги у етіх жлобов із'ять і до бюджета покласть, - увєрєнно сказав Яценюк. - Бо зарплати получають в конвєртах, шабашки і подарки не дєкларіруют, а государство хірєєт. Вот, к прімєру, много квартір і земельних участков пріобрєли ше при совкє. І, соотвєтствєнно, в наш бюджет нічого от етіх куплєй-продаж не поступило. Развє це справєдліво? Будем вводить падаток на недвіжимость. Прічом сразу на всю: гаражі, сараї, собачі будки. Бо здасть, к прімєру, мужик в селі корову чи порося за десять гривень кіло живого вєса, а прибуток, скотіна, не дєкларірує. Значить, буде платить за хлєв, ібо зажрався. І парашу на уліце МАФом оформить заставлю і офіціально зарєгістрірувать...

- Парашу МАФом, навєрноє, перебор... - глубокомислєнно замітив хтось.

- Малчать! - візгліво приказав раскраснєвшийся Яценюк. - А таріфи на комуналку відалі? Ми їм, понімаєш, дотіруєм, отриваєм от серця, ізимаєм із дєрібана. А оно, насєлєніє, блєєт про високий курс доллара. Значить єсть же всьо же бабло інтєрєсуваться валютой. І откладувать дєпозіти, які ми, мєжду прочім, вкладчикам обанкротівшихся банков должни вернуть за бюджетний счот із-за прописаних по-дебільному госгарантій... Всьо, халяву заканчуєм. 

- Арсєній Петрович, а бунта ви не боїтєсь? - поінтєрєсувався хтось із заєзжих.

- Конєшно же нєт, - фиркнув Яценюк. - Щас война, власть трогать ніззя. Любой бунт буде на руку Путіну, і люди це понімают. Нас і Міноборони поддєржит єжєлі шо, пришле назад з АТО бивших бєркутушек. Бо впєрвиє за долгіє годи воєнниє получілі шанс дорваться к распілу і так просто його не упустять.

- А всьо же, - настаював непонятлівий. - Может, раді баланса заставим і состоятєльних бізнесменов хотя би нємного страдать? Бо людям буде обідно...

- Ти дурак? - покрутив Яценюк пальцем у віска. - Оні же обідяться, і тогда начнеться такой бунт, шо мало не буде. Начиная з говнєжа власті і призива до рєволюції по тєлєвізору і заканчуя етой самой рєволюцієй. Ілі ви думаєтє, шо прості люди в нашей странє шото рєшают? Нєт, уважаємі. Народ - як дишло, куда повернув - то і вишло. А тих, хто способєн маніпулірувать общєствєнним мнєнієм, обіжати ніззя. Потому так і получається: одні платять, а другі зарабатують. А шо ви хотєлі, єслі в нашій країні олігархат. Грядьот война кланов за контроль ресурсов і монополій...

- Простітє, но развє люди за ето гіблі на Майданє? - возмутився какой-то заєзжій.

- І шо? - не поняв Яценюк. - Развє людям досталась власть? Потікали з парламєнта лоббісти, уволілісь карманні судьї і покурори, чиновники перестали кормиться із рук бандітов і прібліжонних к нім бізнесменов? Окстітєсь і несітє рєформи в парламєнт, пусть голосують до Нового Года і не видєлуються. 

- І зачєм ви только нас звали... - посєтував заєзжий. - Нічєго же не пєрємєнітся.

- Для картінки, - радостно сообщив Яценюк. - І шоб Європа бабло давала. Бо оні на вас смотрят - і вродє шото со скріпом шевелиться в планє рєальних рєформ. Но скоро ми вас уволім, бо в ету картінку почті вже ніхто нє вєріт...

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

ПРАЗДНІК, ПРАЗДНІК, НОВИЙ ГОД...

НАПИСАВ  ДОХТУР ЛІВСІ ОПУБЛІКОВАНО В ВСЯКЕ РАЗНЕ ДРУК E-MAIL 31

ГРУД.

"Российскую базу на Луне можно будет построить всего за десять лет, причем стоимость проекта составляет всего 550 миллиардов рублей."

 

- Празднік, празднік, Новий Год... - монотонно бурмотів Путін, раскачуясь в разні сторони. В углу комнати стояла йолка, украшена декоратівними сувєнірами в відє голов Меркель, Обами і Олланда. Голови жалостліво смотрєлі на верхушку, де уже много лєт традиційно насажували на вкритий іголками стовбур куклу Путіна-побєдітєля в колорадском костюмє, шапкє Мономаха і з огромной ядєрной боєголовкой, торчащей із малінових брюк. Вокруг йолки плотним кольцом стояли жлоби в кожанках з маузєрами напєрєвєс і зорко слідили, шоб вона ні дай Бог не упала на путінську плєшиву башку. Под йолкой лежав младший брат Навального, крєпко зв'язаний подарочной лєнтой.

 

 

- Зачєм єго принесли? - брєзгліво скривився Путін, разглядуя брата Навального.

- Ето подарок под йолочку от суда і прокуратури, - невозмутімо отвєтілі жлоби.

- Лучше би Новоросію подарили от Луганска до Лісабона, - пожалувався Путін. - Проклятоє ЦРУ, вєчно мішає строїть многополярний мір...

- І про масонов не забувайте, - напомнили жлоби.

- Масони... - хмикнув Путін. - То єрунда. От марсіанскіє рєптілоїди - ето да. А ше я подозрєваю, шо в прєзідєнтском кортеже завелися укротрансформєри.

- Сплошной піздєц вокруг, - поддержали жлоби. - Так хрєново, шо надо випить...

- Надо, - согласився Путін, доставая із-под кроваті ящик "Путінки". - Только вам же нєльзя, ви же при ісполнєнії...

- Тє, шо при ісполнєнії, січас мьорзнут на Спасской башнє со снайпєрскими вінтовками, - сказали жлоби, протягуя пластікові стакани. - А ми прийшли добровольно, потому наливай.

- Как ето - добровольно? - не поняв Путін.

- Бєлочка прєдложила, - признались жлоби. - Развє ви ше не в курсє, шо вашу рєальность в послєдніє годи опрєдєляєт Бєлочка?

- Тогда за Бєлочку! - прєдложив Путін, отхльобуя водку з горла. - А вам не налью, бо єслі вас не сущєствуєт, то зачєм продукт переводить?

- От жадне хуйло, - обідєлісь жлоби. - Тогда ми пошлі...

За окном замєрцалі звьозди. Жлоби взялись за руки і дружно взлєтєлі в ночноє нєбо, прєвращаясь в созвєздія.

- Ну вот, снова один... - расстроївся Путін. Брат Навального замичав і зашевелився.

- Інтєрєсно, ти тоже Бєлочка? - покосився на нього Путін.

- Настоящій он, - радостно сообщив Рогозін, вбєгая в комнату. - С Новим Годом, Владімір Владіміровіч. Подарітє мнє 550 мілліардов рублєй, буду строїть лунную базу. Найшов наконєц грамотного подрядчика с отлічним портфоліо. Прєдставляєтє, оні Звєзду смєрті собралі для Дарта Вейдера і "Ентерпрайз"...

- Вон станок, іді і пєчатай, сколько захочеш, - кивнув Путін в дальній угол. - І другим передай, шо в честь Нового Года я разрєшил. 

- От спасібо! - обрадовався Рогозін і злякано уточнив:

- А шо будєт с курсом рубля?

- Та насрать, - глубокомислєнно замєтіл Путін, снова отпивая з горла. - Завтра іздам закон, шоб доллар був строго по шестьдєсят копєєк, і отвалітє нахрєн со своїм курсом.

- І правильно, - поддержав Рогозін, актівно суєтясь вокруг станка. - Как он включаєтся?

- Заправляєш рулон туалєтной бумаги і он пєчатаєт сам, - сказав Путін, сумно заглядуя в бутилку. - От єслі би хтось сказав, як його виключить...

- А зачєм? - удівілся Рогозін, жадно облизуясь. - Напєчатаєм много рублєй, скупим за них всє доллари і устроїм фінансовий крізіс. 

- Інтєрєсно, куда дєлісь звьозди? - філософські замєтіл Путін, виглядуя в окно на внєзапно спустившийся мрак.

- С нового года запрєщєни, как фашістскій сімвол піндосов і гєйропєйцев, - отвєтіл силует Рогозіна, разгризая орєх. - А ше ми запрєтілі айфони, бо надкушене яблучко - фашистський сімвол укропов.

- Бєдний Дімка, - всплакнув Путін, размазуя водкой сльози.

- А давайтє єму пару рулонов рублєй напєчатаєм, - прєдложив сілует Рогозіна, розпушуя бєлічій хвост. - І сразу станєт багатим.

- Шоби стать багатим, надо пєчатать доллари, - вздохнув Путін. - А такоє может позволіть сєбє только Обама. І почєму я не Обама...

- Хай містер Воффка, - бодро сказав Обама, вилєзая з-під кушетки. - Я і Мєркєль с Бєлочкой получили твої поздравлєнія і рішили оце заглянуть. 

- А гдє Мєркєль? - удівльонно спросив Путін, заглядуя под кушетку.

- Я же говорю: с Бєлочкой, - отвєтіл Обама, протягуя Путіну кієвскій торт. - Подарок от нас. Там внутрі ше красіва візітка упаковщика Яроша. Звониш єму на мобільний, і вмєсто гудков слишиш ла-ла-ла...

- Скотіна ти ушаста, - обідився Путін. - Мог би не видєлуваться і дєньги мнє подарить.

- А зачєм? - удівілся Обама. - Ти же сам говорив, шо запросто напєчатаєш сколько нужно. А вот кієвскій тортік у вас больше не достать.

- Так, ідітє всє нахрєн, - завив Путін, сердито махая руками. - Кабаєву мнє, бо вже випив достаточно, шоби пожелать женщину.

- Я тут! - випригнула Кабаєва, почосуя лапкой бєлічьє ушко. - Только ше не достаточно п'яна, шоб желать прєстарєлого імпотєнта.

- Дура! - засопів Путін. - Ето нєрвноє било, бо пашу как раб на гальорах круглиє суткі...

- Ага, іногда шось робиш, когда не бухаєш, - заржала Кабаєва. - Ложись лучше спать. І ето, с Новим Годрм тєбя. Такі дожив!

- І лягу...

Путін вилив остатки "Путінки" собі в рот і заколов ботоксом, случайно попавши шпріцом в правий глаз, отчєго тот сразу розгладився і став упругим. 

- А ночью дєдушка Мороз прінєсьот мнє подарок...

Путін завалився на кушетку, сунув большой палець в рот і громко захрапєл.

- Прінєсьот, конєшно же прінєсьот, - ласково проізнєсла бєлочка, нєжно поглажуя Путіна рижим хвостом. - Какой же он всьо-такі недоразвитий ідіот: вже помирать пора, а до сіх пор вєріт в сказкі...

Бєлочка достала із-под кушетки нераспєчатаний ящик "Путінки" і положила под йолку...

Link to comment
Share on other sites

ПУСТІТЄ, СВОЛОЧІ! - ОРАВ ДВОРНІК ВАСЯ...

НАПИСАВ  ДОХТУР ЛІВСІ ОПУБЛІКОВАНО В ВСЯКЕ РАЗНЕ ДРУК E-MAIL 2

СІЧ.

- Пустітє, сволочі! - орав дворнік Вася, отчаянно питаясь прогризти товсті прутья рішотки. - Я не за Навального, я уліцу подмєтал!

- Всє ви не за Навального, как только помістиш в обізяннік, - невозмутімо отвічав поліцай. - А нєчєго лазить по уліцам, когда в городє антігосударствєнний мітінг.

- Мєня коммунальноє прєдпріятіє вигнало, потому шо засрут всю площадь бєлими лєнтами, а убирати нєкому, - жалобно скулив Вася. - Таджики-то всє потікали на родіну, не видержав курса доллара...

- Курса доллара, говоріш? - подозрітєльно прищурився поліцай. - Виражаєш публічноє недовольство санкціями і не радуєшся нашему Криму?

- Как ето не радуюсь? - возмутився Вася. - У мєня даже наколка єсть: спасібо за Крим. Показать?

- Такая наколка даже у Навального єсть, - хмикнув поліцай. - Ето щас ви, тварі неблагодарниє, позволяєте собі бунтовать, когда припекло. На вот, подпіші, там гдє птічка.

Поліцай протянув Васє якусь бомажку.

- Что ето? - злякався Вася, забиваясь от страха в угол.

 

 

- Рєфєрєндум срєді заключонних по пріказу начальства, - об'яснив поліцай. - Надобно указать, лібо ти за расстрєли, лібо протів Путіна. І тогда лагєря за попитку свєрженія констітуціонной власті. 

- Нє хочу лагєря, - затрясся Вася. - Гражданін начальнік, гдє подпісать расстрєли? Может, хоть послє них порядочних дворніков не будуть хватать на рабочем мєстє і, надавав по мордє, заталкувать в автозак.

- Порядочним бояться нєчєго, - успокоїв поліцай, одобрітєльно похлопуя дубінкою по спінє. - А вот єжелі хто протів Путіна ілі, ні дай Бог, укроп - тогда піздєц.

- Я за, конєшно же за! - обрадувався Вася, поспєшно ставлячи крєстік. - І сожитєльніца моя за, і коллєгі. А вот жирная баба із сорок пятой квартіри - протів. І начальнік смєни, скотіна, вигнав мене на Манєжну во врємя мітінга, позволяєт сєбє скарбєзниє шутки в сторону власті. Сосєд шо свєрху рємонт затєял, зараза. Проснешся оце, голова з бодуна трєщіт, а он всьо долбіт чи дрєліт. Вот откуда у нєго срєдства, єслі только он протів Путіна не работаєт в ЦРУ?

- Ти того, помєдлєннєє, - попросив поліцай, тщатєльно занотовуя. - А вообще молоток, бистро соображаєш. Слушай, можно я ше пару чєловєк допишу, а ти даш протів ніх показанія?

- Конєшно, - обрадувався Вася. - Непрємєнно пішитє. Только не бєйтє.

- Нє могу я не бить, - вздохнув поліцай. - Мнє же виговор сдєлають: так і так, поймав бєлолєнточніка, отпустив здоровим і нєврєдімим. І прощай прєміальні.

Вася сжався в комочек і жалобно заскулив...

 

- Всьо, тепер всєм піздєц! - хвастався Вася собутильнікам, гордо дємонстріруя шишки і синяки. - У мєня появилась власть казнить ілі врємєнно міловать. Відали, как Стєпанича з рабочего мєста уволоклі? Я доньос. А стєрва, шо нам каждоє утро с балкона орала, шо накатає жалобу в коммунальноє прєдпріятіє, потому шо ми убираєм хрєново, гдє? То-то же.

Собутильніки смотрєлі на Васю с завістью і восхіщєнієм.

- Я тепер кого хошь могу подвести под статью, - хорохорився Вася. - Мнє поліція каждий вечір звоніт і інтєрєсується: ну шо, мол, сєгодня хтось протів Путіна шось болтав? А я, значить, бистрєнько вспоминаю: хто долги не вернув, не проставився воврємя ілі просто обідєл... Ей, бармен!

- Слушаю, ваше високоблагородіє?

Бармен вибєжав із-за стойки і услужліво прогнувся перед ошарашеними алкоголіками.

- "Путінкі" нам. І пива, - властно приказав Вася. - І орєшков сообрази закусить. Только ето, с дєньгами щас туго...

- Всьо за счот завєдєнія, уважаємий Вася! - засуєтився бармен. - За какіє-то дєньги даже не вспоминайте. Кстаті, можно вам передать невеличкий список врагов, коториє протів Путіна?

- Конєшно, - мілостіво розрішив Вася, подмигуя собутильнікам. - Только орєшками в таком случає не отдєлаєшся...

- Понімаю, ізвольтє нє бєспокоїться, - завєріл бармен, учтіво откланюясь. 

- Іді уже, труби горять, - потрєбував Вася. Бармен понімающе кивнув і побєжал шуршать.

- Відалі? - радостно уточнив Вася у собутильніков. - Тепер нам тут каждий день всьо будєт за счот завєдєнія. А то при нинєшніх ценах, проклятиє санкції...

- Нормальниє цени, очєнь харошіє цени, - с опаской сказав сидящий напротів Пєтя, нєрвно поправляя очки.

- Вот раньше хрєново било, - с трудом поддержав його страдающій без алкоголя Коля. - Дадут зарплату і ламай ото голову, шо с нєю дєлай. А щас коммунальні отдав, накупив макаронов і целий мєсяц живи без забот. Лічно я благодарєн Путіну.

- За Крим особєнно, - добавив Пєтя, отчєго-то вспотєв.

- Ви шо, сбрєнділі? - удівілся Вася. - Зарплати рости не будуть как мінімум год. А я своєй дурє взял планшета в крєдіт сідєть в однокласніках, попробуй с таким-то долларом його виплатить.

- І очєнь правильно с долларом, - сказав Пєтя, слєгка заікаясь. - Хочєш поддержувать запад, купляя валюту? Плати.

- За доллари надо стрєлять, - увєрєнно грюкнув Коля кулаком по столу. - Рубль - вот ето дєньги, ето я понімаю.

- Та какіє дєньгі, ви шо? - ізумілся Вася. - Я так скажу: єслі Путін не сумєєт поднять цену на нєфть, нам піздєц...

- Путін, говоріш, не сумєєт?

Вася вдруг ощутив, як на його плече нєжно лягла дубінка, а по ногє шось прєдатєльскі потекло прямо в зімніє сапоги.

- Пройдьом-ка...

 

Пєтя грустно перекрестив Васю вслєд, взяв куняючого Колю за воротнік і вони вдвох поспєшили затєряться на всякий случай в ночном снєгопадє, внєзапно накрившем Москву...

Link to comment
Share on other sites

ГЄЛЯ, ШО ЗА ХЄРНЯ, Я НЕ ПОНЯЛ? - БІСИВСЯ ПУТІН

НАПИСАВ  ДОХТУР ЛІВСІ ОПУБЛІКОВАНО В ВСЯКЕ РАЗНЕ ДРУК E-MAIL 6

СІЧ.

"Франція та Німеччина сумніваються у доцільності проведення зустрічі щодо ситуації в Україні у "нормандському форматі" 15 січня в Астані.

Зокрема, речник канцлера Німеччини Ангели Меркель Штефен Зайберт заявив, що зустріч має сенс лише за умови досягнення прогресу, повідомляє Reuters."

 

- Гєля, шо за хєрня, я не понял? - бісився Путін, монотонно хєрача Лаврова мордой об стол. - Нам срочно надо поговоріть.

- А про шо с тобой разговарівать? - не поняла Мєркєль. - Опять про то, как ти нас пєрєіграл? 

- Гєля, тогда нєфть так нізко ше не упала, - оправдувався Путін. - А тєпєрь я всьо понял.

 

 

- І гдє рєзультат? - поінтєрєсувалась Мєркєль. - Прєкращєніє огня, контроль граніци? Хоть шото, шоби понять, шо ти снова не брешеш.

- Не брешу, їй бо не брешу! - отчаянно бив себе Путін Лавровим в грудь. - Только я ж нє імєю нікакого вліянія...

Трубка щолкнула і протівно запищала короткими гудками.

- Козьол, ето ти віноват! - визвірився Путін на Лаврова, брєзгліво швиряя його на пол.

- А шо я? - сльозно оправдувався тот. - Я уже нічєго не могу. Мєня даже укропи не уважают.

- Ти міністр ілі хто? - поінтєрєсувався Путін. - Шо мнє дєлать, совєтуй.

- Звонітє Олланду, - напутствував Лавров. - Он только вчєра говорив, шо санкції надо би снять.

Путін дрожащєй рукой набрав нужний номер і жадно прижав трубку до уха.

- Альо, Олланд? Прівєт, дружищє! Слушай, забудь про "Містралі", щас не до них. Тут Гєля хочєт встрєчу в Астанє отмінить...

- І правильно хочєт, - согласився Олланд. - А смисл с тобой про шось говорить? Ти ж ніхрєна не дєлаєш.

- Олланд, родной, послушай, да, я дурак, - признався Путін. - Но ти же сам говоріл, шо послє встрєчі снімєтє санкції...

- Во-пєрвих, не послє встрєчі, а по рєзультату виполнєнія договорьонностєй, - поправив Олланд. - А во-вторих, гдє рєзультат?

- Ти пойми, ми работаєм, - оправдувався Путін. - Просто тут Новий Год, бєсконєчні корпоратіви, всє в отгулах і отпусках...

- Открою тєбє сєкрєт, - строго перебив Олланд. - Ми всєгда знали, шо ти нагло й бесстидно брешеш. Но із жалості дєлали від, будто вєрілі. Бо надєялісь, шо вже достаточно взрослий і сумєєш понять і ісправиться. А ти так ніхрєна і не понял, только вообразив, будто всєх нас пєрєіграл. Так вот, ігри отнинє окончєни. Начинається взрослая жизнь.

- Нікого я не переіграл, - розплакався Путін. - Мнє плохо, у мєня рубль... У мєня санкції... А тут Крим надо чєм-то кормить, Новороссія садітся на шею...

- А у нас всьо по старому, - замріяно сказав Олланд. - Потіхоньку викарабкуємся із крізіса, іногда устраюєм встрєчі, фуршети. Спокойная, размєрєнная жизнь уважаємих мірових лідєров. Оце скоро рєшим судьбу Грєції і України, обсудім для вас новиє санкції, а потом собираюсь на отдих на прєстіжний горнолижний курорт ілі на тропічєский остров...

- Сволочь... - процідив Путін сквозь зуби, отбивая звонок. - Спокойная жизнь у нєго, уважаємий лідєр...

- А развє нєт? - буркнув потроху пріходящий в себе Лавров. - Развє нам було плохо в G8, когда нас уважалі? А Обама, совсєм молодой і зєльоний, бєгал хвостіком, умоляв о пєрєзагрузкє...

- О, позвоню Обамє! - осєніло Путіна. Він снова достав тєлєфон і набрав нужний номєр.

- МакКєйн слушаєт, - бодро отвєтіла трубка.

- Обаму позові, - приказав Путін.

- Обама занят, он вмєстє с сєнаторами-волонтьорами помогаєт Літвє пакувать оружіє для України, - сказав МакКєйн. - Шось йому передать?

- Іді нахрєн, скотіна! - збісився Путін, запуская трубкой об стєнку. Тєлєфон одскочив от рєзіновой стєнки і гепнув Путіна по лбу, отчєго тот свалився на пол і обіженно заридав.

- Как їх переіграть, єслі ніхто вже не хочєт со мной іграть? - пожалувався він крізь сльози Лаврову. - І, главноє, только вбухав остатки бабла в гумконвої, шоб как слєдуєт похєрачить і сдєлать Пороха посговорчівєє, так оні отмєняют переговори. Ну не сволочі?

- Я давно уже подозрєваю, шо нас просчитують напєрьод, - буркнув Лавров. - Іногда даже складується впєчатлєніє, шо не с намі, а намі іграют, как тузік грєлкой...

- Це Обама, гад, віноват. Подомял под сєбя Європу, - всхлипував Путін. - Ну нічо, зато подо мной Кітай. Ми с Цзіньпінєм їм ше покажем...

Лавров удівльонно глянув на Путіна, затєм жалостліво потрєпав його по плєшивой башкє і, погружаясь в бесконєчну пєчаль, вийшов із комнати...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ДОБРИЙ ВЕЧІР ТОБІ, ПАНЕ ГОСПОДАРЮ

НАПИСАВ  ДОХТУР ЛІВСІ ОПУБЛІКОВАНО В ВСЯКЕ РАЗНЕ ДРУК E-MAIL 7

СІЧ.

Добрий вечір тобі, пане господарю

Радуйся, ой радуйся земле

Син Божий народився...

 

Пєсня прокотилася над Москвою. Путін осторожно виглянув із бункєра і вніматєльно принюхався.

- Шо за піздєц? - не поняв він.

- Піздєц, піздєц, піздєц... - услужліво подхватило ехо. Москвічі удівльонно переглянулися.

 

 

- Укропам піздєц, - злобно поправив Путін. - Шо, Ілларіонова не читали про "Путіну нічєго не осталось, кромє ідті ва-банк"?

- Банк, банк, банк... - повторило ехо. І тут же добавило старим відлунням:

- Піздєц, піздєц, піздєц...

- Банкам піздєц? - заволновалися москвічі.

- Та не банкам, - нєрвно возразив Путін. - Укропам вже скоро жопа!

- Вже скоро жопа, жопа, жопа... - подтвєрділо ехо. 

- Слихалі, банкам піздєц, вже скоро жопа, - зашептались москвічі, вистраюясь в очєрєді за дєпозітами.

- Йой! - злякався курс доллара і на всякий случай вскарабкався на індекс ртс, втаптуя того у самоє дно.

- Е, ти куда? - заволнувався Путін. - А ну слазь, а не то засужу в лагєря! 

- Лагєря, лагєря, лагєря... - почули стоящіє за дєпозітами і на всякий случай злякано разбєжались шептаться по кухням.

- Слазь? Хорошо, - недоумьонно пожала плечами цена на нєфть і поповзла вниз.

- та шо таке, шо за день... - расстроївся Путін. - Говорю одно, а получаєтся наоборот. Ето всьо віноват Обама, козьол!

- Обама зол, зол, зол... - сообщило ехо і добавило. - Банкам піздєц. Вже скоро жопа.

- Слихалі, ето піндоси хотят унічтожіть Россію, - актівізірувалися москвічі. - Сволочі, ядєрна пиль...

- Етот дєнь побє-є-єди, - завив Кобзон под затаскану фонограму, вимахуя ржавим "Іскандером", которий чомусь кривлявся і хохотав голосом Пєтросяна.

- Ну тупи-и-и-и-є, - протянув Задорнов, на всякий случай уматуя домой в Латвію.

- Крим - наш! Крим - наш! - грозно грохотал зубочистками Кісєльов, прокалуя європєйські століци на большой картє міра.

- А банкам-то скоро піздєц, жопа. Обама зол, - жужжало на кухнях.

- Молочко, молочко-то подорожало, - сокрушався в фейсбукє Навальний.

- Хотя Крим ми, конєшно же, обратно не отдадім, - дописав он в ЖЖ.

 

Накривайте столи та все килимами.

Радуйся, ой радуйся земле. Син Божий народився.

 

- Богохульци, радуються Богу на сатанінской мовє, - ядовито сичали православниє чєловєколюбци, випрашуя у Бога проклятій і наказаній для всєх вокруг.

- Господь страдал і нам вєлєл, - нараспєв гундосив Гундяєв, скорбно напяливший свої самі масівні золоті украшенія, шоби подобно Нікону в желєзних вєрігах ощущать перед публікой тяжесть гріха.

- Хєрачить, хєрачить, - пригали донскіє казаки в латексє, возбуждьонно ізбівая друг друга пльотками.

- Побєрєгісь!

Призрак бетмена проньосся над Москвой і врєзався в Спасскую башню, потрєвожив охотящихся на руфєров снайпєров, засєвших в строїтєльних лєсах.

- Піздєц, піздєц, піздєц, - закаркали стєрхи, які не смогли із-за санкцій улєтєть у теплі края і потому кучковалися над крємльом, питаясь согрється.

 

Хай святкує з нами вся ваша родина.

Радуйся, ой радуйся земле. Син Божий народився.

 

- Дєнь єдінєнія Крима, - лязгав желєзом огромний матюкальнік у тєлєвізорє, распєвая побєдні марші. - В етот торжествєнний дєнь Крим поімєла Россія.

- Крим наш? Воістіну наш, - радувались придворні скоморохи. - Огромноє спасібо Путіну.

- Прєкратітє слівать Новоросію! - трєбував Гіркін. - Досталі уже своїм Кримом...

- А банкам-то піздєц, скоро жопа, - все громчє жужжало на кухнях.

- Да ідітє ви нахрєн, тварі неблагодарні, - обідився Путін, залєзая обратно в бункєр. - Распихаю по лагєрям - і узнаєтє, как ето: гарувать, как раб на галєрах.

- Слава Росії! - нестройним хором пєлі поліцейські, постукуя дубінками в такт.

- Зато ми показали Навальному, шо он не одін, - обіжено возмущались тє, по кому постукували дубінки.

- Ну тупи-и-и-иє, - почулося із Латвії. Гдє-то громко заржав Жиріновський.

- С намі Бог! - громко пєлі монашки в храмє, подражая Пуссі Райот.

- Хто є усі ці люди і чого вони вирішили, що я з ними? - недоумєвав Бог.

- Банкам піздєц, скоро жопа, - злякано поддержало жужжаніє, стараясь шумєть негромко.

 

- З Різдвом нас усіх! - радісно промовляли волхви, крізь тисячоліття вказуючи на яскраву зорю, що з новою силою сяяла в небі.

- Пойми, Вакула, в Пєтєрбург за черевичками щас ніхто не літає, - увєщєвав чорт. - Там таке імпортозамєщєніє, шо вже луччє сразу лєтєть в Кітай.

- А царіцу увідєть? - не здавався Вакула.

- Та погугли і всьо увідіш, вплоть до інтіма, - посовєтував чорт. - Там щас шо не царіца, то очєрєдна бе. Шо не царь, то очєрєдне ху...

- А как же братья-славянє? Надобно їм помочь от такого царя ізбавіться, - задумався Вакула.

- Ет... - раздосадовано махнув рукой чорт і цокнув копитом Вакулу по лбу. - Тобі ше свою страну строїть надо, а вже тянєт на подвіги. Кромє того, там давно уже тєріторія нєфтєгазопоклоннічєства і мракобєсія. Так шо лучче не лізь.

- А не брешеш? - прищурився Вакула, наматуя на руку чортячий хвост.

- Та шоб мнє Путіним тут же стать, єслі брешу, - чистосєрдєчно поклявся чорт...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

http://i60.tinypic.com/2uzyzox.jpg

 

 

Обзор мірових новостєй. 13.01.2015  

Доброго ранку, друзі! Надворі в нас вівторок, дід набігався, квіти полив і заваривши ранковий кохве заліз до інтернету. Смотрім, що там у нас діється на грішному світі, чим дихають наші враги і що предпрінімають союзніки. То ви тоже зробіть нарешті кохве-паузу і вмощуйтеся зручненько, щоб почитати сьогоднішню дідову писанину. Приступаєм.

Надя Савченко тримає голодовку і намерена голодувати або до звільнення, або до останнього свого дня в Росії. Про це вона написала в листі, який оприлюднили її адвокати. Судячи із змісту листа і твердого почерку, Надя зберігає сильний дух і зламати її не вдається. Надя вибачається, що не відповідає на листи, бо їй оті листи не передають. Значить і новорічних привітань, які ми їй надсилали, Наді не передано. А їх набралося кілька великих мішків, як нам сообщають ті ж адвокати. Якщо тюремні цензори намагалися перечитати всі листи, то інтєресно, чи їм відшкодують лікування коньюнктівіту, щоб їх там пообсипало болячками всіх до одного. І шоб вони понадривалися, тягаючи усі оті мішки.
 
Адвокат Ніколай Полозов подав у Слєдственний комітєт заяву про дозвіл Наді вилетіти в Страсбург в період з 26 по 30 січня для участі в першій сесії ПА РЄ. Совершенно понятно, що ніякого дозволу не буде, Надю в Страсбург не відпустять. Але формально шось відповідати треба і слєдоватєлі вже, відімо, прокляли той день і час, коли їм випав "джек-пот" вести діло Савченко. Мало того, що з Кремля сіпають Бастрикіна, а Бастрикін наклоняє слєдоватєлєй, так ще й неугомонні адвокати підкидають їм нову й нову работьонку. Расслабляються слєдоватєлі, відімо, традиційним русскім способом, а так і до алкоголізму недалеко, щоб вони там всі поспивалися.
 
Бажаємо Наді витримки і сил, а самі переносим свій просвещонний взор на собитія в нормандському форматі. І по вчорашній зустрічі міністрів іностранних дєл Украіни, Німеччини, Франції, які прийняли для осмотра печальну лошадь Лаврова, можемо зробити висновок, шо состояніє главного московського пацієнта остається нєізменно тяжолим. Хотя ще дихає, гівнюк.
 
С одной сторони, Хуйло дуже хоче зустрічі в Астані хотя би з нормандцями. Вообще-то він мріє порішать всьо з главврачом Обамою, но у главврача неприйомні дні і Хуйлу сказано сначала обійти профільних врачей. Профільні дохтора в нормандськом форматі готові осмотреть пацієнта, но лише єслі він продємонстрірує готовность сотруднічать з медиками. Іначе в Астану вони не полетять, своїх діл хватає. Хуйло попросив Назарбаєва посодєйствувать і, відімо, снабдив його якою-то благою вістю. Назарбаєв тут же звякнув Пороху с просьбой посодєйствувать, шоб його прийняла главний діагност Меркель. Меркель вислушала благую вість, яку їй привіз Назарбаєв і сказала: "Гут. Абер нехай сначала перетруть між собою міністри іностранних дєл, а там посмотрім".
 
Одновременно, міністр іностранних дєл головуючої січас в ЄС Латвії Рінкевіч змотався в Київ, перетьор з ким нада, согласував позіції і, перехрестившись, полетів у Москву. Шоб осмотреть печальну лошадь Лаврова. Риторика печальної лошаді йому не понравилася, таке ощущеніє, шо глава дипломатичного відомства РФ черпає інформацію ісключітєльно з російського телевізора. "Ти, Сірьожа, всьо ето нє мнє, ти ето людям расскажи, пусть тоже посмеются", сказав Рінкевіч кунгс і під локоток вивів Лаврова на пресконференцію. Коли Лавров открив рота і начав верзти нісенітниці, дід сразу поняв - діла не буде, можна нормандську встречу міністрів і не проводити.
 
Лавров ніс всяку чепуху, слухати і читати яку спокойно можуть тільки дохтора з крепкими нєрвами. Но єслі вчитаться, то простежується слєдующа логічна цепочка (у псіхічеськи больних тоже є своєобразна логіка): в Україні сильні позиції має "партія войни", яка готовить очередне наступлєніє на ДНР-ЛНР. Для цього создана вооружонна до зубов групіровка із 200 тисяч головорезов. Но ето буде катастрофа для самої Украіни. Виход нада шукать у внутріполітічеськом діалоге, с участієм всіх регіонов України. Наші партньори по ЄС - сволочі, бо понапринімали всякі нехароші санкції. Но на самом дєлє сама главна проблєма человечества - Ісламське государство Ірака і Лєванта.
 
Таким образом, ми бачимо, що нічого нового Хуйло не придумав, привезьонна Назарбаєвим в Берлін благая весть оказалася туфтою. Хуйло не намерен іти на конструктивне сотруднічество, но преподносить Київ в качестве агресора, винашующего плани. Інтєресно, шо агресівноб є не вся хунта, а лише "партія войни" (прівет, Сєня). Обично це робиться для оправданія своїх агресівних дєйствій. Но предпрінімать агресівні дєйствія Хуйло пока бздить, бо для цього не создано нужних предпосилок. В часності, не сформувалася ще нужна туманна завеса у виді серії резонансних терактов ІГІЛ, щоб світ перефокусірував своє вніманіє на боротьбу з міжнародним тероризмом. І не мав часу й сил заніматься Україною та відчепиться нарешті від України. І тут Хуйло, под шумок...
 
Ці сподівання Хуйла легко прочитуються, а поведєніє лошадіноголового Лаврова на встрече з нормандськими дохторами лише підтвердило - прогреса в лєченії Хуйла не наблюдається. Тому не удівітєльно, шо бундесфрау Меркель чемно сказала "Leck mich im Arsch" і відмовилася летіти в Астану. Для публіки сообщено, що самміт у Астані переноситься на кілька тижнів і состоїться єслі буде зримий прогрес. Читай - єслі Хуйло виведе війська і передасть кордон під контроль України. Получивши це ізвестіє, Хуйло, відімо, грязно виругався удівляясь строптівості Анжелки Меркель, яка всігда була така простушка і її всігда було так легко і приятно дурить. 
 
Наблюдающий за цими європейськими собитіями Обама пока ніяк создавшеєся положеніє не коментірує, просто робить невеличкі ходи на своїй половині поля. Так він перевів містера Девіда Коена з міністєрства фінансов у ЦРУ. І таким образом вивів опитного і успішного автора фінансово-санкціонних планів на атакующу позицію. Містер Коен ніяких заяв не робить, він обично глубокомислєнно мовчить. А коли Коен мовчить, Хуйло понємногу всирається.
 
Касатєльно участившихся панічних криків по поводу ожидаємої інтервенції руссо-войск дід скаже таке. Ми вже давно нічому не удівляємся, а дєйствія Хуйла давно опровергли антинаукову гіпотезу, шо етот дєятєль дружить со здравим смислом. Но об'єктивних предпосилок начинати серйозні воєнні дєйствія в Хуйла нема, во всяком случаї січас. Тому кремльовські аналітіки, як по команді начали вкидать свої прогнози про те, шо хунта двине свої армади на нещасні ДНР-ЛНР, і тагда прийдеться защищать романтічеськи настроєних простодушних ополченцев, які в мирной жізні пишуть вірші, радуються пташкам, нюхають ромашки, а также клєй і п'ють палітуру. І даже називається наіболєє вероятний період начала Києвом воєнної операції - квітень. Дід думає, шо таким образом общественне мнєніє в Росії понємногу готовиться до необхідності потуже затянуть пояса в связі с войной, подло разв'язанной кровавой бандеровской хунтой. Чи буде Хуйло офіційно вводити свої войська - вопрос пока откритий. Він і сам ще цього не знає - як карта ляже.
 
Кроме того, в Хуйла появилася надєжда. Надєжда ця на вибух ісламського світу, у вогні боротьби з яким Запад оставить його в покої. А може даже візьме в союзніки. А єслі до цього часу Украіна нарешті погрузиться в хаос економічних і політичних катастроф, то дєлішкі вообще складуться для нього самим дучшим образом. Поетому, єслі свій православний Бог помагати Хуйлу не хоче, то Хуйло начинає істово уповать на Аллаха.
 
Но Аллах тоже Хуйла не сильно любить, а єслі судить по дєйствіям арабських нафтоаферістов, то і просто презірає. Нєфть на біржах усілєнно молодшає і січас входить в цветущий возраст "бабка ягодка оп'ять" - 45,91 доллара за барель. 
Но саме інтєресне даже не ціна БРЕНТа. Саме інтересне, що традиційні потребітєлі російських сортів Юралс і Еспо убідилися, шо гра проти Росіі йде всерйоз і почали переоснащувати свої потужності на американські і арабські сорти нафти. Таким образом, експерти прогнозують не лише скорочення фінансових надходжень від нафти, но - і це страшніше - скорочення обсягів експорту, а значить видобутку нафти. Міровий ринок посилає господіну Сєчіну пламенний прівет, а господіну Хуйлу - воздушний поцелуй. Любітєлю порассуждать про половиє органи бабушек і дєдушек Хуйлу всьо труднєє об'яснять, почему вистраювана ним много лєт петрономіка накривається половим органом бабушки. 
 
Зберігаємо бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю, підтримуємо нашу воєнщину і помагаєм Армії, а в свободне врем'я читаєм repka.club.
 
 І слєдім, шоб віздє порядок був! А не те, шо січас :)
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

http://i59.tinypic.com/290zhc8.jpg

Доброго ранку, друзі! Надворі в нас четвер, час медлєнно, но уверенно наближає до нас вихідні, але розслаблятися рано. Заварюєм собі традиційні ранкові напої, вмощуємось зручненько і читаєм уважненько.

Самі громкі і резонансні новини долинали до нас учара із Стоасбурга, де в зданії ПА РЄ состоялася публічна порка путінської Росії. Ситуація в сухому остатку така: резолюція ПА РЄ вимагає звільнення Наді Савченко в тєченії 24 годин, російську делегацію позбавлено права голосу на період до наступної сесії, тоєсть до квітня. Привселюдно опущена і уніжена делегація госдури РФ псіханула і в ліце Пушкова заявила, шо раз так, то вони вообще до кінця года приостанавлюють свою участь в роботі Асамблеї, вертаються в Москву і начинають думуть думу про вихід із Ради Європи. Все це сопровождалося іздєватєльським сміхом європейських делегацій, і злобно-іронічними коментаріями небайдужих громадян.

Все це прекрасно, но єслі подивитися на проізошедше вчора у Страсбурзі спокойно, без емоцій, то нада признать, що "абсолютно чіткий план звільнення Наді Савченко" через її делегування в ПА РЄ фактично провалився. Протягом 24 годин її не звільнять і чи звільнять найближчим часом - велике питання. Чи реально було витягти Надю з буцегарні таким планом? Дід одразу казав, що це план нереальний, но це той случай, коли ти сам не радий точності свого прогнозу. Хотя і прогнозувати особо не було чого - ситуація ізначально була ясна, як на долоні: Хуйлу якийто дипломатичний імунітет і якато ПА РЄ не указ. Він скоріше денонсує Європейську конвенцію з прав людини, ніж ітиме на уступки. Тим більше, що ЄСПЛ давно с наслаждєнієм п'є з нього кров і опустошає йому казну, бо Росія систематично програє справи в цьому суді.

З другого боку, усілія російських діпутатов нав'язати ПА РЄ який то мутний договорняк тоже пішли прахом - Наришкін, Пушков і проча публіка ярко продемонстрували, що вони інтелектуальні амеби і іскреннє не розуміли де находяться. Цивілізаційний розкол між світом нормальних людей і путінською Рашкою у Страсбурзі чітко обозначився і поглибився. Шо і требувалось доказать. Діяльність українських діпутатов... Дід не бачив ситуації зблизька, судити важко, но складалося враження, що покашо їхній загальний рівень не дозволяє ефективно плести тонкі інтриги в рамках ПА РЄ і красіво обігрувати російських партнерів. Вони то боялися того, чого не слід боятися, то не бачили реальних небезпек. В рамках багатосторонніх переговорів не обов'язково перти буром - намного ефективніше договориться з надійними партнерами і проводити серії розпасовок і перепасовок, винуждаючи противника діяти так, як тобі треба. З іншого боку, російські горлопани явно приїхали в Стасбург не договорюватися, а по милій московській привичці грубо всіх кинути. Не получилося, бо в ПА РЄ тоже не діти засідають. А общий рівень російських діпутатов такий, шо даже наші делегати просто інтєлєктуали в сімнадцятом поколєнії.

Однако діда в сложившійся ситуації все одно хвилює лише одне - доля Наді Савченко. Вона залишається в тюрмі, продовжує голодовку страшно сказати - сорок восьмий день. Всі спроби умовити зупинити голодування, які лунають з усіх боків, Надю не переконали. Дід також просить Надю припинити голодування і поступово повертатися до звичного режиму харчування, бо боротьба по всій відмості буде ще довга і треба, щоб Надя була здорова і бадьора. У першу чергу Надя потрібна своїй мамі, Маріі Іванівні... Адвокати постійно спілкуючись з Надєю використали вже всі аргументи, щоб умовити їі зупинити цю форму протесту, але як розповідав дідові Ілья Новіков, Надю вговорити, на жаль, неможливо - вона твердо тримається прийнятого рішення. Залишається лише морально ії підтримувати і продовжувати боротьбу за її звільнення.

Тєм временєм моральна і інтєлєктуальна деградація Хуйла та його кліки приобретає все нові й нові потєшні форми. Зараз в госдурі РФ слинять олівці і висолопивши язики пишуть проект заяви, яка має осудити незаконну анексію у 1989 році Німецької Демократичноі Республіки. Бля... Дід сначала подумав, що це фейк ілі померещилося. Ну не можуть же вони бути настільки дебілами. Оказалося можуть. Ну шо ж... Як там кажуть гламурні дєвачки? "Хачю-хачю-хачю!!!". Дід тоже дуже-дуже хоче, щоб таку заяву не лише написали, но і прийняли. І пожалуйста єдіногласно, як вони це вміють. Помимо самої дебільності постановки питання про якуто анексію ГДР, Хуйло сознатєльно розширяє зону конфлікту, восстанавлюючи проти себе все більше і більше окремих країн і зміцнюючи табір союзників України. Хуйло там раньше шото бовкнув про якуто анексію Техасу? Харашо, пишіть заяву госдури. І про Британію не забудьте - Британія много чого наанексірувала протягом своєї історії. Побольше заяв - красівих і разних. Щоб потом новим поколінням росіян було мучітєльно стидно за це врем'я, як німцям стидно і больно за часи нацизму.

Но єслі ми можемо собі представити заяви госдури РФ і даже МІДа РФ проти Німеччини, США і Британії, то уявити собі, шо Хуйло шото в'якає проти Китаю достаточно трудно. Бо бздить. Хотя як нащот агресівної китайської воєнщини, яка силою отобрала у велікого і прекрасного Совецького Союза остров Даманський? Де заява госдури РФ, яка осуждає дєйствія Пекіна в 1969 году, а заодно і незаконну анексію Китаєм Тібету у 1950 году? Шо, Хуйлуша, страшно?

Дід пише про Китай не для того, щоб пойорнічать. А для того, шоб обратить вніманіє тих, кому положено на те, що на Западі світ клином не зійшовся. Це харашо, шо уважаємий Пйотр Алєксєєвич чи не щодня воркує з Меркель і давно на "ти" із западними лідєрами. Харашо, но цього недостатньо. Китай, хочемо ми того чи ні, мощна країна современності. Ігнорування хунтою Китаю може буть розцінено в Поднєбесной весьма нєлєстно для України. З нехарошими для нас наслідками. По суті, серйозні спроби розвивати стосунки з Китаєм предпрінімалися лише Кучмою та Януковичем. Дємократ Ющенко Китай, як і весь Восток в упор не бачив, но він тихий дурачок і з нього взяткі гладкі. Тепер дємократ Порох залюбки через півпланети літає в Австралію, но обратить вніманіє на Китай йому все недосуг. Це нехарашо. Китай - не та країна, яку можна льогко ігнорірувать ілі, що ще хуже, куда можна прилетіть похапцем, потиснуть руки члєнам політбюро, виступить перед представітєлями бізнесу і вернуться додому. Візит у Китай нада готувати заздалегідь і намного серйозніше ніж візит до Штатів. Китайцям давно набридло мерехтіння ліц в нашому політикумі (тим більше, шо ми все рівно для них всі на одно ліцо), но ще більше надоїло непостоянство політичноі лінії офіційного Києва, який вічно шарахається зі сторони в сторону. Китай уважає стабільність і хоче принаймні бачити до себе уваженіє. Так шо дід настоятєльно рекомендує тим, кому положено - обратить найсерйознішу увагу на Китай. Найсерйознішу. Це треба робити по множеству причин, не в останню чергу тому, шо Китай країна дуже багата і там величезний ринок. Ну і це єдина країна, яку Хуйло реально бздить.

Греція... Діда питають, шо він думає про заяви нових лідєров Греції. Дід думає, шо це прекрасно і сміється над цим усім. Таке ощущеніє, що весь положений кожному народу інтелектуальний потенціал греки ізрасходували ще в період античності. Но то таке. Да, мощна економіка Греції канєшно потужно допоможе Рашці-говняшці, в якої вже даже на Придністров'я грошенят не хватає. Приїде руководство Греції до Москви і попросить дєньжат: "Ми же старалісь". Дєньжат Греції нада много - греки создали собі такий соціальний рай, де можна не сильно работать і жить пріпеваючи. Дасть Хуйло грекам достаточно дєнєг? Ніхрена. От і прийдеться, хоч-не-хоч пертися з винуватим видом у Бруссель. А там строгі бруссельські бухгалтєри скажуть руководству Греції много неприятних слов. Так шо реально Хуйлу оті ескапади греків не поможуть. Но создають в Хуйла ошибочну іллюзію, шо года через два до власті в європейських країнах і в Америці прийдуть ципраси і всьо буде харашо. Напрасні сподівання. В Європі і в Америці власть канєшно же демократично зміниться, но логіка собитій видвине на передній край прлітіков із квадратними подбородками. І Хуйло ще вспоминатиме інтелігентних Обаму з Меркель і горько сожалітиме про утрачені возможності сохраніть ліцо. Єслі канєшно доживе до цього прекрасного часу.

Економічна ситуація в Рашці іде туда, куда положено, нафтоаферісти держать вартість нафти на шестирічному мінімумі - менше 50 долларов за барель. Хуйлу не остається нічого іншого, як бігати з церкви в сінагогу, а звідти в мечеть, та вездє бити поклони Богу, Аллаху та Ієгові. А в Кремль привезти тайожних шаманов з усього Сибіру, щоб вони всі хором там камлали, танцювали вокруг костров з бубенцами та гуртом просили в богів і сил природи улучшить коньюнктуру на ринку углєводородов.

Та зберігаємо бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю, всячеськи допомагаємо нашій Армії, а в свободне врем'я читаєм repka.club.

І слєдім , шоб віздє порядок був. А не то, шо січас.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...