Перейти до змісту

Recommended Posts

http://i58.tinypic.com/j6lvdx.jpg

Дехто з шановних фупоголіків висловлював думку, що дописи і творчість майстрів бойового суржику (http://repka.club) в стилі клясік-стайл давно мають отримати окрему гілку. Дехто з фупоголіків підтримав такі побажання.

Мабуть, час для того настав.

 

А почнемо ми з озвучки вчорашнього МурзікНьюс B-) :

 

 

 

Змінено користувачем YUGRED
  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

http://repka.club/blogs/svirid-opanasovich-na-strazhi-mirovogo-poryadku/item/434-obzor-svitovykh-novostiei-14-08-2014

http://i61.tinypic.com/2442tkw.jpg

 

Доброго ранку, друзі! Шо в нас сьогодні? Четвер? Ого, як врем'я летить. Це ж завтра п'ятниця, а там і вихідні. Прекрасно. Ну шо ж, приступим до традіціонного смотра международних новостєй. Бо то, шо пише наша і не наша преса, і то, шо віщає зомбоящик вже на голову не одіваєцця. Тут без сільської аналітіки не розібратися.

Ітак, начинаєм, як обично, з ситуації вокруг Наді Савченко. Позавчора, як ми помним, адвокати другого нашого полоненого, кримського режисера Олєга Сєнцова предложили совершить чесний обмен. Хуйло, тіпа, випускає Сєнцова і трьох інших українців, які йдуть по одній з ним справі, а также Надю Савченко, а Порох, в свою очередь, отпускає пропаганден-діверсантів Андрея Стєніна та Марію Колєду. Ну, слово "Хуйло" і слово "чесно", як ми знаємо, оксюморон, потому шансов на такий варіант небагато. Тим паче, де на самом дєлє отой бандіт з фотоапаратом Стєнін достеменно неізвесно.
Адвокат Наді Савченко Маркуша Фейгін, посовіщавшись з другими адвокатами, заявив учора, шо не нада нікого ні на кого мінять. Самі, мол, справимся. Чи самі вони справляцця, нєізвесно, но то як адвокати не люблять тєрять заробіток общеізвесно.

Порох, який у нас работає презідєнтом, тоже відімо в курсі фінансових апетітов руських адвокатів, потому не дуже на них покладаєцця. І тому вчора предпріняв нєзавісімі дєйствія по освобождєнію Наді.

Дєдушку вже давно підзадовбав корейський гастарбайтер Пан Гі Мун, которий в Нью Йорку работає в ООН на должності Генсєка. Отой Пан Гі Мун, яка б у світі хуйня не проісходила, всігда реагірує однотипно - монотонно виражаючи "крайнюю озабоченность" і призиваючи "всі сторони конфлікта за стол переговоров". Пан Гі Мун своїм нєумесним паціфізмом уже в доску задовбав і Ізраїль, якому він много лєт нєустанно совітує держать ЦАХАЛ в казармах, а палєстінських зомбі поїти чаєм, угощать кошерненьким та упрашувать отих зомбі не стрілять ракетами. Ну дебіл, шо я можу сказать.

Нашого презідєнта Пан Гі Мун тоже, відімо, достав до печінок і Порох, вспомнивши, шо Україна вже скоро 70 років справно платить взноси в ООН, і таким образом, фактічеськи, Пан ГІ Мун в нас на зарплаті, вчора нарізав йому, як найомному работніку, задачу - не пиздіть почом зря, а заняться освобождєнієм Наді Савченко. Правильно, каже дід, і нехай отой Пан Гі Мун отчитуєцця періодічеськи про продєлану роботу, бо не за горами Генасамблєя. Може остацця без работи.

Ідьом дальше. І канєшно ж продолжаєм смотр новостєй "гуманітарним конвоєм" Хуйла. Ето вже якийсь тіатр абсурда. То він їде, то не їде. То суне многокілометровой зміюкой, то розмножуєцця шляхом брунькування та ділиться на нєсколько частєй. То вообще ісчезає. Дід нєустанно призиває рассматрювать усу оту мульку з точкі зренія здравого смисла і з юмором.

Хто мав нещастя їздити дорогами Хуйлостана, підтвердить - болєє-менєє нормальна дорога з Москвабада в направлєнії України йде лише до Калуги - шото около 200 км. Покритіє, як і вездє в Хуйлостанє, хуйове, но хоть по дві полоси в кажду сторону. А послє Калуги начинаєцця ад кромешний - все сплош убита однорядка, в подобії асфальта глубокі колії, з яких і при желанії хрен вискочиш, а любий обгон - смертельний риск. А дороги Брянщини і Воронєжчини, то вообще з фільмов ужасов - яма на ямі, местами видно разрушенія дорожного полотна, оставлені ще танками Гудеріана.

Так вот, дід просто уявляє собі, шо такоє колона з трьохсот камазов на таких дорогах. Ето транспортний коллапс одновременно в нєсколькіх областях Хуйлостана. Єслі ідєю з гуманітарним конвоєм Хуйлу подбросили українські разведчики, то они молодці. Дорги в прикордонной полосє прочно заблокірувані самим же Хуйлом.

Особенно діда повеселило ізвестіє, шо 100 фур поїхало ночувать у Воронєж. Дід представляє собі воронєжську тюрму, де сидить Надя Саченко, а вокруг 100 білих камазов. Нє, я розумію, шо вина Хуйла перед Надьою Савченко велика. Но 100 камазов подарков для неї - ето перебор.

Сьогодні неумна комедія Хуйла з тим "гуманітарним конвоєм" має продолжитися. Як Хуйло викрутиться з дурного положення, нєізвесно, хотя всім нам добре відомий його талант із усіх возможних варіантов вибирать наіхудший. А наіхудший варіант - заїхать на Луганщину бандітськими тропами, якими обично поставляють оружіє сіпаратістам. Бо в таком случаї рушиться вся ідєя замисла Хуйла - офіціально, по договорьонності з Україною і під егідою Красного Креста влізти в процес урегулірованія сітуації на востоке в качестве міротворца і посредніка. Так шо, прийдеться договарюваться якто з Києвом. А як? Пока кремльовські політтєхнологи ламають голови, як вийти з дурного положення, конвой опять двинувся в путь. Кдуа і якими дорогами - ніхто не знає, но ето і не важно. Всьо под наблюдєнієм і Байден уночі лічно запевнив Пороха, шо Штати готові к любим варіантам і без допомоги Україну не оставлятт. Потому просто спокойно наблюдаєм. Але без паніки, бо діда вже підзадовбала склонность нєкоторих наших граждан до безпідставних панік та істєрік. Лом таінственно мерцає, не доводьте діда до крайніх мер. Єслі шалят нєрвішки, виключайте інтернет і включіть його тіки увечері, шоб почитать Мурзікньюс.

Сьогоднішній день вообще обіщає буть інтєресним. Хуйло убедітєльно підтвердило один з постулатов криміналістики, шо преступніка нєудєржімо тягне на место преступлєнія - вчора воно прибуло у Крим і радуєцця краденому. Туди ж він заставив з'їхатися всіх своїх подєльніков на бандітську сходку. Буде толкать речуху. Речуха должна показать руссо-фашистам, куда поведьот їх фюрер дальше.

Дід, на свій хлопський розум, щитає, шо варіантов у Хуйла нємного. Теоретично лише три: а) продолжать в том же духе, максимально затягуючи агонію ДНР і ЛНР; б) об'явіть руссоватє, шо они здобули окончатєльну победу і щас настало врем'я мірного труда, а братской Украінє нужно помочь в сложном положенії, в котором она находітся; в) об'явіть о началє освободітєльного похода в духе "Вставай страна огромная".

Третій варіант дід щитає наіменєє вероятним, по разним причинам. Хотя би потому, шо руссовата в своєй массє воювать і жертвувать жизнями за Гіркінда і Бабая не готова. Пиздіть на форумах они готові, а от проливать кров нє очень. Желающі пролить кров її уже пролили і щас гниють в землі, а нових очередєй на вербовочних пунктах не наблюдаєцця.

Первий варіант - просто продолжать поддєржку сіпаратістов не міняя тактіки, тоже сложно. І в перву очередь благодаря возросшей боєвой мощі нашої Армії, а ето фактор, який Хуйло нє учол. Потому як наіболєє вероятний сценарій дід рассматрює нєкій симбіоз із варіантов "а" і "б". Хуйло заявить о моральной поддєржке насєлєнія юго-восточних областєй, призове Київ прекратіть преступную і бесплодную войну протів своєго народа, і заявить, шо Россія готова к конструктівному разговору.

Вся фішка буде в деталях, словах і вираженіях, які іспользує Хуйло в своїй речі. Воїнственной риторики буде много, но такови закони жанра і такова роль, яку питається іграть Хуйло. Однако, обращаєм вніманіє на термінологію: будут лі прісутствувать слова "Новороссия" ілі "восточные области Украины"? Упомянєт лі Хуйло ДНР і ЛНР? Або буде казати про Луганську і Донецьку області? Вніматєльно слушаєм.

У інфант-реконструктора Гіркінда вчора обострилося нєпріятне предчувствіє "нас слівают" і потому вчора он предпрінял нєбезуспешну попитку напомніть о сєбе. Дєйствував він без фантазії, іспользувавши старий ізбітий способ - сначала іде ізвестіє о страшном смертєльном ранєнії, вижидається врем'я, шоб інфа розповзлася, і - о чудо! - герой воскресає із нєбитія. Ета прімітівна двохходовка адресувалася в одні уші - Хуйлу Блядіміру Блядіміровичу. "Вот он я, Блядімір Блядіміровіч! Обо мнє нє забудьте, пожалуйста!".

Блядімір Блядіміровіч о Гіркіна не забуває, ібо злопам'ятєн. Особенно послє шуточного опроса на "Эхе Москвы", за яким Гіркінд опереділ Хуйла в рейтінге на пост презідєнта Хуйлостана. Хуйло, кагда речь ідьот о власті, шуток не понімає, потому для Гіркінда можуть начаться хуйові времена.

Холуйська преданность Хуйлу, так характєрна для Росії, котора переживає січас новий етап історіческого развітія - "Хуйлостан" - приобретає то карикатурні, то зловіщі форми. Вчора група діпутатов Госдури виступила з ініціатівою проверіть состояніє бомбоубежіщ на тєріторії страни. Ета ініціатіва, целью якої було всього-навсього напомніть о сєбе Блядіміру Блядіміровичу, визвала, однако, нєкоторе охуєніє в плотних слоях руссовати. Как ето бомбоубежіща? Нас шо, будут бомбіть? Нє, ми так нє дагаварівалісь! - возмутилась руссовата і начала чухать свої тупі голови.

Дід давно казав і каже: Хуйлостан - ето така страна, яка обично завдає собі більше шкоди, чим усі враги вместє взяті. Етот постулат лєгко проілюстріровать состоянієм тих же дорог в Хуйлостані: Гудеріан на танках їздив там болєє 70 лєт тому назад, но основні разрушенія дорожного полотна нанєсєни самими кацапами. Так і з санкціями. Запад примінив точечні санкції проти конкретних ліц і компаній, а Хуйло нє долго думая, наказав увесь народ - хватит жрать заморское. При чому, указаніє Хуйла ісполняєцця там, як всігда і все робиться в етой сторанє - бессмислєнно і беспощадно. В ці хвилини морями-океанами в Хуйлостан движуться морські судна, гружоні іностранним продовольствієм, які вже оплачені руськими оптовикам . Но реалізувать їх они вже не мають права. Шо буде зроблено - викинуть все в море, встигнуть дешевше кудись перепродать, ілі все воно згниє на таможенних складах, не важно. Важно, шо убитки ощутімі і завдав їх своїм бізнесменам сам Хуйло.

Бравурні заявлєнія, шо Рассєя сама сєбі прокорміт, а Белорусь і Казахстан нас подкормят, дід щитає економічно необгрунтованим маразмом.

Меж тєм, главний істочнік доходов Хуйлостана под конкретной угрозой - ціна на нафту, хоть і трепихаясь та упираясь, нєуклонно знижується. Позавчора вона вообще майже дошла до критичної для Хуйла точки, учитуючи, шо бюджет Хуйлостана расчитан ісходя із мінімальної вартості нафти у 102 долл. за барель. Вчора нафтовим аферістам удалось трохи піднять вартість нафти до 104,65 долл. за барель, но зранку она начала оп'ять дешевшати - 103,86. Дід щитає не лишнім напомнить, шо год тому назад в ці дні вартість составляла 117,34 долл. за барель. В любом случає, не забуваємо, шо ето міна замедлєнного дєйствія, безпосередні наслідки зниження ціни на нафту скажуться в Хуйлостані трохи згодом. А пока Хуйлу нада помагать тратить все більше і більше грошей на всякі безумні і масштабні проекти. Чемпіонат міра по футболу в Хуйлостана нада би, канєшно, отобрать. Но не сіяас. А в 2018 году, коли Хуйло потратить мегатонни мільярдов на подготовку.

Шото затихла історія з оплатою Хуйлом 50 мільярдов долларов бувшим владєльцам Юкоса. Но дід уверен, шо ні бувші владєльці, ні їхні адвокати об етом должке не забули. Ждьом.

Але не просто ждьом, а сохраняя спокойствіє і силу духа продолжаєм помагать Армії і держим кулаки за Надю та решту полонених.

І слєдім, шоб віздє був парядок, нахуй! А не те, шо січас.


P.S. Друзі, дід вніматєльно читає все, шо ви йому пишете, но отвічать не може не через те, шо він нєвежлівий, а потому, шо його акаунт заблокований і дід може тільки писати в хроніку та читати ваші коменти. Но ні лайкать, ні відповідать дід технічно не в состоянії. Дуже-дуже всім дякую за ваші сообщенія, в тому числі і в лічку.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

http://i59.tinypic.com/2j5l383.jpg

 

 

Ну як вам велікая ялтінская речь Хуйла?


Дід в етой связі вспомнив старий ізвесний анєкдот:

В городє ажіотаж.
На гастролях только одін дєнь знаменітий Гогі тєлєпат.
Слухи про тєлєпатічеські свойства Гогі ходять самі фантастичні.

Народ розкупив білєти, цирк заповнений ущерть.
Барабанная дробь.
На арену виходить Гогі.
Публіка заінтригована. Майже не дихають.
Гогі піднімає руку - барабанная дробь прекращається.
Потом Гогі знімає штани, вивалює хазяйство і громко проізносить:
- Раз-два-три-четире-п'ять
Начінаю тєлєпать!

Шото подобне проізошло сьогодні у Ялті.
Проанонсірована всіма возможними інформагентствами речуха Хуйла оказалася повною хуйньою. Вірніше ті отредактірувані отривки, які щойно викинули у ЗМІ. Бо трансляції не було. Чого не було? Дід не знає. Може Хуйло п'яний?

Дід почитав прес-реліз дуже вніматєльно. А посвящонну Україні часть прочитав аж два раза, хотя обично діду вполнє достаточно одного прочтєнія. Но рішив перепровіриться, чи чого бува не пропустив.

Дорогі мої панікйори і істєрічки, винуждєн вас разочарувать - ожидаємого вами вторженія не буде.

В шпаргалке Хуйла ожидаємо написано про масштабну гуманітарну катастрофу, в яку скатується Україна і шо "Будем все делать, что от нас зависит, для того, чтобы этот конфликт был прекращен как можно быстрее, чтобы на Украине перестала литься кровь".

Шо означає сказане зрозуміло всім, хто читав утренній дєдушкин обзор. Хуйло склонився до комбінованого варіанта "а" і "б". То їсть, об'явив про сворачіваніє лавочки, но з дуже строгим ліцом. Шо буде на практиці проісходить сказать сложно, бо Хуйло нєпредсказуєме і страшно любить тянуть інтрігу.

Но дід обращає вніманіє (як і говорив об етом утром), шо слова-індикатори "Новоросія", "ДНР" та "ЛНР" проізнєсєни не були. Говорив Хуйло (вірніше, написано в прес-релізі) про Україну і її юго-восточну часть. А це значить, шо с проектом Новоросія Хуйло велєл заокругляться.

Кроме того, обращають на себе вніманіє два обстоятєльства:
1. Речь началась з чотиригодинним опозданієм.
2. Із залу вигнали пресу, обіцяну ТВ-трансляцію отмінили.

Дід щитає, шо значить шото пошло в Хуйла не так, як планірувалося ізначально. І це харашо. Всігда приятно, коли у врага шото не ладиться.

Во всяком случає, його обещаніє гуманітарной помощі востоку України не получило нужной ілюстрації - конвой нє сумел добраться до страждущих дєтішек Луганська, тульськіє прянікі черставють, молоко кисне.

Нє ісключено, шо 30 тон солі будуть іспользовані Хуйлом в соответствії з рекомендаціями фейсбук-міністра Авакова.

Краткій ітог: сенсації не проізошло. Речуха Хуйла перед братвою зійшла на циганський пшик.

Не розслабляємся. Спокойно наблюдаєм.

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

це правильно

бо жанр має право на життя, але із новинами про війну дисонує і дещо дратує

навпаки. дєдушка всіда розкаже і растолкує все по-порядку  с точькі зрєнія настоящого аналітіка, вспокоє всіх хто  разволновався не на шутку. :nose3:

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

навпаки. дєдушка всіда розкаже і растолкує все по-порядку  с точькі зрєнія настоящого аналітіка, вспокоє всіх хто  разволновався не на шутку. :nose3:

 

от шо за люди, нє панімаю, тільки на хформу вставяться, а содєржанія ніхуя не бачать! :X

:D

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

http://i58.tinypic.com/9fxsnl.jpg

 

 

Ну шо вам сказать, четвер як всігда похожий на концерт і виступаючих акторів тоже набралося дохуя і трошки.

День начався прогнозіруємо, із поїсків пропавшої колони хуйлостанського гуманітарного вторженія . Як не странно якіто обривки колони найшли під Воронєжом і у Ростовській губернії. Тепер стає понятим шо подвіг Івана Сусаніна це не просто історічєській курйоз, а фактічєське отраженіє мєнталітєта цілої нації, іначе той факт шо на дорогу яка занімає од сили 24 часа уже пішла третя сутка врємєні, об’яснити просто невозможно. Кстаті до вечора вияснилося шо хуйлостанці кучкуються неподальоку од пограничного пункта Ізваріно шо контролірується тірарістами. Шо в принципі і надо було доказать , тоїсть увесь цей галімий піздьож нащот гуманітарної помощі не боліє чим хітрим маньовром шоби боліє мєнє відкрито наладить тилове обєспєчєніє хуйловоїнів , які уже давно воюють на тєрріторії лугандійско-домбабвійської джамахєрії. Потому шо, якшо хтото ше наївно думає шо война це тільки зброя і боєприпаси, глубоко ошибаєцця, армію нада чим то годувать бо голодний солдат це почтішо дєзєртір. Ну і під вечір якби в подтвєрждєніє вищесказаного іспражнілся в інфопростір мастєр оральной дєфєкації Лавров по поводу того, шо нада прекратить АТО, бо нада їм заїхать якто у луганду шоби згущьонка в ящиках гуманітарного конвоя не здетонірувала преждєврємєнно і блять случайно.

Ага, оп’ять же в рамках прощальної гастролі отлічилися депутати верховного шапіто, мало того шо ці аппологєти махрового феодалізму в очередний 115-й раз не захотіли мінять закон про вибори і не змогли уволити стєржнєносного харківського павіана гєпу, так ше і устроїли показатєльний мордобой у кулуарах. В мордобої як всігда отлічився почотний вилоносець або ж бойовий підарас( в харошому смислі цього слова) депутат Ляшко в красному гальштуку і синьому углу рінга. В красному углу рінга Ляшку опонірував депутат Шевченко, хто такий і откуда вчоний кіт не знає но по фізічєським параметрам дето в півтора раза більший за Ляшка. Перший і послідній раунд начався у полємічному ключі, опоненти вербально виясняли отношенія перед вдячною публікою у кого гєніталії більш закальонні в зоні АТО. Но коли у депутата Шевченка внєзапно кончилися нєрви і аргументи він наніс Ляшку точний удар кулаком в щелепу чим практічєськи послав його в нокдаун. Звиняйте фанати Ляшка но вчоний кіт ше ні разу не бачив шоби він когото переміг у чесному двобої, всьо врем’я його чому то пиздять кому не лінь, шо ніяк не корелюєцця з образом няшки-супермена який із нього ліплять наші гамноньюси. Ну то таке, муха тоже казала «і ми орали» хотя насправді волу на роги срала.

Да несмотря на панічні ожиданія, шото там в Криму невнятне напиздів гражданін Хуйло, і вмєсто того шоби поднять хуйлостан на священну войну із бадеровскімі правосєкамі, він як кондова правозащітніца-гуманістка шото мямлив про гуманітарну катастрофу і про то как страшно жить на Украінє. Вчоний кіт щитає шо Хуйло в посліднє врем’я став який то ломкій, ну ви поняли, ггг))

Кстаті поступила новость шо сили АТО окружили Луганськ а тєрровата массово здаєцця в плєн, це канєшно харашо от тільки нахуя нам стільки плєнних хто іх буде годувать вопше? Кстаті слухи про то, шо нацгвардія їсть людей оказалися пошлою видумкою, тому плєнних даже нізя розсматрівать в качєствє кормової бази (чорна шутка).

Ну і гран прі у категорії «Оптімістічєська обіззяна» получає бегла генномодіфіцирована обіззяна Царьов за гастрольний тур у Шахтьорську. В рамках раздачі хліба і зрєліщ Царьов ісполняв под баян номер «нам би дєнь прастаять нам би ночь прадєржацца», тоїсть уговорював мєсну вату продєржацца до 1 вересня. Єссі уважно дослідить, всьо шо ця тупа обіззяна наобіщала ватнікам начиная з березня місяця, то стане понятно шо з обіззяни не то шо Нострдамуса, а даже завалящого Глоби не получицця, ну то таке- шахтьорам нравицця.

АТО іде, майдан гряде.

Будьмо уважні.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

http://i60.tinypic.com/2yto5le.jpg

 

Доброго ранку друзі! Докладую - дєдушка січас далеко од Києва, но не на востоці, як обично, а западнєє нашої столиці. Діло в тому, шо сьогодні в середовищі його близьких друзів великий празник - День археології. Ну не зміг дід усидіть вдома, коло кабана і коло петуній, коли хароші хлопці наливають. Но даже не в тому діло, шо наливають, просто празник дуже хароший і кроме того діду очінь інтєресно, шо ж українські археологи за літо накопали.

Українські археологи, шоб ви знали, друзі, дуже круті хлопці і вони молодці. Дід ізучає їхні цьогорічні наработки і они будуть враховані в "Історії України від Свирида Опанасовича", яку ми з вами спільно пишемо і параграфи якої появляюцця щонеділі. Таким образом, дідова "Історія" кроме всього прочого опираєцця на самі останні наукові відкриття. Читайте кому не ліньки і єслі буде врем'я. Повний текст на repka.club совершенно бесплатно. Но пока тіки шість параграфів. Очередний, сьомий параграф, присвячений зародженню у східних слов'ян государственності, дід надієцця запостить наступної неділі.

Но ми вертаємось до політічеський собитій сьогодення і начинаєм традиційний утренній обзор мірових новостєй. Вмощуйтесь зручненько і читайте уважненько.

По ділу Наді Савченко, з чого дід всігда начинає обзор, особих новостєй учора не було. Обращає на себе вніманіє хіба шо запись у блогу одного з її адвокатів Іллюші Новікова (звізди клуба Что? Где? Когда?), в якому сообщаєцця, шо адвокати готові участвувать у переговорах по обміну Наді на кого угодно, но пока шо таких предложеній не поступало. Діда потішило, як Іллюша написав про Надю, шо сама она з подобними просьбами не обращалася. Бо, як каже звізда клуба знатоков, Надя не з таких, які шось просять. Кажецця самі адвокати в захваті від геройського характеру нашої дєвочки, яку Хуйло держить в плєну. Тримаєм за неї кулаки, і за всіх плєнних. Вони вони всі мають вийти на свободу. Крапка.

Тєм временєм Хуйло продолжає смішить діда і всіх небайдужих громадян. Оте миршаве, накачане ботоксом нещастя возомнило себе діячем планєтарного масштаба і наговорило вчора всякої хуйні, яку кацапська пропаганда преподносить в качестве откровеній сенсея. Вчорашній його спіч у Ялті дід уже прокоментірував по гарячим слідам ще учора, повторяцця не хочу. Но акцентірую вніманіє на риториці Хуйла - ніякої Новороссії, ні слова о "русском міре". Плотні слої руссовати в замешатєльстве - нас слівают?

Вас пиздять - отвічає дєдушка і шле вітання доблесній Армії України. Бо нєожиданна бойова мощ і грозна доблесть нашого війська, яка взялася нєізвесно откуда - главний прощот Хуйла. В його планах всьо було правильно і красіво, но разведка йому не донесла, шо українці воювати люблять і вміють. І дуже швидко обучаються воєнному ремеслу. Хуйло вообще хронічеськи ошибається коли мова йде про Україну. То, шо українці не знають собі рівних у світі по часті самоорганізації, Хуйло так і не поняв. Потому охуїв дізнавшись, шо в українців є Армія. Яку невпинно, день у день снабжає весь Народ. Продолжаєм помагать і підтримувать Армію.

Січас Хуйло надумав якто виходити з тої хуйні, яку заварив. Убогий його умішко не позволяє Хуйлу осягнути масштаб катастрофи, в яку він затягнув Росію. Поетому Хуйло ще наївно надієцця з усіма договорицця. Тіпа - я ото прибираю мудака Гіркінда со товаріщі з Донєцка, а ви, товаріщі, не возражаєтє, шо Крим такі наш. Тіпа, мах на мах, в стілє бандюганов 90-х.

Торг здєсь нєуместєн - застерігає дєдушка і напоминає Пороху, шо іменно він казав про Крим у своїй тронній речі і як йому за це аплодувала Верховна Рада. Кажецця, Порох сказане помнить харашо і подозревать його в сліве Крима основаній нема. Як нема основаній подозревать у цьому Запад - всі страни твьордо кажуть про тєріторіальну целосность України. Поетому, дєлаєм вивод - Хуйло нівноє чмо. Крим йому ніхто не пробачить. Да, там пока будуть руські флаги, но весь світ знатиме - оно вороване.

Ми харашо помним, як Хуйло пробував договориться з Мустафою Джемільовим. Даже позвав його був до себе в Хуйлостан і подобострасно говорив з ним по тєлєфону. Джемільов тагда епічно опустив Хуйла, чим визвав у дєдушки особе уваженіє. Злопам'ятне Хуйло щас запретило йому в'їзд у Крим. Хуйло - дебіл, каже дід і напоминає нашим можновладцям, шо братній кримськотатарський народ должен підтримуватися Україною всіма силами. Восени вибори у Верховну Раду. Робіть як хочете, каже дід, но кримські татари мають получити свої законні місця в українському парламенті. І нехай Хуйло позеленіє од злоби.

Зеленіть од злоби і безсілія в Хуйла причин всьо больше і больше. Нєфть продолжає дешевшати. Вчора її вартість со свистом злетіла вниз до отметки 102,11 долл. за барель. Зутра, правда, аферісти підняли її до 102,60 долларов за шо дід робить аферістам замечаніє і напоминає про волшебний лом. Наблюдаєм.

Американці похоже вошли во вкус і пиздить Хуйла їм нравицця всьо больше і больше. Американський мінфін продолжає упражняцця в санкціях і розширив список руських компаній, сотруднічать з якими западло. В ответ Хуйло безсило пообіщав создать таке оружіє, якого в світі нема, і дать усім пизди. Товстунчик Рогозін, ізвесний своїм епічним застреванієм в танковом люке, обещанію Хуйла обрадувався. Ето ж можно ще больше спиздить дєнєг із 20 тріліонов рублєй, які Хуйло розпорядився викинуть нахуй. То їсть, потратить на гонку вооруженій. Дід даже начинає любить Рогозіна більше, чим Глазьєва (Сірьожа, не обіжайся).

На днях, напрімер, Рогозін плюхнувши кулачком у жирну грудь клятвенно пообіщав создать оружіє шостого поколєнія. Шо таке оружіє шостого поколєнія не знає і сам Рогозін, но звучить круто і Хуйло при цих словах іспитал оргазм.

В Хуйлостанє вообще січас обострилась гонка под дєвізом "Сдєлай папе харашо" і они там между собой яросно соревнуються в іскустве міньєта Хуйлу. Особо отлічився канєшно Жириновський, який нє долго думая предложив Хуйлу принять тітул "Верховний правітєль" і помінять власовський триколор на імперський флаг. А шо? Виябуваттся, так уже так, шоб весь світ сміявся. Хуйло стидліво покрився румянцем і сказав, шо ето лічноє мнєніє Жириновського. Но йому явно понравилось сказане Жириком.

Жирик вообще своє діло добре знає, потому любу ініціатіву Кремля тут же доводить до абсурда. В Європі юмора не понімають, потому Жирик у них виступає в качестве жупела руськой агресії. А от дід давно подозреває, шо Вольфович - подполковнік СБУ. Кажецця, пора давать полковніка. Заслужив.

Перед завершенням сьогоднішнього обзора новостєй пару слов о том, про шо діда питають небайдужі громадяни.

А питають, напрімер, про доллар - шо з ним буде? З долларом все буде харашо, каже дєдушка, нє волнуйтєсь гражданє. А от шо буде з гривнею пока нєізвесно. Но підстав щитати, шо наша валюта рухне, небагато. Економічних причин особих нема, станок включати запрітив МВФ, а кроме того світ во главе з США заінтєресован в успешності української економіки. Но єсть фактор, повліять на який не в состоянії даже вся мірова спільнота - рідні доморощені українські істєрічки і панікйори. Єслі они зуміють перемогти, гривня обвалиться до 15-16 за доллар. Єслі переможуть здраві сили, гривня одкотиться до 12. Ето тот случай, коли дід особенно "любить" панікйоров і істєрічок, які завдають нашій країні реальної шкоди. Краще істеріть у діда в коментах, а не впливайте на таку нєжну вещ, як курс валюти, каже дід поглажуючи лома.

От дід пережив за свою жизнь море всяких дєнєжних реформ і гіперінфляцій, но вижив і сохранив бодрость духа та хароше здоров'я. Інфаркти і нєсвареніє желудка за це врем'я случилося лише з нєсколькими міліонєрами і парочкой олігархов. У них, бідних, жизнь трудна. Кожен чих на біржі визиває в мілліонєрів предінсультне состояніє. Колічество істєрічних вопросов в коментах про доллар діда радує. Значить в його френдах дохуя мілліонєров і олігархов, раз они так переживають за сохранность своїх фінансов. Єслі у вас дохуя лишніх фінансов, потратьте її на Армію. Тагда і курс гривні существенно укріпиться.

Другий вопрос - прокоментірувать ізбраніє Онуфрія на пост глави УПЦ МП. Друзі, дід у церковно-релігійні діла стараєцця не вмішуватися. Но раз люди питають - розкажу і про своє мнєніє. Дід щитає, шо наша преса совершенно напрасно охрестила ізбраніє Онуфрія побєдой "русского міра". Детально об'яснять не буду, но чуйка і сільський аналіз подказує діду, шо все там не так просто, як розказують наші юні прищаві журналісти, які ще жізні не бачили. В самой Москве, кстаті, гундяєвська братія находиться в состоянії постоянного ахуя і они готові на саму широку автономію УПЦ МП. І вопрос вообщето не в лічності ієрарха. А в настроєніях пастви. Яка масово щитає Хуйла Хуйлом. Як, собственно і подавляюще большінство українців інших конфесій.

На цій церковно-умиротворчющій ноті дід бажає всім крепкого здоров'я, многих благ і кріпості духа. Помагаєм Армії, держим кулаки за Надю і решту полонених, творимо добро і не робимо хуйні.

А всіх археологів - з професійним празніком!

І слєдім, шоб віздє був порядок, нахуй! А не те, шо січас.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

http://i58.tinypic.com/j6lvdx.jpg

Дехто з шановних фупоголіків висловлював думку, що дописи і творчість майстрів бойового суржику (http://repka.club) в стилі клясік-стайл давно мають отримати окрему гілку. Дехто з фупоголіків підтримав такі побажання.

Мабуть, час для того настав.

 

А почнемо ми з озвучки вчорашнього МурзікНьюс B-) :

 

голос неудачен. идея просто класс но надо на озвучку того кто Леся озвучивал.

Link to comment
Share on other sites

Урок літератури в московській школі.

 

Вчитель. Ну, Гоги, расскажи нам русскую народную сказку "Репка", которую вы должны были выучить на сегодня."

 

Гогі. (Мовчить).

 

В. Ну, Гоги, давай, не стесняйся: Посадил дед репку...

 

Гогі. Пасадыл Дэдка Рэпка. Атсыдел Рэпка, вішел и зарэзал Дэдка.

Link to comment
Share on other sites

http://i62.tinypic.com/dbj94.jpg

 

http://i57.tinypic.com/20hajq9.jpg

СКАЛАПЄНДРА – жива й здорова, і вам всім прівєт од неї! Регулярно приходить в умивальник і живе там собі пріпєваючи… Вчора прийшла не сама, й не з дочер’ю (бо ту я вже узнаю по походкє)… Судя по размєру і общим обтіканіям – прийшла з новим парньом. Накачаний такий, загорілий, наглий… Возможно, в очках “Рей Бен” і в плавках, з бокалом “Кампарі” в волохатих лапах… Дочку не взяли навєрно, шоб не шокірувать молоде созданіє. Бо секс в умивальнику між двома скалапєндрами - то дуже опасно для нєокрєпшего ума і незиблімої юності. Шо з неї виросте в такому случаї?... (це риторичне питання було)

Скалапєндр заглядав в саму глубину раковини - отчаянний пацан… А може просто вийобувався перед бабою… А потом лежав на скалапендрисі і щекотав її руками… Хіхікала…

Але скалапєндра – то таке. Ми вчора з кумом чуть не унічтожили цілу цивілізацію. Случайно… Цивілізацію муравйов…

Бо варили плов, і по цій причині кинули у вогонь велику дровину. А там, оказується жила якась мурав’їна община з давніх давен. Вони конєшно не винуваті, шо там поселилися, бо це їхня родіна, яку не вибирають. Ну й ми з кумом тоже не винуваті, бо нам плов був нужен. Спеціально на мурав’їв войною ми не йшли конєшно…

Оказавшись в кострі, мурав’ї страшно розстроїлися і почали немедлєнну евакуацію… Організовані і дуже соціальні животні… Тікали вони не просто так, а шось ше й носили в руках, шоб спасти із плам’я самоє дорогоє. Роздивиться, шо саме вони спасали мені не удалося. Але, думаю, шось тіпа – бойового знамєні, архівов і серверов з ідєнтіфікаціонними кодами… Один муравей точно ніс сейф в обох своїх руках, - я бачив… Він його не кинув даже коли огонь підкрався в непосрєдственну блізость до нього… Отвєтственний. Думаю, якусь награду йому должни дать. Орден, або хоча б похвальну грамоту…

Витягнуть дровину з огня у нас не вийшло, бо вже сильно горіло. Але ми поклали їм вітку дерева і вони по ній перейшли на мирну територію. Конєшно, без жертв не обійшлося, ну основна маса населення врятувалася. Вони сразу начали строїть новий дом і нову страну в новій дровині. Ми на на ній хрестик намалювали, шоб в следующий раз їх не спалить, бо другої мірової вони можуть не пережить, особенно коли плов вариться і отвлікаться од цього занятія категорично не рекомендується…

Одною із перших мурав’ї винесли матку з крилами… Вона дивилася на нас глазами, полними отчаяння. Думаю, шо вона шось казала тіпа, будьте ви прокляти, хвашисти прокляті… - Та успокойся, - кажу, - мать Тереза, пля. Жива ж ти! - а це саме главне…

В качестві компенсації ми з кумом насипали їм горку сахару коло нового дома… І мурав’ї сразу понесли його в хату… Гуманітарний конвой, бля…

Змінено користувачем YUGRED
  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

http://i61.tinypic.com/1zogf2t.jpg

 

 

Ну шо вам сказати, по зрівнянню з минулим тижнем п'ятниця вопше мало чим виділяєцця в плані новин ну і даже не 13-те.

День прогнозірувано начався вже з остопиздівшої усім новості про хуйлостанський гуманітарний конвой вторженія, який нарешті чудєсним образом матеріалізувався в окрєсностях города Донецька не подумайте шо нашого, хуйлостанського канєшно. Кстаті гуманітарії пока їхали, дето потіряли по дорозі 18 камазюр і даже часть груза потому шо при детальному осмотрі оказалося, шо гуманітарка состоїть на процентов 70-80 із воздуха, не скажу шо чистого, бо не нюхав. По цьому поводу вчоний кіт начина подозрєвать шо всьо таки мишки Вєра і Надєжда по його наущєнію, дето пересіклися із цим пєрєдвіжним аттракціоном хуйлостанської щєдрості і зробили то шо вміють робить лучче всього, тоїсть зжерли всьо шо тільки могли зжерти і даже камазами не побрєзгували (шутка). А якшо серйозно, то уже увечері хуйлостианськие МЗС гарненько пропизділося про справжні мету гуманітарної гастролі, тоїсть сказали шо у них є уже інфа про то шо батальйон Айдар готовицця атакувати бєлиє кібіткі і даже всі дороги вже замінірували окончатєльно, да так пронзітєльно і правдоподобно, шо я їбу і плачу.(шутка ггг). Насправді вилізо вже шило із мішка і раптом стало всім понятно, шо нахуя в такую даль треба було гнать аж 280 полупустих камазів як не раді провокації. Ну то таке як кажуть у хокеї чи у баскетболі, це фол послєдньої надєжди, бо поїск припижженим Хуйлом формальних поводів ввести войска в домбабве і луганду зайшов в тупік і ніхуя виходити не хоче звідтіля.

Чуть пізніше, вроді як британські журналізди підняли хай на цілий світ, "ааа піздєц колона бронєтєхніки заїхала в Україну, ужоссс, спасайтеся хто може !!" ну і таке всяке. Так от шо я вам скажу панове журналізди єврогамноньюсів: ви би менше дивился кремлядьватопропаганду по тілівізару, тоді би і не прийшлося так удівляцця по поводу того шо в зоні АТО і так проісходить каждий божий день. Нащот самої колони бронєтєхніки потім появилася новость шо якато її часть внєзапно прекратила сущєствованіє, тоїсть неожиданно перейшла із стану буття в стан небуття. Вчоний кіт щитає,шо ше пару таких заходів і наші воєнні начнуть робить круглі очі на пресухах-тіпа "Яка колона? Ніякої колони не було. А шо хтото шото бачив? То плюньте йому в око, бо він брехун.гг))

Да, сили АТО планомірно звільняють населені пункти на востоку а із заходу начав дуть сільнєйший вітер антікоммунізьма, в результаті якого практічєськи случайно самонаїбнувся пам'ятник лєніну кровавому у Маріуполі, очевидці розказували шо падлюка сам собі ноги поламав, коли злізав із постамєнту. Та хуйпросциш тотих вождєй пролєтаріату, їм срочняком або пивка попить або пивко відлить, шо дуже неудобно коли ти пам'ятник.))

Ну і гран прі у катєгорії "Нє вінватая я" получає главний комуноупиряка Сіманєнка, за то шо пожалівся журналіздам нащот заведеної ГПУ кримінальної справи на нього за сіпаратізьм. Вчоний кіт щитає шо замість того шоби строїть лінію защіти, Сіманєнкє пора вже зйобувати на історічєськую родіну марксізьма-лєнінізьма, бо час такий шо або в тюрму посадять або в нацгвардію забриють, шо намного хуже для кондового сталіноцефала, а якшо ше дєдушкіного лома запхать йому по назначєнію, ну тоїсть в сраку то мабуть получицця конхвета красний пєтушок на палочкє (готічна шутка).

АТО гряде, майдан іде.

Будьмо уважні.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

http://i60.tinypic.com/1zck0mw.jpg

 

Сільська аналітіка, як передова наука сучасності, допускає разні форми наукового осмислення інформації, не обмежуючись лише гегелівською триадою теза - антитеза - синтез. Іногда полєзно повернуть все наоборот і проізвесті отсчет от обратного. Ілі примінить другі способи з багатого метологічного арсєнала, який стоіть на службі в сільської аналітіки.

Попробуєм поставить науковий експеримент і для цього берьом слєдующий набор інформації:

- туманна історія з конвоєм білих камазів.
- громко проанонсований ялтинський спіч Хуйла, який, однако, зійшов на циганський пшик, бо нічого доленосного він не сказав, хотя і войни не об'явив. Признав лише, шо Донецьк і Луганськ - то Україна, но там кривавий хаос і Росіє предпрвме срочні усілія для прекращенія кровопролітія.
- странна історія з руськой бронєколоной, яку зафіксірував британський журналіст і часть якої, по словам Пороха, вчора вночі унічтожила українська артілєрія.
- факт пересєченія колоною кордону подтвердив товаріщ Расмуссен із НАТО.
- товаріщ Порох переговорив з рядом мірових лідєров, які признали, шо такі да, колона була, Порох - молодець, а Хуйло - хуйло.
- істєрічні воплі Москви, шо ніякої колони на території України нема, Порох пиздить.

Як аналізірувать подобний набор, шоб в ітоге ми получили реалістичну картіну проісходящого?

Попробуєм зробити те, що ми ніколи не робили - повірим на хвильку заяві міністерства оборони Хуйлостана, що ніякої колони насправді не було. От не було її і всьо. І Порох таки пиздить.

Шо тагда?

Тагда получаєцця, шо Порох у зговорі з міровими лідєрами осуществляє проти Хуйла масштабну провокацію. Возможно, план етой провокації придумав даже не Порох - світлих голів серед советніків Обами і других мірових лідєрів хватає. Є кому придумати, є кому спланірувати і скоординувати усілія всіх ігроков етой операції. Но ето несущественні деталі, главне мірові лідєри дєйствують напрочуд скоординовано.

Єслі Хуйло позволяє собі бавитися в провокації з білим "гуманітарним конвоєм", то чому б не допустить, шо Запад рішив боротися з Хуйлом його же оружієм. Хуйло любить всякі кгбістські мульки і наївно полагає, шо він єдінственний в світі мастєр тайних операцій? Отлічно, каже Запад, щас ми тебе, Хуйло, трошки потроллим. Снімай штани і ставай рака. Ілі попробуй доказати, шо твоєі тєхніки в Україні нема.

Дід постоянно моніторить мірові ЗМі на доступних йому язиках і обращає вніманіє, шо історія з білим конвоєм та особенно з бронетехнікою получила в світі неожиданно широке освещеніє. Дідові френди, які живуть по всьому світу, сообщають діду, шо ця тема набула серйозного розголосу і в їхніх країнах. Зокрема в Італії і у Франції. Складуєцця враження, шо общественне мнєніє цих країн морально готують до якихось безпрецедентно жорстких санкцій проти Хуйлостана.

Одновременно Рада ЄС виступила сьогодні з жорсткою заявою, в якій говориться про готовність застосувати до Хуйлостана нові санкції, бо Хуйло не унімаєцця.

Все разом може означати лише одне - Хуйло Западу окончатєльно остогид. В ялтинській речі Хуйло должен був сказать чотко і внятно, шо война на сході України прекращається, всьо парні - по домам. Він це ніби і сказав, но якто без огонька і мляво. Ще й нагородив кучу дурниць про які його ніхто не питав. Запад остался поведєнієм Хуйла нєдоволєн, бо той не виполняє условій ігри. Йому ж після малазійського Боїнга було ясно сказано - слівай Новоросію і ми дадім тєбе вийти з цієї паскудної історіі сохранів ліцо. Хуйло нє сказав "нєт" і Запад рішив, шо Хуйло условія прінял. Но Хуйло вместо енергічних мер по прекращенію хуйні на востоке України начав тянуть резіну. Хотя Буки засилать уже боїцця, од гріха подальше.

Окончатєльно розчарувавшись у пацієнті мірові дохтора, відімо рішили, шо пора пріменіть до Вови інтенсивну терапію. І рішили це давно. Но спусковий гачок нажав сам Хуйло, бо в Ялті його спіч показався міровим лідєрам нєдостаточно убедітєльним. Ну і білий конвой всіх окончатєльно достав. Да, з конвоєм Хуйло перестарався і переграв сам себе.

Дід повторяє - це лише гіпотєза. Но гіпотєза заслуговує на увагу, поскольку множество других дєталєй удачно лягають в цю мозаїку і між ними вирисовується логічна взаімосвязь.

Например, колону бронєтєхніки обнаружив журналіст. Хотя над Донбасом вже півроку висять всі спутніки США, які рассматрюють всі кустіки чуть лі не під мікроскопом. Провести колону нєзамеченной нереально. Та і наша разведка не дрімає і не раз приятно удівляла діда своєю профпригодностью. Но нєзавісімий журналіст, як істочнік первоначальной інформації - дуже удачна фігура іменно для запуска подобной провокації проти Хуйла.

Ідьом дальше. Реакція Пороха і мірових лідєрів, НАТО, Совета ЄС поразітєльно оперативна і синхронна. Таке ощущеніє, шо заздалегідь готувалися виступить хором і возможно даже репетірували ролі.

Сьогоднішній візит в Сочі президента Фінляндії. В інтернеті тіки лінивий не писав про того падлєца, який прогибаєцця перед Хуйлом. Но діду якто трудно собі представити, шо іменно Фінляндія стала слабим звеном в ЄС. Фінляндія сама була в подобном, або даже хужем положенії, коли в 1939 году Сталін двинув на фіннів свої армади. А слово "рюскі" до цих пір щитаєцця у фіннів лайливим і оскорбітєльним. І чому б не допустити, шо фінський презідєнт в ці хвилини за чашкой чая не розказує Хуйлу, шо іменно його чекає в случає єслі он нємедлєнно не прекратить творить хуйню.

Бо кого ж іще посилать до Хуйла, достаточно авторитетного лідера держави, шоб Хуйло його вислухав і поняв, шо той не пиздить, а діло каже? Обама не поїде. У бідної Меркель на Хуйла вже ідіосинкразія. Поляка Хуйло не восприйме, бо поляки дуже радикально настроєні. Полунейтральний фін - подходяща фігура для ролі емісара.

Іще раз, втретє - це тільки дідова гіпотєза. Но єслі все так і Запад дійсно хором бреше про бронеколону та розворачує проти Хуйла масштабну провокацію - чи дід їх за це осужда? Дід - людина високих моральних принципів. Но в етом конкретном случає не щитає брехню великим гріхом.

Остаємся хладнокровними і сильними. Спокойно наблюдаєм.

Змінено користувачем YUGRED
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

http://i59.tinypic.com/2r4rj2o.jpg

 

 

Всім доброго суботнього ранку, друзі. Сьогоднішній обзор міжнародних новостєй дід подає в нєсколько усєчонном відє, бо в связі с нєкоторими технічними обстоятєльствами времені в нього небагато. Прошу поніманія.

Ітак. По ділу Наді Савенко нам поступає інформація, шо її справою занявся Страсбург, а іменно - Європейський суд з прав людини. Началася переписка между судами і Воронєзький "суд" вже отчитуєцця перед ЄСПЛ про продєлану роботу та дотримання норм законності. В принципі, юрісти утверждають, шо виход Наді на свободу через ЄСПЛ очінь вероятєн. Но юрісти, як це часто буває, не учитують політіческой составляющей діла, а также стєпені пиздуватості і впертості Хуйла.

ЄСПЛ меж тєм войдя во вкус відкрив протів Хуйлостана ще три крупні дєла:

- анексія Крима

- незаконний вивіз в Хуйлостан українських дітей

- скарга Мустафи Джемільова на заборону в'їзду в Крим

Ждьом большіх і громкіх процессов, отнюдь нє способствующих улучшенію піщеваренія Хуйла.

Послєдній, кстаті, виступая в Ялті угрожав вийти з-під юрісдікції ЄСПЧ. Значить бздить. Нє бзді, Вова - каже дєдушка - твойо лічне дєло буде рассматрювать не ЄСПЛ, а спеціальний персональний международний трибунал.

Касатєльно колони "гуманітарной помощі" та частічно унічтоженной руськой бронєколони дід учора увечері вже видвинув полуконспірологічну тєорію про міровий заговор проти Хуйла. І трижди дід підкреслив - ето всього-навсього гіпотеза. На самом дєлє дід ні на секунду не вірить міністєрству нападєній Хуйлостана, яке клятвенно увіряє, шо нікакой россійской бронєтєхнікі на території України нєт. Єсть канєшно. І нема підстав сумніватися, шо наша доблєсна артілєрія розпиздячила часть іменно російськой бронєтєхніки. Но важно другоє - бистра і злагоджена реакція мірових лідєров, НАТО, ЄС, а также волна інформаціонних сообщеній в мірових ЗМІ, які приділили цій темі велику увагу свідчить, шо Порох і мірові лідєри дєйствують слаженной командой. Всьо ето позволяє зробити припущення, шо до Хуйла в самом скором времені будуть застосовані дополнітєльні мери воздєйствія. Дід надієцця, що на етот раз они будуть ефектівнєє, а Хуйло стане от них договороспособнєє.

То, шо Хуйло давно готов к переговорам - видно невооружонним глазом. Но он всігда хотів перебалакать з глазу на глаз з Бараком Хусейновичем і всьо порішать іменно з американським презідєнтом. Хуйла інтєресують гарантії сохранності Крима для Хуйлостана і постєпенне сворачуваніє санкцій. А он за ето готов не так много засилать оружія на Донбас. Но Обама не щитає для себе возможним разговарювать з Хуйлом і правильно дєлає.

Тагда Хуйло рішив переговорить уже з Порохом. Для етого Хуйло вместє з Назарбаєвим і Лукашенком планірують позвать Пороха к сібе у Мінськ і шото йому предложить в обмен на шото. Шо іменно на шо іменно дід пока не знає, но така встреча явно готуєцця. Порох пока нє реагірує.

Одновременно, появилася інфа, шо Євросоюз готов провести встречу в трьохстороннєм форматє - Порох - Баррозу - Хуйло. Для цього завтра в Берлін летить міністр Клімкін, де він поговорить з Штайнмайром і Лавровим.

Дід предвкушає очередну волну істєрики в українському сегменті фейсбука на тєму "нас слівают", "Порох зрадник" і т.д. Дурням, которих к сожалєнію на фб багато, дід нічого об'яснять не хоче. Но розумним громадянам, которих большинство, скаже - люба, сама громка война - начинаєцця і заканчуєцця переговорами. Друге питання з якими переговорними позиціями Порох сяде за стіл переговорів. А сила Пороха на переговорах целіком і полностью залежить від успіхів нашої Армії, якій дєдушка желає нових творчих достіженій. Продолжаєм всячеськи підтримувати Армію.

Пользуясь случаєм, дід хоче сдєлать Пороху зауваження. Задача презідєнта в условіях войни і огромного нервового потрясєнія, яке переживає народ, не лише работать на Перемогу. А і періодично, желатєльно єжеднєвно, внятно і чотко об'яснять людям, шо ти работаєш, врем'я трудне, но зроблено то-то і то-то. Народ має право знати чим занімаєцця власть. Натомість власть мовчить, преса і зомбовідєніє в нас такі, шо лучше б їх не було совсєм і многі люди просто не понімають, шо на самом дєлє проісходить. Получаєцця якась хуйня, коли вместо всенародно обраного презідєнта якісь Татуся Бо, Мурзік Васильович і дід Свирид Опанасович єжеднєвно змушені робити справу, яку, собственно, мусів би виконувати сам Порох. Народ требує ясності і впевненості, шо власть работає, а не колупає пальцем у носі чи деінде. І шоб потом Порох не удівлявся, коли побачить падіння рейтінгов. Так шо давай, Порох, работай. Но не просто работай, но і розказуй, шо іменно ти дєлаєш. Воєнних і государственних тайн видавать не нада, но говорить до людей ти об'язан.

А Народ своє діло добре знає, тому продовжуємо помагать Армії, держим кулаки за Надю, зміцнюємо згуртованість і зберігаємо впевненість у Перемозі.

І слєдім, шоб віздє був парядок, на хуй! А не те, шо січас.

P.S. До шановних читачів, які просяться в друзі і обіжаються, шо дід їх не приймає. Не обіжайтесь, будь ласка. В діда цю функцію забрала адміністрація фб. Я не можу ні додавати у френди, ні посилати запит. Не можу лайкати і коментувати. Я можу пока шо лише писати пости і читати ваші коментарі. І читаю всі дуже уважно. Дуже вам за них дякую. Бо они мені помагають зрозуміти, шо дід пише своі щоденні, без вихідних, обзори не напрасно і они нужні людям.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

http://i58.tinypic.com/2a6pnnr.jpg

http://i62.tinypic.com/2vv5qfq.jpg

 

 

Доброго раночку, друзяки!!!
Надіюсь ви проснулись в гарному настрої і готові жить і творіть.
Я тоже.

Токо шото у мене животворялка слєгка прихрамує, бо мені кажде утро портить настрій голуб. Да-да. Самий обнаковенний голуб з домашньої голубятні, який прилітає на підвіконня і гадіт, гадіт і гадіт. Уже насрав так, шо начало штирить через відкрите вікно.
Но прилітає він на підвіконня не тіко посрати. Ця мерзенна тварючка прилітає, шоб самоутвєрдиця!!!
Самоутвєрждаєця він за щот мого котофєя, доводячи його через скло до істєріки. Кіт нервується, іздає нечлєнораздєльні звуки, а з нижня чєлюсть смикається так, вроді її струмом б"ють.
Коли кіт вспокаюється, голуб вимагає очірідну порцію істєріки - начинає курликать, роздувшись в размєрах в 2 раза - гасає по подоконніку і волоче крила. Кіт скаче і бьється об скло акі птіца, воображая себе узніком замка Ів. Коли накал трохи спадає, голуб начинає вдавати, шо йому вопше пофіг до котячої істєріки. Вмощується в уголку і робить вигляд, шо дрімає, закривши одне око, те що бачить кіт. Друге, яке кіт не бачить - коварно відкрите. Навєрно, він таким образом рже.
Кіт ізмочалєнно падає на подоконнік і вже хоче спокою, но в голуба вєсєльє токо начинається. В самом разгарє, так сказать.
Трєтья часть марлєзонского балєта, она же завєршающа: цей пєрнатий нігадяй начинає долбіть клювом в скло. Пік голубіной наглості - коте опять б"ється в істєріці.
Голуб, дождавшись кульмінації - дємонстратівно сре на подоконнік і улітає. Навєрно полетів писати дісєртацію на тему: "Три єфєктівних способа, як довести кота до істєріки"...
А я шо? - спитаєте ви. А я питалась його пару разів прогнати, так воно ж, падло, прилітає потом, коли мене немає. Об етом свідєтєльствує гора свєжевисраного помьота на подоконніку і валяющійся в дєпрєсухє уніжений котофєй. Навіть молочка і сметанки не хоче. Піду накапаю йому валєр"яночьки. Бідняжка.

Змінено користувачем YUGRED
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...