Перейти до змісту

Recommended Posts

 

 

"две полноценные бригады погибли в результате того, что не выполнялись военные уставы и совершались преступления друг против друга". (с)

http://uapolitics.com/topic/35013-teplovizorom-zatcepilo/?hl=%D1%82%D0%B5%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BC

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Reload Page to see tweet..Link..

 

Евгений Каплин
9 мин. ·
ОБСТРЕЛ НОВОЛУГАНСКОЕ.
На данный момент нам известно о 2-х раненых мирных жительницах в ходе обстрела поселка Новолуганское из реактивной артиллерии. В поселке прекратилось газовое снабжение. Повреждены или сгорели 4 частных дома. Повреждено остекление в ряде квартир и домах.
Часть снарядов прилетела в центральную часть поселка, где в этот момент в ДК проходило массовое мероприятие.
Всего в поселке разорвались не менее 13 ракет.

 

А орки радуются :(

DRVpWNgWAAAFKOY.jpg

Link to comment
Share on other sites

Повреждены около двух десятков различных зданий, включая жилые дома, общежитие и детский сад. С большой долей вероятности, командовала батареей «Градов» некая Ольга Качура, бывший сотрудник милиции. В середине 2014-го она стала наводчицей боевиков и двигалась по карьерной лестнице, дослужившись до «командира ракетно-артиллерийского дивизиона». Ее «дивизион» принимал активное участие в обстрелах Дебальцево в начале 2015-го года. Информация о ее причастности проверяется.

 

Reload Page to see tweet..Link..

Змінено користувачем Agh
Link to comment
Share on other sites

я конечно не спорю..може оно и так..

но чувиха там была раньше какимто ментом..

командовать подраздилением например градами..

я так думаю надо иметь специальные знания...

я не верю..в её гениальность ума..

думаю..она такой себе медийный командёр...

а на самом деле там есть нормальные(ну.нормальные это образно сказано) кадровые офицеры

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Меня не покидает ощущение, что лугадония никогда не вернется в состав Украины. Украинцы этого не захотят.

Хочете сказати, що на підконтрольній Україні території живе інша вата? Чи їх також у вільне плавання? ;o

Потрібно не землями розкидатись, а з народом працювати, особливо з молоддю. Але в нас то нікому не потрібно :(

Змінено користувачем Agh
Link to comment
Share on other sites

Меня не покидает ощущение, что лугадония никогда не вернется в состав Украины. Украинцы этого не захотят.

 

Без зачистки і покарання винних - не захочуть

 

А з зачисткою і покаранням поки що не можемо

 

Тому треба впиратись, щоб нам не впихнули невпихуєме, але так, щоб виглядало, що ми хочемо, але умови невідповідні

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

FACEBOOK:

 

По поводу зоны АТО - я сама переселенка из Донецка. Общалась недавно по телефону с врачем, которая там (в Донецке, на неподконтрольный территории) до сих пор живет и работает. Так вот, говорит что очень много беременных девочек 13-15 лет, которые говорят, что у них "муж военный", то есть боевики там такое творят... это страшно. Но, сами понимаете, никаких исследований на эту тему в Донецке нет и не будет...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

За підозрою у вбивстві морських піхотинців затримали двох їх товаришів по службі
КИЇВ. 15 лютого. УНН. Загибель військових піхотинців кваліфіковано, як вбивство. За підозрою у скоєнні злочину затримано двох їхніх сослуживців. Про це УНН стало відомо з власних джерел.
В районі Широкиного в одному з будинків були виявлені тіла загиблих морських піхотинців. Як стало відомо УНН були виявлені тіла 4-х загиблих.
За підозрою у вбивстві були затримані двоє їхніх товаришів по службі.
Наразі відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ККУ – умисне вбивство.

 

Please wait.. Loading
Змінено користувачем Agh
Link to comment
Share on other sites

У результаті обстрілу з боку бойовиків у зоні АТО 21 лютого загинула сестра-медик.

Про це повідомляє у Facebook 10-та окрема гірсько-штурмова бригада.

"Сьогодні під час надання цивільному населенню медичної допомоги були обстріляні наші медики. Загинула наша сестра-медик, військовослужбовець і людина з великим серцем – Сабіна", - розповідають військові.

За їхніми словами, під час обстрілу було поранено ще одного військовослужбовця.

"Вбивати жінок та мирних мешканців – це все, на що здатні кляті російські окупанти", - обурюються в ОГШБ.

f777b27-0.jpg
 
Як повідомляв штаб АТО, 20 лютого ворог провів 15 прицільних обстрілів позицій сил АТО, унаслідок яких загинув 1 український військовослужбовець, ще п’ятеро зазнали поранень і двоє травмовані.

:(

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

В Николаеве 18 марта совершил самоубийство ветеран войны в Донбассе 29-летний летчик-штурмовик Владислав Волошин. Об этом сообщает пресс-служба полиции Николаевской области.
Волошин застрелился, по предварительной информации, из боевого пистолета марки ПМ без номерных знаков в собственной квартире. 
"Семья находилась дома вместе с мужем, выстрел из комнаты услышала жена. На место происшествия прибыли медики и следственно-оперативная группа Ингульского отдела полиции. Пострадавший был срочно госпитализирован, но в больнице скорой медицинской помощи скончался от полученных повреждений", - говорится в сообщении.
Родственники сообщили полицейским, что он в последнее время находился в подавленном состоянии и высказывал тревожные намерения.
Правоохранители открыли уголовное производство по статье "Умышленное убийство", как того требует процедура в подобных случаях.
30 декабря 2017 года глава Николаевской ОГА Алексеем Савченко подписал приказ о назначении Владислава Волошина и.о. директора КП "Николаевский международный аэропорт". С июля 2017 года он был заместителем директора аэропорта. 
Летчик Волошин - бывший пилот штурмовика Су-25 299-й Николаевской бригады тактической авиации в звании капитан, совершил 33 боевых вылета до запрета использования авиации в Донбассе Минскими договоренностями.
29 августа 2014 года его самолет сбили террористы. Он катапультировался и приземлился на оккупированной территории. С переломом руки, благодаря координации куратора из штаба АТО, он прошел мимо блокпостов российских наемников и выбрался к позициям ВСУ.
В 2015 году российская пропаганда обвинила Волошина в катастрофе малайзийского боинга. Он якобы выпустил по пассажирском самолету ракету "воздух-воздух". Эта версия была опровергнута международным следствием.
Из армии Волошин уволился в связи с болезнью младшего ребенка. Он награжден орденом За мужество ІІІ степени.

Змінено користувачем Agh
Link to comment
Share on other sites

Це якась абсолютно жахлива історія. Покінчив життя самогубством Владислав Волошин - відомий бойовий льотчик, герой війни на Донбасі. В 2014-му році його штурмовик збили чи то росіяни чи то сепаратисти. Він катапультувався на ворожій території. З травмованою рукою дістався своїх позицій. Згодом, демобілізувався. Повернувся до Миколаєва. Минулого року року був призначений керівником Миколаївського аеропорту. А два місяці тому - миколаївський журналістAndrey Lokhmatov зробив резонансне розслідування. Про те, як оточення глави Миколаївської ОДА Олексія Савченка (друге фото) організувало тендерну оборудку на ремонті аеропорту. Причому, Андрію вдалося отримати і опублікувати важливий аудіозапис. На ньому чути, як Волошина, як керівника аеропорту, оточення Савченка відверто нахиляє погодити фіктивні результати тендеру на ремонт будівлі. І це ще не все. Пару годин тому Андрій опублікував листування Волошина за кілька тижнів до смерті. Виявляється, в повідомленнях у Whats App, Волошин скаржиться знайомому на тиск з боку Савченка і розуміє, що пішов на злочин, затвердивши тендерну оборудку, як того вимагали в обладміністрації. Через це, пише Волошин: "його вже відвідують суїцидальні думки" (цитата). Чи підштовхнуло його усвідомлення участі в злочині до того, щоб піти з життя? Ну такий от офіцерський спосіб змити ганьбу... А, можливо, знайдеться й інше листування, яке відкриє додаткові деталі цієї трагедії. 
Що ж до Савченка, то, він, напевне знову вийде сухим із води. Цей екс-нардеп від БПП, що тепер керує Миколаївщиною, давно став для президента Порошенка чимось типу власного Кадирова для Путіна. Відморожений і безкарний. Прокурор Донський, що розслідує справи Майдану нещодавно розповів, що саме Савченко кришує ватажка тітушок Крисіна і робить все, щоб той не поніс відповідальність за вбивство журналіста Веремія під час Майдану. А нардеп Мустафа Найєм заявив, що отримав дані, про те, що Савченко завчасно був поінформований про заплановані вбивства на Майдані. 
Звісно, хотілося б щоб Генеральна прокуратура вже допитувала Савченка і на предмет смерті Волошина, і на предмет злодіянь Крисіна і по інших справах. Тільки Генпрокурор Луценко щось не поспішає псувати настрій своєму колишньому колезі по фракції БПП у парламенті. 
Та й не ті пріоритети в Гепрокуратурі, як ми побачили останніми днями.

Розслідування Андрія Лохматова про оборудки в Миколаївському аеропорті тут: 

Листування Волошина незадовго до смерті тут:http://nikvesti.com/blogs/show/10873

Земля пухом герою і співчуття родині. Всім подяка за репост.

 
Link to comment
Share on other sites

Аксандр Братский Жаль.. Ще одна втрата.. ВИЖИВ В БОЮ, але з українськими гнидами не витримав БОЮ! ГЕРОЮ СЛАВА!

Змінено користувачем Миклован
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...