Перейти до змісту

Тимошенко на Інтері!


DiDUS

Recommended Posts

Дрочим все, включая кошку!!! X( X(

 

Выключаем кошку-и снова дрочим!

 

Уля-Уля-Уркаино!!!

 

:super: :super: :super:

 

:love:

 

http://moemnenie.org/images/smilies/puk3.gifhttp://moemnenie.org/images/smilies/puk3.gifhttp://moemnenie.org/images/smilies/puk3.gif

Змінено користувачем Стиви Джи
  • Upvote 6
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

:lol2:

 

Всем чмоки в этом ветго! 

 

Ни один адепт (акромя ТСа) ни слова не сказал по выступлению Ваны.  Зашли исключительно грызануть за ляжку ближнего своего!  :tu:

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Бабця зовсім таки нюх загубила. Типа зверененя до нації. Ні розуму і ні такту. Дай нації спокійно послухати Президента а потім вже пизди... якщо язик як помело.

  • Upvote 3
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Цікава картинка за пару останніх днів вимальовується.Всі (поренківці.свободівці,ПСівці,самопоміч чи гриценківці і т .д.) ведуть свою виборну кампанію в рамках пристойності- покритикують ,а де треба ті похвалять супротивника.Одні юльки-сектанти ведуть бездумну стрілянину (яка як завжди ) приведе їх до "перемоги".При чому якраз на "низовому рівні" типу нашого форуму.нгавкіт тих створінь,що без матки колективної жити не можуть вже який день рвуть свій пукан на шматки з ККД 0 цілих і х-десятих.В той час.як на верху тіж приближені до тіла "царівни" в такому не дуже помітні.навіть їхня політмамка сипить як стара спущена камера.а не требадур революції.В чому справа.юлькоботи,чому така різниця у поглядах і способі агітації між вами,"слизняками" (по ієрархії) і "трутнями" на горі партії?

Змінено користувачем cynic
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Мені відповідь сподобалися. Так що за свіже обличчя. Я вже по-моєму наводив визначення божевілля. Це раз за разом робити одну і ту ж саму річ і сподіватися на інший результат.

Змінено користувачем outsider
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...