Françoise Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 Это я значится полезла в морозилку за черникой, а там лежат крабовые палочки. И чего-то мне захотелось 1 слопать. Отодрала от других и сдуру попробовала температуру губой. На мое щастя прошла где-то секунда, не больше. Я вспомнила (блискавично) шо к сильно мерзлому можно приклеиться так шо потом к врачу придется бежать. Отдернула ту палочку. Но чуть таки губу подрала. Теперь эпическая картина - на внутренней стороне нижней губы кровящая вавка, язык и зубы в крови - Дракулу могу играть без грима Link to comment Share on other sites More sharing options...
Десантник Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 Крабовые палочки? Брррррр.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Françoise Опубліковано 27 грудня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 на салат тримала Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_bird Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 Ну а крабпалка хоч смачна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergiano Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 на салат трималаКраситель какой? Титано-диоксидный? Если так - то лучче не есть. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Françoise Опубліковано 27 грудня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 хзя токмо присмак крови слышу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali(UA) Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 Эх у меня мама готовит салатик с крабовых палочек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
takinetak Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 кровавые крабовые палочки http://i9.pixs.ru/storage/6/6/9/lkpng_9012036_15343669.png 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 Не, ну Франсі така смєла женщіна, з морозілки і в рот...прямо з льодом і снєгом Шо їсти дома не дають чишо ти шо гристь їх собіралась чишо? Всьо, тепер знаю. ти хотіла Дракулой побуть на пять минут Та воно на довго і не прилиплоб, бо кімнатна температура і тьоплінькой водічькой можно булоб полить. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pent@gon Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 А вони (тобто оці палички) хіба їстівні? Капець, я років десять не їв такого... І мівіну жінка забороняє купляти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 А вони (тобто оці палички) хіба їстівні?Бугага, купи відро і в Севасі розкидай по площі, побачиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Françoise Опубліковано 27 грудня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 А вони (тобто оці палички) хіба їстівні? Капець, я років десять не їв такого... І мівіну жінка забороняє купляти... Знаєте, воно так інколи буває. Їси, їси все таке якісне, домашнє..... і ні з того ні з сього вам просто дико кортить або зайти в макдональдс або зжерти такого собі "півника на паличці" такого отруйного кольору. От зі мною сталося те саме теперь - Влада Цепешевна я.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zig Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 підкажіть рецепт салату Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 Эх у меня мама готовит салатик с крабовых палочек...Так в нас дєло не пойдьот...хто таке пише, то зразу і ріцепт, ато дражнить ми тож вміємо Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 А вони (тобто оці палички) хіба їстівні? Капець, я років десять не їв такого... І мівіну жінка забороняє купляти... я ніколи їх не їла, але знаю, що роблять салат.А мівіну не купляйте, тож хімічна речовина, а не щось їстивне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_bird Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 Я крабпалки заморожені замість морозива їм інколи Там калорій мало, є білок -як сидиш на дієті - саме те Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 Ну а крабпалка хоч смачна?Крабпалачька --- йаридайу , чьось подумалось про дизинтерійну паличку, йаізвіняюсь Link to comment Share on other sites More sharing options...
Медуза Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 А у меня котяра крабовые палочки любит.... Когда покупаю на салат, так он аж на стену лезет - выправшивает... Рыбу, что характерно, жрет плохо. В основном почками кормлю. Раньше принято было считать, что если кот сосиску ест, то она типа хорошего качества и мясо в ней присутствует. Так вот, напрашивается аналогия, может это все гонево, что краб.палочки это химия одна.... Котики любят все натуральное... Или он кошачий извращенец.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Françoise Опубліковано 27 грудня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 підкажіть рецепт салату та нічого особливого, варені яйця, оті самі палички, кукурудза, оливки, варений рис, можна цибулю (я не кладу бо її не люблю) порізати залити або майонезом (хто любить, я як раз ні) або олією.Сіль перець за власним смаком 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc5 Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 А у меня котяра крабовые палочки любит.... Когда покупаю на салат, так он аж на стену лезет - выправшивает... Рыбу, что характерно, жрет плохо. такая же фигня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cynic Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 такая же фигня.Бо то зроблено з найгірших рибних залишків-підбрьшшя і всього того що з тим іде.Роблять то ще на рибопереробному заводі в морі.Філе зрізають і зразу заморожують і пакують в пластик.а от ті відходи перемелюють раззом з кістками і додаючи всяку хімію для запаху,смаку і кондиції перетворюють у ті "крабові" палички.А коти власне і люблятьті залишки.Чому ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 хзя токмо присмак крови слышу а кто сказал шо вампирам легко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Françoise Опубліковано 27 грудня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 а кто сказал шо вампирам легко інсайдер ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soloviev Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 напрашивается аналогия, может это все гонево, что краб.палочки это химия одна.... Котики любят все натуральное... Или он кошачий извращенец.. Наконт палачак не ведаю, але мой кот дакладна быў перакрутам.Капусту, а таксама агурок, хоць зялёны, хоць салёны, толькі дай. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pent@gon Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 Знаєте, воно так інколи буває. Їси, їси все таке якісне, домашнє..... і ні з того ні з сього вам просто дико кортить Ну а нє, певно шо знаю, називається синдром "якої би пожерти хіматури". Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.Kropp Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 (змінено) подивився передачу про пангасіусніколи в житті цю рибу не їстимуа її бува додають в ті палички, бо дешева Змінено 27 грудня, 2014 користувачем H.Kropp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali(UA) Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 А мне на днях дико хотелось жрать и я заехал в Бургер Кинг и сожрал там Вуупер с сыром запил это все фантой и заел картошкой фри. Брррр гадость. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantagio Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 А до салату даєте авокадо порізане на кубики? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 Франси, терь главное,шоб как бактерия скрозь дырку в губе не пролезлаты к меду как?мож,на всякий, налепи кусок прополиса на зуп (6-ку,7-ку) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 27 грудня, 2014 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2014 А до салату даєте авокадо порізане на кубики?я - завжди. Але я туди крабових паличок не кладу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts