Перейти до змісту

Просто понравилось


Recommended Posts

 

 

ПАМЯТКА ГРОМАДЯНИНА НОВІТНЬОЇ КРАЇНИ 20БЕР.

http://repka.club/images/author/murzik.jpg

#нам_пишуть

Памятка громадянина новітньої країни

Якшо тобі несказанно повезло, і ти власть,і ти, придурошне, прорвався в цю власть шоб шото зробить хароше - то срочно, срочно проси прощєнія, даже єслі ротердам придумав не ти, всьо равно, на колєні, смерд, нанятий менагер, і проси прощенія. Єслі ти, власть, придумав шото зробить не як всі і не, як всігда украсти, а тупо зробити харашо людям - тім болєє проси прощєнія. А якшо ти нідай Бог придумав зробить дорогу чи дорожку, набєрежну чи вікна в школи, падай ніц, бо курва твоя жінка уже построіла оконий заводік-пліточний параходік (всьо равно нікому не докажеш, а єслі не постороіла, то ти лох пєдальний) і проси прощєнія. Перед тим як шото робить, сам накатай на себе і на подєльніків своїх телеги в усі органи і контори з щиросердечним каяттям в усіх немислімих майбутніх корупційних ділах своїх, І лише потім замов проект і попроси прощєнія. Почни робити, позви людей подивитись проект, потім позви людей убідись, шо вони побачили проект і не забувай кожного дня просити вибачення. Пригласи освятить задум свій корупційний батюшку, щоб захистив тебе от всякої сквєрни людської, бо недай Бог хтось подумає, що ти ніфіга не крадеш і удавиться, що на твойому місці украв би. Потім позви всіх своїх сотоваріщей і чекай: скоро прийдуть перевіряти з обшуками. Будь готов: напиши сам на себе статтю і не порть карму держ службовця нікому не потрібними роботами без схем, тем і прозорро

Якшо тобі повезло в стократ, і ти антікорупціонер, то ходи по місту, обов"язково з ввімкненою камерою і все фотографуй. Так не може бути, що немає чого сфотографувати. Навіть якщо тут були порядки і красоти, як в Ніці і Монако ще вчора, то вже сьогодні тут не так. Не прощолкай - фотографуй. Побачив, що стелять асфальт- знімай на камеру, сто пудов щось крадуть. Ці курви не можуть шоб не вкрасти. Якщо бачиш, що кладуть плитку на алеях - фотографуй виробника і пробий по ЕДРПОУ код - то точно рідня корупціонера володіє заводом. Якщо побачив що міняють, суки, вікна в бібліотеці- зразу знімай цих кончених на камеру- точняк шо вже попиляли по кишеням, якого хера ше мінять ті вікна шо вже не вікна вопше. Якшо бачиш новий автобус - кричи шо курва дорого, якшо в квартирі тепло - кричи що суки вкрали холод і в народу зубожіння. Якщо красіво будеш кричати, то може тебе виберуть на Голос Міста в номінацію "Луччий пиздун" і будеш мати гонорари, буклєти, аншлаги на главній площі міста - Вінник сука застрелиться з завісті.

Якшо ти, нормальний чел і не попав в попередні номінації, ходиш на роботу і не страдаєш хуйньой і душа твоя не просе бути на цьому празніку жизні влади і антикорупціонерів, то вали з цьої країни, пока молодий і ще можеш звалити. Бо хтось з тих, сук, що вище перечислені, точно доведе цю країну до повного знищення і тотального зубожіння, криками, істериками, ротердамами, пільгами, компенсацією пільг. Просто знай, лише 14 % твоїх податків йде (може піти теоретично)на дороги, зупинки, алеї, парки, бібліотеки. Решту- прожрутьі просруть: скаженими тарифами на скажені площі всіх скажено непотрібних кабінетів чиновників, перевіряльників, котролюючих органів,суди, фіскальні, дозвільні, регулюючі, законотворчі курва вибілені і теплі кабінети, кілометрові коридори лікарень, безтолкових бібліотек і прочія прочія ніхуя не потрібних закладів в третьому тисячолітті для нормальної сучасної людини, 

На зарплати всім, на пенсії,на субсидії,на пільги. Твоїх тяжко зароблених і чесно сплачені 86% податків підуть в горнило всього апарату, що гарантовано державою. Тебе ніхто ніколи не спитає, а чи точно ти хочеш такої країни і такого управління твоїми податками

 
Link to comment
Share on other sites

Відомий розробник систем озброєння для армії США компанія Raytheon спільно з US Air Force Research Laboratory розробила ударний комплекс MFIX на базі армійського позашляховика Polaris для знищення відразу декількох безпілотників.
В якості атакуючого компонента в ньому використовується комбінована мікрохвильово-лазерна установка, що вражає ворожі дрони поетапно: спочатку мікрохвильовий промінь виводить з ладу електроніку, після чого ціль знищує «контрольний» лазерний «постріл». Ефективність нової зброї підтвердилась в ході недавніх навчань, коли вогнем MFIX було збито 45 безпілотників.
Лазерні промені ударного комплексу вражають цілі зі швидкістю світла і практично миттєво переходять з однієї цілі на іншу. При цьому вартість пострілу становить лише близько долара ;o , що незрівнянно дешевше артилерійських снарядів і ракет. Весь проект обійшовся Пентагону в 2 млн. доларів.
http://raytheon.mediaroom.com/2018-03-20-High-power-microwaves-and-lasers-defeat-multiple-drones-during-US-Army-exercise

lazernaya-pushka.jpg

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Если не фейк - прикольно. https://sadalskij.livejournal.com/3394832.html
 
Когда Арнольд был губернатором Калифорнии, то лично открыл этот отель.
Тогда администрация отеля сказала Арнольду:

"-в любой момент вы можете прийти и взять номер зарезервированный для вас".

Когда Арнольд покинул пост губернатора и пришел в гостиницу, администрация отказалась предоставить ему комнату, требуя оплату, поскольку их отель пользуется большим спросом.

 

43adef28ae5b570de7fce3169c163728.jpg

Link to comment
Share on other sites

Если не фейк - прикольно.

Fake.

Арнольд просто хотел проиллюстрировать как он изменился с тех пор.

И говорят, что это не Калифорния, а Огайо и совсем не отель.

 

Google Map

Змінено користувачем Кость
Link to comment
Share on other sites

и совсем не отель.

Если по вашей ссылке то  - отель https://www.tripadvisor.ru/Hotel_Review-g50226-d95253-Reviews-Hyatt_Regency_Columbus-Columbus_Ohio.html

При чем не очень хороший. И да, не в Калифорнии а в Огайо. (х.з. где это)

 

В комнате было жарко и устаревшим. Даже не достаточно лифтов. Громкие звуки всю ночь напролет. Отремонтированы все потребности отеля. Еда была дорогой и не очень хорошей. Персонал был дружелюбным и услужливым. 

Змінено користувачем kr1810bm86
Link to comment
Share on other sites

Если по вашей ссылке то  - отель https://www.tripadvisor.ru/Hotel_Review-g50226-d95253-Reviews-Hyatt_Regency_Columbus-Columbus_Ohio.html

При чем не очень хороший

 

По тексту предполагалось, что это фото на фоне отеля, где ему отказали в номере. Отель далековато и через дорогу. И судя по отзывам Арнольд вряд ли туда бы рвался.

Короче Arni запостил эту фотку c одной фразой:  How times have changed. 

Please wait.. Loading

а историю похоже потом придумали ради скандала и PR.

Link to comment
Share on other sites

Біологи показали на відео пару риб-вудильників, одних з найзагадковіших мешканців Світового океану. На кадрах, знятих підводним апаратом на глибині 800 метрів біля Азорських островів, відображена самка вудильника з сімейства каулофрінових - її довжина становила лише близько 16 сантиметрів. Вчені віднесли її до виду Caulophryne jordani, пише журнал Science. Вперше в історії вдалося зняти самку з прикріпленим до неї мініатюрним самцем - вони у вудильників фактично зливаються з самками, отримуючи всі поживні речовини з їх організму, інформує РІА Новости. "Я вивчав цих риб більшу частину свого життя, але ніколи не бачив нічого подібного", - розповів біолог Тед Піч з Вашингтонського університету в Сієтлі.
Вчений зазначив, що ці кадри дуже важливі, тому що більшість інформації про цих мешканців морських глибин дослідники здобули, вивчаючи екземпляри, які випадково потрапили в трали. Вчених вразив і той факт, що волокна плавців у риб, які потрапили на відео, світилися. При цьому неясно, чи вони відбивали світло прожекторів підводного апарату або випромінювали його самі, зазначає Science.

https://www.youtube.com/watch?v=anDIlMVgNwk

http://expres.ua/news/2018/03/25/289051-nichogo-podibnogo-my-ne-bachyly-video-meshkancyamy-okeanskyh-glybyn-vrazylo

Link to comment
Share on other sites

на ніч не дивитись!

Давним давно, мені тоді було чи 14 чи 15,  дивився я з друзяками фільм "дитячої кіностудії ім.горького" (це я зараз загуглив) "День гнєва", у сусідньому селі.  Дорога  додому через невеличкий ліс..

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...