Перейти до змісту

17,00 прессуха Гонтаревой с Наталкой


LAR

Recommended Posts

Хотілося б почути наших оптимістів і наших ярих всепропальщиків.Більше перщих,бо по других в принципі все ясно0навіть якщо бакс вернеться до 5 :fp1: ,то вони все одно побачать негатив. B-)

Link to comment
Share on other sites

Ага так вот оно чееее Все бегу доллары сдавать и другим советую....главное без паники. Все будет хакей!!! Нам это пообщели а их слово как известно кремень!

Как только транш получим доллар буит по 8 как раньше 100% :gigi:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

у обоих теток жуткая отрицательная энергетика

страну и людей нужно любить (даже если ты воришка)

 

и брешут, нервничают, явно боятся

фигово все

саме так і є.

 

в країні точно буде мєгажопа.

Link to comment
Share on other sites

саме так і є.

 

в країні точно буде мєгажопа.

По всіх показниках розумні люди бачили тут мегажопу(,яка рано чи пізно прийде після просеру всього і вся без зламу системи) ще в 90 -х роках.І від перстановки "блядей"  2014-15 року бордель іде туди куди йому слідувало піти ще десять років тому.Просто країна виявилася забагатою  навіть для таких "менеджерів".......невже ви вірили,що з такими владними невігласами і злодійсько-наплювательською психологією мас.щось краще буде? Що коли за кіло гречки (просто приклад ДЕБІЛІЗМУ) і 200 гривень в права водія (теж тільки характерний приклад) модна відкупитися від загального ПЕСЦЯ,який так і так прийде при такому стані ума і духу від манюпаса до останнього преза?....А він (песець) вже тут і відкупитися сьогодні не вдасться.а які вдасться,то наступний ВМСЕОДНО прийде і ще жорстокіший.Поки мозги з шлунку не перетечуть туди де їм місце природнє......а тепер ласкаво просимо тих.хто злий на емігів.мудрагелів і взагалі ЗЛИЙ.Тільки пам"ятайте-від вашої реакції.навіть найстрашнішої по відношенню до таких мудрагелів.сила песцю на вас не зменшиться.Як казав пасічник-не думайте де я буду.думайте де ВИ будете (хоч він і дитя того ж самого соцуіуму.як ви.але тут виявився пророчим.на диво).Ось ВИ і прийшли до шлагбауму.І тіштеся,що щвидше ніж пізніше.(шукайте позитив в хоч тому).

Link to comment
Share on other sites

+1

От цікава реакція ваша.Бо енергетика тих тіточок НЕ  МАЄ НІЯКОГО відношення до РЕАЛЬНОГО стану в якому ви всі знаходитеся.Та вся ТУФТА про енергетику-це ваші почуття  і тільки.Це захисна реакція ВАШОГО організму на відчуття тої біди яка РЕАЛЬНО іде і почуття її не зупинять...Цікаво чи щось би змінилося на біржі.якщо б від них ішла аура позитивізму ну скажемо Христа? ;o

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...