garri Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 Когда то (не так и давно) совершенно случайно общался с одним из руководителей средней руки (местное подразделение) одной украинской молочной компании. Не знаю, сказал он правду или соврал, но с его слов получалось, что для сохранности молока, которое маленьким молоковозом собирают по частным корововладельцам и после этого сводят на сборный пункт, откуда лишь на следующие сутки большим молоковозом отправляют на молокозавод, так вот для сохранности молока сыпят в него антибиотики совсем не в медицинских дозах. Наверное соврал. Впрочем, это никак не повлияло на то, что каждую неделю трачу 2 часа на встречу со знакомыми фермерами, которые привозят отличное домашнее молоко, творог и масло. И прочие фрукты-ягоды.Магазинное молоко и рядом не валяется. а я не можу пити оте сільське...ну, молока й так не п"юале й масло і сметьана мені не йде справжня...специфічний тваринний запах відчуваюкажуть, що не всі то чують 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Net Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 а я не можу пити оте сільське... ну, молока й так не п"ю але й масло і сметьана мені не йде справжня...От і у мене така проблема. У знайомих хутір, коровки, молоко, сметана, сир безкоштовно, тобто задарма, а мені не йде Організм вже вимагає тої "невєдомой фігні" у пакетах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.Kropp Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 специфічний тваринний запах відчуваю специфічний тваринний запах молока - ознака погано вимитого коров’ячого вименінормальне домашнє охолоджене молоко не повинне пахнути ніякими тваринамиу свіжого, тільки з-під корови є свій специфічний запах Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 Справа не в тому, що не прокисло (інші, до речі, прокисають), а в тому, що утворилася гидка слизь. Ще один спосіб перевіряти продукти (маргарин, масло, молоко, сметана) - з них пекти. Мала кілька "обалденных" рецептів ще з часів совка. Добитися такої якості зараз ніяк не можу. Не такі тістка, хоч трісни.То саме стосується маринаду риби. Розлазиться риба. Чи оцет, чи сіль, чи обробка риби не такі - не розумію.Риба годується з домішками гормонів, тому і росте не як треба за 2 роки, а за 3-4 місяці. Так само і тварини... Смажиш м"ясо, а там стільки води, шо ой От і молочні продукти мають іншу якість і коли мусили б скиснути, то з"являється пліснява. Купляю найдорожче молоко у супермаркеті, але воно відрізняється якістю і немає плісняви, коли псується. Сметана також, кисне швидше, ніж дешева, але то вже продукт їжі-насолоди. Нехай рідше купуватиму, але в задоволення. Молоко купляю виключно в пляшках. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.Kropp Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 Справа не в тому, що не прокисло (інші, до речі, прокисають), а в тому, що утворилася гидка слизь. ну знов за рибу гроші суть пастеризації - щоб молоко не скисалоскисає молоко від молочнокислих бактерійпастеризація ці бактерії вбиваєтому нормальне пастеризоване молоко не може нормально скиснутидодайте закваску і все буде нормальнобез закваски відкрите пастеризоване молоко нахапається інших бактерій (на будь-якій кухні знайдуться різноманітні стафілококи, стрептококи та інша фауна) і не скисне а загниє (звідки й гидотні вигляд та запах) так що "натуральність" молока перевіряйте додаючи в проби від різних виробників однакові закваски і порівнюючи результат 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Луша Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 специфічний тваринний запах молока - ознака погано вимитого коров’ячого вименінормальне домашнє охолоджене молоко не повинне пахнути ніякими тваринамиу свіжого, тільки з-під корови є свій специфічний запах ну...дело не только в чистотечто съела корова, самая противная полыньперед запуском на отел молоко фу ых! что0то мне молозыва захотелосьв Киеве его где-то продают на рынках? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість shpylka Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 Молоко купляю виключно в пляшках.Пластикових? Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.Kropp Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 Купляю найдорожче молоко у супермаркеті, але воно відрізняється якістю і немає плісняви, коли псується. люди, ну читайте ж написи на етикеткахна дорогому, новомодному "органічному" так і пишуть; "вживати після кип’ятіння"це означає що молоко або зовсім не пастеризоване, або слабо пастеризованезвідси у нього малі строки придатностіі звісно воно має нормально скисати (як ні - то ймовірно саме антибіотики) Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.Kropp Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 От і у мене така проблема. У знайомих хутір, коровки, молоко, сметана, сир безкоштовно, тобто задарма, а мені не йде Організм вже вимагає тої "невєдомой фігні" у пакетах... я півжиття прожив у селіми самі тримали пару коріві я все життя надавав перевагу пастеризованомудомашнє міг спожиати лише з морозилки або у вигляді кисляку, сметани Link to comment Share on other sites More sharing options...
Луша Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 я півжиття прожив у селіми самі тримали пару коріві я все життя надавав перевагу пастеризованомудомашнє міг спожиати лише з морозилки або у вигляді кисляку, сметани не знаю...лучше домашних сливок и творога ничего не попадалось Link to comment Share on other sites More sharing options...
Луша Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 где в Киеве можно купить молозыво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бартка Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 Вже кілька років до нас у село щотижня приїжджає за харчами авто.Кілька київських сімей замовляють у місцевих газдів всякої всячини і по черзі їздять їздять за провіантом. Якість гарантована і в сумі виходить удвічі дешевше ніж в київських супермаркетах. Особливо популярна продукція місцевих масарів. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 Пластикових?В нас стали випускати у скляних, воно саме найдорожче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.Kropp Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 (змінено) ну...дело не только в чистотечто съела корова, самая противная полыньперед запуском на отел молоко фу ых! что0то мне молозыва захотелосьв Киеве его где-то продают на рынках? полин тваринного запаху не даєполин (а це фейл для пастуха) дає гіркотуперед і після отелу існують чітко визначені строки коли вже не можна і ще не можна продавати або й навіть вживати молокоще існують різноманітні болячки штибу маститу коли в заїжджий молоковоз зливають з усіх дворів різне молоко, то є висока ймовірність що недобросовісна господарка з жадібності заллє некондиційне молокоза совка такий молоковоз при перевірці в лабораторії при молокозаводі не допустили б весь до використанняхіба що на якісь вторинні молочні продуктита й тоді при МТФ були свої лабораторії, з дворів не збиралинині ніхто не зможе "викинути гроші на вітер" і єдине для нас спасіння - суперпастеризація або хоча б нормальна пастеризаціяпісля них молоко саме не скиснеа якщо начебто пастеризоване молоко саме по собі скисає, це значить що воно недооброблене і ви, п’ючи його, повністю залежите від добросовістності виробникатож "натуральність" така - річ не дуже безпечна Змінено 10 березня, 2015 користувачем H.Kropp Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.Kropp Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 не знаю...лучше домашних сливок и творога ничего не попадалось ну це також нормальноголовне щоб не парнЕ молоко Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 люди, ну читайте ж написи на етикеткахна дорогому, новомодному "органічному" так і пишуть; "вживати після кип’ятіння"це означає що молоко або зовсім не пастеризоване, або слабо пастеризованезвідси у нього малі строки придатностіі звісно воно має нормально скисати (як ні - то ймовірно саме антибіотики)А чьо Ви на мене кричите? От єсліб я читать уміла, я б прочитала, а так... ше не вмію.Да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Via Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 где в Киеве можно купить молозыво? На Житньому ринку. Кефір від Молокії - дуже класний, тільки його і беремо.Молоко, сметану, масло - Яготинське. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість shpylka Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 люди, ну читайте ж написи на етикеткахНа тих етикетках навіть в окулярах розібрати нічого не можу.Десь писалося, що магазинне молоко - то вже не молоко, а якась суміш порошків і пальмової олії. Я особисто молочку купляю на ринку. Мама вчила, як придивлятися до селянки, щоб купити добрі (чисті) продукти.З жахом думаю, що ринкова молочка може урватися, бо не терплю магазинної сметани, а молоко чи сир ледь виношу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 (змінено) ну знов за рибу гроші суть пастеризації - щоб молоко не скисалоскисає молоко від молочнокислих бактерійпастеризація ці бактерії вбиваєтому нормальне пастеризоване молоко не може нормально скиснутидодайте закваску і все буде нормальнобез закваски відкрите пастеризоване молоко нахапається інших бактерій (на будь-якій кухні знайдуться різноманітні стафілококи, стрептококи та інша фауна) і не скисне а загниє (звідки й гидотні вигляд та запах) так що "натуральність" молока перевіряйте додаючи в проби від різних виробників однакові закваски і порівнюючи результат полин тваринного запаху не даєполин (а це фейл для пастуха) дає гіркотуперед і після отелу існують чітко визначені строки коли вже не можна і ще не можна продавати або й навіть вживати молокоще існують різноманітні болячки штибу маститу коли в заїжджий молоковоз зливають з усіх дворів різне молоко, то є висока ймовірність що недобросовісна господарка з жадібності заллє некондиційне молокоза совка такий молоковоз при перевірці в лабораторії при молокозаводі не допустили б весь до використаннята й тоді при МТФ були свої лабораторії, з дворів не збиралихіба що на якісь вторинні молочні продуктинині ніхто не зможе "викинути гроші на вітер" і єдине для нас спасіння - суперпастеризація або хоча б нормальна пастеризаціяпісля них молоко саме не скиснеа якщо начебто пастеризоване молоко саме по собі скисає, це значить що воно недооброблене і ви, п’ючи його, повністю залежите від добросовістності виробникатож "натуральність" така - річ не дуже безпечнаДякуєм, дядінька вчитель! Внємлю і запомню, токо не кричіть... Змінено 10 березня, 2015 користувачем honey flower Link to comment Share on other sites More sharing options...
Луша Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 полин тваринного запаху не даєполин (а це фейл для пастуха) дає гіркотуперед і після отелу існують чітко визначені строки коли вже не можна і ще не можна продавати або й навіть вживати молокоще існують різноманітні болячки штибу маститу коли в заїжджий молоковоз зливають з усіх дворів різне молоко, то є висока ймовірність що недобросовісна господарка з жадібності заллє некондиційне молокоза совка такий молоковоз при перевірці в лабораторії при молокозаводі не допустили б весь до використаннята й тоді при МТФ були свої лабораторії, з дворів не збиралихіба що на якісь вторинні молочні продуктинині ніхто не зможе "викинути гроші на вітер" і єдине для нас спасіння - суперпастеризація або хоча б нормальна пастеризаціяпісля них молоко саме не скиснеа якщо начебто пастеризоване молоко саме по собі скисає, це значить що воно недооброблене і ви, п’ючи його, повністю залежите від добросовістності виробникатож "натуральність" така - річ не дуже безпечна ты мне можешь лекции не читать по коровах))))))))) я если шо могу корову осеменить искусственно от так была жизнь закрутила, что освоила науку 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість shpylka Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 (змінено) Особливо популярна продукція місцевих масарів. А що таке масари, просвітіть. Змінено 10 березня, 2015 користувачем shpylka Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.Kropp Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 мені подобається це http://www.sirnydom.com.ua/images/premialle/moloko_premialle_big.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Луша Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 На Житньому ринку. о, спасибки!!!!а сливки там домашние есть?а то я как-то в Киеве не встречала...Кривой Рог ими завален на рынках Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.Kropp Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 Молоко, сметану, масло - Яготинське. Яготинське 2.5 мені надто тхне коровою Link to comment Share on other sites More sharing options...
Via Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 о, спасибки!!!!а сливки там домашние есть?а то я как-то в Киеве не встречала...Кривой Рог ими завален на рынкахТак, саме там є і вершки домашні. Май на увазі - на вулиці навколо базару бабусі продають іх вдвічі дешевше, аніж всередині базару. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Луша Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 Так, саме там є і вершки домашні. Май на увазі - на вулиці навколо базару бабусі продають іх вдвічі дешевше, аніж всередині базару. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Via Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 Яготинське 2.5 мені надто тхне коровоюТо в тебе якась ментальна травма Саме так і повинно пахнути молоко. І тепле молоко з-під корови я люблю, найкраще молоко, смак дитинства, з пінкою з череп.яної гладишки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 Фсьо, H.Kropp тепер на мене обідився Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 (змінено) А вы действительно думаете, что молочные продукты с асфальта, простоявшие на земле среди ног, сумок и машин, без документов и печати, без ветконтроля, непонятного срока и купажа, полезнее, чем магазинный продукт от производителя, который ходит под административной ответственностью и штрафными санкциями от проверяющих инстанций и администрации розничных сетей?Гггг.Я еще понимаю коллективные покупки непосредственно у фермера, из рук в руки.Или коллективная покупка мини производственных мощностей с лично контролируемыми поставщиками.Но бабки у рынка это какой-то позор.Вы еще у бабок мяска купите и кровяночки. Змінено 10 березня, 2015 користувачем wtf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.Kropp Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 (змінено) Фсьо, H.Kropp тепер на мене обідився хто?! за шо?! я щось недобачив? Я тут на ютубі "присів" на Алєксєя КапрановаТак от гуру вчить, шо справжні мусчіни НІКОЛИ не абіжаються і НІКОЛИ ні в чому не винні Змінено 10 березня, 2015 користувачем H.Kropp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts