wtf Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 Кстати, опытные бабки с "домашненьким" сыпят в молочку стиральный порошок и антибиотики, толченые тут же грязными пальцами.И магазинные яйца мажут грязью, чтобы походили на домашние.Весь этот несанкционированеый базар и срач с творожком, вениками, свининкой, яйцами и домашней консервацией вперемешку надо выжигать напалмом например. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAR Опубліковано 10 березня, 2015 Report Share Опубліковано 10 березня, 2015 (змінено) Сейчас модно добавлять в сливки разрыхлитель для выпечки, масса увеличивается в два раза , и получается мнооого сметаны, ешьте на здоровье! Базар это зло, если берете домашнее, то только у очень проверенных производителей. В селе люди тоже удивляются, как эти городские покупают все без разбору)))) Змінено 10 березня, 2015 користувачем LAR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 А вы действительно думаете, что молочные продукты с асфальта, простоявшие на земле среди ног, сумок и машин, без документов и печати, без ветконтроля, непонятного срока и купажа, полезнее, чем магазинный продукт от производителя, который ходит под административной ответственностью и штрафными санкциями от проверяющих инстанций и администрации розничных сетей?Гггг.Я еще понимаю коллективные покупки непосредственно у фермера, из рук в руки.Или коллективная покупка мини производственных мощностей с лично контролируемыми поставщиками.Но бабки у рынка это какой-то позор.Вы еще у бабок мяска купите и кровяночки. так, досить вже про молочку Давайте про м"ясо Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 .м'ясо купую свинину половинками туші від фермера і оленину свою маю.часом стейки з бізона купую.З віком помітив зо на яловичину більше тягне ніж на свиняче але тут говядина з українською і рівняти тяжко-в Україні такої хорошої напевно і не знайти Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDUS Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 Я ссылку давал, кто нить смотрел? https://test.org.ua/tests/food/page1 там сравнительные тесты различных марок... Можно много увидеть интересного. Есть тесты и домашних молока, сметаны и тд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDUS Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 так, досить вже про молочку Давайте про м"ясо Мясо ж не фасуется. А на рынке есть определенные продавцы, у которых чаще других берешь.Или знакомые фермеры, которые завозят. Скорее речь должна идти о продуктах с ярко выраженной фирмой-производителем. сыр, масло, молочное, чай, колбасы...хз Link to comment Share on other sites More sharing options...
pent@gon Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 Цікаво, а баранина в містах країни водиться? А яка? Австралійська? Як і молоко, як і багато чого іншого "сільського" приносять у нас до хати, так само деколи замовляємо з друзями цілого баранчика, якраз по кілька кг на сім'ю, ням-ням. Молодша донька ше донедавна чомусь була впевнена, шо то "тато в горах був і там барана зловив" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вільвєтта Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 Сейчас модно добавлять в сливки разрыхлитель для выпечки, масса увеличивается в два раза , и получается мнооого сметаны, ешьте на здоровье! Базар это зло, если берете домашнее, то только у очень проверенных производителей. В селе люди тоже удивляются, как эти городские покупают все без разбору))))Да і ця сметана лізе і лізе з банки, як в казціпро горшок,що сам варив кашу. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDUS Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 Цікаво, а баранина в містах країни водиться? А яка? Австралійська? Як і молоко, як і багато чого іншого "сільського" приносять у нас до хати, так само деколи замовляємо з друзями цілого баранчика, якраз по кілька кг на сім'ю, ням-ням. Молодша донька ше донедавна чомусь була впевнена, шо то "тато в горах був і там барана зловив" У нас натуральна, домашня баранина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pent@gon Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 У нас А це де, в яких краях? Вибачте, шо не в курсі. Я живу в Карпатах і навіть тут баранина це рідкість та дивина Link to comment Share on other sites More sharing options...
garri Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 специфічний тваринний запах молока - ознака погано вимитого коров’ячого вименінормальне домашнє охолоджене молоко не повинне пахнути ніякими тваринамиу свіжого, тільки з-під корови є свій специфічний запах ні, не топросто не сприймається навіть якщо не нюхати...так само мені може піти назад печінка яловича...якось в ресторані на ДН сказали, що то теляча і я вирішив спробувати....побіг в туалет і ледь не виплюнув шлунок про тепле молоко з під корови взагалі..от зараз згадую і вже тошнить)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Луша Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 Сейчас модно добавлять в сливки разрыхлитель для выпечки, масса увеличивается в два раза , и получается мнооого сметаны, ешьте на здоровье! Базар это зло, если берете домашнее, то только у очень проверенных производителей. В селе люди тоже удивляются, как эти городские покупают все без разбору)))) та ну, не)))))берется литр домашних сливок, в них заливаете 2-3 литра горячего молокаставится в тепло, периодически перемешиваетсячерез сутки - сметана просто разница в цене между сливками и сметаной не оченьа так получается 2л и больше зы эта вот сметана не горчит, не кислит и не отдает душком Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDUS Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 А це де, в яких краях? Вибачте, шо не в курсі. Я живу в Карпатах і навіть тут баранина це рідкість та дивина В сумських...На базарі продають. Не багато в порівняння із свининою, але є. 5-6 продавчинь у м'ясному відділі...В магазі немає. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadin Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 Цікаво, а баранина в містах країни водиться?водились, водятся и будут водиться - у нас их всегда выращивали и очень даже в пищу употребляли. болгарин или гагауз без кавармы - это нонсенс )))) зы. купила на рынке сьодни утром полкило нута, чьота захотелось. есть домашняя уточка, заварганю нут с утей 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 про мясу: покупаю мясо говяда, барана, свина, кура (домашнего), петуха (домашнего), гусья, индЮка, кроля (неполитичьного), нутрейо, змейи, консульских жап и кузнечиков. да. нинадазавидоваць. ах, да, еще младенцоф, канешно... как же... http://kolobok.us/smiles/big_standart/nyam2.gif 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 про мясу: покупаю мясо говяда, барана, свина, кура (домашнего), петуха (домашнего), гусья, индЮка, кроля (неполитичьного), нутрейо, змейи, консульских жап и кузнечиков. да. нинадазавидоваць. ах, да, еще младенцоф, канешно... как же... http://kolobok.us/smiles/big_standart/nyam2.gif Давай рецепт кузнечиков Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadin Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 ах, да, еще младенцоф, канешно... как же...а рабы хде? пазор на наш весь форум - леса профукала всех рабов Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 тебе ножке, ручьке, опку или усы? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 тебе ножке, ручьке, опку или усы? Ты их шо, разделываешь ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDUS Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 Давай рецепт кузнечиков Я в детстве просто их жарил на костре, как шашлык... Ели лапки...высасывали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 ну почему же сразу - разделуваю? места нужно знать - они разделоватые продаютцо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 А це де, в яких краях? Вибачте, шо не в курсі. Я живу в Карпатах і навіть тут баранина це рідкість та дивина У їхньому штабі не дивина, там одні барани. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Азазелло Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 Сейчас модно добавлять в сливки разрыхлитель для выпечки, масса увеличивается в два раза , и получается мнооого сметаны, ешьте на здоровье! Базар это зло, если берете домашнее, то только у очень проверенных производителей. В селе люди тоже удивляются, как эти городские покупают все без разбору)))) объем.или вы сделали революцию в физике .ваш Кэп. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDUS Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 У їхньому штабі не дивина, там одні барани. А в вашому штабі осли, ішакі чи свині? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ita Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 А чем осёл отличаецца от ишака? Хто их них главнее? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 А в вашому штабі осли, ішакі чи свині? Я є вільна людина і не належу ні до я кого штабу, на відміну від Вас, дідус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDUS Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 Я є вільна людина і не належу ні до я кого штабу, на відміну від Вас, дідус. Всі знають, що ти педротиха і гроші у ложкінa отримуєш... А от я як раз вільна людина і не належу ні до якого штабу, на відміну від тебе 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 Всі знають, що ти педротиха і гроші у ложкінa отримуєш... А от я як раз вільна людина і не належу ні до якого штабу, на відміну від тебе Ти ніколи не був вільною людиною. Мож будеш, хоча я не впевнена, путінець ти бютівський. Ви, більшість на зарплаті тут на сайтах. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість shpylka Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 (змінено) Кстати, опытные бабки с "домашненьким" сыпят в молочку стиральный порошок и антибиотики, толченые тут же грязными пальцами.И магазинные яйца мажут грязью, чтобы походили на домашние.Весь этот несанкционированеый базар и срач с творожком, вениками, свининкой, яйцами и домашней консервацией вперемешку надо выжигать напалмом например.Мені Вас шкода, бо Ви не знаєте, що таке смачна натуральна їжа. Щодо "купляти домашнє", то просто треба знати: де, в кого купляти і як вибирати.А ще мені так здалось, що у Вас алергія на простих селянок і пенсіонерів. Звідси і відраза до домашніх продуктів. Змінено 11 березня, 2015 користувачем shpylka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 Кстати, опытные бабки с "домашненьким" сыпят в молочку стиральный порошок и антибиотики, толченые тут же грязными пальцами. Як це може бути? Пральний порошок і антибіотики? Це ж вирізняється за смаком? А яка ціль миючого засобу ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts