Гість shpylka Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 Як це може бути? Пральний порошок і антибіотики? Це ж вирізняється за смаком? А яка ціль миючого засобу ?Можна ще й соди підсипати, а чого ж ні. Головне про це дуже впевнено розказувати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вільвєтта Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 Молоко, коли скисає міняє рН на кисле. Миючий засіб чи порошок має лужне рН. В результаті змішування молока і порошку рН середовиза стає нейтральним, або слаболужним. Молоко в результаті цього не скипає. От така хімія. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість shpylka Опубліковано 11 березня, 2015 Report Share Опубліковано 11 березня, 2015 Молоко, коли скисає міняє рН на кисле. Миючий засіб чи порошок має лужне рН. В результаті змішування молока і порошку рН середовиза стає нейтральним, або слаболужним. Молоко в результаті цього не скипає. От така хімія.Але ж це було б чути відразу на смак. Можна вже тоді поташ застосовувати. Дешевше і не шкідливо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDUS Опубліковано 12 березня, 2015 Report Share Опубліковано 12 березня, 2015 Ти ніколи не був вільною людиною. Мож будеш, хоча я не впевнена, путінець ти бютівський. Ви, більшість на зарплаті тут на сайтах. Докуя ты знаешь, брехло педрото дрыщйобнутое! Говорят вам ложкин долларами платит, для вас курс чем выше, тем лучше.Или все таки в гривнах? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 12 березня, 2015 Report Share Опубліковано 12 березня, 2015 В сумських...На базарі продають. Не багато в порівняння із свининою, але є. 5-6 продавчинь у м'ясному відділі...В магазі немає.в черкасах козлятину продають під виглядом баранини ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 12 березня, 2015 Report Share Опубліковано 12 березня, 2015 Молоко не скисає тошо його зараз дуже ретельно пастеризують. Без потрібних бактерій воно і не скисає Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 12 березня, 2015 Report Share Опубліковано 12 березня, 2015 тільки оце ви могли перетворити гілку про харчі на взаємні політичні звинувачення 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 12 березня, 2015 Report Share Опубліковано 12 березня, 2015 і оленину свою маюВласні олені? Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.Kropp Опубліковано 12 березня, 2015 Report Share Опубліковано 12 березня, 2015 Власні олені? небриті і неголені? Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 12 березня, 2015 Report Share Опубліковано 12 березня, 2015 тільки оце ви могли перетворити гілку про харчі на взаємні політичні звинувачення авжеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Прол Опубліковано 14 березня, 2015 Report Share Опубліковано 14 березня, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 14 березня, 2015 Report Share Опубліковано 14 березня, 2015 фегня ета ваша малакийя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vyacheslav Опубліковано 25 березня, 2015 Report Share Опубліковано 25 березня, 2015 Шо єдід лєсаhttps://www.youtube.com/watch?v=dC254k38QTcІ шо з нею потім стайоццаhttp://bigpicture.ru/cdn/wp-content/uploads/2015/03/lisenok-kotoryj-schitaet-sebya-sobakoj-6.jpghttp://bigpicture.ru/?p=614114 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Йожин з бажин Опубліковано 25 березня, 2015 Report Share Опубліковано 25 березня, 2015 Молоко не скисає тошо його зараз дуже ретельно пастеризують. Без потрібних бактерій воно і не скисаєВы перепутали пастеризацию и стериализацию. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.Kropp Опубліковано 25 березня, 2015 Report Share Опубліковано 25 березня, 2015 Вы перепутали пастеризацию и стериализацию. Пастеризацією повинен забезпечуватися належний бактерицидний ефект (приблизно 99,98%), крім того, потрібно максимально зберегти властивості продукту. Метою пастеризації є:Знищення небажаної мікрофлори, отримання продукту, безпечного для вживання у санітарно-гігієнічному відношенніРуйнування ферментів сирого продукту, які можуть викликати його передчасне псування Link to comment Share on other sites More sharing options...
takinetak Опубліковано 25 березня, 2015 Report Share Опубліковано 25 березня, 2015 я ем каждый день skyr исландский ))) а консул ? не знаю, ест он или нет, но я ему рекомендую Скир (исл. Skyr /ˈscɪːr̥/) — традиционный исландский молочный продукт. Скир напоминает нечто среднее между сметаной и творожной массой, имеет кисловатый вкус и густую консистенцию. Это протеиновая бомба !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Йожин з бажин Опубліковано 25 березня, 2015 Report Share Опубліковано 25 березня, 2015 Флуд, но то таке. Если есть желание, стоит разобраться в процессах пастеризации и стриализации, ну, хотя бы в физике процесса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 25 березня, 2015 Report Share Опубліковано 25 березня, 2015 леса не едид, а есут! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts