Перейти до змісту

что мы едим


consul

Recommended Posts

Як це може бути? Пральний порошок і антибіотики? Це ж вирізняється за смаком? ;o

А яка ціль миючого засобу ?

Можна  ще  й  соди  підсипати,  а  чого  ж  ні.  Головне  про  це  дуже  впевнено  розказувати.

Link to comment
Share on other sites

Молоко, коли скисає міняє рН на кисле. Миючий засіб чи порошок має лужне рН. В результаті змішування молока і порошку рН середовиза стає нейтральним, або слаболужним. Молоко в результаті цього не скипає. От така хімія.

Link to comment
Share on other sites

Молоко, коли скисає міняє рН на кисле. Миючий засіб чи порошок має лужне рН. В результаті змішування молока і порошку рН середовиза стає нейтральним, або слаболужним. Молоко в результаті цього не скипає. От така хімія.

Але  ж  це  було  б   чути  відразу  на  смак.  Можна  вже тоді  поташ  застосовувати.  Дешевше  і  не  шкідливо.

Link to comment
Share on other sites

Ти ніколи не був вільною людиною. Мож будеш, хоча я не впевнена, путінець ти бютівський. :pooh_lol: Ви, :love::vata:  більшість на зарплаті тут на сайтах. :kozak_1:

Докуя ты знаешь,  брехло педрото дрыщйобнутое!

 

Говорят вам ложкин долларами платит, для вас курс чем выше, тем лучше.

Или все таки в гривнах?

  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

В сумських...На базарі продають. Не багато в порівняння із свининою, але є. 

5-6 продавчинь у м'ясному відділі...

В магазі немає.

в черкасах козлятину продають під виглядом баранини )))

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Молоко не скисає тошо його зараз дуже ретельно пастеризують. Без потрібних бактерій воно і не скисає

Вы перепутали пастеризацию и стериализацию.

Link to comment
Share on other sites

Вы перепутали пастеризацию и стериализацию.

 

 

Пастеризацією повинен забезпечуватися належний бактерицидний ефект (приблизно 99,98%), крім того, потрібно максимально зберегти властивості продукту. Метою пастеризації є:

  • Знищення небажаної мікрофлори, отримання продукту, безпечного для вживання у санітарно-гігієнічному відношенні
  • Руйнування ферментів сирого продукту, які можуть викликати його передчасне псування
Link to comment
Share on other sites

я ем каждый день skyr  исландский ))) а консул ? не знаю, ест он или нет, но я ему рекомендую :nose3:

 

Скир (исл. Skyr /ˈscɪːr̥/) — традиционный исландский молочный продукт. Скир напоминает нечто среднее между сметаной и творожной массой, имеет кисловатый вкус и густую консистенцию.

 

Это протеиновая бомба !!!! :pleasant:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...