Перейти до змісту

Хороший тест на особистість


garri

Recommended Posts

http://www.16personalities.com/uk/bezkoshtovnyy-test-na-vyznachennya-osobystosti


Я - Активіст

 

Особистість ENFP – це справжній вільний птах. Вони часто є душею компанії, але на відміну від Дослідників, їх мало цікавлять щирі душевні хвилювання і задоволення моменту, у якому вони знаходяться – вони насолоджуються соціальними й емоційними зв’язками, які встановлюють з іншими. Чарівні, незалежні, енергійні й співчутливі – 7% населення, які вони складають, можна неодмінно відчути в будь-якому натовпі.
Ти можеш змінити світ за допомогою лише ідеї

Втім, вони не лише дружелюбні й готові догодити: ENFP, як і їхніх братів Дипломатів, формує Інтуїтивна (N) якість, яка дозволяє їм читати між рядками з цікавістю й енергійністю. Вони бачать життя як великий складний пазл, де все пов’язано. Але на відміну від Аналітиків, які мають тенденцію бачити пазл як серію систематичних махінацій, ENFP бачать його через призму емоцій, співчуття й містицизму і завжди шукають глибшого значення.
ENFP абсолютно незалежні, і більше за стабільність і надійність вони жадають творчості й свободи.

Багато інших типів ймовірніше не зможуть протистояти цим якостям, і якщо ENFP знайшли справу, яка запалює їхню уяву, вони скеровують на неї свою енергію, що часто підштовхує їх до центру уваги своїх однолітків у якості лідера чи гуру, але це не завжди те, де любителі незалежності ENFP бажають бути. Все ж гірше, якщо вони опиняться серед груди адміністративних завдань і рутинних регламентних робот, що є невід’ємною часткою будь-якої керівничої посади. Самооцінка ENFP залежить від їхньої здатності вигадувати оригінальні рішення, і вони повинні знати, що мають свободу для інновацій: вони швидко можуть втратити терпіння чи стати пригніченими, якщо опиняться у пастці нудної ролі.
Не втрачай ту “малу іскру божевілля”

На щастя, ENFP знають, як розслаблятися, і вони ідеально вміють переключатися з пристрасного цілеспрямованого ідеаліста на роботі на багатого уявою й ентузіазмом вільного птаха на танцполі – часто так несподівано, що це може здивувати навіть найближчих друзів. Таке поєднання також дає їм можливість встановлювати емоційні зв’язки з іншими, приваблюючи друзів і колег жаданою проникливістю до того, що мотивує їх. Вони вірять, що кожен має приділяти час, щоб зрозуміти і виразити власні емоції, і їхня емпатія та товариськість перетворюють це на природну тему для розмови.

Однак тип особистості ENFP має бути обачним: якщо вони занадто покладатимуться на свою інтуїцію, забагато братимуть на себе чи очікуватимуть від мотивацій їхніх друзів, вони можуть невірно зрозуміти сигнали і порушити плани, що навпаки міг би спростити більш прямолінійний підхід. Цей тип соціального стресу є кошмаром, який не дає зосередженим на гармонії Дипломатам заснути вночі. ENFP дуже емоційні й чуттєві, і коли вони наступають комусь на хвору мозоль, вони також відчувають цей біль.

ENFP присвячуватимуть багато часу, досліджуючи соціальні стосунки, почуття й ідеї перш, ніж вони знайдуть щось, що насправді звучить щиро. Але коли вони врешті знайдуть своє місце у світі, їхня уява, емпатія й сміливість скоріше за все дадуть неймовірні результати.

Link to comment
Share on other sites

Самі начальники! Ну а я:

“Посередник” (INFP-T)
 Розум - Інтровертивний 54%
 Енергія - Інтуїтивний 49%
 Натура - Принциповий 7%
 Тактика - Шукаючий 37%
 Індивідуальність - Обережний 28%

Особистості INFP – справжні ідеалісти: завжди шукають хоча б натяк на хороше – навіть у найгірших людях і подіях – а також способи змінити все на краще. Хоча їх можуть сприймати як спокійних, стриманих чи навіть сором’язливих людей, INFP мають внутрішнє полум’я і пристрасть, яка насправді сяє. Складаючи лише 4% населення, ризик відчути, що тебе не розуміють, на жаль, дуже високий для типу особистості INFP, але коли вони знаходять однодумців, з якими можна провести час, гармонія, яку вони відчувають б’є фонтаном радощів і натхнення.

Оскільки вони належать до групи особистостей Дипломатів (NF), INFP керується скоріше власними принципами, ніж логікою (Аналітики), захопленням (Дослідники) чи практичністю (Вартові). Вирішуючи, як рухатися вперед, вони братимуть до уваги честь, красу, високу мораль й гідність – INFP веде чистота їхніх намірів, а не винагорода чи покарання. Люди, що належать до типу особистості INFP відчувають гордість за цю якість – і правильно, але не кожний розуміє, що стоїть за цими почуттями, а це може привести до ізолювання.

“Не все то золото, що блищить; не всі ті, хто блукає, загублені; старе, але сильне, не в’яне; до глибоких коренів не дістає мороз.”
Дж. Р.Р. Толкієн

У найкращому випадку ці якості дають INFP можливість щиро спілкуватися з іншими, легко орудуючи метафорами і параболами, розуміючи й створюючи символи для висловлювання цих ідей. Сила цього інтуїтивного стилю спілкування добре проявляє себе у творчих роботах, і тому не дивно, що багато відомих INFP – поети, письменники чи актори. Розуміти себе й своє місце у світі – важливо для INFP, і вони досліджують ці ідеї, віддзеркалюючи себе у власних роботах.
INFP мають талант до самовираження, розкриття власної краси і секретів за допомогою метафор і художніх персонажів.

Вміння INFP орудувати мовою не закінчується на їхній рідній мові: як і у випадку з багатьма людьми, які поділяють типи особистості Дипломатів, їх вважають обдарованими, коли справа стосується вивчення другої (чи третьої!!!) мови. Їхній талант у спілкуванні також добре служить INFP у їхньому бажанні, щоб панувала гармонія (ця тема повторюється серед Дипломатів), і допомагає їм рухатися вперед, коли вони знаходять своє покликання.

 

Втім, на відміну від їхніх Екстравертивних братів, INFP зосереджуватимуть свою увагу лише на декількох людях, єдиній вартій справі – і розпоряджатися собою треба економно, або їхня енергія закінчиться, і вони навіть стануть пригніченими без змоги дати раду всьому поганому у світі, що вони не можуть виправити. Це досить сумно для друзів INFP, які залежать від їхнього рожевого погляду на світ.

Якщо вони не будуть обережними, INFP можуть втратити себе у своєму пошуку добра і почати нехтувати повсякденним доглядом, якого вимагає життя. INFP часто літають у глибоких думках, отримуючи насолодження, роздумуючи про гіпотетичне і філософське більше, ніж будь-який інший тип особистості. Без догляду INFP можуть почати втрачати манеру, вмикаючи «режим відлюдника», і їхнім друзям чи партнеру, можливо, доведеться докласти значну кількість зусиль, щоб повернути їх до реального світу.

На щастя, як квіти весною, любов, творчість, альтруїзм і ідеалізм INFP завжди повернуться, віддячуючи їм самим і тим, кого вони люблять, можливо, не через логіку чи корисність, але через бачення світу, яке надихає на щирість, доброту й красу, де б вони не були.

Link to comment
Share on other sites

Ваш тип особистості: “Командир” (ENTJ-A) :buba:
http://www.16personalities.com/images/types/entj.png
- Розум -
Екстравертивний
Інтровертивний
42%
- Енергія -
Інтуїтивний
Реалістичний
28%
- Натура -
Логічний
Принциповий
8%
- Тактика -
Плануючий
Шукаючий
12%
- Індивідуальність -
Самовпевнений
Обережний
72%

“Твій час обмежений, тому не марнуй його на те, щоб жити життям когось іншого. Не будь ув’язненим догмою – не живи результатами мислення інших людей. Не дозволяй шуму чужих думок заглушити свій власний внутрішній голос. І найважливіше – май сміливість йти за своїм серцем та інтуїцією. Якимось чином вони вже знають, ким ти насправді хочеш стати. Все інше – другорядне.”
Стів Джобс

ENTJ – природжені лідери. Люди з цим типом особистості наділені харизмою і впевненістю, і вони спрямовують свій авторитет таким чином, що він об’єднує натовпи під однією метою. Але на відміну від їхніх Принципових (F) колег, ENTJ характеризує часто безжалісний рівень раціональності, коли вони використовують свій драйв, цілеспрямованість й гострий розум, щоб досягти поставлених цілей будь-якою ціною. Можливо, це на краще, що вони складають лише три відсотки населення – інакше б вони придушили більш соромливі й чутливі типи, які складають більшість від того, що залишилося. Та ми повинні дякувати типові ENTJ за створення багатьох підприємств й установ, які ми сприймаємо як належне кожного дня.

Щастя криється в задоволенні від досягнень

Якщо є щось, що ENTJ люблять, то це цікаве випробування, велике чи мале, і вони твердо вірять, що, якщо їм дати достатньо часу й ресурсів, вони зможуть досягнути будь-якої мети. Ця якість робить людей з типом особистості ENTJ неперевершеними підприємцями, а їхня здатність стратегічно мислити й залишатися зосередженими впродовж довгого часу, виконуючи кожен крок їхніх планів з відданістю й ретельністю, робить їх впливовими бізнес-лідерами. Ця відданість часто є пророцтвом, що виконується самостійно, адже ENTJ просувають свої цілі зі справжньою силою волі, де інші, можливо, здалися би й кинули все, а завдяки їхній Екстравертивній (Е) натурі вони ймовірніше підштовхуватимуть й всіх інших, досягаючи неймовірних результатів у процесі.

За столом переговорів, будь то у корпоративному оточенні чи під час придбання автомобіля, ENTJ панівні, непохитні й безжалісні. Це не тому, що вони мають крижане серце чи злісні самі по собі – справа більше в тому, що особистості ENTJ щиро обожнюють випробування, боротьбу розумів, винахідливість, яка народжується в такому оточенні, і якщо інша сторона не встигає, для ENTJ це не причина для того, щоб вони поступилися власними ключовими принципами безумовної перемоги.

Головна думка, яка прокручується у голові ENTJ – це, можливо, щось на зразок “Мені все одно, що ти називаєш мене черствою шельмою, доки я залишаюся шельмою, яка діє ефективно”.

Якщо є хтось, кого ENTJ поважають, то це той, хто може зустрітися з ними в інтелектуальній боротьбі, хто може діяти з ретельністю й якістю, подібною до їхньої власної. Особистості ENTJ мають індивідуальне вміння впізнавати таланти інших, і це допомагає як формувати команду (оскільки ніхто, незалежно від того, наскільки він чудовий, не може робити все самостійно), так і стримувати надмірні прояви пихатості й поблажливості. Однак їхній індивідуальності також притаманно наголошувати на чужих невдачах з холодним присмаком черствості – і це саме та точка, де ENTJ насправді починають нариватися на неприємності.

Розвиваючи науку людських стосунків

Емоційна експресія – це не сильна сторона будь-якого Аналітика (NT), але через їхню Екстравертивну (Е) натуру далекість ENTJ від їхніх емоцій є особливо помітною, і це одразу відчувається набагато ширшими масами людей. Особливо у професійному оточенні: ENTJ просто роздавлять тих чутливих людей, яких вони вважають неефективними, некомпетентними чи ледачими. Для людей з типом особистості ENTJ прояви емоційності – це прояви слабкості, а з таким підходом легше заводити ворогів. ENTJ зовсім не завадить пам’ятати, що вони повністю залежать від наявності функціонуючої команди: не лише для досягнення власних цілей, але й для того, щоб отримати визнання і гарні відгуки – це те, до чого ENTJ, на диво, дуже чутливі.

ENTJ – справжні генератори ідей, і вони культивують враження, що стрибають вище власної голови – і досить часто це так і є. Утім їм треба пам’ятати, що своє положення вони заслужили не лише власними діями, але й завдяки діяльності команди, яка їх підтримує, і важливо визнавати внески, таланти й потреби їхньої команди підтримки, особливо з емоційної перспективи. Навіть якщо їм треба буде змінити своє мислення на «вдай доки вдасться» – якщо ENTJ зможуть поєднати емоційно здоровий фокус разом з багатьма їхніми сильними сторонами, вони отримають у винагороду глибокі, сповнені задоволення стосунки і перемоги у справах, з якими вони мають діло.

:spruce_up:

Link to comment
Share on other sites

Не погоджуюсь, хоча і відповідала відверто

В опитуванні не враховані деякі :pleasant: деталі емоційності. Керувати можу і керувала, але то не моє, бо не можу йти по "головах",  емоційність відіграє певну роль. :shuffle:

:spruce_up:

Link to comment
Share on other sites

“Керівник”

(ESTJ-A)

 

- Розум -

Екстравертивний

Інтровертивний

49%

- Енергія -

Інтуїтивний

Реалістичний

49%

- Натура -

Логічний

Принциповий

19%

- Тактика -

Плануючий

Шукаючий

63%

- Індивідуальність -

Самовпевнений

Обережний

81%

 

“Хороший порядок – це основа всіх речей.”

— Едмунд Берк

 

ESTJ – це представники традицій і порядку, які використовують своє розуміння того, що є правильним, неправильним і соціально прийнятним, щоб об’єднувати сім’ї і спільноти. Вони наділені такими якостями, як чесність, відданість і гідність, і людей з типом особистості ESTJ цінують за їхні чіткі поради й керівництво, а вони з радістю показують приклад у складних ситуаціях. Відчуваючи гордість за те, що вони об’єднують людей, ESTJ часто беруть на себе ролі керівників громадських спільнот, які старанно працюють, щоб зібрати всіх разом на святкування дорогоцінних місцевих подій чи на захист традиційних цінностей, які об’єднують родини і спільноти.

 

и тыды и тыпы

----------------------

 

 

цыпа-цыпа, дорогэньки, я вас возглавлю, да.

давно же говорю - голосовывайте за лесу и будет вам щястя.

Змінено користувачем лесица
Link to comment
Share on other sites

Попит на таке керівництво високий у демократичних суспільствах, і оскільки ESTJ складають не менше 11% населення, не дивно, що багато американських президентів належали до цього типу. Щиро вірячи у верховенство закону і в те, що авторитет треба заслужити, ESTJ керують на власному прикладі, демонструючи відданість, навмисну чесніть і цілковите відмовляння від ледачості й обманювання – особливо в роботі. Якщо хтось заявляє, що тяжка праця руками – це чудовий спосіб зміцнити характер, то ця людина – ESTJ.

 

ESTJ знають про своє оточення і живуть у світі чітких фактів, які можна перевірити – впевненість їхніх знань означає, що навіть всупереч міцному опору вони дотримуються принципів і просувають чітке бачення того, що є і не є прийнятним. Їхня точка зору також не просто пусті балачки, адже ESTJ більш, ніж охочі поринути у найскладніші проекти, удосконалюючи плани дій і сортуючи деталі на своєму шляху так, що навіть найзаплутаніші завдання починають здаватися простими й досяжними.

 

Однак ESTJ не працюватимуть наодинці , і вони очікують, що за їхню надійність і робочу етику їм віддячать – люди з цим типом особистості виконують свої обіцянки, і якщо партнери чи підлеглі загрожують їм некомпетентністю чи ледачістю, чи ще гірше – нечесністю, – вони не вагаються показувати свій гнів. Це може заробити їм репутацію непохитності – ознаки, яку поділяють усі Вартові (SJ). Та це не через те, що ESTJ сліпо вперті, а тому, що вони щиро вірять, що їхні цінності – це те, що змушує суспільство функціонувати.

 

 

ESTJ – це класичний приклад зразкового громадянина: вони допомагають своїм сусідам, дотримуються законів і намагаються зробити так, щоб кожен брав участь у спільнотах і організаціях, які настільки важливі для них.

Змінено користувачем лесица
Link to comment
Share on other sites

Ваш тип особистості:“Поборник”(ENFJ-A)

 

 

ENFJ – природжені лідери, сповнені пристрасті й харизми. Складаючи близько двох відсотків населення, вони часто є нашими політиками, тренерами і вчителями, допомагаючи іншим і надихаючи їх досягати й творити добро у світі. З природною впевненістю, яка породжує впливовість, ENFJ відчувають велику гордість й щастя, коли скеровують інших працювати разом для вдосконалення самих себе і навколишнього суспільства.
Міцна віра у людей

Людей притягують сильні особистості, а ENFJ випромінюють справжність, турботливість і альтруїзм, не бояться вийти і сказати, коли вони відчувають, що щось треба сказати. Вони природно й легко спілкуються з іншими, особливо один на один, а їхня Інтуїтивна (N) ознака допомагає людям з типом особистості ENFJ діставатися кожного розуму, або через факти й логіку, або через неприкриті емоції. ENFJ легко бачать мотивації людей і на перший погляд незв’язні події, вміючи поєднати ці ідеї і представити їх як спільну мету з таким красномовством, яке не назвеш ніяк інакше, як зачаровуванням.

Інтерес, який ENFJ відчувають до інших, справжній, навіть занадто – якщо вони вірять у когось, вони можуть з головою поринути у чужі проблеми через надмірну довіру. На щастя, ця довіра зазвичай є пророцтвом, що виконується самостійно, адже альтруїзм і справжність ENFJ надихає тих, про кого вони турбуються, стати кращими. Але якщо вони не будуть обачними, то можуть поширити свій оптимізм занадто далеко, іноді підштовхуючи інших далі, ніж вони готові чи бажають іти.

ENFJ також уразливі до пасток інших: вони наділені приголомшливою здатністю обдумувати й аналізувати власні почуття, але якщо вони занадто зацикляться на становищі іншої людини, вони можуть отримати щось на зразок емоційної іпохондрії: почати бачити чужі проблеми у собі та намагатися виправити у собі щось, що не є поганим. Якщо вони досягнуть точки, де їх тягнутиме назад обмеження, які відчуває хтось інший, це може зашкодити здатності ENFJ бачити вихід з дилеми і взагалі бути хоч трохи корисним. Коли таке стається, для ENFJ важливо зупинитися і скористатися тим самим самоаналізом, щоб відчути різницю між тим, що вони насправді відчувають, і самостійною проблемою, на яку треба дивитися з іншої перспективи.
...Боротьба повинна не віднаджувати нас від підтримування справи, у справедливість якої ми віримо
Los ENFJ son personas genuinas, cuidadosas, directas, y nada los hace más felices que liderar el ataque, uniendo y motivando a su equipo con un entusiasmo contagioso.

ENFJ – це щирі, турботливі люди, які кажуть й вчиняють так, як вчать самі, і ніщо не робить їх щасливішими, як з заразливим ентузіазмом очолювати, поєднувати й мотивувати свою команду. Люди з типом особистості ENFJ – пристрасні альтруїсти, іноді навіть через край, і навряд чи їх злякають стусани долі, коли треба захистити людей чи ідеї, у які вони вірять. Не дивно, що багато відомих ENFJ – президенти США: цей тип особистості хоче очолювати людей у подорожі до кращого майбутнього, будь це подорож нації до процвітання чи виснажлива боротьба команди з софтболу в малій лізі за перемогу.

Відомі ENFJ:
Барак Обама
Авраам Лінкольн
Рональд Рейган
Рональд Рейган
Уільям Каллен Брайант
Абрахам Маслоу
Шон Коннері
Бен Аффлек
Франсуа Міттеранд
Томмі Лі Джонс
Майкл Джордан
Меттью Макконехі
Джон К’юсек
Дейнеріс з “Гри престолів”

Link to comment
Share on other sites

Веня, не томи, признайсо, што ты есмь.

говорят шо мать Тереза  :pardon:

 

аз есмь

Відомі INFJ:

Мартін Лютер Кінг
 
Нельсон Мандела
 
Мати Тереза
 
Ніколь Кідман
 
Джиммі Картер
 
Мел Гібсон
 
Гете
Джеймс Уілсон з “октора Хауса”
Link to comment
Share on other sites

И что характерно - написать свой анализ метровыми буквами мозги фатило только у двоих.  

 

От это - одна категория, б/п.  :)

 

Любезный, даже Вы должны знать что такое Crtl+C

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...