Перейти до змісту

Сегодня в Украине: День памяти жертв голодомора


ЦеDzip

Recommended Posts

Хочешь сказать, что если бы не раздули скандал из ничего, он бы умер именно в этот день по любому?

 

А він яким боком до скандалу? Надав у оренду приміщення - далі відповідальність орендатора

 

«Сьогодні зранку в приміщенні міської ради стало погано Роману Славітичу. За словами очевидиці, яка працює у міській раді, чоловік зайшов в кабінет. Вона помітила, що у нього нездоровий вигляд і запропонувала склянку води. Він сів за стіл і знепритомнів. Працівники викликали швидку і розпочали серцево-легеневу реанімацію з застосуванням автоматичного зовнішнього дефібрилятора. Медики, які прибули на місце, оперативно продовжили проводити реанімаційні заходи. Протягом години часу боролися за життя, але, на жаль, врятувати не вдалось», – повідомили в прес-службі мерії.

Перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко розповів, що близько 8:00 ранку Роман Славітич прийшов до нього на зустріч, про яку сам попросив напередодні. Його провели у кабінет, де йому стало зле, він знепритомнів. Співробітники міськради одразу викликали «швидку» і почали надавати першу допомогу із застосуванням автоматичного зовнішнього дефібрилятора, однак Роман Славітич помер.

https://zaxid.net/news/

Link to comment
Share on other sites

Самым непосредственным. Дом закрыли и ещё штрафчик нарисовали за нарушение карантина. Что ему за это дело устроило руководство осталось за кадром, но подозреваю ничего хорошего. Мужика тупо затравили.
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...