Перейти до змісту

ПП: "Готов обменять Савченко на двух российских военных"


ЦеDzip

Recommended Posts

Не обговорюючи вину чи невинуватість засудженої, яка брала участь у бойових діях на території власної країни в умовах правового режиму мирного часу, зазначу, що головне питання в «справі Савченко» - це не питання вини, а питання юрисдикції. Тобто, питання чи має право Росія викрадати з території України громадян України та судити їх за російськими законами за дії, скоєні громадянами України на території України.

 
 
Генеральна прокуратура України в особі заступника генпрокурора Віталія Каська ще в лютому 2015 року визнала юрисдикцію Росії в «справі Савченко», визнала, що Росія вправі викрадати громадян України та судити їх за російськими законами за дії, вчинені на території України, а також визнала, що член ПАРЕ Савченко не користується дипломатичним імунітетом на території Російської Федерації. Більш того, Генеральна прокуратура України в особі заступника генпрокурора Каська активно співробітничала з Генпрокуратурою РФ та Слідчим комітетом РФ по цій справі, виконуючи доручення СК РФ на підставі Конвенції про правову допомогу і правові відносини у цивільних, сімейних і кримінальних справах, підписану Росією, Україною та низкою країн колишнього Союзу РСР у Мінську 22 січня 1993 року.
 
Також Касько направив у Москву службову характеристику на військовослужбовця Савченко (до речі - негативну), яку він отримав, не поставивши до відома навіть Головну військову прокуратуру. Як пише адвокат Савченко Новиков, це Касько зробив на його особисте прохання:
володимир бойко
Link to comment
Share on other sites

 

 


а какой иной вариант у Пети?

 

Молчать.

 

Либо озвучить какой прецедент создала Россия.

А далее - указание на внимание стороны Украины.

 

Объявить об рекомендации не посещать украинцами данной страны, так как Украина не гарантирует, что её граждане будут выкрадены или принудительно / насильно изменено их гражданство.

Популизм может быть правдивым.

 

 

Иначе говоря факты поведения стран, до судебного решения исков, нужно переозвучивать расставляя правдивые аргументы. И остерегать своих людей, предупреждать что гарантия безопасности Украиной не может быть осуществлена.

 

 

иначе говоря постепенно подводить, что сотрудничество вырастает железной стеной (железный занавес).

"ничего не случилось" - это не политика, это самообман.

Link to comment
Share on other sites

Поменять на резидента хуйловской агентуры, Медведчука.

Скорее Медведчук поедет и выкрадется в Лугандоне, а Пэдро за него еще отдаст какого-то кацапского офицера, чтобы Медведчук вернулся в Киев.  :weep: Своих не бросаем, даже если они кацапские шпионы!

Link to comment
Share on other sites

а какой иной вариант у Пети?

Требовать освободить и вернуть на родину гражданина Украины и депутата ВР, без всяких торгов. А там пускай Вова вертится как это сделать красиво, что-бы не нарваться на расширение санкций. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

В новостях только что сказали, что все уже готово к обмену.

Единственный пункт, который остался - это то что Украина должна официально признать приговор, и после этого сразу отдадут.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...