Перейти до змісту

минПиСтець


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

Это, товарищи, информационный пиздец. 

При живом-то и целехоньком Министерстве информационной политики(!!!), гребаные Вести публикуют вот такое, и никто, ни одна государственная контора, отвечающая за информацию, пропаганду и нацбезопасность, не пошевелит пальцем, чтобы эту газетенку задавить в законном порядке. 

Я уж не говорю о "прямой линии" Захарченко с жителями ХАРЬКОВСКОЙ области. Предположим, наши силовые (?) структуры неспособны ликвидировать этого мудака. Но сука обрубить его каналы связи с остальной Украиной за два года - ума не хватило?? Или все похуй, кроме пилежа контрабаса?

13043720_1163339530366401_66251738135560

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Предлагаю вместо "газетенку задавить" задавить афтара, каторый нихуя не прочитал Конституции.

 

Стаття 15. 

Цензура заборонена.

в самом деле?

Стаття 15.

...

Держава гарантує свободу політичної діяльності, не забороненої Конституцією і законами України.

http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/254%D0%BA/96-%D0%B2%D1%80/paran4210#n4210
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

минстець априори ничего не может сделать газете "Вести", потому что создан он не для того, чтобы газеты закрывать, а для того, чтобы информационно противодействовать.

с "Вестями" за сепарскую пропаганду должно разбираться СБУ

так что минстець хоть и бесполезен более чем совсем, но в данном конкретном случае- ни при чем

Link to comment
Share on other sites

 

 

минстець хоть и бесполезен более чем совсем
Фіг там, він навпаки максимально корисний для тих захарченків повним блокуванням просування нашего мовлення на їх територію. І це зовсім не самого Стеця політика.
Link to comment
Share on other sites

От вы совки калированные, приученные краснопузыми как бы чего запретить и уничтожить. Уроды блять.

 

Страна находится в состоянии войны, де-факто. А мы с врагом прямые линии и диспуты устраиваем. Идиот, блять

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Минстець фсё? ;o

 

31 травня міністр інформаційної політики України Юрій Стець передав заяву про відставку голові Верховної Ради України Андрію Парубію.
"Міністр мав розмову з керівництвом країни та членами Уряду, яким повідомив про своє рішення. Причиною відставки є погіршення стану здоров'я. Жодних політичних або інших мотивів не існує", - заявив держсекретар МІП України Артем Біденко, додавши, що зараз Юрій Стець перебуває на лікарняному.
Функції виконуючого обов'язки міністра інформаційної політики на час перебування міністра в лікарні покладені на першого заступника міністра Еміне Джапарову.

 

1496240880-3417.jpg
http://mip.gov.ua/news/1826.html

Link to comment
Share on other sites

мінСтець взагалі якийсь яловий був. Хоча від нього саме нічогонероблення і вимагали, коли лугандон заблокував наше мовлення. А ось тепер справа йде до виборів, тут нарешті боєць потрібний аби від зради відбиватися.

Link to comment
Share on other sites

:K

01/06/2017 - 10:39
 
Провокація блогера Анатолія Шарія призвела до рішення міністра інформації України Юрія Стеця піти у відставку.
Журналіст 5 каналу Роман Чайка та ведучий ЕспрессоТВ Богдан Буткевич стали жертвами розіграшу проросійського блогера, оприлюднивши на загальнонаціональному каналі неправдиві документи.
Відтак, Юрій Стець, який негласно курував державні телеканали, був вимушений ухвалити рішення про звільнення.
Іще в середині травня Анатолій Шарій розпочав провокацію щодо Богдана Буткевича та Романа Чайки. За допомогою свого читача він запропонував «конфіденційну» інформацію про себе цим журналістам.
Чайка і Буткевич опублікували нібито особисті дані блогера, його місцезнаходження та нібито приховану його зйомку. Оприлюднене на 5 каналі, який належить президенту Петру Порошенку, відео виявилося роботою самого Шарія, повну версію якого він виклав у своєму блозі.
У кінці блогу Шарій звернувся до Петра Порошенка, назвавши його нецензурним словом.
Документи про отримані Шарієм гонорари за прокремлівську пропаганду виявилися розпискою, написаною від руки самим блогером.
Відео Шарія, що менш ніж за добу набрало понад півмільйона переглядів, викликало різку реакцію в Адміністрації президента та скандал з боку власника 5 каналу. Через півдня після виходу відео міністр інформації Юрій Стець подав у відставку.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Кампанія з дезінформації, яка проводилась у Західній Європі, серйозно послабила Україну та її імідж.
Про це заявив  глава представництва Європейського Союзу в Україні Х’юг Мінгареллі під час виступу на круглому столі  "Загрози безпеці України та інших країн Східного партнерства: можливі відповіді" у вівторок у Києві, передає "Інтерфакс-Україна".
"Уявлення про Україну в Західній Європі не має нічого спільного з реальністю в цій країні. Це більшою мірою через ту пропаганду, дезінформаційну активність, яка здійснювалася в Західній Європі", - сказав він.
Мінгареллі зазначив, що дезінформаційна кампаннія значно ослабила Україну.
За його словами,  вона мала вплив не лише всередині України, але й позначилася на іміджі країни за кордоном.
Раніше повідомлялося, що Росія активізувала значні ресурси і мережі підставних організацій, ЗМІ і так званих агентів впливу радянського зразка для просування пропаганди у західних ЗМІ щодо подій на Сході України та в Криму.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...