Перейти до змісту

что за......отвод войск?


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

В Золотом люди в недоумении. Подходят, спрашивают, что происходит и как это понимать. Говорят: "не уходите, не бросайте нас". 
Кто бы объяснил им, и мне заодно, что за хрень с отводом войск из Станицы Луганской, Петровского и Золотого? 
Что мне ответить?
Link to comment
Share on other sites

Тука щось розказував про лінію розмежування.

 

Марчук, непосредственный участник переговоров:

 

На трех участках на Донбассе сегодня начинается работа по разведению сторон...

Обозначенные три зоны безопасности площадью не менее 2 на 2 кв. км будут созданы в районе населенных пунктов Золотое, Петровское и Станица Луганская. Действие соглашения может быть распространено и на другие участки фронта, однако они будут определены в результате дальнейших консультаций.

 

http://censor.net.ua/video_news/407224/na_treh_uchastkah_na_donbasse_segodnya_nachinaetsya_rabota_po_razvedeniyu_storon_marchuk_video

Змінено користувачем mick
Link to comment
Share on other sites

Імплементація Мінська, хулє тут думати!

 

Після того, як прийшлі "мотороли" попалять і поріжуть проукраїнських, що там ще залишилися, не Україні не варто надіятися на хоча б яку підтримку місцевих....

І ще, імхую - "розведення" буде аж до адмінкордонів областей....

Link to comment
Share on other sites

Это все делается для затягивания статус кво и сохранения повода для продолжения санкций. Раша загибается. а ума нет просто уйти. Украина это делает потому что выполняет план Большого Брата. Я считаю правильно, как ни горько это выглядит и ощущается.

ИМХО естественн

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Скорее всего, Вуйко з Онтарыо мае рацию.Жаль только наших мужественных парней.За Родину ,конечно.Боже,раскрой над их головами свой Омофор и сохрани их живыми.
Link to comment
Share on other sites

Імплементація Мінська, хулє тут думати!

...

І ще, імхую - "розведення" буде аж до адмінкордонів областей....

Мав такі ж побоювання деякий час тому. І підозрюю, що такі варіанти гуляли не лише по мізках захарченок. Але тепер не уявляю, яким чином можливо здати нині контрольовані нами регіони Донбасу. Окрім повномасштабної агресії з застосуванням авіації.

Link to comment
Share on other sites

Украна має щось робити згідно договорів?!

А це вже виконали?Надали "гарантії",а колистався напад,язика у дупу запнули?

-----------

"Будапештський меморандум
Меморандум про гарантії безпе́ки у зв'язку з приєднанням України до Догово́ру про нерозповсюдження ядерної збро́ї — міжнародна угода, укладена 5 грудня 1994 року між Україною, США, Росією та Великою Британією про неядерний статус України. Угода містить пункти, що надають гарантії суверенітету та безпеки Україні."

Link to comment
Share on other sites

Ви не зрозуміли. Це йде не імітація, а саме виконання Мінська-2.

Оцей обмін 600+ сепарів на 47 наших буде подано як виконання всіх-на-всіх, обстріли останні дні як зменшилися - припинення вогню, зараз повідводять війська, куди одразу ж приповзуть орки - відведення озброєнь....

 

Так що ждіть скоро - зміни до Конституції по лугандону.

 

 

На місці проукраїнських мешканців зазначених населених пунктів я би спродувала все, що можливо і тікала звідти кудись на велику Україну або й далі. Поки відносне затишшя. Як зробили більш далекоглядні мешканці донецька ще на початку весни 14-го - і приїхали хоча б з якимись грошима. На відміну від тих, хто тікав вже з-під обстрілів в чому стояв...

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

"ЛНР" отказали СММ в доступе в район Первомайск-Золотое. Без доступа СММ не может проверить выполнение сторонами минских договоренностей. СММ готова и способна осуществлять мониторинг", – сказано в сообщении.

 

 

охуенчик )))

зато "готовы и способны осуществлять мониторинг"

где? в виктории или паркине?

Link to comment
Share on other sites

На місці проукраїнських мешканців зазначених населених пунктів я би спродувала все, що можливо і тікала звідти кудись на велику Україну або й далі.

Далеко не для всіх це можливо. По-друге, це була б катастрофа для України - прийняти таку масу людей фактично без засобів існування, якщо б виїхали майже усі бажаючі. По-третє, тоді б точно довелося переносити ліню розмежування на адмінкордон Донбасу, чим створювалися б нарешті сприятливі умови для досягнення економічної самоспроможності лугандонів. Якої на теперішній пошматованій території їм не досягти. Четверте, уявіть ситуацію для тих, хто не зважаючи на свою проукраїнську орієнтацію таки б залишився в цілковито ворожому оточенні.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Украинцам не могут просто вот так взять и сразу сказать что вы снова в сфере влияния РФ. По этому вот так по тихоньку по чуть чуть утомляют, разочаровывают и готовят общественное мнение. А то что с начала очередной "тишины" уже 12 погибших и около 50 раненных и это только боевые потери особо это так называемое общество уже не печет.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Жители Станицы Луганской готовы организовывать акции протеста против отвода украинских войск от населенного пункта согласно рамочному соглашению о разведении сил, подписанному в Минске. Об этом сообщает Hromadske со ссылкой на председателя Станично-Луганской районной ВГА Юрий Золкин.


По его словам, представители правоохранительных органов и ГосЧС окажутся под угрозой столкновения с боевиками в тех районах Станицы Луганской, которые войдут в так называемую "демилитаризованную зону".


"Люди спрашивают, каким образом украинские власти будут осуществлять свои полномочия на этих улицах. Там даже полицейским запрещено находиться с оружием. Как будут работать МЧС, скорая?" - сказал он.


Золкин заявил, что представители общественных организаций готовятся к протестным акциям в виде пикетов.


  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

"Українські військові заявляють, що нині неможливо здійснити передбачене останніми домовленостями розведення сил на трьох ділянках лінії контакту на сході України через те, що російсько-сепаратистські сили не припиняють обстрілів і не забезпечують вільного пересування патрулям ОБСЄ.
  Керівник української сторони Спільного центру контролю і координації Борис Кременецький підтвердив розведення сторін на одній із цих ділянок, у Золотому на Луганщині, що було здійснене в суботу.
  При цьому він наголосив в ефірі телеканалу «112 Україна», що на другій із ділянок, у Петровському на Донеччині, розведення сторін не може початися, поки бойовики не забезпечать вільного пересування ОБСЄ і не розмінують територію.
  А щодо третьої ділянки, у Станиці Луганській Луганської області, військовий узагалі відмовився говорити про можливі терміни розведення, бо там тривають обстріли з боку бойовиків.
  Прес-офіцер сектору «Луганськ» на лінії контакту Валентин Шевченко, зі свого боку, нагадав, що, за домовленістю, в місцях розведення сил не повинно бути зафіксовано жодного обстрілу протягом 7 діб. А у Станиці Луганській, додав він в ефірі того ж каналу, лише за минулу добу було два обстріли."

http://www.radiosvoboda.org/a/news/28026947.html

---------------

Що не знали з ким "домовляються"?!

Link to comment
Share on other sites

сегодня на почте парень отправлял посылку в р-н Марика

оператор попросила подождать, чтобы проверить, не в закрытой ли зоне нас. пункт

парень: так я уже туда отправлял, что-то новое появилось?

она: да,с сегодняшнего дня

 

все ок, посылку приняли

но, думаю, это что-то в Луганской

может, те, о которых стартпост  :(


3 жовтня у селищі Станиця Луганська за ініціативи відокремленого підрозділу громадської організації «Спілка учасників бойових дій, ветеранів та інвалідів АТО» відбулась акція протесту проти створення демілітаризованої зони.

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...