Перейти до змісту

Зібрав грибів. Чи справжні?


LampoGaz

Recommended Posts

хотя есть и более длительные показатели... 

то мабуть якісь мудрьониє гриби, у нас такі не ростуть.

в нас або відразу з копит, або жуткая діарея. Якщо не вгадав.

Змінено користувачем kleynod
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

то мабуть якісь мудрьониє гриби, у нас такі не ростуть.

в нас або відразу з копит, або жуткая діарея. Якщо не вгадав.

 

нед.

от бледной поганки, например, симптомы отравления могут начинать

проявляться в течение двух суток. 

Link to comment
Share on other sites

не знаю, шо воно таке "чорні грузді", але під 0.5  літра банки звичайних у молоді роки міг употрєбіть 0.5 вотки без хліба.

Звичайно засол мав бути аутентичний. Суцільний білок!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


Да. Я ем груздей!

 

*ихидно*

 

а нэту!  :pleasant:


не знаю, шо воно таке "чорні грузді", але під 0.5  літра банки звичайних у молоді роки міг употрєбіть 0.5 вотки без хліба.

Звичайно засол мав бути аутентичний. Суцільний білок!

 

олгоголег дытектыд.

смолоду...  8-)

Link to comment
Share on other sites

не знаю, шо воно таке "чорні грузді", але під 0.5  літра банки звичайних у молоді роки міг употрєбіть 0.5 вотки без хліба.

Звичайно засол мав бути аутентичний. Суцільний білок!

Вони й в сметані смажені теж добре заходять. 

Як м'ясо. "Суцільний білок" +100500!

Link to comment
Share on other sites

то всьо у прошлому...

просто не стало настоящих груздев..

 

 

дальтонег?

 

черные тока неприятно пахнут при варке

и еще их вымачивают долго

помню, родители как-то попали на поляну и за неимением других набрали черных груздей

вымачивали в ванной

варили в эмалированной выварке

потом в этой выварке солили

вкуснее соленых грибов ни до ни после не ела

а белые грузди люблю жаренными

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

дальтонег?

 

черные тока неприятно пахнут при варке

вкуснее соленых грибов ни до ни после не ела

а белые грузди люблю жаренными

 

 

не їв чорних, не буду сперичатися.

а от від тьотки з Уралу довелося зжерти не одну бочку.

Ні до ні після вони не смердять і у варці не мають потреби.

Хрумтять як огіркі і ситні шо м"ясо.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Их не надо варить, их надо тупо жарить. Со сметаной, как лисички. Отлично получается.

То ви сплутали з зонтиками, їх жарять (маю на увазі гриби, а не Зонтика), грузді без відварювання чи вимочування спричинять легеньке нездужання, спочатку :)

Link to comment
Share on other sites

почитала попэрэдних допысувачив, ничьо не поняла, так што делать с гребаме?

1. З'їси

2. Завести будильник на .... час

3. Почула будильника - гриби були їстівні

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...