лєса Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 три дня ждем аччьота от юзера про здоровля, аппетит, стул... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleynod Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 чому тільки три дні? тємі ніби вже рік... Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 три дня пережываний за здоровля - симптомы отравления в такой срок вылазят.хотя есть и более длительные показатели... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleynod Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 (змінено) хотя есть и более длительные показатели... то мабуть якісь мудрьониє гриби, у нас такі не ростуть.в нас або відразу з копит, або жуткая діарея. Якщо не вгадав. Змінено 4 листопада, 2017 користувачем kleynod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 то мабуть якісь мудрьониє гриби, у нас такі не ростуть.в нас або відразу з копит, або жуткая діарея. Якщо не вгадав. нед.от бледной поганки, например, симптомы отравления могут начинатьпроявляться в течение двух суток. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 /me невообразимо хочет черных груздей.Даже больше чем лесичеґ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 груздежор дытектыд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 (змінено) груздежор дытектыд. Да. Я ем груздей!Можете считать єто за каминг-аут. Змінено 4 листопада, 2017 користувачем Кость Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleynod Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 не знаю, шо воно таке "чорні грузді", але під 0.5 літра банки звичайних у молоді роки міг употрєбіть 0.5 вотки без хліба.Звичайно засол мав бути аутентичний. Суцільний білок! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 Да. Я ем груздей! *ихидно* а нэту! не знаю, шо воно таке "чорні грузді", але під 0.5 літра банки звичайних у молоді роки міг употрєбіть 0.5 вотки без хліба.Звичайно засол мав бути аутентичний. Суцільний білок! олгоголег дытектыд.смолоду... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 не знаю, шо воно таке "чорні грузді", але під 0.5 літра банки звичайних у молоді роки міг употрєбіть 0.5 вотки без хліба.Звичайно засол мав бути аутентичний. Суцільний білок!Вони й в сметані смажені теж добре заходять. Як м'ясо. "Суцільний білок" +100500! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleynod Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 олгоголег дытектыд.смолоду... то всьо у прошлому...просто не стало настоящих груздев.. http://grib-info.ru/wp-content/uploads/2017/05/1105b-25.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 ик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logpor Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 та то мухомори були, його ще пару тижнів ковбасити буде Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 а ты скудова знаеш, рыжый ведметь? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logpor Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=foN4L6yEzaY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Параска Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 то всьо у прошлому...просто не стало настоящих груздев.. дальтонег? черные тока неприятно пахнут при варкеи еще их вымачивают долгопомню, родители как-то попали на поляну и за неимением других набрали черных груздейвымачивали в ваннойварили в эмалированной вываркепотом в этой выварке солиливкуснее соленых грибов ни до ни после не елаа белые грузди люблю жаренными 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 черные тока неприятно пахнут при варкеИх не надо варить, их надо тупо жарить. Со сметаной, как лисички. Отлично получается. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleynod Опубліковано 4 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 4 листопада, 2017 дальтонег? черные тока неприятно пахнут при варкевкуснее соленых грибов ни до ни после не елаа белые грузди люблю жаренными не їв чорних, не буду сперичатися.а от від тьотки з Уралу довелося зжерти не одну бочку.Ні до ні після вони не смердять і у варці не мають потреби.Хрумтять як огіркі і ситні шо м"ясо. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Папа_Карлос Опубліковано 5 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 5 листопада, 2017 /me невообразимо хочет черных груздей.Даже больше чем лесичеґ. , тебя туд на гребы приглашаюд... в качестве объекта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 5 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 5 листопада, 2017 , тебя туд на гребы приглашаюд... в качестве объекта... нед, пусть даже не думаюд. леса не может быть жоревом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ведмедик Опубліковано 6 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 6 листопада, 2017 Их не надо варить, их надо тупо жарить. Со сметаной, как лисички. Отлично получается.То ви сплутали з зонтиками, їх жарять (маю на увазі гриби, а не Зонтика), грузді без відварювання чи вимочування спричинять легеньке нездужання, спочатку Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadin Опубліковано 6 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 6 листопада, 2017 почитала попэрэдних допысувачив, ничьо не поняла, так што делать с гребаме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ведмедик Опубліковано 6 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 6 листопада, 2017 почитала попэрэдних допысувачив, ничьо не поняла, так што делать с гребаме?1. З'їси2. Завести будильник на .... час3. Почула будильника - гриби були їстівні 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadin Опубліковано 6 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 6 листопада, 2017 Оказывается будильником можно еще и грибы проверять Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 6 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 6 листопада, 2017 Оказывается будильником можно еще и грибы проверятьТа то таке. Про барометр и измерение высоты башни рассказать? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc5 Опубліковано 6 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 6 листопада, 2017 Та то таке. Про барометр и измерение высоты башни рассказать? бьіль из жизни йуніх математегоф?Давай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 6 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 6 листопада, 2017 бьіль из жизни йуніх математегоф?Давай.Нє, то про Резерфорда та Нільса Бора. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc5 Опубліковано 6 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 6 листопада, 2017 Нє, то про Резерфорда та Нільса Бора. А да физикоф, чуть подзабіл. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 6 листопада, 2017 Report Share Опубліковано 6 листопада, 2017 почитала попэрэдних допысувачив, ничьо не поняла, так што делать с гребаме? как фсегда - скурить. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts