Салекс Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Специальное предложение от сочинских врачей - УЗИ с обезьянкой и удавом! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Салекс Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 - Алло, психбольница? У вас все пациенты на месте?- А в чём дело?- От меня жена сбежала с каким-то придурком! Link to comment Share on other sites More sharing options...
африканский_йож Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 - Владимир Владимирович, а что случилось с "Донецкой Народной Республикой"? - Она утомила. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted May 7, 2014 Author Report Share Posted May 7, 2014 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mHyRCeKxhss Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiM Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 http://s23.postimg.org/cajbr663v/101010001.jpg 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted May 8, 2014 Author Report Share Posted May 8, 2014 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted May 8, 2014 Author Report Share Posted May 8, 2014 http://i.piccy.info/i9/fe973a1ab247f697bf963dd0302cb759/1399539905/73807/735499/photo_50135.jpg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аффтар Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted May 8, 2014 Author Report Share Posted May 8, 2014 (edited) https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fghvm_qtOx0 Румынский колорад Edited May 8, 2014 by Agh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
taktus Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IYdT5JoeDPc Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiM Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 http://s020.radikal.ru/i710/1405/46/29714c7f0f88.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiM Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 http://s29.postimg.org/sdfavfag7/0_ac4a2_fc449b87_XL12.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted May 10, 2014 Author Report Share Posted May 10, 2014 - Простите, но распятие Христа - научно не доказанный факт, а убийство Кеннеди произошло задолго до появления Правого Сектора, - возражал представитель США, но Чуркина уже было не остановить... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted May 10, 2014 Author Report Share Posted May 10, 2014 Встретились две проблемы 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kr1810bm86 Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
пани Ада Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Вот куда Топаз пропал...(С) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
пани Ада Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 понравилось http://s49.radikal.ru/i126/1103/09/f169418d7a9b.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
пани Ада Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Электорат у нас, конечно, говно, зато народ хороший(с) В.Войнович Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozitiff Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Электорат у нас, конечно, говно, зато народ хороший(с) В.Войнович Как Пилсудский - "Народ отличный, только люди бляди." Link to comment Share on other sites More sharing options...
UkrainianMan Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 Стягнув на ФБ у Чєпіноги: Про їду та її вред... і пользу...В дєцтві нас учили, що завтрак ззіж сам, обід поділи з другом, а ужин отдай... Добкіну. Кажуть шо січас ця концепція уже устарєла і можна жерти коли захочеться... Ми так і робимо часто... Ото, бува, ззіси цельної овсянки на воді з половиною єжевичної ягоди зранку, та в обід отвєдаєш дикого рису з грибами шіітаке... І цілий день така льогкость во всьом тєлє... Аж поки увечері не вип’єш півтори бутилки водки з двома пачками пільменів. З сметаною разумєється... Ну, це перед Київським тортом і вареннячком... Це в лучшем случає... Бо якшо є якісь гості в домі, то вже після Київського торту якомусь мудрому чоловіку ше вздумається ззісти пару грибочків з банки... На коня, так сказать. Ну і з водкою, да... Бо я ше не стрічав в жизні чоловіка, якому б хотілося маринованих грибочків просто так, без водки... Якщо серед ваших знакомих такі є, то не довіряйте їм ні на секунду і гоніть в шию, бо це люди неіскрєнні і закомплєксовані... Сьогодні він вам їсть грибочки без водки, а завтра встроме ножа ззаді... І це ше харашо якшо – ножа... І після грибочків все починається по новому кругу... Вєчне возвращєніє, як писав Ніцше... А потом встаєш утром і справедливо думаєш: херня воно весь цей здоровий образ жизні... Жреш-жреш ті шіітаке, а воно тіки хуже становиться...Тому я вас від пізніх вечерь все таки застерігаю... Хоча ісключить їх полностью тоже невозможно, клянусь вам лічним опитом. Десь пару місяців назад, помню, встав я посеред ночі, часа в три, шоб випить стакан холодної води з лаймом... Поліз у шкаф по стакан, а в шкафу лежить “Пряник “Золотоніський” з повидлом”... Та ше при чому і не сам лежить, сука, а в акурат коло бутилки “Хеннесі”... То води я так і не попив... А лайм десь к їбеням закотився за холодільник. Ну і хуй с ним. По-моєму він там і досі лежить... Лайм мене вже тоді не інтересував. Бо я сидів і думав важкі думи, шо люди в принципі, злі, жестокі і неінтірєсні... Ну не всі, а тіки ті, до кого мені удалось дозвониться... Жоден, жоден (!!!), бля, не дослухав до кінця як я його уважаю... Сплошна стіна ненависті і непоніманія... Хотя нє, один таки, кажись, найшовся, ну він на той момент уважав мене ше більше чим я його... Ну об’яснить цього вже не міг, бо перейшов в разговорі на упрощонний варіант есперанто (в ньому іспользується тільки фраза “Ммм-м-м”) і я поклав трубку сам... Ну я пишу вам цей пост не для того, а для того, щоб спеціально іспортить вам вечерній апетіт і врятувать від пару тисяч ненужних калорій.Взимку 2010 року, успєшно проіпав президентську кампанію Юлії Володимирівни (в своє оправданіє могу сказать, що це не тіки моя заслуга, це – плід колективної творчості) я поїхав на заслужений отдих у Мексику...В Мексику летіть тяжело і довго. Довго тому, шо вона далеко, а тяжело тому, шо невозможно бухать двадцять чотири часа підряд (з учотом стиковок і пересадок). Хотя мені і удалось спростувать цю істіну, не так це вже й важко... Як казала моя перша вчителька Марія Михайловна: можеш же як, хочеш... Да, магу, да... По прильоту в Мехіко (з самольота цей город виглядає як найбільший в мірє лагерь беженців для совєцьких сборних гаражів) мені захотілося автентіки. І я попросив гіда повезти мене в правильне місце. То він і повіз... На якусь їхну троєщину... Потом оказалось, шо це центральна площа города. На центральній площі города росли брудні кактуси і красіво літала по воздуху жирна бумага з під якоїсь сільодки. Про то, шо саме з сільодки я узнав уже потом, бо вона мене таки нагнала і іспользовав порив вєтра кинулась на мене, як опитний і безжалосний орьол...Ресторан, куди я прийшов був автентичним на сто сємдесят процентів. По углам сиділи персонажі, наче б то зішедші з фільму “Хороший, плохой, злой”. На вид їм було років триста-триста піісят... Сразу чось вспомнився фільм “От заката до рассвєта” Родрігеса-Тарантіно...Ше там були музиканти. Вони грали за гроші для таких любителів екзотіки як я. Я їм дав піісят доларів і вони почали грать і співать... Потом оказалось, шо у них одна пісня стоє 25-ть центів, і то, як потом об’яснив гід, вони мене наіпали раз в пять в сравнєнії з кон’юнктурою ринка... В обшим, скоро у них закончився репертуар і вони попитались підмінить мєсний фолк “калінкою-малінкою” і даже “подмосковними вєчерами”. Ну я їм сказав “заткніться” і вони питали: сеньор, можна ми вже підемо додому? І даже пробували отдать сдачу, ну я їх одпустив і так... Перед цим я ім поспівав українських пісень з репертуару Квітки Цісик, Софії Ротару і раннього Скрипки, і вони казали: Муча Граціа, Гранде Сеньоро! ... Ну було замітно шо вони брешуть і шо їм не сильно понаравилось...В завєдєнії було всього два блюда: текіла і томатний сок. Люди пили текілу, а мухи – томатний сок. Це всіх устраївало. Мухи були великі, зелені й довольні жизню... В один момент я попросив просто води, на шо офіціант мені сказав: та де ж її, плять, взять тієї води, - текілу пий, це вкусніше. Я согласився...Під кінець вечера я сидів в углу разом з амігами і вже нічим од них не отлічався. По-крайнєй мєрі, внєшнє... В науці це називається мімікрія і симбіоз, по-моєму... Точно не помню, бо вчився я неважно... Ми з ними говорила про білого тигра Тігрюлю, яка бездарно програла вибори і про то, хто все-таки вбив Гетьмана і Чорновола... Аміги були дуже освєдомльонні в цих вопросах і оповідали свої версії, а може мені так тіки казалось, тєм болєє, шо по іспанськи я знаю тільки одне слово – Барселона. Потом, коли я вже не міг пить фізічеськи (потому шо устав, як співав Висоцький), то я пішов додому. І на виході в пориві чувств і родственності душ дав сто доларів якомусь мєсному бомжу. Після чого він повз за мною на колінах кілометра два, єлі одчепився... Для цього йому понадобилось дать ше двадцять доларів... і він уповз обратно... Не ісключено, шо в дальнєйшому він став президентом якоїсь страни...А ноччю мені було пагано. Дуже пагано... Я помню цей день (ніч), бо саме в цей день Янукович прогодив процедуру еякуляції (чи – інаугурації, - так просто й не вспомню зараз)... В общим, десь там, далеко, у рідному холодному Києві Янукович здіймав над головою бутафорську булаву і клав руки на пересопницьке євангеліє, яке потом по-моєму, удачно й списдив... Чи то він якесь друге євангеліє списдив, - не важно... Важно то, шо у Києві в даний момент Януковичу було хорошо, а мені було в Мехіко – погано... Діалектика, пля...Вєчна ця, сука, діалектика, яка лізе коли її не просять...Ну, зате, назавтра я мав на обід всяких вкусних мєстних существ... Ну, про це я потім розповім, пообідайте сначала, я ж не ізвірг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max_The_Cat Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 Стирено з ФБ "Украънський Щитоносець"УКРАЇНСЬКЕ ПОЛІТИЧНЕ ЖИТТЯ ОЧИМА ЗІГМУНДА ФРЕЙДАІмітація референдуму сепаратистами Донбасу.Глибока федералізація.Передчасне волевиявлення.Семихвоста опозиція.Безпосередня стимуляція передвиборчої активності.Взяття міської ратуші.Тилова боротьба.Прорив блокпосту.Вхід і вихід із кризи.Політична аналітика.Значно виросла явка.Попередній екзіт-пол.Групове зібрання.Замовні послуги в темниках.Покладено кінець сепаратизму. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max_The_Cat Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 Вот кто обошёл бы Кончиту Вюрст на 100 очков!https://www.youtube.com/watch?v=YXU0SaDkLks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
8chuma8 Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 (edited) - нашо ти пєш звідси воду сюди все гівно з села стікає- можно по русски я вас не понимаю?- говорю двумя руками черпай! Edited May 12, 2014 by 8chuma8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted May 12, 2014 Author Report Share Posted May 12, 2014 ReggaeMortis @ReggaeMortis1- Луганск, блин, что вы так долго с результатами возитесь? Вы их что, СЧИТАЕТЕ, что ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted May 12, 2014 Author Report Share Posted May 12, 2014 (edited) Юлия Тимошенко решила победить в президентской гонке любыми способами Edited May 12, 2014 by Agh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted May 12, 2014 Author Report Share Posted May 12, 2014 (edited) На территории рынка "Привоз" в воскресенье под девизом "Нам надоело кормить Одессу!" прошел референдум "Поддерживаете ли Вы акт о государственном суверенитете "Привоза"? За высказались 94% продавцов рыбного ряда, 92% - мясного корпуса, 99% - молочного корпуса. Овощников к референдуму не допустили из-за организации "Овощной сектор". Учитывая такие результаты, организаторы объявили о создании нового государства - Республики Привоз. У РП уже есть свой флаг: http://blog.img.pravda.com/images/doc/1/a/1ae73-prvz2.jpg Как разъяснил лидер нового государства Денис Тошнилин, белая полоса на нем символизирует молочный корпус, синяя - рыбный, а красная - мясной. "Привоз должен быть наконец-то услышан" - провозгласил самопровозглашенный президент Тошнилин. Сейчас организаторы ждут реакцию от Кремля и признания от международного сообщества. Edited May 12, 2014 by Agh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted May 12, 2014 Author Report Share Posted May 12, 2014 Рынок "7км" провел референдум, по результатам которого было провозглашена новая Республика Седьмой Километр , сообщает российская газета «Две по сто» . При этом рынок работал в штатном режиме , бюллетени для голосования разносились лично каждому торговцу на их торговые точки. У администрации рынка прошел митинг , на котором были объявлены результаты референдума , после чего митингующие с легкостью захватили здание администрации и , поскольку пока не знают , чего конкретно хотят , вывесили вместо украинского флага ковер. В здании уже прошло совещание руководителей активистов , в результате которой была написана Конституция республики , были образованы Министерства и розданы министерские кожаные портфели хорошего качества по низкой цене. Журналистам российского телеканала Life News , как всегда , оперативно удалось получить интервью у руководителей новой республики . « Мы пока не готовы обнародовать Конституцию нашей Республики , поскольку там есть ошибки - Word много слов подчеркнул красным , - заявил новоявленный министр юстиции Республики Седьмой Километр и по совместительству министр спортивных костюмов и обуви Юрий Чонг Ли. - Будем консультироваться с российскими программистами , как можно избежать подчеркивания слов. » « Мы уже готовы открыть посольства Нигерии , Вьетнама , Китая на территории нашей Республики » , - добавил Министр бытовой техники и поздравительных открыток Михаил Ндойе . Мысли о будущем Республики очень отличаются . Часть протестующих требуют присоединения к России , часть в Китай , а часть требований до сих пор неясна из-за языкового барьера среди активистов. Исполняющим обязанности президента избран местный предприниматель , который пользуется огромным авторитетом среди торговцев , обладатель звания «Бегунок Года 2007», Виктор Дайслер . "Мы сначала хотели проситься присоединиться к России , но на рынке представлены представители 26 стран , которые хотят присоединения к другим странам , - заявил Виктор Дайслер . - Возможно , Республика скоро преобразуется в федерацию или попросится присоединиться обратно к Украине" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted May 12, 2014 Author Report Share Posted May 12, 2014 http://cs618317.vk.me/v618317358/7fab/kA6vk-tif7s.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted May 12, 2014 Author Report Share Posted May 12, 2014 Новый этап разгула сепаратизма в Одессе. Улица Мукачевская в Одессе будет проводить реферундум о присоединении к Закарпатской области, которая собирается проводить свой референдум о присоединии к Словакии, Румынии, Польще,Венгрии - одновременно. Так просто, на всякий случай... Необходимость присоединения к Мукачево объясняется тем, что в Мукачево есть Одесская улица,жители которой обеспокоены защитой прав жителей Одессы проживающих на улице Мукачевской. Ожидаем референдумы на улицах Греческой, Польской,Еврейской , Итальянском и Французском бульваре. В этой ситуации радует , что в Одессе нет Русской улицы. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сашко Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts