Перейти до змісту

Вот тебе и Европа...


хозяин

Recommended Posts

 

 


И вас я понимаю. Но этому заламыванию рук про безвиз уже лет 10 если не больше. В то же время оформив раз короткий Шенген, потом вы сможете получить многократный и поехать в купальни Будапешта без всякого геморроя. Но это слишком сложный путь, проще ждать безвиз

 

Да нафиг надо? Вон вчерась потратил 30 минут времени и 70 долларов, оформил две Е визы на Шри Ланку полечу лучше купаться в индийском океане и жрать ананасы с сашими из свежайшего тунца!

Link to comment
Share on other sites

Вірмени не погодяться я думаю

А евреи погодяться с тем что современная Германия демократическая страна?

Змінено користувачем SlavRedko
Link to comment
Share on other sites

Да нафиг надо? Вон вчерась потратил 30 минут времени и 70 долларов, оформил две Е визы на Шри Ланку полечу лучше купаться в индийском океане и жрать ананасы с сашими из свежайшего тунца!

Хорошего отдыха. Каждому своё :)

Змінено користувачем SlavRedko
Link to comment
Share on other sites

В Турине этой ночью мигранты устроили агрессивный бунт против резидентов
Опубликовано Италия по-русски в чт, 24/11/2016 - 09:44
http://m.italia-ru.com/files/imagecache/mobile/news-images/7ct1h7rh6088-ksje-u10901876196917lq-1024x576lastampa.it_.jpg

Утром в квартале, где когда-то распологалась Олимпийская деревня, а сегодня размещают мигрантов, все успокоилось, но не надолго, считают местные жители.

После ночи высокого напряжения и страха, кажется, мир вернулся сегодня утром в квартал Moi и зону бывшей Олимпийской деревни Турина. Вчера около 23:00 двести а, может быть, и все триста мигрантов, временно проживающих в домах по улице Джордано Бруно, вышли на улицы в чрезвычайно агрессивном настроении: они вырывали с корнем знаки дорожного движения, бросали бутылки и переворачивали мусорные баки. Протест был направлен против местных жителей района, которых беженцы обзывали "расистами" и "сволочью". Вскоре к демонстрации присоединились еще сотня мигрантов, которые перекрыли движение на улице, ломая и круша все вокруг. Местные жители вызвали полицию, которые и разогнали протестующих. Бунт успокоился далеко за полночь, однако страх местных жителей не утих до сих пор.

http://www.ilpost.it/wp-content/uploads/2016/11/ex-moi-torino.jpg

Для того, чтобы понять, что произошло, мы должны вернуться назад во времени, к моменту, когда около 22:00 закончилась игра Неаполь-Динамо Киев. Все знали, что беженцы часто делают ставки в букмекерских конторах, расположенных на улице Джордано Бруно: в тот момент, в тридцати метрах от площади Галимберти и неподалеку от домов, занимаемых мигрантами, взорвались две самодельные бомбы, "Petardoni", как их называют жители области. Через час неподалеку гремит еще один взрыв. 

Последняя взорвавшаяся бомба и вызвала бурю агрессии у мигрантов.  

"До вчерашнего дня мы молчали, но нам просто надоела эта ситуация бесправия", - прокомментировали свои действия участники потасовки.

 

http://m.italia-ru.com/news/turine-etoi-nochyu-migranty-ustroili-agressivnyi-bunt-protiv-rezidentov-121042

Link to comment
Share on other sites

Більшість депутатів Європарламенту від Франції, Італії і Греції відхилили жорстку резолюцію Європейського парламенту, який засудив російську антиєвропейську пропаганду.
Про це свідчить аналіз голосування, проведений Votewatch Europe.
У резолюції, прийнятій 23 листопада, закликали до більш рішучих дій ЄС стосовно російської і ісламістської кампанії в ЗМІ. У документі йдеться, що ворожі повідомлення, особливо в соціальних мережах, прагнуть розколоти ЄС.
Резолюцію загалом підтримали 304 євродепутати і це не надто великий показник, враховуючи, що загалом там 751 депутат. 179 виступили проти прийняття документа, а 208 парламентаріїв утрималися.
Дані показують, що існують явні розбіжності всередині політичних груп Європарламенту, зокрема, серед лібералів (ALDE) і зелених (Greens/EFA), а також серед соціал-демократів (S&D).
Багато парламентаріїв голосували за національною ознакою, а не відповідно до рішення депутатських груп: з 69 італійських євродепутатів лише 8 підтримали резолюцію, і ця цифра ще нижче для Франції (тільки 3 євродепутати "за") і Греції (жоден грецький євродепутат не проголосував за документ).
З іншого боку, країни Центральної і Східної Європи, а також німці, бельгійці і голландці були в більшості підтримали резолюцію.
Навіть партія угорського прем’єра Віктора Орбана "Fidesz" проголосувала на користь більш активних дій у боротьбі з антиєвропейською агітацією.
Цікаво також, що критично налаштовані до ЄС партії, наприклад, Консервативна партія Британії, польська "Закон і справедливість" і угорська "Fidesz" схвалили боротьбу з антиєвропейською пропагандою, тоді як більш про європейські партії, наприклад, італійська Демократична партія (партія прем’єра Маттео Ренці) і французька Соціалістична партія (партія Франсуа Олланда), не підтримали документ.
Відбувся розкол у німецький коаліції: у той час як Християнсько-демократичний союз Ангели Меркель був ключовим прихильником резолюції, СДПН не схвалила її.
http://www.eurointegration.com.ua/news/2016/11/29/7058181/

fde0c6e-1.jpg

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...