Перейти до змісту

Караул! Беню опять бьют!


хозяин

Recommended Posts

Решением хозяйственного суда по представительства Днепропетровской областной прокуратуры, 94,5% акций ОАО "Авиационная компания "Днеправиа" обязали списать в пользу государства.

Об этом у себя на странице в Facebook заявил генеральный прокурор Юрий Луценко.

"Сегодня решением хозяйственного суда по представительства Днепропетровской областной прокуратуры, 94,5% акций ОАО "Авиационная компания "Днеправиа" обязали списать в пользу государства", - написал он.

Ранее сообщалось, что Генеральная прокуратура Украины расследует факты на предмет законности приватизации ОАО "Авиакомпания "Днипроавиа".

Как сообщалось, ФГИ в конце августа 2009 года продал 94,572% акций "Днипроавиа" "Галтере" за 59,017 млн гривен при стартовой цене 58,415 млн гривен.

В результате, авиакомпанией после приватизации, через ООО "Галтера" владеет финансово-промышленная группа "Приват", совладельцем которой является бизнесмен Игорь Коломойский.

Совместное украинско-венгерское предприятие "Увекон" в феврале 2016 года также стало победителем конкурса по отбору оценщика для определения стоимости контроля в ПАО "Одесский припортовый завод" для их дальнейшей продажи на приватизационном аукционе.

"Увекон", в частности, уже проводил оценку пакетов акций "Стахановского завода ферросплавов", "Запорожстали", "Оболони", Херсонского и Кременчугского нефтеперерабатывающих заводов, аэропортов "Борисполь" и "Киев", имущества КГОКОРа и шахты им.Засядько.

Согласно информации в госреестре, собственником СП "Увекон" является его руководитель Владимир Шалаев.

"Днипроавиа" осуществляет регулярные и чартерные авиарейсы в страны Европы, Ближнего Востока, СНГ. Является одним из крупнейших украинских перевозчиков.

Link to comment
Share on other sites

На радио один обозреватель рассказал, что все не так там радужно.
После нционализации, "вдруг", всплывет нехилый ДОЛГБени - перед Беней! Т.е. выяснится, что Беня одними своими фирмами сильно-сильно кредитовал Днеправиа, и они должны ему - как земля колхозу! Предположительная сумма долгов - миллиарды!

И эксперт сказал: "не в первый раз коломойский так делает"....

Link to comment
Share on other sites

А может шоколадный  режим специально  провернул  эту комбинацию  Беня получит свое бабло  прокуратура часть своего  ,   народ получит новые долги . Ситуация как с обл газами  которые приписали себе  фиктивный долг .    Схема Роттердам + наглядный пример  преступлений на самом высшем уровне  , пример  того как можно наживаться на  преступных схемах.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

https://tsn.ua/politika/sproba-vidchuzhennya-budivli-ta-politichniy-tisk-na-1-1-media-989932.html

6 вересня в пресі з'явилась інформація, що Генеральна прокуратура України планує здійснити огляд будівлі за адресою вул. Кирилівська, 23. З 2012 року це приміщення орендує медіагрупа "1+1 медіа".

"1+1 медіа" стурбована ситуацією і тому окремо викладає свою позицію щодо справи.

29 серпня компанія отримала листа від ТОВ "Поділ-Нерухомість" у якому було проінформовано, що НБУ планує до 25 вересня 2017 року відчуження будівлі через те, що вона перебуває в якості заставного майна по процедурі рефінансування "ПриватБанку". При цьому від ТОВ "Поділ-Нерухомість" вимагають сплати всієї суми кредиту – 4 406 807 586,50 грн, в той час, як оціночна вартість будівлі, відповідно до договору іпотеки, в рази менша - 258 027 976,00 грн.

Після отримання листа від ТОВ "Поділ Нерухомість", "1+1 медіа" звернулись до НБУ (додаток №1) з проханням прояснити ситуацію щодо подальшої оренди, враховуючи те, що "1+1 медіа" сплатила оренду до березня 2018 року. Відповідь досі очікується.

11-1-638.jpg?cb=1505202444

"Ми дуже хочемо помилятись, але це схоже на чергову спробу політичного тиску. Після історії з ліцензією у грудні минулого року, зараз починається історія з будівлею. Ми єдиний орендар, тому нам очевидно, що дії спрямовані проти нас. Перевести весь телецентр – це питання кількох місяців. Виїхати протягом двох тижнів – фізично не можливо і це абсолютний нонсенс, враховуючи, що ще у 2013 році ми сплатили оренду до 2018 року. Ми досі не отримали відповідь від НБУ, і якщо це не політична акція, то, звичайно, НБУ мав би дати нам час до закінчення строку оренди" - коментує генеральний директор "1+1 медіа" Олександр Ткаченко.

Наприкінці минулого тижня "1+1 медіа" надіслали лист до Міністерства внутрішніх справ (додаток №2), з проханням забезпечити охорону будівлі, аби унеможливити протиправні силові дії з припинення роботи телецентру.

11-c-1-638.jpg?cb=1505202751

Link to comment
Share on other sites

Генеральна прокуратура України планує здійснити огляд будівлі за адресою вул. Кирилівська, 23. З 2012 року це приміщення орендує медіагрупа "1+1 медіа".

Да уж, какбє колокола. Ну если правда.

Зи. Грустний ведко - и петя давит и @хозяин,@Spinoza,@krunv,@Юрий с ФУП, отсутствуйуд сто лет.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
 
29.09.17 11:00 Суд заарештував чотири підприємства Коломойського і Боголюбова

censor_news_big3.jpg

Зокрема, заарештовано майно Орджонікідзевського гірничо-збагачувального комбінату, Нікопольського заводу феросплавів, Марганецького гірничо-збагачувального комбінату і "Дніпроазоту".

Печерський райсуд Києва заарештував майно Орджонікідзевського гірничо-збагачувального комбінату, Нікопольського заводу феросплавів, Марганецького гірничо-збагачувального комбінату і "Дніпроазоту". Ці підприємства контролюють колишні власники "Приватбанку" Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов. Ухвала від 14 вересня є в Єдиному реєстрі судових рішень, передає Цензор.НЕТ із посиланням на lb.ua.
Заборону накладено в рамках справи про махінації "Приватбанку", яку порушили ще три роки тому. Посадових осіб "Приватбанку" підозрюють у привласненні 19 млрд гривень, виділених Нацбанком на рефінансування фінустанови.
Слідство запевняє, що встановило, що "Приватбанк" видав 42-м підконтрольним підприємствам кредити в розмірі від 18 до 73 млн доларів під заставу майнових прав на товар. Ці підприємства, своєю чергою, уклали сумнівні угоди, здійснивши 100% передоплату і перерахувавши гроші на рахунки нерезидентів нібито з метою отримання товарів. Однак товари не доставили, а гроші не повернули.
 
Зазначимо, 4 вересня Печерський районний суд Києва в рамках цієї ж справи заарештував будівлю заводу "Біола" (Дніпро), будівлю в Києві, яку орендує телерадіокомпанія "Студія 1+1", а також літак Boeing.

 

 
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...