Перейти до змісту

fs.to - fs.life ))


Recommended Posts

На домені FS.life запрацював сайт ідентичний старому FS.TO.


Повідомлення про перезапуск ресурсу за цією адресою можна знайти в неофіційній групі FS в соцмережі "ВКонтакте", але вона не має прямого відношення до адміністрації оригінального сайту, повідомляє Ain.ua.


Непрямим підтвердженням того, що це саме перезапуск, є факт підтримки старих облікових записів користувачів. Офіційного підтвердження від адміністрації FS ще немає.


Ресурс на новому домені виглядає ідентично з оригінальним FS.TO. В облікових записах користувачів зберігається історія переглядів. Ресурс оновлюється і з 30 березня по 1 квітня на нього заливався новий контент. Реклами на сайті поки немає.


Нагадаємо, 15 листопада кіберполіція провела обшуки в офісах, дата-центрах і будинках причетних до діяльності сайту людей. Обшук проводився в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 176 (порушення авторських і суміжних прав) УКУ. Тоді робота ресурсу була повністю припинена.


У грудні голова кіберполіції Сергій Демедюк підтвердив, що допускає відновлення роботи ресурсу. "Ця ймовірність є. Ми вилучили українські сервери, але їх дзеркала знаходяться на території РФ і в інших країнах", - сказав тоді глава відомства. Він також додав, що доменне ім'я FS.TO буде відібрано, на нього буде накладено арешт.


Link to comment
Share on other sites

Не могу.

Мне Геннадий Умань посоветовал пиздовать на жыдофский форум.

Вот, я размышляю теперь.

 

там порассуждаешь, сделай как Гена рекомендовал 

:pleasant:

Змінено користувачем 嗅探器
Link to comment
Share on other sites

Не могу.

Мне Геннадий Умань посоветовал пиздовать на жыдофский форум.

Вот, я размышляю теперь.

 

А шо так? У Гены зуп на них? Видать хасиды грязно надругались, можно понять Гену ... :gigi:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...