Перейти до змісту

Кишеньковий суд заборонив референдум...


DiDUS

Recommended Posts

по продажу землі...

 

Шо за блятсво? Яка ще заборона від суду проводити референдум з продажу землі? Ким і проти чого був подан позов?
 

Нє, я розумію, що це справа рук Порошенка(в подальшому - ПДРС), але я думав, що він буде якось вишуканіше це робити, мінімальну, але логіку вмикати, мінімально, але слідувати яким-то нормам закону.
 

А те, що ПДРС спустив з ланцюга чергову свою шавку з погонялом Арсірій Р.О., воно виглядає як діагноз самому цьому шавці-судді та ПДРСу в умопомешательстві.
Хіба відбулася якась подія, що зафіксувала рішення зборів ініціативної групи з організації референдуму? Ця подія може відбутися тільки в одній установі, в ЦВК. Нема рішення ЦВК. То на що був поданий позов?
 

А яка справа суду до зборів якоїсь ініціативної групи? Мало лі що вони там приймали, то що, треба забороняти це? Я ось їхав в електричці, і там ініціативна група з трьох пенсіонерів постановила. що шоколадного ПДРСа треба повісити. То Арсірій також винесе ухвалу, яка заборонить виконання постанови пенсіонерів? 

І все ж таки, хто подав позов і де сама ухвала? Я зайшов на сайт суду, там 14 засідань за участі Арсірія, але такої ухвали нема - http://adm.ki.court.gov.ua/sud2670/csz/ У нас вже що, таємні таємні ухвали приймаються? А виконувати їх хто буде, також таємні зондеркоманди?

Link to comment
Share on other sites

 все ж таки, хто подав позов і де сама ухвала? Я зайшов на сайт суду, там 14 засідань за участі Арсірія, але такої ухвали нема - http://adm.ki.court.gov.ua/sud2670/csz/ У нас вже що, таємні таємні ухвали приймаються? А виконувати їх хто буде, також таємні зондеркоманди?
Але в мережі пишуть, що вона була. І начебто підставою стало те, що Арсірій на око визначив, що в залі не було 2000 учасників. А що, він відповідає за підрахунок кількості учасників? Там був представник від ЦВК, вона підтвердила, що кількість учасників відповідала вимозі закону. Які питання?
Ну ось фото, що, по ньому можна підрахувати скільки людей було?

 

18156886_1362850720443380_23941897485158

 

І потім, в партії Батьківщина, якщо я не помиляюся, більше 600 000 членів партії. Якщо вже шавка ПДРСа, Арсірій, для прийняття ухвали ґрунтується виключно на своїх емоціях та своїх зорових якостях, то невже він має сумніви, що Батьківщина не зможе забезпечити збори якими-то жалюгідними 2000 учасників? Тільки своїми партійцями. А там були селяни, були фермери, були представники від Свободи.
Хоча, всі ці запитання втрачають зараз сенс тільки з однієї причини, - на Банковій сидить кремлівський холуй та ПДРС Порошенко. Якихось адекватних дій від нього годі й чекати.
Шоколадну крису загнали в кут, і цієї криси можна позбутися тільки гепнувши її цеглиною або совковою лопатою.

Link to comment
Share on other sites

 все ж таки, хто подав позов і де сама ухвала? Я зайшов на сайт суду, там 14 засідань за участі Арсірія, але такої ухвали нема - http://adm.ki.court.gov.ua/sud2670/csz/ У нас вже що, таємні таємні ухвали приймаються? А виконувати їх хто буде, також таємні зондеркоманди?

Але в мережі пишуть, що вона була. І начебто підставою стало те, що Арсірій на око визначив, що в залі не було 2000 учасників. А що, він відповідає за підрахунок кількості учасників? Там був представник від ЦВК, вона підтвердила, що кількість учасників відповідала вимозі закону. Які питання?

Ну ось фото, що, по ньому можна підрахувати скільки людей було?

 

Не на око, і не Арсірій, а позивач надав якийсь "експертний висновок"

Link to comment
Share on other sites

Логічно. Парубій блокує навіть подачу постанови про відставку Гройсмана. Проте нараховує залі засідань з 40 депутатами аж 226. А Арсірій з позивачем і експертним висновком не нараховують на світлині 2000.

І усім пох. А ще ніхто не знає, за кого голосувати.

 

і в тілівізорє тиша!

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

 У нас нет судов  не один  раз об этом писал . Я не член партии БЮТ но специально приезжал раз с женой под СИЗО поддерживать Юлю в том числе с ее соратниками  ели холодец и  пили шампанское   на НГ  и кричали Юле волю ...Как политику  равных Юле нет .

Link to comment
Share on other sites

Громадськім об’єднанням “Міжрегіональний народний контроль”, де головою є О. П. Колос, 24 квітня 2017 року до Окружного адмінсуду м. Києва було подано позив про визнання протиправними дії ВО “Батьківщина” і Центрвиборчком» при проведенні 19 квітня 2017 року зборів громадян України по створенню ініціативної групи щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно можливості купівлі – продажу земель сільськогосподарського призначення, які відбулись у приміщенні Підприємства Федерації Професійних Спілок України « Міжнародний Центр Культури і Мистецтв профспілок України», на тій підставі, що приписами статті 30 Закону України «Про всеукраїнський референдум», визначена мінімальна кількість учасників зборів громадян України, на яких утворюється ініціативна група з проведення всеукраїнського референдуму в розмірі 2000 громадян України, які мають право голосу на всеукраїнському референдуму, а вказане приміщення, де провадились збори, згідно долученої до матеріалів справи план-схеми, має 1965 місць. 

Суддя Окружного адмінсуду м. Києва Р. О. Арсірій на підставі того, що у матеріалах справи відсутні докази, які спростовували наведені обставини, задовольнив клопотання Громадської організації “Міжрегіональний народний контроль” про заборону Центральній виборчій комісії приймати рішення про реєстрацію ініціативної групи з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно можливості купівлі – продажу земель сільськогосподарського призначення, які відбулись 19 квітня 2017 року у приміщенні Підприємства Федерації Професійних Спілок України « Міжнародний Центр Культури і Мистецтв профспілок України», до набрання законної сили рішенням у даній судовій справі 26 квітня 2017 року. Ухвала може бути оскаржена до суду апеляційної інстанції протягом п’яти днів.
 

Не дивно, що голова так званої громадської організації “Міжрегіональний народний контроль” О. П. Колос, який підписав позив, не прочитав Закон «Про всеукраїнський референдум» далі за пункт 1 статті 30. Дивно, що суддя Р. О. Арсірій теж не читав весь Закон, і у своєму рішенні

 

не врахував положень пункту 10 статті 30 Закону України «Про всеукраїнський референдум», де говориться:
 

«10. Участь осіб на зборах громадян України щодо утворення ініціативної групи, яких пропонується ввести до складу ініціативної групи, не є обов'язковою, за умови наявності письмової згоди цих осіб бути членами ініціативної групи.
 

Письмова заява на згоду бути членом ініціативної групи має обов'язково містити прізвище, ім'я, по батькові такої особи, дату його народження та місця проживання із зазначенням адреси житла, відомостей про документи, що посвідчують його особу та громадянство України, згоду на відповідну участь, дату написання заяви та підпис».
 

Згідно підрахунку рахункової комісії, створеної на зборах, які відбулись у приміщенні Підприємства Федерації Професійних Спілок України «Міжнародний Центр Культури і Мистецтв профспілок України» 19 квітня 2017 року, на зборах була присутня 1 621 особа. Інші члени ініціативної групи, яка була створена на зборах у кількості 10 тис 62 особи, передали письмові заяви про згоду щодо включення до складу ініціативної групи. Про це було складено відповідного рішення, яке було передане ЦВК.
 

Таким чином, при проведенні 19 квітня 2017 року зборів громадян України по створенню ініціативної групи щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно можливості купівлі – продажу земель сільськогосподарського призначення усі вимоги статті 30 Закону України «Про всеукраїнський референдум» були виконані, і у ВО “Батьківщина” і "Центрвиборчкому" є усі підстави оскаржити протягом п’яти днів неправове рішення, яке прйняв суддя Р. О. Арсірій.  :pleasant: 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Юлія Тимошенко: Корумпована влада на чолі з порошенком заблокувала «земельний» референдум!
 

Сьогодні Окружний адміністративний суд м. Києва, який перебуває під тиском президента України, прийняв ухвалу заборонити народу України проводити референдум за народною ініціативою щодо продажу сільськогосподарської землі.

 

Продажний суддя Руслан Арсірій виніс рішення, яким заборонив ЦВК виконувати прямі функції і оголосити референдум за народною ініціативою. Це тест на порядність президента, на незалежність судової системи, і на скільки була вдалою судова реформа, а також тест щодо того, чи існує після Другої революції хоча б крапля впливу українців на здійснення ключових стратегічних рішень щодо майбутнього. 
 

Українська громада за весь час незалежності України не довела до кінця боротьбу проти корумпованої системи, і «дві революції не призвели до зламу кланово-олігархічної системи, до руйнації впливу олігархії на всі процеси, що відбуваються в нашій країні.
 

Інтереси людей стоять на останньому місці, в той час як в країні панують клани. І сьогодні Петро порошенко не хоче, щоб такий референдум відбувся.
 

Ми будемо радитись із усіма командами фермерів, а також із командами, які працюють в регіонах для підготовки референдуму, і будемо діяти, аби президент України припинив використовувати судову систему для захисту сільськогосподарських земель, які він у тіні привласнив. Якщо суспільству спільними зусиллями не вдасться зламати таке відношення президента до народу і сільськогосподарської землі, то «Батьківщина» спільно із суспільством почне через 10 тис. людей ініціативної групи збирати підписи не за проведення референдуму, а проти продажу сільськогосподарської землі.
 

І ми кожній людині дамо в руки інформацію, що саме Порошенко зруйнував їх право провести референдум. І ми будемо обходити кожне подвір’я і квартиру, та будемо збирати всі дані людей, щоб було зрозуміло, що це воля українського народу: не дати розпродати сільськогосподарську землю.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

18118863_1908383279377186_18980129901112

 

 

А оце вусате падло заборонило проводити референдум за народною ініціативою щодо можливого продажу української землі про шо наші закляті закордонні друзі-кредитори з еМВеФу просять.

Звуть цього покидька Арсірієм і воно у Окружному адміністративному борделі робить суддею. #АТОж Падло.

І воно теж не одне таке.

Link to comment
Share on other sites

У лютому 2008 року Юлія Тимошенко, перебуваючи на посаді прем’єр-міністра України, подала на розгляд Верховної Ради законопроект про вільний ринок сільськогосподарських земель.

Згідно зі статтею 3 проекту закону 2143, право на придбання земельних ділянок аграрного призначення мали отримати громадяни та юридичні особи України, а також іноземні громадяни та особи без громадянства й іноземні держави.

Окрім того, таке ж право пропонувалося надати територіальним громадам та державним установам.

Об’єктами ринку земель, згідно із законопроектом, визнавалися земельні ділянки державної або комунальної власності сільськогосподарського призначення у власності громадян та юридичних осіб України, земельні ділянки, конфісковані за рішенням суду, а також об’єкти іпотеки або застави.

 

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=31852

 

http://informator.news/wp-content/uploads/2017/04/117-611x320.pngПроект Закону на сайті Верхвної Ради

 

Окрім того, ідентична ініціатива про вільний ринок земель згадана у меморандумі України з МВФ про економічну та фінансову політику від 31 жовтня 2008 року.

Документ підписали прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, президент України Віктор Ющенко, міністр фінансів Віктор Пинзеник та голова Національного банку України Володимир Стельмах.

ІНФОРМАТОРу вдалося отримати зняту з оригіналу копію документа, адресованого тодішньому главі МВФ Домініку Строс-Кану.

http://informator.news/wp-content/uploads/2017/04/1122-611x815.jpg

http://informator.news/wp-content/uploads/2017/04/1123-611x815.jpg

Пропозиція впровадження вільного аграрного ринку висвітлена у 20-му пункті розділу “Політика підтримки приватного сектора”.

http://informator.news/wp-content/uploads/2017/04/1124-611x815.jpg

“У дійсності, заходи у кількох сферах набувають навіть ще більш вирішального значення для того, щоб надати допомогу у отриманні зовнішнього фінансування від приватного сектора у майбутній складний період попереду.

На наш погляд, можна виділити кілька заходів, що матимуть вирішальне значення у найближчій перспективі, у тому числі: створення працюючого ринку сільськогосподарських земель, узгодження переліку компаній, що підлягають прозорій приватизації  2009 році.

Ми також обговорюємо ці питання у контексті нашої програми, що буде підтримана коштами Світового Банку”, – йдеться у меморандумі.

 

http://informator.news/wp-content/uploads/2017/04/1125-611x815.jpg

http://informator.news/wp-content/uploads/2017/04/1126-611x815.jpg

Змінено користувачем DA'
Link to comment
Share on other sites

Пожертви для Тимошенко
12/04/2017 - 11:05
 
 
 

У 2016 році партія ВО “Батьківщина” отримала 6,5 мільйонів гривень державного фінансування.

Окрім того, на рахунок партії Юлії Тимошенко надійшло 7,5 мільйонів гривень пожертв від звичайних громадян.

Переважно підтримували партію грошима мешканці Київської області, – йдеться у репортажі програми “Наші гроші”.

Донорів партії з Київщини можна умовно поділити на 3 категорії.

Перша – партійні пенсіонери, які робили дрібні внески від 2 до 20 грн, але у звіті записані по кілька їхніх внесків у 2 тисячі гривень.

Друга категорія – особи, які не робили внесків взагалі, однак з’явилися у звіті в ролі спонсорів після роботи на виборах (причому на іншу політичну силу).

Треті, серед яких є депутат місцевої ради, визнали, що жертвували “Батьківщині” значні суми.

 

Лідер партії Юлія Тимошенко на питання про різницю між реальністю та звітом переконує – людей залякали до того, що вони приховують своє спонсорство.

“Людей строго не судіть, що вони відповідають таким чином. Вони просто бояться політичних репресій”, – відповіла Юлія Тимошенко.

Пенсіонери відверто кепкували з версії про внески більші, ніж їх пенсії, та заляканими не виглядали.

Серйозніше допомагають партії помічники народних депутатів. Колишня помічниця Наталії Королевської, а нині голова луганської “Батьківщини” Ірина Верігіна пожертвувала на партію 100 тисяч гривень.

Помічниця народного депутата Івана Крулька виявилася депутатом облради на Волині.

«Вона є самодостатньою людиною на Волині і це відомо, і я думаю, що вона могла собі дозволити внести внесок 100 тис на фінансування «Батьківщини», – запевнив Крулько.

Не так щедро, як фізичні особи, на партію Юлії Тимошенко жертвував гроші бізнес.

Загальна сума – 1,5 млн грн. У структурі власності двох юридичних донорів – резиденти Кіпру, Сполучених Штатів Америки, Китаю і країн Африки. Хоча Юлія Тимошенко переконує, що таких спонсорів у її партії нема: «Немає нерезидентів України, ми фінансуємося чесно».

За оренду головного офісу ВО “Батьківщина” заплатила 2,5 мільйони гривень депутату цієї ж політсили Олександру Абдулліну.

На ремонт автопарку партії витратили 420 тисяч гривень.

http://informator.news/wp-content/uploads/2017/04/116-611x322.png

Раніше ІНФОРМАТОР повідомляв, що безпосередні та вимушені спонсори надали «Батьківщині» загалом 7,5 мільйонів гривень.

5 квітня ІНФОРМАТОРу стало відомо, що Юлія Тимошенко вилетіла з України та провела конфіденційні зустрічі з народними депутатами Сергієм Льовочкіним та Олександром Онищенком. За посередництва останнього лідерка “Батьківщини” добилася призначення на посаду міністра екології і природних ресурсів Ігоря Шевченка.

Сам Онищенко визнав, що заплатив Юлії Тимошенко за використання квоти її політсили для призначення свого помічника Шевченка на посаду в уряді.

 

Змінено користувачем DA'
Link to comment
Share on other sites

 

18118863_1908383279377186_18980129901112

 

 

А оце вусате падло заборонило проводити референдум за народною ініціативою щодо можливого продажу української землі про шо наші закляті закордонні друзі-кредитори з еМВеФу просять.

Звуть цього покидька Арсірієм і воно у Окружному адміністративному борделі робить суддею. #АТОж Падло.

І воно теж не одне таке.

 

 На Зварича похож видно у них там такой типаж  

Link to comment
Share on other sites

У лютому 2008 року Юлія Тимошенко, перебуваючи на посаді прем’єр-міністра України, подала на розгляд Верховної Ради законопроект про вільний ринок сільськогосподарських земель. Згідно зі статтею 3 проекту закону 2143, право на придбання земельних ділянок аграрного призначення мали отримати громадяни та юридичні особи України, а також іноземні громадяни та особи без громадянства й іноземні держави.

 

Маніпуляція. І, як тут кажуть, - вектор Інформатора зрозумілий.

Слів сільськогосподарські та аграрні там немає http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc34?id=&pf3511=31852&pf35401=117966

Тимошенко вже коментувала цю обставину. Йшлося про можливість іноземної амбассади, наприклад, придбавати чи брати в оренду ділянки землі під їх будівлею.

Стаття 3. Суб’єкти та об’єкти ринку земель
 
1. Суб’єктами ринку земель є власники та покупці земельних ділянок (прав на них):
громадяни та юридичні особи України;
територіальні громади в особі відповідних органів місцевого самоврядування;
держава в особі відповідних органів державної влади;
іноземні громадяни та особи без громадянства;
іноземні юридичні особи, спільні підприємства, засновані за участю іноземних юридичних та фізичних осіб;
іноземні держави.
 
2. Об’єктами ринку земель, що виставляються для продажу, є:
земельні ділянки державної або комунальної власності відповідного цільового призначення та функціонального використання;
земельні ділянки відповідного цільового призначення та функціонального використання, що перебувають у власності громадян та юридичних осіб України, або частки у праві спільної власності на земельні ділянки;
земельні ділянки, конфісковані за рішенням суду;
право на оренду земельної ділянки на встановлений строк оренди або речове право;
об’єкт іпотеки або застави.
Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Маніпуляція.

 

Так Плохіш наш форумний, Павлуша Правий ака DA!,  за то ящик пєчєнья і банку варєнья від гетьмана Конхвети і отримує

 

Скасувати мораторій не можна залишити
Я би міг сказати: тільки те, що проти ринку сільгоспземлі репетує Юлія Володимирівна – значить чоботи гарні і треба брати. Проте спробую певну аргументацію для тих, хто з нею згоден.
Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

Маніпуляція. І, як тут кажуть, - вектор Інформатора зрозумілий.

Слів сільськогосподарські та аграрні там немає http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc34?id=&pf3511=31852&pf35401=117966

Тимошенко вже коментувала цю обставину. Йшлося про можливість іноземної амбассади, наприклад, придбавати чи брати в оренду ділянки землі під їх будівлею.

 

 

 

Щось ти чоловіче не дочитав  ;)

 

 

2. Діяльність на ринку земель сільськогосподарського призначення базується, крім принципів, визначених частиною першою цієї статті, на принципах:

пріоритетності їх використання за цільовим призначенням;

 

забезпечення консолідації земель та оптимізації землекористування;

 

встановлення додаткових вимог для покупців окремих видів земельних ділянок сільськогосподарського призначення;

 

встановлення науково обґрунтованих максимальних норм придбання у власність земельних ділянок фізичною чи юридичною особою;

 

реалізації переважного права на купівлю земельних ділянок;

 

надання окремим категоріям громадян можливості купівлі земельних ділянок державної або комунальної власності (права на їх оренду) з розстроченням платежу.

 

 

 

 

Так Плохіш наш форумний, Павлуша Правий ака DA!,  за то ящик пєчєнья і банку варєнья від гетьмана Конхвети і отримує

 

Скасувати мораторій не можна залишити
Я би міг сказати: тільки те, що проти ринку сільгоспземлі репетує Юлія Володимирівна – значить чоботи гарні і треба брати. Проте спробую певну аргументацію для тих, хто з нею згоден.

 

Як там Гриценко поживає, зрадофіл ти наш форумний  :K

Змінено користувачем DA'
Link to comment
Share on other sites

 

 

Щось ти чоловіче не дочитав
Дочитав. Але в назві законопроекту і Розділі 1 йдеться саме про землі взагалі, а не аграрні і сільськогосподарські.

Звісно, заради співпраці з МВФ подібний законопроект у 2008 році не міг не з'явитися. Але ж мова про його введення і спосіб застосування. В Ющенка з друзями були свої мотиви і плани, в Тимошенко вочевидь інші. Тому закон так і не був прийнятий. Не зважаючи на це програма з МВФ була отримана, і в необхідному і достатньому обсязі виконана. Тобто, законопроект свою справу зробив. А питання продажу земель було поставлене на паузу і мусить в цьому стані залишатися до скінчання віку олігархобанди. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Як там Гриценко поживає, зрадофіл ти наш форумний  :K

 

Спитай у Гриценка. А поживає він, як і кожна порядна людина в Україні, мабуть. Не бере хабарів, на краде, не лиже сраку корумпованій владі на відміну від тебе, а живе своєю працею. Щодо зради, так твій шеф, гетьман Конхвета, перемогами нас не балує, отож і доводиться обговорювати наявнй стан речей, який твоя шобла порохоботів влучно назвала зрадою :pleasant:  

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

А как можно расценить назначение военного прокурора в ГПУ  против которого НАБУ возбудило дело по незаконному обогащению  . Это что за такой ценный кадр   или делится щедро  с кем надо. 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...