Перейти до змісту

Семенченко


кноп

Recommended Posts

Глава парламентской фракции "Блока Петра Порошенко" (БПП) Артур Герасимов заявил, что законопроект об особенностях государственной политики по восстановлению суверенитета Украины над временно оккупированной территорией Донецкой и Луганской областей могут внести на голосование в Верховную Раду уже в среду, 4 октября. Об этом он рассказал в эфире программы "Свобода слова" на ICTV.
Полный текст читайте здесь: https://www.rbc.ua/rus/news/zakonoproekt-reintegratsii-donbassa-mogut-1506977925.html

Link to comment
Share on other sites

Гриценко:

 

Путінський "особый статус" – який публічно заперечували Порошенко з луценками-вінниками-розенблатами і придворними "політологами", знову планують протягти через Раду. Де б Ви думали? Тепер його сховали там, де зазвичай мало хто читає – у перехідних і прикінцевих положеннях обіцяного законопроекту " Про реінтеграцію...". Проект ще не оприлюднений, але західним партнерам його вже надсилали "на узгодження". Партнери й поділилися текстом, англійською мовою. Тож будьмо пильними – щоби той путінський "особый статус" гарантовано вилучили з тексту!

-----

6) Article 1 of the Law of Ukraine "On the Special Order of Local Self-Government in Certain Areas of the Donetsk and Luhansk Regions" shall be rephrased as follows: "In accordance with this Law, a special order of local self-government in certain areas of the Donetsk and Luhansk regions, which consist of districts, cities, towns, settlements, villages as specified by the decision of the Verkhovna Rada of Ukraine (hereafter – certain areas of the Donetsk and Luhansk regions) shall be introduced on a temporarily basis, for one year from the day when the Law of Ukraine "On Particular Aspects of the Public Policy Regarding the Restoration of State Sovereignty of Ukraine over Temporarily Occupied Territory of the Donetsk and Luhansk regions of Ukraine" enters into force ".

Link to comment
Share on other sites

Я о том же талдычу форумной спильноте уже третий год как. Но по-прежнему нходжятся юзеры, надеющиеся, кто на анаконду Пономаря, кто на то, что Минский договорняк это такой хитрый  план Порошена для сохранения санкций, и т.д.  :fp1:

 

зы

17-го под ВР кто-нибудь собирается прийти?

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 11 months later...

думаю стресс войны бахнул по его гормональной системе. Люди на сале так не распухают. Инфа 146%

ннннддаа...

бєдна гарманальна сістєма :fp1:

вона не знає куда дєньгі сховать...не спить і мучаєцця ночами

Змінено користувачем honey flower
Link to comment
Share on other sites

 

:)))))) Я Юлю уважаю. Она хоть и такая же как все в той банде наверху, но она умная. Имел возможность оценить. У меня тесть в ее схемах крутился одно время. Она на ходу такие шахматные ходы выдумывала - мужики только головой качали от офигения.

Link to comment
Share on other sites

 

:)))))) Я Юлю уважаю. Она хоть и такая же как все в той банде наверху,

 

1.но она умная. Имел возможность оценить.

2. У меня тесть в ее схемах крутился одно время. Она на ходу такие шахматные ходы выдумывала - мужики только головой качали от офигения.

 

1. Розумна для своєї кишені, і як збагатитися з допомогою ресурсів, які не належать їй, а країні. Шкода,... мати таку харизму і не думати який слід залишити після себе, лише пОслід і огиду. А могла б увійти в історію Украіни як гетьманша, відбуновниця, Берегиня і ще всякі високі слова... Шанс був, але вона його програла.А увійде в історію, як шахрайка і руйнівниця, агент Московії і жорстока жінка.

2. Скажи твій тести " красавчик"(с)... Теж займався розпилом і розприділенням надрів Неньки?

Не то шо ти... Патріот Неньки, і віддаєш, а не береш :-)

Link to comment
Share on other sites

Шкода,... мати таку харизму і не думати який слід залишити після себе... А могла б увійти в історію Украіни як гетьманша, відбуновниця, Берегиня і ще всякі високі слова... А увійде в історію, як... жорстока жінка.

Не сси, все буде добре!  :D

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...