Перейти до змісту

Тут Приват Банк такое пишет ...бимба!не?


кноп

Recommended Posts

Високий Суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів Коломойського, Боголюбова та інших на суму понад 2,5 млрд дол США

ПАТ КБ "ПриватБанк" розпочав судовий процес у Високому Суді Лондона проти своїх колишніх власників та керівників - Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова. 19 грудня 2017 року Високий Суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів панів Коломойського та Боголюбова, та шістьох компаній, які їм ймовірно належать або знаходяться під їхнім контролем.

Наказ про арешт активів було видано на підставі наданих суду детальних доказів, які доводять, що пани Коломойський та Боголюбов вивели з банку майже 2 млрд. дол. США шляхом проведення низки незаконних операцій, в результаті яких, кошти переводились на компанії, які їм таємно належали або знаходились під їхнім контролем. Шляхом цього судового процесу ПриватБанк планує повернути кошти, сума яких, разом з процентами, складає понад 2,5 млрд. дол. США.

ПриватБанк впевнений, що англійський суд чесно та об'єктивно розгляне його позов, а також, що банк досягне успіху та зможе повернути кошти, які були незаконно виведені із нього.

 

https://privatbank.ua/news/2017/12/20/visokiy-sud-angliji-vidav-nakaz-pro-vsesvitniy-aresht-aktiviv-kolomoyskogo-bogolyubova-ta-inshih-na-sumu-ponad-2-5-mlrd-dol-ssha

Link to comment
Share on other sites

Бізнесмен Ігор Коломойський прокоментував рішення Високого суду Англії щодо арешту його активів і активів його компаньйона Геннадія Боголюбова.


Про це повідомляє ТСН.ua.


 

"Це тимчасовий арешт на час розгляду справи у суді", - сказав він у коментарі телеканалу. http://www.pravda.com.ua/news/2017/12/21/7166249/


Link to comment
Share on other sites

ось і бімба

 

Звинувачення ГПУ проти "Кролла" допомагає захисту Коломойського виграти суд у Лондоні, - Бутусов

censor_news_big3.jpg 19 грудня Високий суд Лондона заарештував активи Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова на суму 2 мільярди доларів, виявлених відповідно до звіту детективного агентства "Кролл", проте, 7 грудня ГПУ порушила справу проти керівництва НБУ, державних менеджерів "Приватбанку" та агентства "Кролл", звинувативши їх самих у розкраданні коштів банку".

Про це у своєму блозі написав головний редакторЦензор.НЕТ Юрій Бутусов.

"Новина місяця. 19 грудня Високий суд Лондона заарештував активи Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова на суму 2 мільярди доларів, виявлених відповідно до звіту детективного агентства "Кролл". При цьому напередодні рішення Високого суду 7 грудня Генеральна прокуратура України порушила справу проти керівництва Нацбанку, державних менеджерів "Приватбанку" та агентства "Кролл", звинувативши їх самих у розкраданні коштів банку", - написав він.

За словами Бутусова, українські правоохоронні органи по суті виступили проти "Кролла" і Нацбанку, забезпечивши захист Коломойського і Боголюбова вагомими аргументами: "Оскільки обвинувачення "Привату", подане до Високого суду, вибудовується саме на розслідуванні "Кролла", звинувачення в самій Україні проти "Кролла" по суті дезавуюють розслідування".

"Це, за дивним збігом, відбулося після випадкової зустрічі Генерального прокурора Юрія Луценка з Ігорем Коломойським в Амстердамі 25 листопада.

бугага

Link to comment
Share on other sites

сегодня с утра было ещё такое видео...а вечером бимба от приват банка. :D

 

Цікава бесіда, Бєня дуже злий.

 

Передай своему пид@су Кролику, пусть держит ж@пу завязанной: Коломойский жестко наехал на соратника Яценюка

 

210495.jpg

Передай своему пид@су Кролику, пусть держит ж@пу завязанной: Коломойский жестко наехал на соратника Яценюка

В сети появился фрагмент телефонного разговора между олигархом Игорем Коломойским и правой рукой Арсения Яценюка Андреем Иванчуком.

В разговоре Коломойский жестко осаживает Иванчука за голосование по некой «нефти» , очевидно «Укрнефти», и грозится «заняться Яценюком в плотную», пренебрежительно называя последнего «Кроликом».

Так же Коломойский обвиняя своего бизнес-партнера в «кидке» грозится разорвать с ним все отношения и рассказать сколько денег Яценюк получил от олигарха на выборы и за нужные голосования, угрожая встретится в «английском суде».

Ранее, стало известно, что олигарх Игорь Коломойский купил горнолыжный курорт в Австрийских Альпах.

 

Link to comment
Share on other sites

Саакашвили как Карлсон: в меру упитанный мужчина в полном расцвете политических сил. Скачет по крышам. Крыши корчатся и пытаются Мишу посадить. Им не нравится когда по ним скачут:)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

«У него есть несколько батальонов»: Коломойский может пойти ва-банк против Порошенко

 

210928.jpg

«У него есть несколько батальонов»: Коломойский может пойти ва-банк против Порошенко

 

У Коломойского "есть несколько батальонов, достаточное количество криминальных структур, чтобы спровоцировать конфликт внутри страны

Позиции олигарха Игоря Коломойского на суде в Лондоне очень слабы, но он может пойти на жесткую конфронтацию с властью.

Об этом сообщил «Апострофу» источник в банковских кругах.

Он отметил, что у Коломойского есть два варианта – либо идти на мирный договор с властью на ее условиях, либо играть на повышение ставок.

«Скорее всего, Коломойский будет вынужден играть на усиление давления, критики Пети  и всех вокруг него. Сейчас это единственный способ его защиты», — сказал он.

 

При этом Коломойский может попытаться принудить власть пойти на мировую. «Но мировая возможна лишь со сменой власти», — подчеркнул собеседник «Апострофа», добавив, что у олигарха «есть несколько батальонов, достаточное количество криминальных структур, чтобы спровоцировать конфликт внутри страны».

«Поэтому не исключена такая себе прелюдия к следующему внутриполитическому обострению и дальнейшей дестабилизации внутренней ситуации в Украине», — резюмировал он.

 

time.png 21 декабря 2017 г., 22:36

 

Link to comment
Share on other sites

ИЗ БПП ВЫШЛИ ДВА НАРДЕПА
Четверг, 21 Декабря 2017, 21:37
Лидеры "Народного руха Украины" покинули ряды парламентский фракции "Блок Петра Порошенко"
Об этом на своей странице в Facebook сообщил руководитель Центра стратегических исследований Андрей Ницой, передает "ДС".

"Только что лидеры Руха, народные депутаты Украины Виктор Кривенко и Павел Кишкарь вышли из фракции БПП", - написал он.

Кишкарь подтвердил "Страна.ua" свое решение, депутат Кривенко был вне зоны доступа, но в его окружении информацию также подтвердили.

Как пишет СМИ, Кишкарь считается человеком, близким к экс-совладельцу Приватбанка Игорю Коломойскому, у которого вчера суд арестовал активы.

Напомним, суд в Британии принял решение об аресте всех активов Игоря Коломойского и Геннадия Боголюбова. В Минфине Украины обрадовались такому решению. Положительно отозвались и в Национальном банке.

Сам Коломойский отметил, что это временный арест на время рассмотрения дела в суде.

 

====================================================================

 

 

ой..вей :weep:

Link to comment
Share on other sites

 

 


Самі? Згодилися втратити мандат?

Чому втратити?

Кривенко вибирався від Самопомочі. Його звідти нагнали. Прибився до БПП. Тепер приб'ється ще деінде.

Кишкар - та сама фігня. Самопоміч - вигнали - БПП.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Цікаво, під кого готують продаж?  ;)

 

Державний Приватбанк збирається позбутися непрофільних активів, що дісталися від колишніх власників, та готується продати частину гірськолижного курорту "Буковель".
Про це НВ Бізнес повідомила заступниця голови правління Приватбанку Галина Пахачук.
За її словами, держбанк почав підготовку до продажу найбільшого в Україні гірськолижного курорту.
За даними правління, коли цей комплекс потрапив на баланс Приватбанку після націоналізації фінустанови, його задекларована вартість становила 12,6 млрд грн.
В комплекс входять готель "Зірка Буковелю", готель Radisson blu, 16 підйомників на 62 траси, земельні ділянки. Зараз банк вибирає консультанта з оцінки та продажу активу.
"Банку належить дві третини комплексу, який складається з 64 об'єктів, одна третина припадає на ТОВ "Скорзонера" (пов’язана з колишніми власниками Приватбанку — Ред.)", — уточнила Пахачук.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
×
×
  • Створити...