Перейти до змісту

у Вишгородському районі Київської області виявили тіло юристки


uzzer

Recommended Posts

Василь ГацькоСпівголова політичної партії "ДЕМАЛЬЯНС"

 
Ланцюг безкарності в нашій країні породжує відчуття небезпеки

02 січня 2018, 23:31

 

Це страшна історія. Про Ірину Ноздровську та її сестру Світлану. Про їх дітей та рідних. І чим більше дізнаєшся деталей, тим більше причин для гніву.

Втім, гнівом не зарадиш. Тільки професійним розслідуванням і покаранням вбивць Ірини.

Я сподіваюсь, що попри те, що Арсен Аваков, Юрій Луценко, Петро Порошенко промовчали, вони розуміють наскільки це важливо.

Ланцюг безкарності в нашій країні породжує відчуття небезпеки. Складається стійке враження, що людське життя не є цінністю, а держава, яка мала б подбати про безпеку, в кращому випадку, не виконує своєї найважливішої функції.

Це дуже важливо сьогодні знайти вбивцю Ірини і покарати.

І, незалежно від того, пов'язано вбивство Ірини з ув'язненням Россошанського чи ні, владі варто подивитися, як виглядає український суд, поліція та прокуратура через призму цієї трагічної історії.

Link to comment
Share on other sites

а васька слухає та їсть...

 

 

Оце так щастя привалило! Зам Авакова Ігор Купранець на Новий рік отримав хороший подарунок - Lexus GX460 вартістю мільйон з копійками (http://bit.ly/2qdFxht). Коштовну обновку Купранець отримав від свого 63-річного батька Михайла. І справді: у чиновника можуть і запитати про доходи/витрати, а от батька ніхто не чіпатиме. Додамо, що у вересні Купранець став власником квартири в Києві за 1,1 млн гривень. Нагадаємо, зам Авакова та його родичі є фігурантами кількох журналістських розслідувань. Одне з них стосувалось незаконного бізнесу в зоні відчуження (http://bit.ly/2CH2oEE).

26170569_1496148593817259_72765157432597
Link to comment
Share on other sites

Середа, 3 січня 2018, 16:48

За попередніми даними експертизи тіла правозахисниці Ірини Ноздровської, вона померла від множинних колото-різаних ран.

Про це повідомив керівник прес-служби Нацполіціі Київської області Микола Жукович, передає УНІАН.

 

За його словами, дані експертизи виключають версію про зґвалтування.

"Версія зі зґвалтуванням відпадає, оскільки експертиза показала, що його не було. На її тілі знайшли колото-різані рани на шиї і на підборідді. Тобто мова йде про насильницьку смерть", - сказав Жукович.

Він додав, що на даний момент немає остаточних результатів СМЕ.

"За попередньою версією вона померла не від утоплення, а саме від нанесення колото-різаних ран", - зазначив Жукович.

Link to comment
Share on other sites

 

 


За попередніми даними експертизи тіла правозахисниці Ірини Ноздровської, вона померла від множинних колото-різаних ран.

А ще  поліція  спростувала  те,  що  родина  Росошанських  виїхала  до  Рашки.

От  навіщо  таке  придумувати?  Маю  на  увазі  про  виїзд.

Link to comment
Share on other sites

Монтян у себе пише, що вона іі попереджала, і радила кончену сімейку завалити першою - бо з владними покидьками без суду і моралі, або вони тебе, або ти іх

И что эта тварь имела в виду под "завалить"?

Link to comment
Share on other sites

 


Iryna Panchenko 8 hrs · Kyiv, Ukraine ·    Як працюють слідчо-оперативні групи. Короткий лікнеп для того, щоб не-юристи зрозуміли, що має відбутись, і не відбувається.

 

 

 

феерическая маячьня :fp1:

поменьше бы таких ыкспердов - поменьше было бы народных истерик и зрад... 

Link to comment
Share on other sites

Что то мне подсказывает что это дело как и остальные так называемые "дела чести" нашей власти побудет еще некоторое время на вершине информационного вулкана, а потом как это уже было не раз и не два про него подзабудут. В лучшем случае найдут какого то козла отпущения.

Link to comment
Share on other sites

Что то мне подсказывает что это дело как и остальные так называемые "дела чести" нашей власти побудет еще некоторое время на вершине информационного вулкана, а потом как это уже было не раз и не два про него подзабудут. В лучшем случае найдут какого то козла отпущения.

Та якщо  у  нас  такі  слідчі як  той  кнур  на  знимках  вище,  то  що  можна  сподіватися?  У  нього  на  морді  написано:  нічого  не  вмію  і  не  хочу  вміти.  А  якщо  є  нормальні  фахові  слідчі,  то  їх  до  такого  і  не  допустять.  Бо  паралельно  щось  ще  нариють.

Link to comment
Share on other sites

 

Natalia Tarasova
 

Ноздровська

В судових тяганинах з 2010 по 2017 рік.

- 10 судових справ, по яких вже винесені рішення за 7 років.

- 5 судових справ, по яких ще відкриті провадження і мали бути засідання в січні-лютому 2018 року.

Справа по ДТП, справи по тяганині за племінника, справа по відшкодуванню збитків перед ПАТ "Київенерго", справа по стягненню заборгованності від "Укрсиббанку".

https://court.gov.ua/sud1009/presscentr/1/413215/

Жодної справи де Ноздровська виступала б як ПРАВОЗАХИСНИЦЯ в інтересах будь-яких осіб, крім себе та своїх батьків.

Поправте, якщо не так. З лінками, будь ласка.

Ні справ ветеранів АТО, ні справ майданівців, ні справ, що стосуються ВПО з Криму та Донбасу, ні навіть справ по захисту прав психічно хворих чи інших вразливих груп населення.

- Робота у виборчому штабі Антона Яценка ("Партія регіонів", "хрещений батько тендерної мафії України", голосування за "закони 16-го січня", залишається чинним депутатом ВР 8 скликання від партії "Відродження")

Не знайшла період її роботи у штабі, чи на виборах перед Майданом чи після.

Знайду, додам посилання.

- Робота в ОВК від "Партії Регіонів".

- Є темна справа зі свідченнями про корупцію та незрозумілі питання по вкрадених зарплатних коштах за роботу на виборах. Лінк https://znaj.ua/…/deputat-pogrozhuvav-nozdrovskij-zyavylosy…

Суддя, на якого йде посилання весь час, в зв'язку з його можливим впливом, головував у Вишгородському суді з 2007 по 2012 рік. Задовго до того, як взагалі щось трапилось.

https://court.gov.ua/sud1009/presscentr/1/413161/

Пішов у відставку в травні 2017.

 

Справа з "Укрсибом" залишена без розгляду - тобто борг "висить".

Справа з ПАТ "Київенерго" - має слухатись у січні, але позов "на відшкодування збитків" наводить на думку теж про якусь значну суму ( і це не заборгованість по електриці).

Всі решта справи 9окрім ДТП з Росошанським) це невміння і небажання знаходити компроміси не доходячи до суда.

На мою суто людську жіночу думку і враховуючи останній 4-ри річний досвід спілкування з абсолютно різними людьми і у різних обставинах.

Наїзди по коштах з виборів і м'яко кажучи вибір сторони для "правозахисної роботи" - для мене дзвіночок. 

Тому досить вже паплюжити село, обзиваючи всіх неадекватами і наркоманами-алкашами.

На захист останніх мушу зазначити. В мене тут навпроти пиячать по-чорному. І часто в них бувають гулянки. Але чесніших сусідів мені важко уявити. І поганого слова ні про себе, ні про когось іншого я від них ніколи не чула.

Люди мають право на своє відношення до ситуації, бо воно формувалось роками. Але це не ставить їх поза законом і не робить все село винним у загибелі "мучениці".

Краще шукайте тих, хто дійсно був зацікавлений в її смерті.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

"Сижу я, а напротив - сатана". 

Перед смертью Ноздровская встречалась с экстрасенсами

По странному совпадению, год назад дочь Ирины Ноздровской 17-летняя Анастасия стала героиней программы "Следствие ведут экстрасенсы". Школьница признавалась, что ее до безумия доводят ночные кошмары. В передаче участвовала и Ирина Ноздровская.

"Приснился сон, что в одном углу сижу я, а напротив - сатана. Мама плачет, а я говорю: "Мама, не бойся. Ты им не нужна, им надо я" - рассказала девушка. - Мне страшно ходить по улице, оставаться в доме. Я боюсь за свою жизнь. Меня хотят на тот свет забрать".

Экстрасенсы, которым показали фото Анастасии, "почувствовали, что над ней витает смерть". Ясновидящие сказали Ирине, что многие хотят отомстить женщине. И будут пытаться это сделать с помощью магии. Они находят причину - это странная книга с ритуалами и показывают, как он ее "правильно избавиться. "Она должна сгнить, за водой уйти", - объясняют предсказательницы. Причем, рвут и выбрасывают книгу в ту самую речку, где спустя год найдут тело Ирины Ноздровской.

В кругах силовиков бытует мнение, что дело так и останется нераскрытым. "Если в первые три дня не находят убийцу, то это глухарь. Так обычно и происходит", - сказал нам один из правоохранителей.

Но в полиции говорят, что привлекли лучших из лучших. Там "Вестям" рассказали, как сейчас проходит расследование гибели Ирины Ноздровской. "На сегодня нет никаких подозреваемых. Но, помимо сотрудников полиции Киевской области к делу с вчерашнего дня привлечены лучшие оперативники и следователи Нацполиции. Теперь, начиная с вчерашнего вечера, проводятся долгие совещания. Наши сотрудники докладывают обо всем, что сделали за день - кого опросили, что узнали нового и что нашли на месте преступления. Некоторых свидетелей будут допрашивать повторно", - сказал "Вестям" спикер полиции Киевской области Николай Жукович.

В соседних селах обсуждают и другие невероятные версии случившегося. "В Демидове два года назад нашли молодую женщину, которая пропала практически при таких же обстоятельствах, как и Ирина - вышла из дома и не вернулась. Может, это дело рук маньяка. Еще в интернете мы читали о том, что это может быть самоубийство", - говорит Елена из соседнего с Демидовым Лютежа. Но в полиции эти слухи опровергли.

"В последнее время никаких убийств в районе Демидова и окрестностей не происходило. А что касается версии про суицид, то об этом говорили только журналисты. Мы такую версию даже не рассматривали. Нанести себе ножевые ранения в область шеи невозможно", - уточнил Жукович.

Напомним, 1 января в реке в Вышгородском районе Киевской области нашли тело Ноздровской, которая пропала 29 декабря. Полиция открыла уголовное дело по статье об умышленном убийстве.

Ноздровская вела дело о гибели своей сестры Светланы Сапатинской в аварии в сентябре 2015 года. Ее сбил племянник тогдашнего председателя Вышгородского райсуда Дмитрий Россошанский. Ноздровская заявляла, что виновный в ДТП находился под воздействием наркотиков.

Вечером 1 января правоохранители допросили бывшего жениха Ноздровской Виталия Сергеева.

В июне Россошанского приговорили к семи годам лишения свободы. 27 декабря состоялось рассмотрение апелляционной жалобы, суд отказал адвокатам, которые просили освободить его, и отправил дело в первую инстанцию. В Киеве 2 января прошла акция протеста в связи с убийством Ноздровской.

Активисты также поставили начальнику Национальной полиции в Киевской области Дмитрий Ценову условие, что он должен или за две недели раскрыть убийство, или уволиться.

Link to comment
Share on other sites

Тільки що у Вишгородському відділі поліції закінчилось чергове заслуховання результатів роботи слідчо-оперативної групи за фактом вбивства Ірини Ноздровської.

 

Святий вечір я провела у Вишгородському райвідділі.

На запрошення першого заступника голови Національної поліції Вячеслав Аброськин (Vyacheslav Abroskin) я поділилась зі слідчо-оперативною групою своїм баченням цього вбивства, своїми знаннями і висновками(частину з яких оприлюднила).

 

Ви пам"ятаєте, що в мене були питання до поліції у зв"язку з загибеллю Ірини і я намагалась сьогодні отримати на них відповіді. Адже ситуація в суспільстві складається таким чином, що зволікати

вкрай небезпечно, вбивць треба якомога швидше знаходити і справа не повинна перетворитись на "глухарь".

 

Я можу всім вам порадити, якщо раптом зникає ваш знайомий чи близька людина, йдіть до поліції і не виходьте звідти, доки вас не опитають про всі обставини зникнення, не внесуть інформацію у ЄРДР та не розпочнуть шукати. Бо, як раз, перші години і перша доба - визначальні для пошуків.

 

Пошуки Ірини почались не одразу. Зараз поліція робить дуже багато - це правда. Відтворюється і її шлях додому, і можливі траекторії руху зловчинців і є певні речові знахідки. Цікаво, що місцеві люди відмовляються допомагати поліції. Це може бути через дві причини - або вони не довіряють полції і просто бояться бодай щось сказати, або в них досить неоднозначне ставлення до загиблої і вони у такий спосіб це ставлення демонструють.

 

Я залишаюсь при своїй версії навмисної демонстративності злочину, бо труп ретельно не приховували. Також, за характером та локалізацією поранень можна говорити про глибоку нериязнь до вбитої. Тобто не просто так і не випадково саме вона стала жертвою вбивства. Так, це схоже і на помсту, і на розправу. У Ірини було багато ворогів через її принципову та активну позицію. Вона багатьом чиновникам могла зіпсувати життя.

 

Але зарано виключати й інші версії. Бо хтось з родичів обмовився у репортажах, що вона в той день йшла додому не з пустим гаманцем. Вона отримала до нового року гроші. Тому, цю версію також треба перевіряти. Я про неї не писала 2го січня у своєму блозі, бо ще цієї інформації не було. Було відомо, що сережки та перстень залишились на ній.

 

Давайте будемо відверті, ми з вами не знаємо нічого про її особисте життя, крім того, що був претендент на руку і серце, якого з вересня вона не бачила. Тому, цю сторону життя також треба досліджувати.

 

І є в мене ще одне питання - чому ніхто не чув крику Ірини? Можливо, до неї підійшла знайома людина/люди? Якщо ж це були незнайомці і вони їй фізично затулили рот, тоді ці сліди на тілі мусить встановити експертиза.

 

Я продовжую стежити за розвитком подій у розслідуванні ціїє справи. Сподіваюсь сліди не виведуть на "російський слід", і ми з вами дізнаємось правду. Бо, інакше ми не зможемо зрозуміти, що у нашій з вами країні робиться. Хто кому і за що затуляє рот, кого і за що вбивають і чи може проста людина розраховувати на неупереджене розслідування та справедливий суд!

 

Anna Maliar

Link to comment
Share on other sites

Айдер Муждабаев
3 ч назад

Не люблю непроверенные новости, но в данном случае, учитывая общественный резонанс, рискну поделиться полученной мной неофициально информацией о расследовании убийства Ирины Ноздровской. Как мне сообщили люди, осведомлённые о ходе следствия, убийца изобличён. Им оказался близкий родственник преступника, сбившего на автомобиле её сестру и затем благодаря упорству Ирины приговорённого к уголовному наказанию. Как мне рассказали, подозреваемый сознался в убийстве вчера вечером под давлением доказательств, собранных оперативной следственной группой Нацполиции в течение последних дней. Полицейские работали без выходных. Не могу утверждать, что эта информация стопроцентно верна, поскольку проверить её из нескольких источников у меня нет возможности. Но это настолько важное для нашего общества дело, что хотелось бы верить, что работа полиции дала реальные результаты, которые будут приняты судом, и убийца Ирины понесёт наказание.

P.S. Пожалуйста, о других деталях не спрашивайте, у меня их нет.

Link to comment
Share on other sites

Украинские правоохранители задержали подозреваемого в убийстве юриста Ирины Ноздровской.

 

Как передает Цензор.НЕТ, об этом сообщил агентству "Интерфакс-Украина" директор департамента коммуникации МВД Украины Артем Шевченко.

 

"Задержано лицо, которое объективно подозревается в совершении преступления", – сказал А.Шевченко .

 

Детали он не уточнил, отметив, что более подробную информацию МВД Украины обнародует позже.

https://censor.net.ua/news/3043198/zaderjan_chelovek_kotoryyi_podozrevaetsya_v_ubiyistve_nozdrovskoyi_spiker_mvd_shevchenko
Link to comment
Share on other sites

Затриманий за підозрою у вбивстві юриста і правозахисниці Ірини Ноздровської є родичем племінника судді Вишгородського району Дмитра Россошанського.

 

Інформацію про це Українській правді підтвердили джерела у правоохоронних органах.

...

http://www.pravda.com.ua/news/2018/01/8/7167784/
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...