Перейти до змісту

Олімпіада 2018


Гість СіЛ

Recommended Posts

 

 

 
Сьогодні, 23 січня українська олімпійська збірна вирушила на XXIII зимові Олімпійські ігри 2018 року в південнокорейський Пхьончхань.Джерело: https://ua.censor.net.ua/p3046170
Хто слідкуватиме?  Де дивитиметесь?
 
Змінено користувачем СіЛ
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Національна громадська телерадіокомпанія України (НСТУ) уклала договір про покупку прав на трансляцію зимових Олімпійських ігор-2018 та літнього Олімпіади-2020 з провідною глобальною медіакомпанією Discovery Communications, в портфоліо якої входять телеканали Eurosport. Про це повідомила прес-служба телеканалу UA: Перший.

Це дозволить громадському замовнику показувати трансляції Олімпіади майже на всій території України.

"Підписання угоди між Discovery Communications і НСТУ – це довгоочікувана подія для багатьох жителів України. Eurosport завжди прагне розділити пристрасть своїх глядачів до спорту, і передача прав на трансляцію Олімпіади громадському замовнику дозволить уболівальникам побачити яскраву і захоплюючу спортивну подію світового рівня.

UA: Перший покаже важливі зустрічі і фінальні етапи головних змагань", – заявила Анна Пак Бурден, представник Discovery Networks в Північно-Східній Європі.

В ефірі UA: Перший глядачі зможуть побачити змагання з різних видів спорту, загальна тривалість яких складе не менше 100 годин. Особлива увага буде приділятися найбільш популярним в Україні видів спорту та виступам спортсменів національної олімпійської збірної.

До речі, за ліцензією корейської Олімпіади наші спортсмени змагаються в 11 видах.Найбільше очікуємо пропусків на Ігри в біатлоні. Точна кількість українських атлетів, якіпоїдуть в Пхенчхан стане відома до кінця січня.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


а у чому в нас є шанси?

та вроде могут и в шорт треке выстрелить..

а так да наверное надежда только хоть на какуюто награду только в женском биатлоне.

Link to comment
Share on other sites

честно говоря у зеленского и компании херово получается копировать западных Украинцев.

+1

да и сценка вцелом мне не кажется корректной (местами оскорбительной), но основная мысль мне понравилась.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов вважає, що якщо українська збірна на майбутніх Олімпійських іграх у Пхенчхані здобуде хоча б одну медаль, це можна буде розцінювати як успішний виступ.

"Я думаю, що у нас є серйозні надії і ми будемо вболівати за наших біатлоністок. Можливо, ми візьмемо якісь медалі, наприклад, ще у фрістайлі. Але хоча б одна медаль буде успіхом для нашої збірної, це об'єктивний показник", - заявив ЖдановДжерело: https://ua.censor.net.ua/n3046029

 

 

Link to comment
Share on other sites

Олімпіада-2018: дати церемоній відкриття і закриття

Церемонія відкриття Зимової Олімпіади-2018 розпочнеться 9 лютого о 20:00 за місцевим часом (13:00 за Києвом). У цей день у південнокорейський Пхьончхан прибуде олімпійський вогонь. Естафета передачі олімпійського вогню розпочалася у Греції 24 жовтня 2017 року.

Церемонія закриття Зимових олімпійських ігор-2018 відбудеться 25 лютого з 20:00 до 22:00 (13:00-15:00 за Києвом).

https://24tv.ua/sport_tag1125

Link to comment
Share on other sites

Нормально отожгли. Исторические нестыковки и неточный Карпатский говор можно простить. Шутки в сценке были классные имхо

Витерпів 20 секунд. Яке у ср..ку "Доброго дня, дядьку!" і поклони в пояс у западенців?

 

Галімий зєлєнскій юмар. Може, далі були перли між лайна, але тяжко віриться?

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Первое проишествие на ОИ-2018:

 

Организаторы Олимпиады-2018 в Пхенчхане столкнулись с небывалым форс-мажором. Более тысячи охранников, которые были наняты для соблюдения на Играх порядка, пострадали от кишечной инфекции.
Симптомы острой диареи обнаружились у 41 человека. Они были госпитализированы в больницу, где у них диагностировали норовирус. Всего же 1200 пострадавших от недуга охранников пока не могут работать, ;o  информирует AFP.
По данным источника, заменить охранников частной организации были призваны 900 солдат южнокорейской армии.
Также отмечается, что сотрудники охранного агентства жили в молодежном центре в Пхенчхане, а не в Олимпийкой деревне со спортсменами. Факт массовой интоксикации проверяется

Link to comment
Share on other sites

Норвежцы привезли на Олимпийские игры в Пхёнчхан более 6 тысяч доз лекарств от астмы, сообщает NRK. Эта партия предназначена для здоровых спортсменов. Атлеты, которые страдают от астмы, будут пользоваться своими лекарствами. 

Глава медицинской службы норвежской сборной Мона Кьелдсберг заявила, что такое количество доз основано на опыте предыдущих Игр. По ее словам, нужно быть готовыми ко всему.

"Большую часть лекарств мы привезем обратно. Не понимаю скепсиса", - сказала она.

Летом 2016 года норвежского лыжника Мартина Сундбю отстранили от соревнований на 2 месяца и лишили победы в Кубке мира сезона-2015/16, так как спортсмен был уличен в превышении максимальной дозы разрешенного к использованию препарата от астмы с действующим веществом - сальбутамолом. Подобные лекарства также принимала Марит Бьорген - шестикратная олимпийская чемпионка норвежская лыжница. Она получила терапевтическое исключение от Международной федерации лыжного спорта.

Сообщается также, что команды из Швеции и Финляндии взяли на Олимпиаду по 10 ингаляторов, немецкая сборная - 30.

 

:D 

Link to comment
Share on other sites

Организаторы Олимпийских игр в Пхёнчхане выдадут хоккеисткам из Северной Кореи новые клюшки, сообщает New York Time.
Спортсменки, которые будут играть в объединённой сборной с командой Южной Кореи, привезли с собой устаревшую экипировку.
Клюшки заберут после соревнования, поскольку в Северной Корее они считаются предметом роскоши. :lol2: Форму спортсменкам предоставит финская компания Lahta, которая взяла на себя риски c возможными санкциями от США.

Link to comment
Share on other sites

На  UA: Перший  зараз іде  

про наших олімпійців.

вся программа

  • 19:00Дорога до Пхьончхану

Завтра - вдкриття, не пропустіть.

 

  • :)
Змінено користувачем СіЛ
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...