Перейти до змісту

Олімпіада 2018


Гість СіЛ

Recommended Posts

Вона це зробила. Вона, і ніхто інший. Альона Савченко стала Олімпійською чемпіонкою. Це була її 5-та Олімпіада. На двох попередніх вона двічі ставала бронзовою призеркою, хоча своє золото мала взяти ще у Ванкувері.
15 років тому вона поїхала з України, бо хоч була кращою парницею планети, в Україні у неї був лише партнер, який тільки те й робив, що зривав стрибки.
Українська федерація, яка була тим ще гніздом корупції ( яке зрештою і вбило цей вид) відпустила фігуристку зі скандалом і змусили дівчину повернути навіть гроші за сукні.
У Німеччині Олену поставили в пару з Робіном Шолкови, і у них одразу ж з'явилися перші успіхи. Все б було добре, але тут в пресу потрапила інформація, що їх тренер Штойєр за часів НДР співпрацював зі Штазі. Після цього німецький уряд відмовився фінансувати пару.

Щоб продовжити тренування, спортсменам довелося створити свій домен в інтернеті і продавати уболівальникам "пікселі" сайту в обмін на фінансування.

Обструкція уряду не завадила парі стати 5-кратними чемпіонами світу та Європи.

Пара Альона Савченко-Робін Шолкови змогла похитнути російську гегемонію в фігурному катанні та запропонувати модерну хореографію, відмінну від пафосною російської школи. Десяток років вони були локомотивом, який тягне за собою інших фігуристів. Їх "Піна" і "Список Шиндлера" вже стали історією фігурного катання. Так вони і дійшли до 4-ї Олімпіади Савченко.

В Сочі у Альони не було шансів з політичних міркувань. Росія на той момент уже прикупила ще одну талановиту українську парницю Тетяну Волосожар, і її пара з Максимом Траньковим була лідером. Їх бали зашкалювали і по сезону, і тим більше на Олімпіаді. У Савченко і Шолкови здавали нерви, і вони робили помилки. У підсумку - лише друга олімпійська бронза.

Після Сочі Шолкови повісив ковзани на гачок, і став тренером росіян;) А вона не здалася. В неї вже ніхто не вірив, а вона знайшла партнера - француза Брюно Массо, і знову почала тренуватися. Її тренер Інго Штойєр, через якого вона вигрібала всі ці роки, запросив за їх тренувавння такі гроші, що в фігуристки почалася істерика. Заспокоїв Массо - сказав, що треба шукати іншого спеціаліста, бо цьому на Альону просто плювати.

Вони знайшли тренера. Ним став Олександр Кеніг. Але насправді головним тренером був не він, а вона.

За цю 4-річку нова пара не виграла жодної світової першості, і двічі була другими на Європі. Але Савченко не здавалася. Цього року на Чемпіонат Європи вона не поїхала. Програвати на змаганнях в Москві росіянам в її плани не входило, але Гран-прі вона виграла у всіх найсильніших.
Це була заявка тільки на одне - перемогу.
І ось учора Брюно Массо зірвав потрійний сальхов. Як сказав німець-коментатор, якби Альона йому розтрощила голову ковзаном, то суд її виправдав би на місці злочину. Вони опинились на четвертому місці після короткої програми, програючи лідерам 7 балів, 5 з яких з'їв грьобаний сальхов Брюно.
Але вона була б не вона, якби не зробила все для перемоги. І вона відіграла у довільній все. І навіть якщо ви не вірили, Вона перемогла.
Здається, навіть якби програла, то не здалася і боролася б далі, але ... Перемогла.
І тепер я можу спокійно дивитися її прокат, бо наш же Юа Перший це показує в повторі. Але то вже нічого не варте. Як і стаття Суркова про жінок;)
27972460_2338781816147467_33421640878213
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

оце скільки часу на мудаків витратила! може краще було б самій виступати

 

молодець Альона, але ж вона під яким прапором виступала? не під украінським, якщо пішла через корупцію

Link to comment
Share on other sites

Суперсенсація: сноубордистка з Чехії виграла золото в гірських лижах :shok: :shok: :shok:

 

Естер Ледецка – дворазова чемпіонка світу в паралельному гігантському слаломі у сноубордингу, рішення спробувати себе в гірських лижах Естер прийняла в 2016-му. Бо захотіла нових вражень. Сноубордингу вона при цьому не залишала й торік навіть виграла другий у кар’єрі титул чемпіонки світу. В гірських лижах у Ледецкої понині найбільшими успіхами були перемоги у тренувальних заїздах перед гонками на етапах Кубка світу. В офіційних стартах результати були невисокими. Тому те, що нині вчинила Естер, шокувало, мабуть, не лише її суперниць, а й її саму.

 

Естер Ледецка – єдина на цій Олімпіаді спортсменка, яка виступить у двох різних видах спорту. Медалі у паралельному гігантському слаломі в сноубордингу, де однією з головних фавориток буде чинна чемпіонка світу з Чехії, мають відбутися 24 лютого, у передостанній день Олімпіади-2018.
https://www.ua-football.com/ua/sport/olympic/1518844250-olimpiada-2018-supersensaciya-snoubordistka-z-chehiyi-vigrala-zoloto-v-girskih-lizhah.html

Змінено користувачем snowbird
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

"Порой родина не может дать спортсмену все необходимые для его развития возможности. Я не вижу ничего плохого в том, что лучшее для себя спортсмен находит в другой стране. Но я горжусь тем, что родилась в Украине. В душе я останусь украинкой", - прокомментировала свой феерический успех в Пхенчхане Алена Савченко.

 

https://www.dialog.ua/sport/144628_1518792971

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Щось з медалями у нас не густо :(

Зараз буде, з фрістайлу

Срібна вже наша, а далі залежить від китайця

Є Абраменко взяв золото X(

Змінено користувачем Ведмедик
  • Upvote 8
Link to comment
Share on other sites

Участника Олимпиады из России подозревают в употреблении допинга

Получено официальное уведомление от МОК. Это сообщил представитель сборной Константин Выборнов. Он отказался назвать имя спортсмена или спортсменки и вид спорта до результатов вскрытия второй допинг-пробы. Ожидается, что они станут известны завтра утром. Ранее сегодня газета «Спорт-экспресс» сообщила, что следы мельдония нашли в пробе керлингиста Александра Крушельницкого.

Link to comment
Share on other sites

СМИ сообщили о положительной допинг-пробе российского призера Олимпиады

http://img12.mynnm.ru/d/a/0/d/8/0ec170bd2bc6b6684e089adbb8d.jpg

 

Допинг-тест российского керлингиста и бронзового олимпийского призера Александра Крушельницкого дал положительный результат на мельдоний, сообщает "Спорт-Экспресс".

В данный момент спортсмен встречается с допинг-офицерами для дальнейшего разбирательства. Возможные санкции за это нарушение пока не известны.

 

:shok:  :shok:  :shok: 

Link to comment
Share on other sites

Дмитрий Симонов, первый заместитель главного редактора "Спорт Экспресс":

 

 

 

 

 

Это катастрофа, друзья. Катастрофа

 

 
 

 

 

Олимпиада закончилась. Возможно, нам и правда не стоило ехать.
Ближайшие дни - это ад

Змінено користувачем Kot
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Ну шо сказать, Крушельницкий подтвердил, что принимал мельдоний, но в 2016 году. Накуя в керлинге мельдоний, шваброй быстро махать? По версии Крушельницкого мельдоний ему подсыпали враги! 

Я так понимаю, что он не единственный у кого найдут мельдоний, там еще огромная хоккейная сборная.

Ждем говнометания, кацапы от злости на гомно исходят... :corn:

Змінено користувачем Kot
Link to comment
Share on other sites

— Вы в одном из интервью говорили, что Вас не переманивали из Украины, не просили выступать за другую сборную. Так и было на самом деле? Или нынешней зимой были какие-то предложения?
— Не переманивали, но предложения поступали.

 
— Откуда, если не секрет?
— Из России.
 
— Почему не поехали?
— Потому что был олимпийский сезон, чемпионат мира. Мы с тренером решили выступить, а потом уже решать.
 
— То есть Вы планируете выступать на Олимпийских играх за Украину, а потом будете думать?
— Да. Если бы мы сразу перешли, мы бы и не смогли участвовать в этих соревнованиях.
 
— Для Вас непринципиально, где выступать — в России или в другой стране? Для Вас политический момент не имеет значения?
— В принципе да, потому что я отдал спорту, можно сказать, все свое время. Именно в спорте я могу достичь чего-то, заработать денег. Если кто-то может предложить мне большее, то, конечно же, придется выбирать.

— Результаты украинских белорусов — Цупер и Кушнира — в Сочи вдохновили?
— Конечно.
 
— Когда ребята только перешли выступать за сборную Беларуси, Вы понимали их выбор? Это правильно решение на волне патриотизма?
— Конечно, правильное. Значит, там и подготовка была лучше, если они туда поехали, и результат говорит сам за себя.

— Плюс они говорили о том, что финансовые условия намного лучше. Сейчас Вы могли бы назвать те финансовые условия, которые Вам предлагала сборная России?
— Они не озвучивали конкретных предложений, но сразу же по приезду была бы квартира и достойная зарплата.

— Это в Москве?
— Под Москвой.

http://winter.sport.ua/news/297854#comments8424090

 

 

немножко  :zrada:  от "нашего" победителя.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 
Webracer, 16.03.2016 14:16
0
 
Спорт — це робота, поїду за ту збірну виступати де більше грошей заплатять...
__________________________________
А ми дурні за вас вболіваємо. З таким успіхом можемо повболівати за лікаря, вчителя, зварювальника, будівельника. Жесть!
http://face.sport.ua/0/86/233/5695951/thumb_m.jpg
Иван Бестужев, 16.03.2016 17:50
-2
 
Webracer, 16.03.2016 14:16
Спорт — це робота, поїду за ту збірну виступати де більше грошей заплатять...
__________________________________
А ми дурні за вас вболіваємо. З таким успіхом можемо повболівати за лікаря, вчителя, зварювальника, будівельника. Жесть!
Не дивуйся тому що після олімпіади більша частина спортсменів розбіжиться хто куди. Їм Україна потрібна як трамплін у краще життя. Ма.. їх так хай біжать хоч усі, тільки потім не дивуються ставленням до себе з боку своїх колишніх співвітчизників.
Link to comment
Share on other sites

— Вы в одном из интервью говорили, что Вас не переманивали из Украины, не просили выступать за другую сборную. Так и было на самом деле? Или нынешней зимой были какие-то предложения?

— Не переманивали, но предложения поступали.

— Откуда, если не секрет?

— Из России.

— Почему не поехали?

— Потому что был олимпийский сезон, чемпионат мира. Мы с тренером решили выступить, а потом уже решать.

— То есть Вы планируете выступать на Олимпийских играх за Украину, а потом будете думать?

Да. Если бы мы сразу перешли, мы бы и не смогли участвовать в этих соревнованиях.

— Для Вас непринципиально, где выступать — в России или в другой стране? Для Вас политический момент не имеет значения?

— В принципе да, потому что я отдал спорту, можно сказать, все свое время. Именно в спорте я могу достичь чего-то, заработать денег. Если кто-то может предложить мне большее, то, конечно же, придется выбирать.

 

— Результаты украинских белорусов — Цупер и Кушнира — в Сочи вдохновили?

Конечно.

— Когда ребята только перешли выступать за сборную Беларуси, Вы понимали их выбор? Это правильно решение на волне патриотизма?

— Конечно, правильное. Значит, там и подготовка была лучше, если они туда поехали, и результат говорит сам за себя.

 

— Плюс они говорили о том, что финансовые условия намного лучше. Сейчас Вы могли бы назвать те финансовые условия, которые Вам предлагала сборная России?

Они не озвучивали конкретных предложений, но сразу же по приезду была бы квартира и достойная зарплата.

 

— Это в Москве?

— Под Москвой.

 

http://winter.sport.ua/news/297854#comments8424090

 

 

немножко :zrada: от "нашего" победителя.

а еще я в нее ем (с)

думаю, аккурат к следующей олимпиаде гражданство сменит)))

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...