Перейти до змісту

Как это объяснить?


Abamenkov

Recommended Posts

Поляки на днях выложили новый отчет по крушению самолета в 2010. Причина 2 взрыва. И что? Даже на первую страницу news.google.com не попала новость. И до сих пор нет. И это страна член ЕС и НАТО, не самая последняя в ЕС между прочим. Это капец. Украине надо основательно готовиться к любым сценариям.

 

Сам отчет.

http://www.smolenskcrashnews.com/pdf/2018-technical-report.pdf


Кстати, не только на первой странице нет. Поиском тоже не находится.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Вже стільки всього трапилося, що польський літак це лише маленький шматочок в купі гівна, якою є сучасна раша. Народу подавай щось більш просте і зрозуміле - кров, кишки, ракети і бажано в прямому ефірі.
Link to comment
Share on other sites

Для інших країн все це на периферії.

 

У нас в новинах, наприклад, що знайшли замурований труп в  стіні туалету у великому торговому центрі в даунтауні. Не знають, як він туди потрапив, але припускають, що чоловік заліз сам - або займатися вуаєризмом, або красти мідь (хоча скільки там мідних провідків у тій стіні). Версію, що це насильно туди його замурували, виключили. Труп свіжий - кажуть, заліз туди три дні назад і удушився.

 

Ото новини!

Link to comment
Share on other sites

це звіт парламентської комісії.

тобто, суто акт піару.

Якби були реальні докази, то відповідну заяву зробили би спецслужби, які нині підконтрольні Качинському.

 

там теж юзають тему зовнішньої загрози з політичною метою, у внутрішніх розборках. Зокрема, Качур вибудовує собі образ патріота, якого боїться Кремль. А Туска намагаються зробити агентом Кремля.

 

польська політика по своєму цинічному ідіотизму дуже близька до української.

Link to comment
Share on other sites

неприйняття таких фактів - а звіт парламентської комісії - акт державний, а рівно й "розслідування" збиття МН-17, кацапські війська окупували частину України і т.ін. свідчить лише про небажання починати велику війну через події у якихось бантустанах та окремі випадки (отруєння Скрипалів, втручання в вибори)

поки так

що повинна вчинити Раша, щоб почалась війна?

Link to comment
Share on other sites

Подія по свіжих слідах була настільки ретельно досліджена, доводи про причини помилкового пілотування і самий процес так добре доведені, що нова концепція не пов'язаних з цим вибухів на борту перетворює усе на фарс. Виходить, що пілоти за допомогою найсучаснішого навігаційного обладнання, зрізаючи при цьому дерева, вели літак на посадку повз ЗПС, а тим часом на борту почали відбуватися вибухи, не пов'язані з зіткненнями?

З огляду на шизофренію і нема уваги в світі. 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...