Перейти до змісту

Маккейн предложил аттаковать Рашку. Пока кибернетически.


Silentio

Recommended Posts

Маккейн: США стоит рассмотреть возможность кибератаки на Россию

 

04.05.2018   11:16

 

США должны серьезно рассмотреть возможность проведения кибернападения в ответ на вмешательство России в выборы в Штатах, чтобы отправить этой стране мощный сигнал. Об этом в своей книге написал сенатор Джон Маккейн, передает "Голос Америки" со ссылкой на DefenseNews.

«Считаю, если Путина не заставить пожалеть об этом решении, он будет возвращаться на место преступления снова и снова», - пишет Маккейн, известный республиканец, который сейчас борется с раком мозга. В книге «Неугомонная волна» (Restless Wave), которая должна выйти 22 мая, среди прочего Маккейн затрагивает вопрос того, что Россия может иметь компромат на президента США Дональда Трампа, а также подтверждает, что он видел так называемое «Досье Стила» - исследование бывшего британского шпиона, которое заявляет о возможных связях Трампа с Россией.

Хотя санкции и торговые ограничения против Путина и его друзей являются ограничительными мерами, «чтобы Путин глубоко пожалел за свое нападение на основы нашей демократии – свободные и справедливые выборы – мы должны серьезно рассмотреть возможность ответа тем же оружием, которое он использовал», - написал Маккейн. «У нас также есть кибервозможности. Их нужно использовать, чтобы извлечь на свет огромные масштабы коррупции и другую неудобную для Путина информацию», - написал Маккейн.

Время для Америки перейти в наступление в информационной войне против России, добавил Маккейн. На протяжении всей книги Маккейн призывает к ведению мощной международной политики, которая поддерживает альянсы и подчеркивает западные ценности. Он также не считает мощным подход Дональда Трампа «Америка прежде всего» и считает, что это лишь усугубляет ошибки президента Обамы. «Меня беспокоит, что мы находимся на поворотном моменте в истории и решения, принятые завтра могут закрыть дверь за миропорядком, где ведущую роль играла Америка, - сказал Маккейн, - надеюсь, что нет и еще не поздно. Однако, мое время на этом самолете подходит к концу».

 

http://www.apsny.ge/2018/mil/1525457815.php


 

«Меня беспокоит, что мы находимся на поворотном моменте в истории и решения, принятые завтра могут закрыть дверь за миропорядком, где ведущую роль играла Америка, - сказал Маккейн, - надеюсь, что нет и еще не поздно. Однако, мое время на этом самолете подходит к концу».

 

 

:( :( :(

Link to comment
Share on other sites

Жаль дедушку ((

Но... все там будем. 

Кто - раньше, кто - позже.

 

Я бы мог только мечтать, чтобы с таким достоинством как он уходить...

Это уникум, в Шататах таких по крайней мере на публичном горизонте имхо больше нет.

Link to comment
Share on other sites

По рівню загроз Китай набагато вище,що там пропонує?

 

Я не в курсі, шо по Китаю,..

імхо с Китаєм треба знайти спільну мову. І поступово разом стати на чолі цивілізації. Тоді імхо вона має шанс проіснувати довше.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Війна на знищення вже йде.Просто Китайці планують на 50-100 років.Як тільки вони побачать що лев ослаб до необхідного рівня все піде по наростаючій.Треба усвідомлювати що китайці ні з ким не правитимуть разом ,це мрії ідіота.Я просто маю надію що амери перші допиляють генетичну зброю яка битиме по расовим ознакам.Бо якщо китайці зроблять це перші в них рука не здригнеться Змінено користувачем coolzak
Link to comment
Share on other sites

Війна на знищення вже йде.Просто Китайці планують на 50-100 років.Як тільки вони побачать що лев ослаб до необхідного рівня все піде по наростаючій.Треба усвідомлювати що китайці ні з ким не правитимуть разом ,це мрії ідіота.Я просто маю надію що амери перші допиляють генетичну зброю яка битиме по расовим ознакам.Бо якщо китайці зроблять це перші в них рука не здригнеться

 

Йде...Всю історію людства... Я б хотів аби вона зупинилася! Наразі чудовий шанс. Слабка Рашка - головний збдуник зарази 20 сторіччя з метастазами в 21-ше. Імхо головним завданням Штатів, всього цивілізвоанного світу повинно бути позбавлення її ядерної зброї. Як жало буде вирване, гадюка стане безпечною назавжди. Це реально, але потребує мудрості, рішучості і спільних дій в першу чергу двух гігантів - Штатів та Чайни. Протистоячи один одному ці найбільші економіки світу невиправдано виснажують одна одну на радість різній наволочі а ля радикальні мусліми, психозворі радикали всіх мастей і їх головний годівник - РФія...

 

Для реалізації цього надзавдання - стратегічного зближення Штатів і Китаю я не бачу перешкод, які б принципово не можна було б подолати. Один із найбільших плюсів - ментально китайська молодь вже суттєво знахоиться під вплвом західної культури, принаймні в споживацько-побутовому плані. Нема тої ментальної прірви, яка існувала років 30 тому, коли Китай був майже закритим від зовнішнього світу.

 

Всі надії на якусь генетичну чи подібну варварську зброю я вважаю дикнуством, яке тре придушувати в зародку, аби людство мало хоч якийсь шанс на майбутнє...

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

Халва халва а наразі Китай будує централізоване суспільство націлене не домінацію.Африка вже втрачена на 70 відсотків,Про азію говорить приклад Філіпін,Ослабивши кацапів до 0 буде експансія на Сибір і дальше посилення чайників.Поки Штати і Захід взагалі вирішують яку стать писати на туалетах і якими податками на вуглець більше придавити манюпаса і індустрію китайці нарощують економічні і військові мязи.Кацапів не розброювати а перенацілити вектьр агресії на Китай якщо це можливо або ослабити до рівня коли можлива тільки оборонна а не агресивна політика.Ми для китайців круглоокі варвари і ними завжди будемо.Тайвань буде пробним каменем.Його захоплення Китаєм буде точкою відліку нових часів після чого тільки чудо врятує Захід Змінено користувачем coolzak
Link to comment
Share on other sites

Халва халва а наразі Китай будує централізоване суспільство націлене не домінацію.Африка вже втрачена на 70 відсотків,Про азію говорить приклад Філіпін,Ослабивши кацапів до 0 буде експансія на Сибір і дальше посилення чайників.Поки Штати і Захід взагалі вирішують яку стать писати на туалетах і якими податками на вуглець більше придавити манюпаса і індустрію китайці нарощують економічні і військові мязи.Кацапів не розброювати а перенацілити вектьр агресії на Китай якщо це можливо або ослабити до рівня коли можлива тільки оборонна а не агресивна політика.Ми для китайців круглоокі варвари і ними завжди будемо.Тайвань буде пробним каменем.Його захоплення Китаєм буде точкою відліку нових часів після чого тільки чудо врятує Захід

 

Все, що ти пишеш, це шатмпи 20 сторіччя (не твої - загальні). Так, вони частково переповзли в 21, бо зміна епох не відбуваєтсья миттєво. Зміна епох - це зміна ментатлітету, який спричиняє загальний прогрес людства. Прогрес - річ імхо незупинна, але - за умови, що ми - чєловєкі самі хочемо того. Все, як кажуть в наших руках. А битва умовного добра з умовним злом безкінечна, тільки відбувається у різних формах.

 

Централізоване суспільство, яке будує Китай імхо має одну слабину, яку вони (коммі) допустили - це вільна конкуренція та ринкова економіка. Саме вони з часом пробьють китайську тоталітарну стіну і допустять перші паростки реальної демократії, якщо ми самі разом ойропечигнами перші не задавимо її в себе, не даючи собі ефективної ради на виклики нового часу ;)

 

А тапер від філософії до геополітичної практики. Аби зменшити принаду пікдкорити Тайвань материковим Китаєм, Шатам терміново знову ж таки треба дати відсіч на ішому фронті... КРИМ. Який став заврешеним початком нового переділу світу, а надто світового хаосу, який може за цим послідувати. Якщо Штати не знайдуть швидкої відповіді кацпам тут і не відновлять статус кво до 2008 року, коли каци вдерлися до Грузії а потім і до України - все  про що ти писав вище, має шанси стати реальністю...

Щодо зрої я думаю ми би всі тут трохи припухли якби пройшлися лабораторіями де це все розробляють

 

Навіть не сумніваюся...І це замість ліків від раку...

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

Маю цілком особисті уяви про якості китайців і коцапів. Сучасним путінським, і навіть десятки років постпутінських (за найкращими для них розкладами) коцапам проти китайців нічого не світить. За цей час Піднебесна їх безумовно перетравить. Інші варіанти будуть справжнім дивом. Ну хіба що Штати усе кинуть і почнуть працювати виключно на збільшення хуйляцької потуги. :consul:  Та й то не допоможе.

Так що альтернативи в США знайти формулу співіснування з китайським світом нема. І американці мають усі можливості і якості реалізувати в цій схемі своє лідерство.

А хуйлостан має бути деконструйований до рівня безпечних уламків.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Маю цілком особисті уяви про якості китайців і коцапів. Сучасним путінським, і навіть десятки років постпутінських (за найкращими для них розкладами) коцапам проти китайців нічого не світить. За цей час Піднебесна їх безумовно перетравить. Інші варіанти будуть справжнім дивом. Ну хіба що Штати усе кинуть і почнуть працювати на збільшення хуйляцької потуги. Та й то не допоможе.

Так що альтернативи в США знайти формулу співіснування з китайським світом нема. І американці мають усі можливості і якості реалізувати в цій схемі своє лідерство.

А хуйлостан має бути деконструйований.

 

Я теж досить недавно стикнувся впреше в житті з цим народом. І був реально приголомшений. Ясно, що я бачив найкращі їх вітринні зразки, Шенжень, Гванджоу, Береговю лінію моря, Тайвань і Макао. Якщо в двох словах - це велика нація, одна з найдревніших на Землі. Перемогти їх неможливо. Їх можна винищити, завдавши майже адекватної шкоди собі.( Японці свого часу в тому переконалися...) Найбільш розумно було б знайти з ними спільну мову, основною для якої може стати взаємний технологічний прогрес заради загальнолюдського розвитку. Це не благі наміри, це просто єдина альтернатива взаємному винищенню.

Link to comment
Share on other sites

Побачимо,я більше реаліст може тому хорошого не очікую.Мріяти файно але не в політиці.наступні 15 років покаже

 

Це зовсім не мрії, це одна з точок зору, яку відстоюють певні кола сред наших еліт, які зовсім не хочуть стати героїчними жертвами взаємного винищення. Спитай у того ж Меттіса, як він ставиться до глобального протистояння з Китаєм :)

Ясно, він скаже що треба бути до ньго на 100% готовим, але якщо можна буде його уникнути, ти зробить 100% відсотків для того, аби то вийшло, не поступившись при цьому ані дюймом американського глобального інтересу.

Link to comment
Share on other sites

Американський глобальний інтерес попихають постійно і планомірно.

Китайська база в Джибуті,

База посередині пацифіка і хоть би що,всі тільки очима кліпають,

Китай заявив що буде тепер глобальною силою

І тд.

Link to comment
Share on other sites

Американський глобальний інтерес попихають постійно і планомірно.

Китайська база в Джибуті,

База посередині пацифіка і хоть би що,всі тільки очима кліпають,

Китай заявив що буде тепер глобальною силою

І тд.

 

Ми самі в тому винуваті! Дяки багато в чому путсому місцю - Абамбі. 8 років - під хвіст ішаку!

Link to comment
Share on other sites

Про китайців. Я бачив різне, і багато не дуже не позитивного від них. Хоча самовідчуття їх великою нацією в будь-яких найзлиденніших верствах населення заперечувати не буду. Ну це як в коцапів! Вміють, до речі, пустити пил у вічі. Злодійкуваті неймовірно. Не уявляю рівня сумління людей, що виробляють найгірші зразки їхньої продукції. Бруд і безжальне руйнування навколишнього середовища. Тобто там намішано дофігіща, що потребує ЗОВНІШНЬОГО лідерства і ідей. Саме по собі воно, імхо, приречене на розпад в умовах постіндустріального світу.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

На все вони не здатні, і вони самі мусять це усвідомлювати. Тобто, мають швартуватися до лідера і генератора прогресу. Вони можуть бути на диво стараними виконавцями, але не креативним ядром цивілізації.

Link to comment
Share on other sites

Яка різниця чому.Все це показує що Китаю потрібно все або нічого.Просто вони не спішать

 

Домінування якоїсь одної нації чи культури - це тупиковий шлях! ВІн раніше чи пізніше призведе до занепаду, а потім розвалу. Бо коли пожруть всіх "не таких як ми" інстинкт знищення призведе до того, що подібні почнуть жерти одне одного...Чи є в природі таке домінування? Його немає. Є співіснування  і взаємна залежєність видів. Людину назвають вінцем природи, бо вона має розум, якщо цього розуму не вистачить, аби зробити ин плюрибус - унум -як до речі написанор на нашому гербі - то доля людства буде дуже сумною...

Link to comment
Share on other sites

Ха ха.Китайці легко можуть заполонити всі придатні до життя місця планети.Казочки про переваги спільнлго життя різних рас і релігій вони мали в дупі.При такій масі населення завжди знайдеться достатньо генераторів ідей.Дарвіна перечитайте.Три рази бажано.
Link to comment
Share on other sites

Ха ха.Китайці легко можуть заполонити всі придатні до життя місця планети.Казочки про переваги спільнлго життя різних рас і релігій вони мали в дупі.При такій масі населення завжди знайдеться достатньо генераторів ідей.Дарвіна перечитайте.Три рази бажано.

 

Я не дарвініст! Ні разу. Хай його Нєвзоров с Панасєнковим перечитують :gigi:

 

Як заповнять китайці ці місця, в кого вони будуть ідеї дял свого ширпотребу тирити? Так і загниють за років 40 B-)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Це буде потім.Вонижили тсячі років самодостатньо і без проблем.Варварів переварювали на раз.Що таке в їх розумінні 200 років відставання які вони вже майже закрили завдяки захланності Кісенджера і Бжезінського.Скоро їм двом в Пекіні памятник поставлять.
Link to comment
Share on other sites

Це буде потім.Вонижили тсячі років самодостатньо і без проблем.Варварів переварювали на раз.Що таке в їх розумінні 200 років відставання які вони вже майже закрили завдяки захланності Кісенджера і Бжезінського.Скоро їм двом в Пекіні памятник поставлять.

 

Потім, але ж обов"язково буде!  І я дуже сподіваюся, що до чого часу інтелектуаьлний рівень людства зросте настільки айкью пунктів, що усвідомлення перспективи швидкого взаємного знищення або довгої і неминучої дегардації того, хто залишиться тільки один - прийде вчасно ;)

Змінено користувачем Silentio
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...