Перейти до змісту

Порадіємо за Канаду!


Recommended Posts

n the morning of Oct. 17, British Columbians shouldn't expect to wake up and see marijuana stores opening their doors.

At least that's the message from the province's minister of public safety and solicitor general, Mike Farnworth.

In a news release issued Sunday, Farnworth said the government's first and only B.C. Cannabis Store will open in Kamloops and more retail locations are "anticipated" in the following months, with over 100 paid applications in various stages of entry.

Farnworth says B.C.'s new Community Safety Unit will target illegal retail operations, and seize the product and records without a warrant. A fine will also be imposed based on the value of the product seized.

Farnworth was not available Sunday for further comment, but a government spokesperson said that unlicensed retailers will not be shut down overnight. Instead, there is an expectation that many illegal dispensaries will comply with the law by obtaining a retail licence, or choosing to shut down. 

Prime Minister Justin Trudeau announced in June that Canadians will be able to consume marijuana recreationally without criminal penalties starting on Oct. 17.

The B.C. government is hoping to launch an online sales platform to ensure British Columbians can purchase non-medical cannabis regardless of where they live, Farnworth said in the release. 

Farnworth says penalties will also be imposed on those who sell cannabis to children or minors.

Link to comment
Share on other sites

Стандартна тема.Хотіли як краще а вийшло як завжди.Десь читав є такий закон що при створенні держрегулювання для вирішення проблеми в кінці проблема лише ускладнюється
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Вересень перериває всі рекорди для снігопаду, тому що, природно, канадці не платять достатньо в податках глобального потепління, щоб зробити різницю

 

КОМЕНТАР № 1: пан Армстронг; Я зустрів вас тут, в Едмонтоні, кілька років тому. Я думаю, ви єдиний аналітик, який коли-небудь турбувався, щоб підійти до цього. Я як і раніше багато читаю вас тут. Я просто хотів сказати вам, що сніг рано і в Альберті, схоже, що внаслідок цього виникне невдача врожаю . Я вважаю, що пора почати рух на південь. Просто треба переконати дружину. Діти виходять за двері.

Г.К.

КОМЕНТАРНИЙ № 2: Марті; у вас є багато читачів тут у Альберті. Він уже сніг тут, і він розбив всі записи . Я думаю, Джастін Трюдо скаже це тому, що податок на глобальне потепління не є досить високим. Це моя ставка на виправдання, як податки нічого не змінюють.

Все найкраще

JR

ВІДПОВІДЬ : ну ви маєте точку. Коли середньовічні лікарі змусили вас кровоточити, щоб вийти з хвороби, і ви померли, виправдання завжди було занадто пізно, щоб вас кровоточити, ніколи, що вони забирали забагато крові. Очевидно, це все ваша провина. Ви просто не платите достатньо податків на глобальне потепління, і ви наполягаєте на нагріванні вашого будинку та водіння на роботу. Як ти міг! Отже, що ви очікуєте? Ви несете відповідальність за зміну мільйонів років погоди, якщо не мільярди. Відповідь очевидна. Ви повинні перестати працювати, жити під свічком і вбивати купу тварин, щоб залишатися теплим - лол.

Так, сніг пізно в червні, і тепер ви розбиваєте історичні записи на сніг у вересні. Я не фанат холоду. Я буду платити за глобальне потепління спасибі. Трюдо хоче просто подати тобі плату за свою пенсію, бо ці гроші не йдуть ні до чого насправді для навколишнього середовища.

https://translate.google.com.ua/translate?sl=en&tl=uk&js=y&prev=_t&hl=uk&ie=UTF-8&u=www.armstrongeconomics.com&edit-text=

Змінено користувачем zero
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

 

 


Фома нелегальна трава 70 відсотків легальної ціна.Хотіли як краще а вийшло як завжди

Так державі треба знижувати ціни, робити якісь акції і розпродажі!

 

 


И ТHC уличной как оказалось процентов 35 против 20 легальной.

І покращувати якість!  Як варіант - в ацетоні вимочувати і сушити!

Link to comment
Share on other sites

Ацетон это круто. Но опасно. Уметь надо. Под Оттавой уже два дома взорвалось.

 

Виробляти та споживати одночасно це небезпечно! Мабуть не бачили рад. фільм "Самогонщики"

Link to comment
Share on other sites

:) В Braking Bad это правило проходит через весь сериал.

Правда и с потреблением такой сильно действующей концентрации есть проблема. С такого уровня практически 100% регулярных потребителей со временем садятся на "коня". И усе.

Link to comment
Share on other sites

 

 


Варить токсичное зелье с ТНС под 90% под неусыпным оком государства? Фома, ты - радикал - державник

можна бадяжити з 20% і робити 40%.  Тоді нелегальне не буде так торкати


 

 


С такого уровня практически 100% регулярных потребителей со временем садятся на "коня". И усе.

Економія на пенсії!

Link to comment
Share on other sites

Гос система - очень дорогая в обращении. Бадяжат гос дурь не от хорошей жизни, а чтобы оплатив все поборы остаться хоть немного конкурентноспособным (и то выходит процентов на 30% чем у пушера) Государство ведь перестало щемить черный рынок. А без протекционизма ни одна государственная система не заработает. Закон рынка. Или свободный капитализм или протекционизм и контроль. Либо, либо.. У либералов понос в голове и они этого не понимают. 

 

 

Я тоже считаю, что это скорее хорошо: тратить гос средства на борьбу с передозами и пытаться лечить героиновых системщиков - деньги на ветер. Тот кто укатился так далеко - полностью потерян. Совсем. И для себя и для общества. Это медленный суицид в своей терминальной фазе.

Link to comment
Share on other sites

Я не знаю как все организовано в Голландии. НАдо изучить вопрос. Думаю там все отпущено в свободныый полет. В Канаде же практически социалистическая диктатура и государство пытается регулировать все, включая частоту и качество секса, сна и дефекации граждан.

Link to comment
Share on other sites

Я не знаю как все организовано в Голландии. НАдо изучить вопрос. Думаю там все отпущено в свободныый полет. В Канаде же практически социалистическая диктатура и государство пытается регулировать все, включая частоту и качество секса, сна и дефекации граждан.

Тут, у Голандії шмаль не те щоби повністю законна, але толерується. До 5 грам можна мати при собі, до 5 рослин вдома. Торгувати можна тільки у кофешопах, на які муніципалітети видають обмежену кількість ліцензій. Тобто так просто торгувати будь-де не вийде. Не можна торгувати на певній відстані від шкіл, дитячих садків. Через це, наприклад, закрили кофешоп у Амстердамі, де я спробував перший у своєму житті space cake.

Змінено користувачем RedBorsch
Link to comment
Share on other sites

Спасибо. Интересно. У нас в Сев. Америке большие традиции нелегального трафика и торговли. Хорошие цены, качественная дурь и некоторые пушеры работают в своих районах десятки лет, обслуживая порой несколько поколений в одних и тех же семьях. Они уже почти родственники. Такие связи с комьюнити разорвать очень сложно. А учитывая рукожопость канадских организаторов легалайза, перехода канадцев на легальное положение не придвидится в ближайшем десятилетии. 

Link to comment
Share on other sites

В Оттаве двухэтажный автобус с куркой за рулем въехал вторым этажом в козырек автовокзала. три трупа, 23 раненых, 9 в реанимации. Две основные версии - текстинг или дурь. Иначе не заметить этот козырек просто невозможно. 

Второй случай с двухэтажными автобусами в Оттаве за 4 года.

Link to comment
Share on other sites

Вангую. Решения два. Пассивное и активное. Первое - Трюдо до выборов делает пару тройку больших ошибок и его сливают как Виншу в Онтарио, причем под любого, кто согласится выступить против. (Опять таки как в Онтарио). Активный. В первый день предвыборной компании появляется Харпер и объявляет создание единой консервативной коалиции для крестового прохода против либералов и спасения нации. Тогда он выигрывает маджорити на одном дыхании. При любых иных раскладах Трюдо идёт на второй срок.
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...