Перейти до змісту

Сюмар заявила, що за нею стежили


Recommended Posts

Сюмар заявила, що за нею стежили
530 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
Понеділок, 30 липня 2018, 09:41

Народний депутат Вікторія Сюмар заявляє, що за нею стежили після того, як очолюваний нею комітет взявся за розглядпобиття журналістів охоронцями Віктора Медведчука.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Українській правді".

"Цю ситуацію (побиття журналіста Михайла Ткача і Кирила Лазаревича охоронцями Віктора Медведчука, – ред.) ми розглядали на засіданні нашого комітету. У відповідь на це людина Медведчука, депутат Василь Німченко, який був присутній на комітеті, подав на мене в суд з єдиною вимогою, щоб я жодним чином як голова комітету не втручалася в розгляд цієї справи", - розповіла Сюмар.

Після цього, за словами нардепа, вона помітила і стеження.

 

"Пізніше за мною почали їздити різні автомобілі. Коли я спробувала з'ясувати, що це за автомобілі, виявилося, що це номери з машини, яка зареєстрована в так званій "ДНР" і зняті вони з автомобіля ВАЗ, хоча за мною їздила чорна КІА. Очевидно, що хтось за мною стежив і шукав якусь сенсацію", - сказала Сюмар.

Вона додала, що з цього приводу має намір звернутися до поліції.

"Повідомлення про це авто було, але зверталася не я особисто. Тепер очевидно зроблю звернення і від себе", - сказала нардеп.

-----------------------------------------------------------------------

  Еще одна  аля Черновил.Может это схемы за ней следили чтобы выяснить в каких "темах " работает  или  жена обиженного мужа   

 

Link to comment
Share on other sites

Сюмар, як виявилось, просто брехлива хтива сучка, це видно навіть по очах

а видавала ж себе за нев'їбенну борцицю за світле майбутнє

як і Гопко, та і безліч інших

немає тут людей, давно повиздихали

Змінено користувачем Миклован
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Сюмар, як виявилось, просто брехлива хтива сучка, це видно навіть по очах

 

 

О, пан має таки великий досвід розпізнавання жінок.

Глаз-- алмаз

 

;-)

 

Опыт - сын ошибок трудных ©  :D

Link to comment
Share on other sites

Крысы бегут с корабля .

 

Вікторія Сюмар: Не бачу проблеми, якщо Порошенко прийме рішення не брати участі в президентській кампанії

В інтерв’ю "Українські правді" Вікторія Сюмар розповіла про те, як порвала з Порошенком, про свою неприязнь до Віктора Медведчука, витрати мільйонів доларів на вибори, перспективи політичного майбутнього Володимира Зеленського та натякнула на "політичну паузу" Володимира Гройсмана.

— Стосовно Медведчука, на ринку зараз багато говорять про те, що він купив чи купує 112 канал, NewsOne. Раніше були чутки про ZIK. Що ви знаєте з цього приводу? Можливо, у вас є якась інформація?

— Мені здається, що до цієї персони потрібно приділяти більше уваги. Дивує, що кум Путіна спокійно веде бізнес в Україні і може мати стосунок до купівлі телеканалів. Але довести це досить складно.

— Як довести, що Медведчук може мати відношення до цього телеканалу?

— Довести складно, тому що це зайвий раз говорить або про слабкість українських спецслужб, або про їхнє небажання це доводити. Ви знаєте, що Медведчука дуже часто називають переговорником між українським президентом і російським. І він давно виїжджає на цій темі. Хоча я думаю, що до нього є надзвичайно багато питань.

...Базові проблема сьогодні – війна.

Чесну розмову хтось починав про шляхи вирішення цієї проблеми? Всі бояться. Всі говорять: "Ми встановимо мир". Ніхто не говорить як і якою може бути ціна: від повернення в сферу впливу Росії через домовленості з Путіним, аж до воєнного звільнення та мільярдів доларів на відродження тих територій…

Друга тема — економіка. Всі говорять, що треба створювати робочі місця, піднімати зарплати, пенсії, бо люди виживають. Ніхто не говорить, за рахунок чого. Де брати інвестиції? У країну, де війна, ззовні інвестиції не прийдуть.

Далі, всі говорять: "Набридло, що нам диктують умови, ми змушені піднімати тарифи". Але ніхто не говорить, яким чином нам сьогодні від цих запозичень відмовитися.

Ще одна важлива загроза – роль олігархів. Олігархи будуть ключовими гравцями. Я зараз спостерігаю, що кожен з них грає не просто в кандидата. Кожен з них грає в другий тур, у який вони ведуть одразу обох кандидатів. Навіщо вкладати в одного кандидата, якщо можна вкласти в кількох і 100% отримати гарантію виграшу?

Я думаю, що це не секрет, що в Медведчука є давні контакти з Тимошенко через Нестора Шуфрича. Якщо в нього ще є кандидат Рабінович, то зрозуміло, що для нього вигідно, щоб у другий тур вийшли Тимошенко і Рабінович — це 100% виграш. Фактично, про кожного великого олігарха можна сказати, що він хоче завести в другий тур двох своїх кандидатів.

Електоральні поля в Україні дуже цікаво діляться. Ось умовно, я малювала поле Захід — прозахідний електорат, ось Схід — східний електорат. Ось є молодь — молоді виборці, є старі виборці. Ми фактично йдемо на зламі. Після того, як у нас був окупований Донбас, східного стало менше, ніж прозахідного електорату, плюс окупований Крим. Тому основна боротьба відбувається за найбільший шматок електорату, прозахідний.

Що значить старий виборець, старий електорат? Це електорат консервативний, який хоче обирати перевірених. Але ми зараз живемо на зламі епох, коли підросло нове покоління, яке не дивиться телевізор, яке хоче нових героїв, яке хоче нової стилістики в політиці.

Останній яскравий приклад цього — це ролик Зеленського, який подивилися в YouTube мільйони людей. Це вже не стандартний телевізор. І він говорить там лише займенниками: "Я да, а ты, потому что мы, а если мы, то всех". Всім, зрештою, стало зрозуміло, про що він говорить. Людина вклала зміст виборчої кампанії в 15 секунд. Ну, такими навичками старі політики вже не володіють. "Длінниє речі" з пафосом не працюють на цей молодий електорат.

 

-------------------------------------------------

  Уверен что больше в новой ВР  не увидим  разных сюсюмар , черновил и прочих бесполезных дам      , крысы бегут с корабля ,даже читать не хочется весь ее бред , без нее знаю что будет дальше 

Link to comment
Share on other sites

Всяко бувало. Зате тепер я ваше плем'я наскрізь бачу, як рентгеном  :D

то тобі так здаєцця, нічьо ти не бачиш :)

нє, ну мож трошки шось і бачиш, а тебі здаєцця, шо ти ренген...хіхі :D

:D

Дорога наука... В усiх значениях дорога...

по карману. чи по серцю? ;)

Link to comment
Share on other sites

і шо? І в дятьки міклована тож є опит-синашибактрудних?

 

:nose3:

 

а як ти гадаєш? хіба можна з першого погляду визначити суть людини без досвіду?

так отож, медова квітка )

Змінено користувачем Миклован
Link to comment
Share on other sites

Сюмар, як виявилось, просто брехлива хтива сучка, це видно навіть по очах

а видавала ж себе за нев'їбенну борцицю за світле майбутнє

як і Гопко, та і безліч інших

немає тут людей, давно повиздихали

 

Можна і без очей, по записам , щось є на ютубі, щось було з її переписки викладено, скотина ще та

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...