Перейти до змісту

Французы бастуют против роста цен на бензин


Agh

Recommended Posts

Во Франции число пострадавших среди демонстрантов, которые протестуют против поднятия цен на бензин, выросло до 100. 

Как сообщается, ситуация в центре столицы остается напряженной. Почти 1.2 тыс. демонстрантов, находящихся на площади Согласия и в районе Елисейского дворца, пытаются пройти через кордоны полиции. Несколько раз протестующие пытались прорваться через полицейский кордон, но правоохранители останавливали их слезоточивым газом.

Отмечается, что ближе к 18:30 демонстранты начали сидячую акцию протеста под правительственными зданиями, требуя отставки президента Эммануэля Макрона и обвиняя полицию в том, что они применяют силу против них.

По данным Министерства внутренних дел Франции, количество протестующих по всей стране достигло 244 тыс. человек. В результате различных инцидентов пострадали по меньшей мере 100 человек, еще 58 человек задержаны.

Кроме того, глава МВД Франции Кристоф Канастер предупредил протестующих, что полиция получила приказ вмешаться в случае, если в ближайшее время не будут разблокированы основные автомагистрали.

Напомним, ранее сообщалось, что в ходе акций протеста против повышения цен на бензин, которые происходят во Франции, погиб человек, еще 47 получили ранения.

https://www.youtube.com/watch?v=kjzq6oNnR8w

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Французи бастують, а українців все влаштовує :tu:

 

 

І це притому , що по відношенню до платні у Франції 1 євро 60 центів це десь як 3 гривні у нас...

 

Не 30, а лише 3..Соплять у дві і більше дірок, а купляють по ціні в десять раз більшій больового порогу у Франції..

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Франція хоч і розвинена країна Заходу, та права людини там були завжди вторинні по відношенню до прав держави, чи прав монополій. 

Не здивуюсь, якщо там демонстрації просто будуть розстрілювати, з сотнями вбитих. 

Link to comment
Share on other sites

Французи бастують, а українців все влаштовує :tu:

Бензин був просто каталізатором. Французи дуже незадоволені Макроном и протестанти вимагають його відставки.

Link to comment
Share on other sites

Бензин був просто каталізатором. Французи дуже незадоволені Макроном и протестанти вимагають його відставки.

 

А украинцы, видимо, довольны Педрильей. Бо мовчать и остегивают. Остегивают и молчат. :shuffle:

Link to comment
Share on other sites

А украинцы, видимо, довольны Педрильей. Бо мовчать и остегивают. Остегивают и молчат. :shuffle:

Минимум десять процентов таки довольны. А так, основная масса протестного электората или воюет или выехала в поисках лучшей судьбы, много погибло. Змінено користувачем shurken
Link to comment
Share on other sites

У німців профіцит бюджету бо....

( у Франції ті ж самі проблеми)

--------------

Тим часом у галактиці, далеко далеко, цікаве питання від губернатора ЄЦБ Nowotny: " Хто придбає приблизно 275 млрд. Євро боргу, який Італія очікує випустити в 2019 році?"

Я підозрюю, що італійські банки будуть "заохочуватись" брати цю ставку.

Я підозрюю, що вони вже є - вуличне слово - це великі закордонні покупці BTP, це просто італійські банки в Лондоні. Ось що я очікую, це станеться, і задаються питанням, чи варто торгувати цією темою:

 

Італійці та інші висловитимуть заклик до ЄЦБ, а Італія буде зацікавленою стороною у вимушуванні "щось, що приймає Євро". Навіть у зв'язку з тим, що ЄЦБ та ЄС висувають в Італії дефіцит бюджету та вимагає, щоб він дотримувався цих правил, тоді як Італія намагається залишити Євро або використовувати валюту паралельного розміру, ЄЦБ або одна з машин, що вирішать питання, спокійно запропонують банкам необмежений довгостроковий Репо-об'єкти за ефективними нульовими ставками на своїх позиціях BTP, тому що, якщо вони не будуть, то італійська банківська система зникне за рахунок логіки - таким чином, покладе кінець усього. І, припускаючи, що Італія поступово знижується до сміття? Припустимо, що ЄЦБ сподівається на це ...

Якщо це не станеться ... ну це цілком нова гра повністю ...

 

https://translate.google.com.ua/translate?sl=en&tl=uk&js=y&prev=_t&hl=uk&ie=UTF-8&u=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fnews%2F2018-11-21%2Fblain-who-will-purchase-eu275-billion-debt-italy-expects-issue-2019&edit-text=

Link to comment
Share on other sites

ще трішки економічного цирку

 

-----------

У 2001 році Греція шукала шляхів замаскування свого фінансового боргу, щоб просто впасти у Єврозону. Маастрихтський договір вимагав від усіх країн-членів єврозони демонструвати поліпшення своїх державних фінансів. Греція йшла в неправильному напрямку, і Goldman Sachs прийшов на допомогу. Вони влаштували таємну позику в розмірі 2,8 млрд. Євро та маскували її як "крос-валютний своп", що складалася поза обліковими записами. Це була складна угода, в рамках якої валютні борги Греції були перетворені на внутрішньофірмовий зобов'язання з використанням фіктивного ринкового обміну курс Вони зробили 2% заборгованості Греції магічним чином зникли з національних рахунків. Goldman Sachs стягнув 600 мільйонів євро, що становило близько 12% прибутку Goldman за 2001 рік, що дало їм рекордний рік збуту.

Тоді ця угода виявилася кислим після нападів 11 вересня, коли доходи облігацій занурилися. Вони призвели до величезної втрати для Греції, оскільки формула "Голдман" була розроблена на їх користь, що диктує погашення боргів країни під час обміну. До 2005 року Греція мала майже вдвічі більше, ніж вона уклала угоду, і таким чином ми бачимо, що європейська боргова криза розгортається.

До 2008 року правила бухгалтерського обліку Європейського Союзу дозволили країнам-членам управляти своїми боргами з цими так званими позабіржовими ставками на своїх свопах. Наприкінці 1990-х JPMorgan дозволив Італії сховати свої борги, обмінюючи валюту за сприятливим обмінним курсом, тим самим зобов'язувавши Італію плати за майбутні платежі, які не відображалися у своїх національних рахунках як майбутні зобов'язання. Проте те, що зробив Голдмен у Греції, зробив Італію на вигляд дитячої гри.

 

Оскільки у нас зараз є 3 країни, які зараз пред'являють звинувачення та / або позову проти Goldman Sachs, здається, що це означатиме початок кінця для фірми. Коли євро тріщини, їх також звинувачують за свою роль у Греції та в іншій Європі. Не забувайте, що Маріо Драгі також є екс-Голдман Сакс. Коли євро тріщини, буде застосовано мікроскоп для кожного повідомлення, яке коли-небудь проводилося між Draghi і Goldman Sachs. Кожна торгівля, яку вони вирвали, буде перевірена своїми щупальцями на європейський фонд облігацій.

Після того, як уряд зняв Соломонові брати ще в 1991 році за маніпулювання з американськими казначейськими аукціонами, Goldman Sachs розпочав програму купівлі захисту. Вони нібито почали агресивно фінансувати політиків, а потім почали набивати своїх людей у ​​ключових місцях уряду. Серед дилерів вони були відомі як "Government Sachs", і вони влаштували в задній кишені політичну руку силовиків. Наша модель, принаймні, попереджає про те, що цей день - НАЗАД !!!!!!

 

https://translate.google.com.ua/translate?sl=en&tl=uk&js=y&prev=_t&hl=uk&ie=UTF-8&u=www.armstrongeconomics.com&edit-text=

Змінено користувачем zero
Link to comment
Share on other sites

На третій тиждень пішло.Пишуть що цей раз не ліваки з арабами а білий середній клас протестує в основному.Присутність крайних лівих і крайних правих маргінальна
Link to comment
Share on other sites

Третій тиждень вже бастують ;o 

 

Учасники протестів у Парижі серйозно пошкодили Тріумфальну арку

 

c6ef768-1.jpg

db20843-2.jpg 

 

https://www.eurointegration.com.ua/news/2018/12/2/7090125/

 

https://www.youtube.com/watch?v=iK7jn7feVYE

Link to comment
Share on other sites

 

The French Yellow Vest protest movement against high taxes has spread to Belgium after protesters clashed with police in Brussels on Friday.

Hundreds of Belgians wearing the yellow vests synonymous with the French grassroots movement are believed to have been protesting against living costs, high fuel taxes, and low wages and pensions.

 

Link to comment
Share on other sites

Пишуть якась закривала вікно 90 років.І цей момент прилетіло в лице.До речі лідери протестуючих відмовились йти на зустріч з Макроном бо їм не гарантували що не повяжуть
Link to comment
Share on other sites

Уряд запропонував мораторій на бензиновий податок як вирішення пооблеми але протестанти в лиці лідера послали уряд і сказали що тільки повна відмова від цього податку.Крім тогт хочуть прямої демократії у вигляді референдумів по важливих питаннях,як в Швейцарії.Вже мають лідера
Link to comment
Share on other sites

Так всегда бывает с либералами, которые забывают, что деньги это небесконечный ресурс. Их надо откуда-то брать. Прямая демократия при 75% населения  - идиотов и люмпенов, это прекрасный способ уничтожить Европу в ее нынешнем виде. Она уже в огне и говне, а дальше будет только веселее.

Link to comment
Share on other sites

 

 


Прямая демократия при 75% населения  - идиотов и люмпенов, это прекрасный способ уничтожить Европу в ее нынешнем виде.

Та отож. Якщо хочуть вижити, нехай затягують гвинти жорсткого консерватизму, як мінімум. 

Як максимум - переходять на авторитані рейки, за зразком з південно-східної Азії. 

Link to comment
Share on other sites

Проблема це право голосу для людей які смокчуть державу.Відбувається голосування за тих хто більше дасть .Тих що дають все менше. Агрошей треба все більше

Читайте історію Рима.Один в один.В кінці варвари все поломають і починай спочатку

Link to comment
Share on other sites

Так треба їм (і нам) відмінити цю фігню, яка називається "загальним виборчим правом"

От тоді градусу диктатури побільшає в пляшці з бурдою  суспільства. 

Змінено користувачем Святослав_
Link to comment
Share on other sites

Во Франции число пострадавших среди демонстрантов, которые протестуют против поднятия цен на бензин, выросло до 100. 

Как сообщается, ситуация в центре столицы остается напряженной. Почти 1.2 тыс. демонстрантов, находящихся на площади Согласия и в районе Елисейского дворца, пытаются пройти через кордоны полиции. Несколько раз протестующие пытались прорваться через полицейский кордон, но правоохранители останавливали их слезоточивым газом.

Отмечается, что ближе к 18:30 демонстранты начали сидячую акцию протеста под правительственными зданиями, требуя отставки президента Эммануэля Макрона и обвиняя полицию в том, что они применяют силу против них.

По данным Министерства внутренних дел Франции, количество протестующих по всей стране достигло 244 тыс. человек. В результате различных инцидентов пострадали по меньшей мере 100 человек, еще 58 человек задержаны.

Кроме того, глава МВД Франции Кристоф Канастер предупредил протестующих, что полиция получила приказ вмешаться в случае, если в ближайшее время не будут разблокированы основные автомагистрали.

Напомним, ранее сообщалось, что в ходе акций протеста против повышения цен на бензин, которые происходят во Франции, погиб человек, еще 47 получили ранения.

https://www.youtube.com/watch?v=kjzq6oNnR8w

 

 

по всій Європі стаються неприємні речі...

 

кругом по містах малюють серп і молот

цього року в Парижі бачили це

 

в нас вже років 2 тому було обмальовано

 

б2ють вікна в церквах вночі

:(

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...