honey flower Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 я ЗА ПОРОШЕНКО я навіть зроблю перший крок і продублюю інфу від "тєхнолога" одного з кандидатів! 30 січня – відбулося успішне випробування української крилатої ракети "Нептун". І хоч для того, щоб вона стала на озброєння потрібно ще пройти значний шлях, вражає, що крилата ракета зроблена без використання російських комплектуючих і в ній переважають українські технології.31 січня – пройшов тендер на зв'язок 4G, який ми вже використовуємо майже повсюди. А ще ж зовсім недавно, за Януковича, навіть 3G, який вже давно був у Росії і навіть Молдові, для українців здавався недосяжною мрією. Ми вже забули як жили без мобільного інтернету і не знали як можна легко використовувати Viber або WhatsApp.12 лютого – Михайла Саакашвілі досить чемно, але наполегливо вивезли до Польщі. Реадмісія постійного джерела скандалу оздоровче вплинула на політичну атмосферу в країні, а про задоволення водіїв Києва, які змогли знову вільно проїжджати Грушевського, я вже мовчу.21 лютого – Президент Порошенко виступив свідком у судовому процесі над Януковичем. Сам факт допиту діючого Президента, як і суд над колишнім – свідчить про новий щабель розвитку демократії в Україні, поваги до суду і прокуратури. Адже за Януковича це було б повністю неможливим. А ще до нього, в 2009 році, Печерський суд навіть приймав рішення заборонити телевізійну рекламу з критикою уряду Тимошенко.1 березня – Нафтогаз відсудив у Газпрому в Стокгольмському суді 4,6 млрд доларів. І хоч українська опозиція зробила все можливе для обезцінення цього факту, варто пам'ятати, що більше млрд доларів на користь України було списано негайно. За рахунок цих коштів закрили старий борг перед Газпромом за поставки газу, який Нафтогаз не поспішав оплачувати до рішення суду. Між іншим, кажуть статистика зарахувала ці старі поставки, як збільшення товарообігу з Росією, що стало приводом для нових спекуляцій опозиції.9 березня – було затримано Володимира Рубана і викрито заколотників, яких СБУ має підстави підозрювати у підготовці державного перевороту і плануванні обстрілу центру Києва з гранатометів. Можливо ми навіть не уявляємо яких драматичних подій вдалося уникнути завдяки патріотизму українських офіцерів та професійності СБУ.10 квітня – пройшло успішне випробування української системи залпового вогню "Вільха" з підвищеною точністю ураження. Щоб ви розуміли, що сумновідомі "Гради" виробляють тільки в Росії і раніше Україна безнадійно програвала ворогу у їх кількості. Тепер ситуація змінюється, бо "Вільха" вже прийнята на озброєння в ЗСУ.20 квітня – стало відомо, що престиж українського паспорту зріс на 19 пунктів, завдяки безвізу з ЄС. А ще зовсім недавно нас суттєво випереджували власники російських паспортів. Тепер все навпаки. Вони заздрять українцям, тим більше, що у Росії закордоні паспорти державним службовцям і військовим почали видавати тільки для відряджень.2 травня – надійшли перші протитанкові ракетні комплекси Джавелін. Ця летальна американська система стала мемом в Україні і сприймалась як панацея завдяки заявам опозиції. Тим часом до нашого війська стала надходити і непогана вітчизняна розробка – протитанкова ракета Стугна, яка по ряду параметрів випереджує американські Джавелін.02 серпня – Сенат США погодився надати Україні 250 млн доларів на оборону. У нашій валюті 7 млрд грн на американську військову допомогу – ті ж самі Джавеліни і не тільки. Негласне ембарго на поставку сучасних озброєнь до України знято вже остаточно.10 серпня – українські військові успішно випробували самохідну гаубицю "Богдана", яка стріляє набоями натівського стандарту. Ці два повідомлення не випадково стоять поруч 21 серпня – Президент Порошенко визнав свою помилку і офіційно приніс вибачення за обіцянку за лічені години завершити АТО. Без варіантів і викрутасів визнав, що помилився. Навіть не став казати, що ніхто не знав, що буде така війна. Спостерігаю за українською політикою з 1989 року, тож повірте на слово, що таке відбулося вперше.3 вересня – Ryanair запустив перший рейс до України. Я пам'ятаю, як в 2014 році з українського ринку вирішив піти єдиний тоді лоукостер WizzAir. Враховуючи, що в 2017 році таких компаній вже було 12-ть, схоже нині кількість лоукостерів ще більша.17 вересня – Президент видав Указ про вихід України з Великого договору про дружбу і співробітництво із Росією. Верховна Рада погодилася з Главою Держави пізніше.20 вересня – на третій рік депутати таки подолали взаємну недовіру і розбіжності і нарешті затвердили новий склад ЦВК. Як і наполягав Президент туди не увійшов жоден зі старих членів.4 жовтня – відбулося дві знакових події. Сенат США визнав Голодомор геноцидом українського народу. Верховна Рада на пропозицію Президента затвердила "Слава Україні" як офіційне привітання ЗСУ, НГУ та НП. Пригадалися слова Степана Бандери, що прийде час і один скаже "Слава Україні", а мільйони відгукнуться "Героям слава!"8 листопада – Верховна Рада прийняла закон про легалізацію євроблях. Заблокований Київ знову зітхнув вільно, а громадян врятували від самосуду, до якого було вже зовсім поруч.22 листопада – ВР у першому читанні прийняла зміни до Конституції, де на пропозицію Петра Порошенка, записане зобов'язання влади привести Україну в НАТО і ЄС.15 грудня – українські православні провели об'єднавчий Собор, де була утворена автокефальна Православна церква України. Багаторічні зусилля Президента створили можливість для визнання такої церкви Вселенським православним патріархом. І можливо, років через 100 – це буде єдина подія, яка увійде до підручників історії за 2018 рік. (С) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 А ось Петро Олексійович з вами не згідний, каже: "...більшість українців так і не відчули поліпшення добробуту, а рівень життя відновлюється повільно і нерівномірно в різних регіонах, соціальних і вікових групах..."https://nv.ua/ukr/opinion/trimati-shturval-2515855.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
shurken Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 А я за пожизненное для Порошенко и за запрет Рошена. Пока ещё никто этого не пообещал, только намеки, потому не пойду на выборы. Не за кого голосовать. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
кноп Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 я ЗА ПОРОШЕНКО я навіть зроблю перший крок і продублюю інфу від "тєхнолога" одного з кандидатів! 30 січня – відбулося успішне випробування української крилатої ракети "Нептун". І хоч для того, щоб вона стала на озброєння потрібно ще пройти значний шлях, вражає, що крилата ракета зроблена без використання російських комплектуючих і в ній переважають українські технології. 31 січня – пройшов тендер на зв'язок 4G, який ми вже використовуємо майже повсюди. А ще ж зовсім недавно, за Януковича, навіть 3G, який вже давно був у Росії і навіть Молдові, для українців здавався недосяжною мрією. Ми вже забули як жили без мобільного інтернету і не знали як можна легко використовувати Viber або WhatsApp. 12 лютого – Михайла Саакашвілі досить чемно, але наполегливо вивезли до Польщі. Реадмісія постійного джерела скандалу оздоровче вплинула на політичну атмосферу в країні, а про задоволення водіїв Києва, які змогли знову вільно проїжджати Грушевського, я вже мовчу. 21 лютого – Президент Порошенко виступив свідком у судовому процесі над Януковичем. Сам факт допиту діючого Президента, як і суд над колишнім – свідчить про новий щабель розвитку демократії в Україні, поваги до суду і прокуратури. Адже за Януковича це було б повністю неможливим. А ще до нього, в 2009 році, Печерський суд навіть приймав рішення заборонити телевізійну рекламу з критикою уряду Тимошенко. 1 березня – Нафтогаз відсудив у Газпрому в Стокгольмському суді 4,6 млрд доларів. І хоч українська опозиція зробила все можливе для обезцінення цього факту, варто пам'ятати, що більше млрд доларів на користь України було списано негайно. За рахунок цих коштів закрили старий борг перед Газпромом за поставки газу, який Нафтогаз не поспішав оплачувати до рішення суду. Між іншим, кажуть статистика зарахувала ці старі поставки, як збільшення товарообігу з Росією, що стало приводом для нових спекуляцій опозиції. 9 березня – було затримано Володимира Рубана і викрито заколотників, яких СБУ має підстави підозрювати у підготовці державного перевороту і плануванні обстрілу центру Києва з гранатометів. Можливо ми навіть не уявляємо яких драматичних подій вдалося уникнути завдяки патріотизму українських офіцерів та професійності СБУ. 10 квітня – пройшло успішне випробування української системи залпового вогню "Вільха" з підвищеною точністю ураження. Щоб ви розуміли, що сумновідомі "Гради" виробляють тільки в Росії і раніше Україна безнадійно програвала ворогу у їх кількості. Тепер ситуація змінюється, бо "Вільха" вже прийнята на озброєння в ЗСУ. 20 квітня – стало відомо, що престиж українського паспорту зріс на 19 пунктів, завдяки безвізу з ЄС. А ще зовсім недавно нас суттєво випереджували власники російських паспортів. Тепер все навпаки. Вони заздрять українцям, тим більше, що у Росії закордоні паспорти державним службовцям і військовим почали видавати тільки для відряджень. 2 травня – надійшли перші протитанкові ракетні комплекси Джавелін. Ця летальна американська система стала мемом в Україні і сприймалась як панацея завдяки заявам опозиції. Тим часом до нашого війська стала надходити і непогана вітчизняна розробка – протитанкова ракета Стугна, яка по ряду параметрів випереджує американські Джавелін. 02 серпня – Сенат США погодився надати Україні 250 млн доларів на оборону. У нашій валюті 7 млрд грн на американську військову допомогу – ті ж самі Джавеліни і не тільки. Негласне ембарго на поставку сучасних озброєнь до України знято вже остаточно. 10 серпня – українські військові успішно випробували самохідну гаубицю "Богдана", яка стріляє набоями натівського стандарту. Ці два повідомлення не випадково стоять поруч 21 серпня – Президент Порошенко визнав свою помилку і офіційно приніс вибачення за обіцянку за лічені години завершити АТО. Без варіантів і викрутасів визнав, що помилився. Навіть не став казати, що ніхто не знав, що буде така війна. Спостерігаю за українською політикою з 1989 року, тож повірте на слово, що таке відбулося вперше. 3 вересня – Ryanair запустив перший рейс до України. Я пам'ятаю, як в 2014 році з українського ринку вирішив піти єдиний тоді лоукостер WizzAir. Враховуючи, що в 2017 році таких компаній вже було 12-ть, схоже нині кількість лоукостерів ще більша. 17 вересня – Президент видав Указ про вихід України з Великого договору про дружбу і співробітництво із Росією. Верховна Рада погодилася з Главою Держави пізніше. 20 вересня – на третій рік депутати таки подолали взаємну недовіру і розбіжності і нарешті затвердили новий склад ЦВК. Як і наполягав Президент туди не увійшов жоден зі старих членів. 4 жовтня – відбулося дві знакових події. Сенат США визнав Голодомор геноцидом українського народу. Верховна Рада на пропозицію Президента затвердила "Слава Україні" як офіційне привітання ЗСУ, НГУ та НП. Пригадалися слова Степана Бандери, що прийде час і один скаже "Слава Україні", а мільйони відгукнуться "Героям слава!" 8 листопада – Верховна Рада прийняла закон про легалізацію євроблях. Заблокований Київ знову зітхнув вільно, а громадян врятували від самосуду, до якого було вже зовсім поруч. 22 листопада – ВР у першому читанні прийняла зміни до Конституції, де на пропозицію Петра Порошенка, записане зобов'язання влади привести Україну в НАТО і ЄС. 15 грудня – українські православні провели об'єднавчий Собор, де була утворена автокефальна Православна церква України. Багаторічні зусилля Президента створили можливість для визнання такої церкви Вселенським православним патріархом. І можливо, років через 100 – це буде єдина подія, яка увійде до підручників історії за 2018 рік. (С)спасибо ему за все,но в первом туре проголосую наверное за Грыця или Кошулынського. Link to comment Share on other sites More sharing options...
кноп Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 и за запрет Рошена. здурели шоли?? шо вам шоколадки и конфеты сделали?? я люблю рошеновские изделия. потому не пойду на выборы. Не за кого голосовать. а вот это зря.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Posted January 3, 2019 Author Report Share Posted January 3, 2019 спасибо ему за все,но в первом туре проголосую наверное за Грыця или Кошулынського.це твоє правоА я за пожизненное для Порошенко и за запрет Рошена. Пока ещё никто этого не пообещал, только намеки, потому не пойду на выборы. Не за кого голосовать.не вірю ти завжди був за вану Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIT Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 Ryanair гнати сраною мітлою.Джавелінів на передку немає.З бляхами кидок.ЦВК під себе переробив до цього вони були кастровані і увипадку якби його турнули наступні вибори були б не легітивні.Вільха та Богдана поки "паперові" здобутки.Позитив безвіз і томос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Posted January 3, 2019 Author Report Share Posted January 3, 2019 А ось Петро Олексійович з вами не згідний, каже: "...більшість українців так і не відчули поліпшення добробуту, а рівень життя відновлюється повільно і нерівномірно в різних регіонах, соціальних і вікових групах..."https://nv.ua/ukr/opinion/trimati-shturval-2515855.htmlтакале в країні йде війнаі їїзупинили там, де вона розпочаласьшкода що ти не пригадав про дорогиякі ще не побудували до кожної хатиотжеж ледащо олексійовичдороги він не будуєдобробут у кожну домівку не приноситьледащо Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Posted January 3, 2019 Author Report Share Posted January 3, 2019 Ryanair гнати сраною мітлою.Джавелінів на передку немає.З бляхами кидок.ЦВК під себе переробив до цього вони були кастровані і увипадку якби його турнули наступні вибори були б не легітивні.Вільха та Богдана поки "паперові" здобутки.Позитив безвіз і томос.нічого собіти так багато позитиву нарахувавтаки витиснув із себе той клятий позитив Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIT Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 нічого собіти так багато позитиву нарахувавтаки витиснув із себе той клятий позитив Я реаліст та патріот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Posted January 3, 2019 Author Report Share Posted January 3, 2019 Я реаліст та патріот.дозволю собі додати...соррі і песиміст Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkhavr2 Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 А я за пожизненное для Порошенко и за запрет Рошена. Пока ещё никто этого не пообещал, только намеки, потому не пойду на выборы. Не за кого голосовать.Свиню не можна лякати перед забоєм: сало стає кривавим, а м"ясо - несмачним. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 Якби я жив десь у Німеччині, то теж був би за Рошена із чистої цікавості спостерігача-дослідника. Щоб нарешті пересвідчитися, чи спрацює інстинкт самозахисту суспільства, і до якого пиздеця треба довести країну, щоб він таки спрацював. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIT Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 дозволю собі додати...соррі і песиміст Реаліст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Posted January 3, 2019 Author Report Share Posted January 3, 2019 Свиню не можна лякати перед забоєм: сало стає кривавим, а м"ясо - несмачним. це ти про те шо дроздов розказуєhttps://www.youtube.com/watch?v=g1_5sBPH0lAЯкби я жив десь у Німеччині, то теж був би за Рошена із чистої цікавості спостерігача-дослідника. Щоб нарешті пересвідчитися, чи спрацює інстинкт самозахисту суспільства, і до якого пиздеця треба довести країну, щоб він таки спрацював. моя вся рідня за ньогоя тут при чом? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 (edited) такале в країні йде війнаі їїзупинили там, де вона розпочаласьшкода що ти не пригадав про дорогиякі ще не побудували до кожної хатиотжеж ледащо олексійовичдороги він не будуєдобробут у кожну домівку не приноситьледащо Ну, тримайте дороги! Користувач Facebook показала і прокоментувала, як виглядає відремонтована влітку ділянка траси Гайсин - Умань. "Всім доброго дня! Не знаю, як у кого, а мій другий день нового року, почався з шоку. 2 січня їхала по дорозі Гайсин - Умань, яку робили з квітня, до листопада. Зауважте, не ямковий ремонт, а робили нову дорогу. Про яку, пафосно розповідали Гройман і Порошенко. Ну, що можу сказати, нова дорога не дожила навіть до виборів. Дивіться, я не втрималася і зняла. Заздалегідь у всіх прошу вибачення, за ненормативну лексику. Я була просто шокована і у мене не було просто нормальних слів, від обурення. Скажу відразу їхала 16 годин, коли ту ж відстань, зазвичай їду 12 годин. ", - повідомляє Lana Shine. У зв'язку з поганою якістю дорожнього ремонту в відео присутній мат. Please wait.. Loading https://www.youtube.com/watch?v=GUvanMhZAT4 Edited January 3, 2019 by Zzzz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Posted January 3, 2019 Author Report Share Posted January 3, 2019 (edited) Ну, тримайте дороги! https://www.youtube.com/watch?v=GUvanMhZAT4та я ж і кажуледащодоріг не побудуваввсьо якимто безвізомсанкціями томосом зайнятийне тою справою займається от шо нада було робить да ро ги Edited January 3, 2019 by honey flower Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 моя вся рідня за ньогоя тут при чом? Навіжених і у нас вистачає Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 та я ж і кажуледащодоріг не побудуваввсьо якимто безвізомсанкціями томосом зайнятийне тою справою займається от шо нада було робить да ро ги Та ви шо?! А Петро Олексійович знову з вами не згідний: Будівництво і капітальний ремонт доріг в Україні є одним із пріоритетів держави. З такою заявою виступив президент України Петро Порошенко.https://www.obozrevatel.com/ukr/economics/economy/poroshenko-nazvav-remont-dorig-golovnim-prioritetom-ukraini.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 я ЗА ПОРОШЕНКО я навіть зроблю перший крок і продублюю інфу від "тєхнолога" одного з кандидатів! Що ж ви не всі перемоги процитували? Педроботів пора перейменовувати на педроцефалів https://blogs.pravda.com.ua/authors/ukolov/5c2e0e8907768/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 (edited) «В качестве символического и напутственного пожелания Виталию Григорьевичу, моя любимая цитата от автора сингапурского чуда, Лик Ваню - "Как начать борьбу с коррупцией?": Начните с того что посадите трех своих друзей. Вы точно знаете за что, они знают за что, и народ вам поверит», - так напутствовал на эффективную работу нового генпрокурора Президент Украины Петр Порошенко. http://tt.inf.ua/files/upload/53/3e/b1/533eb1ba99c1031bf7611e5d395ffe80.550x550.png Edited January 3, 2019 by Zzzz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 Жить честно! В Украине должны восторжествовать принципы правового государства и справедливости. Эти принципы требуют наличия прозрачной и непротиворечивой законодательной базы, доступного, справедливого, беспристрастного и состязательного судопроизводства, неотвратимости наказания за преступление, гарантий соблюдения основных прав человека, ограничение вмешательства государства в частную и общественную жизнь. Приоритетными задачами на этом пути являются:Антикоррупционная люстрация судебных, правоохранительных, налоговых и таможенных органов.Установление публичного контроля за назначением и деятельностью судей и создание системы их автономного функционирования, независимого от законодательной и исполнительной ветвей власти.Формирование профессионального корпуса государственных служащих, их социальная защита и усиление ответственности. Осознание, что предлагать и давать взятку так же аморально, как её требовать и брать. Утверждение в качестве своего рода национальной идеи нетерпимости к коррупции.Сборник предвыборных обещаний ПОПа, том 1: http://vibori.in.ua/kandidaty/predvibornie-programy/1723-poroshenko-2014.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest shpylka Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 У нас дороги більш-менш. Але як де. У мене під вікнами що ремонтували, що не ремонтували. Вібрацію від трамваю усунули, а калюжа яка була перед будинком, така і залишилася. Кого винуватити? Порошенка, Гройсмана чи все ж Садового? Так і в Умані. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest shpylka Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 Жить честно!Якби хотілося, та той лозунг приліпити на чоло кожному в країні, бо когось звинувачувати можуть, а себе - ні-ні.Якби так кожен та почав жити праведно, думаю, що ситуація в країні поліпшилася б і без Порошенка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 (edited) Якби хотілося, та той лозунг приліпити на чоло кожному в країні, бо когось звинувачувати можуть, а себе - ні-ні.Якби так кожен та почав жити праведно, думаю, що ситуація в країні поліпшилася б і без Порошенка.Вона і поліпшиться ... без Порошенка А те, що Петру Олексійовичу не повезло з народом, то ми в курсі Edited January 3, 2019 by Zzzz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 Антимонопольный комитет должен стать ключевым экономическим регулятором. Поле его деятельности - от обеспечения свободной конкуренции в большом бизнесе гарантий малому предпринимательству. Так же это касается качества и стоимости услуг в жилищно-коммунальной сфере, где тоже орудует ужасная монополия. Снять «коррупционный налог» на экономику. Социально ответственный бизнес должен платить налоги в бюджет, а не взятки отдельным чиновникам. Количество налогов следует сократить, ставки - уменьшить, все офшоры - перекрыть. Сборник предвыборных обещаний ПОПа, том 1: http://vibori.in.ua/kandidaty/predvibornie-programy/1723-poroshenko-2014.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=-AoDqwkW79A Link to comment Share on other sites More sharing options...
shurken Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 здурели шоли?? шо вам шоколадки и конфеты сделали?? я люблю рошеновские изделия. а вот это зря..Я не предлагал запретить конфеты, я хочу что-бы запретили Рошен. Почему зря? Ходить на выборы имеет смысл, когда знаешь за кого голосовать. А ходить, что-бы сходить не имеет смысла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shurken Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 це твоє право не вірю ти завжди був за вануКак обычно спиз... обманула, рошенки они такие, обманом разговаривают. Я за последние лет пять ни разу не агитировал голосовать за Юлю, ни разу не говорил, что буду за нее голосовать, ни разу не говорил, что пойду на предстоящие выборы. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shurken Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 Свиню не можна лякати перед забоєм: сало стає кривавим, а м"ясо - несмачним.Такое мясо есть я бы побрезговал. Оно может быть заразным. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts