Перейти до змісту

Капець! :X


Euro

Recommended Posts

А я дивлюсь, що це вони мудачука нон-стоп на кшталт 112 з НьюзВаном почали крутити?!
 

14.06.19 18:16 Соратник Медведчука Тарас Козак купив телеканал ZIK

censor_news_big3.jpg

Народний депутат від "Опозиційного блоку", соратник Віктора Медведчука Тарас Козак став новим власником медіахолдингу ZIK.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна", який також належить Козаку, передає Цензор.НЕТ.
"14 червня 2019 року український політик Тарас Козак став новим і одноосібним власником телевізійних мовників телеканалу ZIK - компаній "Міст ТБ" і "ТРК "Нові комунікації". Таким чином, у медіаактиві Козака тепер три канали: "112 Україна", NewsOne і Zik", - зазначає телеканал.
Сам Тарас Козак заявив, що на базі трьох своїх телеканалів створить новий медіахолдинг "Новини".
"Для мене придбання телеканалу ZIK - це осмислений і прагматичний крок. Інформаційне мовлення в Україні на сьогодні випереджає багато світових великих каналів по своїй мобільності, інтересу аудиторії, зображенню. Отримавши ZIK, я зможу побудувати найбільшу мережу інформаційних мовників, яка з точки зору ресурсів робить їх менш витратними і водночас створює їхню велику капіталізацію як актив. І цей актив називається інформаційний медіахолдинг "НОВИНИ", - зазначив Козак.
 

14.06.19 18:59 Після придбання Медведчуком телеканалу ZIK журналісти Кіпіані та Недзельський закривають свої проекти на каналі

Історик і журналіст Вахтанг Кіпіані заявив про те, що його історична передача на телеканалі ZIK закривається після купівлі телеканалу соратником Медведчука Козаком. Також про закриття програми на каналі заявив і журналіст Роман Недзельський.

Як передає Цензор.НЕТ, про це він написав у Фейсбуці.
Кіпіані зазначив: "Дорогою на презентацію книги "Справа Василя Стуса" дізнався новину, що адвокат Стуса Медведчук купив телеканал, на якому понад 6 років виходила програма "Історична правда-ZIK".
Ми зробили близько 500 випусків. Як автор і ведучий програми повідомляю, що передача закривається. Медведчук - це ворог моєї країни, вбивця і минулого, і майбутнього".
Роман Недзельський у Фейсбуці написав: "Офіційно - телеканал ZIK тепер належить Медведчуку. А я - завтра видаю в ефір останній випуск тижневика "Деталі" і йду шукати роботу.
Я багато разів спростовував інформацію про продаж каналу раніше, тому що офіційно керував каналом менеджмент Петра Димінського. З цими людьми я мав домовленості про невтручання в новини і тижневик, і я дякую, що досягнуті домовленості були дотримані. Ми могли робити новини і підсумкову програму так, як бачила їх редакція".

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Зато не Порох

Це не той часом Порох, що мав застосувати санкції проти 112 і NewsOne згідно постанови ВР, та замість того просто домовився з ними щоб його огидну пику більше показували на цих каналах?

  • Upvote 4
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

14.06.19 20:29 Агент Кремля Медведчук за рік купив три новинні українські телеканали, - Бутусов

 

Три новинні українські телеканали - "NewsОne", "112.Україна" і "ZIK" упродовж року перейшли під контроль кремлівського агента Віктора Медведчука.

 

Про це головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов написав у Фейсбуці.

Він зазначив: "Три новинні телеканали - 112, "NewsОne" і віднині - ZIK, куплені кумом Путіна й агентом Кремля в Україні Віктором Медведчуком лише за один рік.

Росія нарощує свій вплив на українську політику - якось не схоже, щоб так поводилась країна, яка готується укласти мир. Це пряма інформаційна та організаційна підготовка до масштабної війни.

 

Причому зверніть увагу на демонстративні дії - ніхто не намагається приховати імена власників, навпаки, цим явно хизуються. Адже формально оформив на себе канал Тарас Козак - найближчий партнер Медведчука і його найдовіреніша особа.

Що більше політичних активів скуповує Медведчук, то більше можливостей для того, щоб спровокувати широкомасштабний військовий конфлікт, створює Путін.

 

Відкрита дестабілізація держави, створення прокремлівських маріонеткових проектів, що розкручуються своїми телеканалами - і все це без жодної протидії держави! Це поведінка жертви.

Звичайно, ніколи Тарас Козак не вкладе ані копійки в такий медіа-актив - він лише виконавець, який отримав кремлівські гроші і легалізовує в Україні вплив Москви.

Що ж, тепер цю проблему національної безпеки зобов'язаний вирішувати новий Верховний головнокомандувач, новий секретар РНБО і новий виконуючий обов'язки глави СБУ.

В архіві АП лежить постанова Верховної Ради і рішення РНБО про введення санкцій проти телеканалів Медведчука "112" і "Ньюсван". Порошенко не ввів у дію своїм указом рішення РНБО, сміливості забракло, і відповідальність за цю проблему переклав на нового президента. Чи вистачить духу у Зеленського зробити те, що не посмів його попередник?

Link to comment
Share on other sites

Це не той часом Порох, що мав застосувати санкції проти 112 і NewsOne згідно постанови ВР, та замість того просто домовився з ними щоб його огидну пику більше показували на цих каналах?

Сорри Брамбулет, не туда тыцнув  :(

 

А Мертветчуку при всех презах нормально было... 

Змінено користувачем Silentio
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ну от зараз Зе всі рішення проти вати і пропихне.Яж кажу що добре що не Порох

Скора  па  русскі  вєщать  будєт. 

Той квадранс,  що  іншими  словами  25%,  добре  розумів  і  розуміє,  що  політика  в  Україні - не проста  штука  і  добре  треба  вміти  лавірувати.

Але у  Зєлі  все  буде  прєдєльно  просто.  Раз  і  нема  України. 

Link to comment
Share on other sites

Кіпіані, Недзельський і Рахманін припиняють співпрацю з Зік.

 

Зато вернулся гражданин России Семенов, которого Медведчук сдавал в аренду своему партнеру для раскрутки Прямого.

С сегодняшнего дня Семенов возглавляет объединение трех медведчуковских каналов.

Link to comment
Share on other sites

Просто зараз Влащенко в ефірі з Народ проти, і не схоже, щоб вона збиралася втікати. 90% іншого творчого персоналу збираються йти.
Ефір напряжний.
 

Соратник Медведчука купил телеканал ZIK
14 июня 2019
20:27

Народный депутат Украины Тарас Козак (фракция "Оппозиционный блок"), владелец телеканалов "112 Украина" и NewsOne, стал владельцем телевизионных вещателей телеканала ZIK и создает медиахолдинг "Новости".

"Украинский политик Тарас Козак стал новым и единоличным владельцем телевизионных вещателей телеканала ZIK - компаний "Мост ТВ" и "ТРК "Новые коммуникации". Таким образом, в медиа-активе Козака теперь 3 канала: "112 Украина", NewsOne и ZIK", - сообщила пресс-служба медиахолдинга "Новости" в пятницу.
"Для меня приобретение телеканала ZIK - это осмысленный и прагматичный шаг. Информационное вещание в Украине сегодня опережает многие мировые крупные каналы по своей мобильности, интересу аудитории, изображению. Получив ZIK, я смогу построить крупнейшую сеть из информационных вещателей, которая с точки зрения ресурсов делает их менее затратными, и в тот же момент создает их большую капитализацию как актива. И этот актив называется информационный медиахолдинг "Новости", - отметил Козак.
 
Для развития и управления медиахолдинга он пригласил медиапродюсера Алексея Семенова, который назвал такое предложение "большой честью".
"Сейчас я работаю над концепцией перезапуска канала ZIK и буду очень счастлив от будущего сотрудничества. Ведь многие ведущие и сотрудники ZIK - мои коллеги по предыдущим каналам. И мы с ними на одной эмоциональной волне. "Объединение ради Украины" - вот основной месседж концепции канала", - рассказал Семенов.
Тарас Козак входит в первую десятку избирательного списка партии "Оппозиционная платформа – За жизнь".
Между тем, 90% творческого коллектива телеканала ZIK намерены уволиться. Об этом сообщает издание theБабель, которое пообщалось с журналистами ZIK.
 
Генеральный продюсер телеканала Наталья Влащенко отказалась комментировать ситуацию, но пообещала в ближайшее время сделать заявление.
Журналисты телеканала сказали, что в подавляющем большинстве отреагировали на смену руководства возмущенно.
"Есть небольшой процент работников, которым безразлично — менее 20%. И в основном это технические работники, которые не работают в кадре. А те, кто в кадре, около 90% — будут увольняться", — сказал собеседник издания.
Также, по информации theБабель, творческий коллектив телеканала планирует сделать публичное заявление.
Тем временем журналист Вахтанг Кипиани сообщил в Facebook, что закрывает свою программу на ZIK "Историческая правда".
"Как автор и ведущий программы сообщаю, что передача закрывается. Медведчук - это враг моей страны, убийца и прошлого, и будущего", — написал Кипиани.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

 

 

 

Генеральный продюсер телеканала Наталья Влащенко отказалась комментировать ситуацию, но пообещала в ближайшее время сделать заявление.

Т. Е. Ждет предложения от которого не сможет отказаться? B-)

Link to comment
Share on other sites

А львівський патріот Дроздов?

От і мені цікаво, бо він такий шалений ворог мудачука, а серед перших, хто відреагував, відсутній..

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Противсіхи так не роблять

Ну я до сих пор помню в каких выражениях он новоизбранного преза поносил, с нетерпением жду как сей герой бульварных хроник обозначит Мертвечука?  B-)

Link to comment
Share on other sites

На нову пластику зароблять опять же нужно....

Ефір успішно скінчився, наступний у наступну п'ятницю. Сподіваюсь, і в Дроздова все буде о.к.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Треба як в Британії - за ефірне телебачення брати додаткове бабло. І одразу аудиторія впаде в рази. Я от не розумію, нафіга його дивитись якщо є нетфлікс і інші сервіси.
Link to comment
Share on other sites

Підрова нацЗрада працює, блть

 

...більше як ОДНІЄЇ ліцензії на загальнонаціональне мовлення!...

Так в мудачуків одна ліцензія буде на "інформаційний медіахолдинг "НОВИНИ"" з трьома каналами. До них, правда, треба додати Наш, Україну, Донбас, але то таке.  :(

Link to comment
Share on other sites

Так в мудачуків одна ліцензія буде на "інформаційний медіахолдинг "НОВИНИ"" з трьома каналами. До них, правда, треба додати Наш, Україну, Донбас, але то таке.  :(

Один канал - одна ліцензія

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...