Перейти до змісту

моя нычька


consul

Recommended Posts

Прочитав той весь срач і виникли асоціації....

 

"...Сонце почало повертать на вечірній пруг. Кайдашиха вийшла з хати і прикрила очі долонею. Вона була вже не молода, але й не стара, висока, рівна, з довгастим лицем, з сірими очима, з тонкими губами та блідим лицем. Маруся Кайдашиха замолоду довго служила в дворі, у пана, куди її взяли дівкою. Вона вміла дуже добре куховарить і ще й тепер її брали до панів та до попів за куховарку на весілля, на хрестини та на храми. Вона довго терлась коло панів і набралась од їх трохи панства. До неї прилипла якась облесливість в розмові й повага до панів. Вона любила цілувать їх в руки, кланятись, підсолоджувала свою розмову з ними. Попаді й небагаті пані частували її в покоях, садовили поруч з собою на стільці як потрібну людину. Маруся пишала губи, осміхалась, сипала облесливими словами, наче дрібним горохом. До природної звичайності української селянки в неї пристало щось уже дуже солодке, аж нудне. Але як тільки вона трохи сердилась, з неї спадала та солодка луска, і вона лаялась і кричала на ввесь рот..."

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Если дед вновь нападет, ну вдруг опять случится у него очередной бунт тараканов в башке.Там их много и это ж неминуемо..

http://i.piccy.info/i9/d81149662fc15ccdfb485abc54e865cb/1406452700/43579/753571/fha0NUa_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-07-27-09-18/i9-6755809/381x438-r/i.gif

 

Купи в аптеке и держи наготове. Сразу кубов десять коли! Не ошибешься. Такие шизики устойчивы, попадались на дежурствах.. :fp1:

http://i.piccy.info/i9/be707e56b5055ae74b1d6417855de5a6/1406452570/7514/753571/images.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-07-27-09-23/i9-6755804/290x174-r/i.gif

Link to comment
Share on other sites

"...Старий Кайдаш лежав на лаві догори лицем і важко дихав. Він звечора таки добре випив у шинку й спав як убитий. Жіночий крик, гострі жіночі голоси стривожили його, і він почав кричать через сон диким, чудним голосом. Йому приснилось, ніби в хату серед ночі вбігла коза з червоними очима, з вогнем у роті, освітила огнем хату, вхопила в передні лапи кочергу й почала поратись коло печі та все клацала до його червоними огняними зубами. Він хотів підвести руку та перехреститься, але руки стали неначе залізні. А коза все крутилась коло печі, а далі почала танцювати, висолопивши язика на пів-аршина. Дивиться Кайдаш на ту козу. З кози стала кобила з здоровою, як ночви, головою, з страшними червоними очима, з огняним язиком. Кайдаш закричав не своїм голосом..."

кусі-кусі

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

с тебя таранка :shuffle:

Этого добра и без Днепра полно. Вот для барбекю крупного сейчас ничего нет. Речка Ирпенька маловата будет. А таранку даже под водочку можно, еще розовых помидоров и... ;)

кстате, да.

мне. 

а потом я вам всем расскажу, была ли она фкусная. http://kolobok.us/smiles/artists/viannen/viannen_39.gif

:)

Link to comment
Share on other sites

Этого добра и без Днепра полно. Вот для барбекю крупного сейчас ничего нет. Речка Ирпенька маловата будет. А таранку даже под водочку можно, еще розовых помидоров и... ;)

:)

 

Юльки чому такі злі?

Та тому, що їм ніхто не дає тараньку з пивом спробувати :shuffle: 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Костки опять консулду принесешь, в холодильнег  :D

 

http://kolobok.us/smiles/artists/viannen/viannen_39.gif

та когда леса шото в мой халадильнег носила? она тока тырит студова... :(

а кости, кости - ето тебе ничего? это же от жывой рыбины!

вырощенные ней из малюсенькой икринки кости! практически мощи!

а ты... ты неблагодарная консульская мордь!!!  :cray:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...